Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
FBI Főnök az összeesküvésekről - Magyar felirattal
  2018-02-01 16:46:59, csütörtök
 
   
  FBI Főnök az összeesküvésekről - Magyar felirattal


Link


A beszéd írott szövege:

(Ted Gunderson volt FBI főnök 1928 November 7 - 2011 Jul. 31 Rothschild család 25 pontos terve 1776-ban a Világuralom átvételéhez. Sátánizmus, 50-60 ezer élet féláldozása évente a 4 millióra becsült szertartásokon Amerikában, Oklahoma robbantás. Ki szervezte a 911 ? Fel kell ébreszteni ezt az alvó társadalmat ! A magyar szöveg kimásolható ha az ablak alján levő nyomtató jelre kattintasz ( like jel alatt a bal oldali ) kinyílik a teljes magyar szöveg, innen ki lehet másolni. )

Szaktanácsadója voltam California Kormányzójának Jerry Brown-nak a kábítószer hatóságnál. Tehát van hitelességem.

Tisztázni akarom mindjárt az elején. Nem vagyok államellenes,nem hiszek a terrorizmusban. Különösen szeretném ha tisztán látnák hogy sok jó ember van az FBI-nál a CIA-nál a Tengerészet és a Katonai vezetőknél. Balszerencsére, néhány kulcspozícióban lévők csinálják a különbséget. Nagy különbséget, abban hogy mi történik Amerikában napjainkban. Visszatekintve a saját tapasztalataimra. Az FBI-tol mentem nyugdíjba 1979 márciusban,a Los Angeles körzetnek a vezetőjeként.Több mint 700 ember parancsnoka voltam.

Az Egyesült Államok fő állam ügyésze Griffin Bell felkért hogy szervezzem meg a Pan Amerikai játékok biztonságát. Megtettem. Szaktanácsadó voltam a Los Angeles Olimpiai játékoknál. Szaktanácsadója voltam California Kormányzójának Jerry Brown -nak a kábítószer hatóságnál. Tehát van hitelességem.

Ha olvasod az internetet,másképp gondolhatod mert vannak ott nehéz súlyú FBI kommentek mint pld. Stew Webb -től vagy Barbara Hartwell-től akik az agykontroll áldozatai. CIA agykontroll áldozatok.

Akik mindenfele becsmérlő dolgokat írnak rólam. Nem akarok velük foglalkozni mert ha olvasod az írásaikat, láthatod hogy úgy szerkesztik ahogy álltálában, ha le akarnak járatni embereket mint én vagy a volt szenátor John De Camp és más vezetőket akik a legjobb tudásukkal próbáljak leleplezni mi történik ma Amerikában, pontosabban az egész Földön.

Vissza kell menni 1776 május 1-re. Adam Weishaupt lett megbízva a Rothchild család álltal, hogy dolgozza ki a Föld irányításának és kontrollálásának az átvételéhez szükséges terveket. Weishaupt 25 pontban fogalmazta meg a célkitűzéseket. Ezek között a célkitűzések között volt. Kontról a sajtó fölött. Megrontani az ifjúságot, szex és kábítószer által.Saját embereket választani (Illuminátus tagok) a kulcs pozícióba minden szinten az államban, városi, megyei és országos szinten.

A lista fojtatódik. A végcél az volt hogy átvegyék az irányítást az egész Föld fölött. Egy világkormány. Az információ nagyon jól van dokumentálva, megtalálható a Pawns in the game: William Guy Carr című könyvben. (Az interneten is megtalálható és letölthető)

Amikor nyugdíjba mentem fogalmam sem volt mi történik,fogalmam sem volt az Illuminátusról,nem hallottam Adam Weishaupt nevét sem.

Az első komolyabb nyomozásom amikor visszatértem Porto Rico-ból az Dr Jeffrey R Mc Donald ügy volt (Film is készült: A Szökevény, Harrison Ford) Ő egy volt green beret (zöld sapkás) Dr, akit azzal vádoltak hogy megölte a feleségét és két gyermekét Fort Bragg 1970 feb.17-én.

Perelték és elítélték háromszoros életfogytiglan létöltésére. A védelem felkért engem az ügy kivizsgálására mert szerintük Dr Mc Donald ártatlan volt. Azt válaszoltam, elvállalom, de ha bizonyítékot találok hogy Ő ölte meg felesegét és két gyermekét akkor azonnal abba hagyom.

Szeretném ha tudnátok hogy a mai napig sem hagytam abba a nyomozást. Ő egy ártatlan ember. Amikor hozzáláttam a vizsgálathoz mindent el kellett olvasnom az üggyel kapcsolatban. Megalapítottam hogy bizonyítékok vesztek el, bizonyítékokat loptak el, és bizonyítékokat változtattak meg.

FBI ügynök (Paul ...?) hazudott a bíróság elött. De a legfontosabb bizonyíték a feleség körme alatt talált bőrdarabkák át lettek adva a nyomozás vezetőjének (William........?) katonai nyomozónak. Ez a bizonyíték eltűnt.

Tiz hónapja foglalkoztam az üggyel amikor 1980 okt.25-én hozzájutottam egy aláírt vallomáshoz Alina (Stepley?) -tol. Három alkalommal tárgyaltam vele tíz napig,összesen 30 nap. Ő elmondta hogy Dr Mc Donald nem követte el azt a bűncselekményt.

Egy Sátáni csoport követte el. Akkor azt mondtam magamnak. Mi folyik itt? Nem hiszem hogy Sátánizmus létezik. A bibliában olvastam ugyan,de ennyi az egész.

De ahogy elmerültem az ügyben,megismertem hogy a kábítószert Dél-Kelet Ázsiából szállítják be Amerikába különböző katonai állomásokra műanyag zacskókba csomagolva, elrejtve a halott katonák testében.Továbbá azt is megtudtam Alina-tol hogy ez a Sátánista csoport bonyolítója (részese) volt ennek a kábítószer kereskedelemnek a keleti parton.

Ők megharagudtak Dr Mc Donaldra,mert rájött a dolgokra és nyilvánosságra akarta hozni. Az nap este behatoltak a lakásába. Heten voltak. Alina megnevezte őket, most a mai nap is tudom néhányuk hol van.További ellenőrzésért az L.A. könyvtárba mentem, ott találtam a Time Magazine 1973 jan 1 számában egy cikket ami arról szólt, hogy drug érkezik Amerikába a halott katonák testében.Nem volt kérdés hogy Alina igazat mond. Hazugságvizsgálón is átment, pszichológiai vizsgalaton is átment. Megtudtam hogy ezeket a teszteket elvégezték rajta annak idején is a nyomozás során.

A katonaság embere Brizan T. a hazugság vizsgáló kezelője elmondta hogy ő úgy gondolja hogy Alina ott volt azon az estén és igazat mondott. A legfrissebb hírek a Mc Donald ügyben.

Ezek ébresztettek fel engem hogy mi folyik itt. Elkezdtem egy kutató munkát, akkor találtam rá az Illuminátusra. Illuminátus vagy Sátánizmus. Ezek után sokkal több mindenre rájöttem hogy mi is történik.

A legfrissebb információ, Dr Mc Donald börtönben van 25-26 éve, két napja volt az első kegyelmi tárgyalása. Azért nem kérte ezt eddig mert szerinte ez a bűnösségének elismerésével járna együtt. Most is csak azért jelent meg ezen mert egy új tanú került elő neve Kathy.

Ha olvastad az újságokat az elmúlt két nap akkor tudod hogy elutasították a kegyelmi kérvényét, legközelebb 15 év múlva kérheti újra. Ez a szegény ember nem csak a feleségét és két gyermekét vesztette el, letöltött 25 évet börtönben, most meg 15 év. 61 éves most.

Én most is dolgozom az ügyön. Mik a legújabb eredmények? 1997-ben a bíró beleegyezett a DNA vizsgálatba, 15 kiválasztott bizonyítékot vettek a vizsgálat elvégzéséhez. Viszont a bíró azt mondta hogy amikor kinyitják a bizonyítékok borítékjait, csak a vádló ügyvéd lehet jelen.

Nos, kinyitották. Mit gondolnak hány volt üres? Öt, öt boríték üres volt. A bőrdarab a feleség körme alól, egyedül, bizonyíthatta volna Dr Mc Donald ártatlanságát. Most hogy már 1997 óta megvannak a DNA teszthez a bizonyítékok, a mai napig 2005 nem fejezték be a tesztet.

Ez után az ügy után a Mc Martin iskola ügyel kezdtem foglalkozni Manhattan beach,California. A gyerekek ott azt állították hogy alagutak vannak az iskola alatt, és hogy levittek őket ezekbe az alagutakba. Az alagutakon át egy fürdőszobában lévő csapóajtón keresztül kijutva, autóba tették őket.

Ezek 2-3 és 4 éves gyerekek. Továbbá a gyerekek azt mondták hogy elrepítették őket a hegyekbe ahol felnőttekkel találkoztak akik fekete köpenyben voltak. Gyertyákkal a kezükben énekeltek, és beszéltek a barna bébiről aki fel lett vágva (feláldozva).

Ezt vizsgálva, ez egyértelműen sátánikus ceremónia volt.A Mc Martin család aki tulajdonosa volt az iskolának, be lettek perelve, pontosabban a nagymama. A nagymamát felmentette a bíróság első és másod fokon is.

Lehetőséget kaptam 1990-ben az iskola átvizsgálására. Az iskolát oda adták Danny Davis-nek a védelmet képviselő ügyvédnek. Ő eladta. Azok felett hogy 15 milliót csinált az ügyön, mellékesen. Eladta egy építőnek aki le akarta dönteni az épületet és építkezni ott.

Amikor ezt megtudtam, felvettem a kapcsolatot ezzel az építtetővel és kértem az engedélyét hogy átvizsgáljam a területet az alagutak után. A hatóságok keresték ezeket 1987-ben, azt mondták nem találtak alagutakat.

Néhány szülővel összefogva alkalmaztuk Dr Gerry Stakle UCLA régészt. Ő felvett egy csoportot,és nekiláttak a kutatásnak. 34 nap múlva Dr Stakle azt mondta hogy voltak alagutak az iskola alatt de el lettek tüntetve. Be lettek tömve és feltöltve.

Valaki tájékoztatott arról hogy van egy sátánikus hely Crestline-nal California-ban a hegyekben.Felmentem oda a hegyekbe és fényképeket készítettem a helyről. Erről előadást is tartottam, 4 órás előadás volt Kansas City környékén évekkel ezelőtt.A képek bemutatják ezt a helyet és a Mc Martin iskolát is.

Ezután egy másik üggyel kezdtem foglalkozni. Egy félelmetes üggyel. Emberek segítségével mint John De Camp volt Nebraska szenátor, megállapítottuk hogy létezik az országban ma egy katonai bűnszövetkezet, egy kormányzó szervezet. Elsősorban katonai vezetőkkel ami teljes erővel működik és senki nem hajlandó nyomozást folytatni ellenük.

A Nebraska ügyben, John De Camp könyvet irt erről "Franklyn Coverup" ebben a konkrét ügyben gyerekeket (árva) vettek fel nevelő otthonokból. Kocsival elvittek őket, 300 km-re, onnan magánrepülővel Washington DC-be vittek őket szex orgiákra. Olyan embereknek akik kongresszus tagok, szenátorok és bizonyos emberek a Fehérházból.

Nagyon jól dokumentálva van. Személyesen beszéltem Paul Bonacci -val, öt órás interjú volt, beszerezhető a hangfelvétel. 1993 -ban készült. Elmesélte hogy használták (a csoport) őt amikor 10-11-12-éves volt, a gyerekek odacsalógátasára parkoknál, bevásárló centrumoknál nem messze ahol felnőttek vártak rájuk a kocsiban. Utána berántották a kocsiba és kloroformmal elaltatták.

Paul elmondta hogy ezek a gyerekek szex rabszolgák lettek, a fiuúat játéknak (értsd, tárgy) hívták, nem tudta hogy nevezték a lányokat. De ezek a degenerált beteg emberek, a férfiak inkább érdeklődtek a fiuk után mint a lányokért. Minden anyag dokumentálva van. Paul elvezetett a Fehérház bentlakóihoz.

Ez az információ 1987-ben derült ki, közvetlen mielőtt átvettem az ügyet Garry....? volt a nyomozás vezetőjétől aki a Nebraska szenátus bizottságának dolgozott. Garry találkozott a csoport fényképészével aki kivált a csoportból, sérülten. Gerry képeket vett át ettől az embertől abból a célból hogy átadja a képeket a bizottságnak Chicagoban.

A magángépe nem sokkal a félszálas után a levegőben felrobbant. Garry és a 11 éves fia meghalt,az aktatáskáját soha nem találták meg. A repülő hátsó üléseit soha nem találták meg. Mindent megpróbáltam hogy átadják ezt a gépet nekem vizsgalati célra a robbanás vegyelemzéséhez.

Senki nem tudja hogy hol van. Az iratokban az áll hogy egy katonai bázisra vitték kivizsgálni. A helyi rendőrfőnök volt az első a helyszínen. Látta a képeket, elkezdte összegyűjteni, de egy FBI ügynök jelent meg. Elvette tőle a képeket és azt mondta neki hogy tartsa a szájat.

Ő néhány embernek elmondta ezt, egy évvel később meggyilkolták a feleségét. Azóta nem beszél.

Ez a nemzetközi gyermekrabló kör,mint később megtudtam Washington DC-ben nagyon aktív volt a szervezet úgy ismert mint "The Finders" (Alapítók). Nekem meg a riport ezekrol az alapitokrol. Minden amit elmondok dokumentalva van. (mellekesen megjegyezve)

Az alapítók megalakultak az 1960-as években és működnek napjainkig. 1987-ben lettek leleplezve. Azóta átköltöztették tevékenységük irányítását Kansas-ba. Mai nap is itt működnek. Bemutattam a riportomat az FBI-nak legalább hatszor, követelve a kivizsgálást, de még nem hallgattak meg.

Kimutattuk az Alapítókat. Megvannak a dokumentumok a Franklin ügyről amit lepleznek, itt van a Pawn in the game című könyv ami feltárja hogy ez az Illuminatus és a Sátánizmus működés, folyik ma ebben az országban.

Az utolsó könyv amit megemlítek az a címe hogy "Why Johny can't come home" (Miért nem jöhet haza Johny). Johny Gosch 1982 szeptemberében egy újság kihordó fiú volt vasárnapokon. Egy nap amikor ki akarta hordani az újságjait West Des Moines városban, Iowa, már nem tudta kihordani. Eltűnt.

Az anyja M. Gosch nem tudta mi történt,a rendőrséghez és az FBI-hoz fordult segítségért. A rendőrfőnök West Des Moines-ben azt mondta neki hogy nincs tanú aki látta volna őt, vagy az elrablását. Ezért nem tudnak nyomozást indítani. Az FBI ugyanezt mondta neki.

Én részt vettem emberrablásos ügyekben az FBI-nál. El tudom mondani hogy ilyen esetben automatikusan 24 órán belül meg kellett kezdeni a nyomozást az én időmben, az 50-60-70-es években.

Ma, most hogy itt beszélek, gyermekek tűnnek el ebben az országban átlagosan 83 óránként. Ez több mint 700 ezer gyerek évente.

Visszamegyek 1982 júliusába, az akkori adatok 100 ezer gyermek eltűnését mutatták. Egy másik statisztikát is figyelemre méltónak találtam. A becslések szerint 2 500 gyermeket rabolnak el és ölnek meg ebben az országban évente.

Ez egy hihetetlen szám. És még mindig megtagadja a nyomozást az FBI. Most a Nebraska ügy után, az utóbbi időkben megjelent egy fiatalember Jeff Gannon a Fehérházban egy hamis újságírói igazolvánnyal. Ez a múlt hónapban történt.

Bizonyos emberek a Fehérházban gyanúsnak találták,és kérdéseket tettek fel neki. Ugyanis Bush Elnök sajtókonferenciát adott, viszont biztosítani kellett hogy az újságírók csak puha kérdéseket tesznek fel neki. Ez azt jelenti hogy a válaszadás után is pozitívnak latszik az Elnök.

Jeff Gannon nem nagyon törődött ezzel Valaki utána nézett a múltjának. Megtudták hogy előzőleg Jim Gutter volt a neve, az interneten utána lehet nézni. Gutter-nek van egy homoszexuális weboldala. Tehát Jeff Gannon azonos ezzel az emberrel. Megjelent a fényképe az interneten.

Nagy valószínűséggel ez az a Johny Gosch akit elraboltak 1982 szeptember 5-én. Az anyja aki a könyvet írta, "Miért nem jöhet haza Johny", beszéltem vele, még mindig nem heverte ki a fia eltűnését. El tudjátok képzelni hogy 83 gyermek anyja óránként mit él át. Ha akkor kivizsgálták volna az ügyet akkor ma nem lennének ilyen problémáink.

Akkor amikor Ő elment a rendőrséghez meg az FBI hoz, nem vizsgálták ki az ügyet mert kapcsolódik a Franklin ügyhöz, amit lepleznek. Néhány vezető politikusunk, vezető üzletemberek, Harold Andersont beazonosították a gyerekek.

A Nebreskai erdészeti gazdaság főnökét beazonosították a gyerekek. 80 gyermek tanúskodott a Nebraszka ügyben. A szálak egészen a Fehérházig vezetnek.1987-ben Paul Bonacci vallomása szerint, elcsalt "játékokat" fiúgyermekeket ezeknek a bizonyos beteg egyéneknek és magának a fehérháznak. Néhányuk neve a birtokomban van. Nincs szükség most megnevezni őket.

Néhányuk benne van a Franklin coverup-ban. Tehát kiderült hogy Jeff Gannon azonos Johny Gosch-al. Noreen Gosch, az anya megnézte a fényképeket és hiszi hogy azonos a fiával. Felismert egy sebhelyet az arcán. Johny Gosch-nak volt egy anyajegy a bal mellkasán kb. 20 cm hosszú.

Az interneten található képekből kiderül hogy Jeff Gannon-nak volt ott egy anyajegy amit megpróbáltak eltávolítani. Személyesen beszéltem néhány fiatalemberrel akik ismerték, megerősítették hogy Jeff azonos Johny Gosch-al.

Hogy kerül Johny Gosch West Des Moines-ból a 12 éves fiú,hamis újságírói igazolvánnyal a Fehérházba néhány héttel ez elött?

Az történt ezzel a fiúval hogy elszállítottak Iowa-ból Siaux városba, egy tanyára három hétre, szexuálisan molesztálták. Ezután felvittek a hegyekbe Colorado-ban. Betették egy ketrecbe, valamifele házszerűségben vagy kabinban. Később használták mint szex rabszolgát.

Nem ölték meg, nem áldozták fel. Nem minden gyereket áldoznak fel a sátánikus ceremóniákon. Johny megszökött egy másik fiúval, elloptak egy autót. Ezután 1997 Johny bekopogott az anyjánál reggel fél háromkor és azt mondta hogy beszélni akar vele.

Egy másik fiú is volt vele. Bejött és elmondta hogy anyám engem elraboltak, bezártak egy rejtett, titkos katonai, CIA által ellenőrzött agykontroll projektbe. És használtak szex rabszolgának. Azt mondta, ha megtalálnak megölnek. Ez után elment, ez volt az utolsó hogy az anya beszélt vele 1997.

Néhány évvel később egy lány, Burns-nek hívják, aki producer volt a 20-20 nál. Úgy döntött hogy megírja Johny Gosch történetet és a Nebraska ügyet. Megkeresett engem is, öt napot töltöttünk együtt. Átadtam a kutatásaim eredményét ami számotokra is elérhető.

Megtudta hogy Johny egy Indián rezervátumban bujkál észak Minesotában. Elment hogy beszéljen vele. Johny eltűnt, és most megjelenik a Fehérházban. Johny egy agykontrolált áldozat. MK ultra agykontroll program. Ha valaki tudni akarja mi ez. A német tudósokkal érkezett az országba a második világháború után.

Együttműködtek a Nácikkal a háború alatt és előtte. Kifejlesztettek robotokat és egyéneket a parancsok elvégzésére, bármit amit el akartak érni, beleértve az orgyilkosságot és egyéb feladatokat. Az MK ultra program, a CIA agykontroll program, a kongresszus utasítására kivizsgálás alá került 1987-ben.

A kongresszus kimondta hogy a CIA-nak be kell fejezni ezt a programot. Az mondták hogy rossz fiuk vagytok. A CIA megígérte hogy bezárja. Ne álltassatok magatokat. Nagyon is aktívak ma is. Emberek mint Barbara Hartwell, Ő is agykontrolált áldozat.Ő egy a sok közül aki ellenem nyilatkozik. Elég jó munkát végez gondolom, máskülönben nem lennének ennyien akik kritizálnak engem az interneten.

Természetesen egy csöppet sem érdekel. Visszatérve a Nebraska ügyre és az MK ultra ügyre. Sok kiképzés történt (Offut)? légierő bázison Omaha, Nebraska-ban ami egy....Parancsnokság.

Ha visszaemlékszel a 911 után az Elnök elrepült délre,ha jól emlékszem Louisiana-ba vagy New Orleans-ba, azután elrepült az (Offut)? légierő bázisra 2011 szept. 11 délután. Ott egy parti volt az nap reggel 9:30-kor. Lekéste a partit, nagyon sajnálta.Warren Buffet is ott volt,mellékesen.

Az MK ultra program nagyon is aktiv nem csak North Carolina-ban ahol Dr Mc Donald családját mészárolták le 1970-ben. Nem akarom befejezni a Nebraska ügyet úgy hogy el ne mondjam azt hogy 1990-es évek elején Yorkshire TV-től jött Amerikába egy kamera csoport hét hónapra hogy dokumentum fimet készítsenek róla.

Visszamentek Angliába összeállítani a dokumentumot azután visszahozták Amerikába. Bekerült a TV újságba, a lejátszás idejét 1994 máj,3.-ra jelezték. Amikor ezt a kongresszus bizonyos tagjai megtudták , megfenyegették a kábeltévét, korlátozó jogszabályokkal.

Egy névtelen valaki megvásárolta a jogát a dokumentum filmnek és minden dokumentumot, videó anyagot, és elrendelte az összes másolat megsemmisítését.Megvannak a dokumentumok erről ezek rendelkezésre állnak. Ez az összes anyag megvásárolható most 15-20 % olcsóbban.

Tehát kb. hat hónapja, ahogy egy jó nyomozó tenné azt mondtam hogy szereznem kell egy másolatot abból a TV újságból. Johny Cab -nak volt egy, de nem találta meg. Ez jellemző rá egyébként. Jó barát,rendes srác. Írtam a TV újság embereknek hogy küldjenek egyet, megkaptam a TV újság 1994 május 3-i számot. 22:00 óra Discovery Channel, nincs benne.

Egy természetfilm van helyette, ebben az újranyomott példányban. Nem hagyom magam kijátszani ezek az emberek által. Tovább kerestem Los Angeles Times TV rovat. enne volt. Felhívtam egy barátomat Philadelphiaban, kértem ellenőrizze a TV újságot, (Összeesküvés...?) címen benne volt. A Média ereje . Megváltoztatták és újranyomták az összes újságot.

Soha nem mutatták be a közönségnek. Nem is hiszem hogy valaha be lesz mutatva Amerikában. De mint mondtam a másolat rendelkezésre áll. Ez nem a történet vége számomra. Mert folyamatosan próbálkozom, folyamatosan dolgozom, folyamatosan beszélek különböző forrásokkal és dokumentálok mindent és hirdetem is mindenkinek.

Ezt kell tennünk. Az Amerikaiak többsége nincs tisztában azzal hogy mi történik a háttérben. Egy kiegészítés a Mc Donald ügyhöz ami elgondolkoztatott az a Jack Kennedy gyilkosság volt. Tehát utána néztem. Mellékesen irányításom alá tartozott az FBI, Dallas-ban és Los Angeles-ben a Dallas után.

Tehat vizsgalom a Jack Kennedy gyilkosságot és megtudtam minden kétséget kizárva hogy a CIA es a Chicago Maffia közös munkája volt. Jean C...? a La Cosa Nostra főnöke Chicago-ban három nappal a kongresszus előtti tanúvallomását megelőzve meggyilkolták. Ez arra késztetett hogy további vizsgalatokat végezzek a terror támadások és más leplezett ügyek után Amerikában.

Volt egy interjúm egy tengerészeti tiszttel aki 1941 dec. 4-én információt kapott arról hogy a Japánok meg fogják támadni és bombázni fogják Pearl Harbor-t. Megfejtettük a Japánok titkos kódját. Személyesen mondta el nekem hogy dec. 4-én átadta a főnökeinek az információt. Tovább adták a vonalon. Pearl Harbor támadás után beidézték tanúvallomásra a kongresszus elé.

A főnöke felhívta és azt mondta neki hogy ne törődj az idézéssel, ne is reagálj rá. Egy nap megtudod miért. Nem tanúskodott a kongresszus elött. Nemrég meghalt. Tehát vannak itt egyéb eltitkolt dolgok de ha a nemzeti kérdéseket nézzük, Pearl Harbor.

Nézzük meg Waco-t. A katonaság bevonásával pusztítanak, lőnek, és gyilkolnak az FBI-al együtt, nőket és gyermekeket. Tankokat használtak, megsértve az Egyesült Államok törvényét, ami kimondja hogy a katonaság nem használható civil lakosság ellen.

Ki tudtak bújni a felelősségre vonás alól. Utána néztem ennek a Waco ügynek, ahogy mondtam sok időt szántam rá, sok esetben a helyszínen. A nyugdíjam nagy része ezekre a nyomozásokra megy. Beleértve Oklahoma City, mindjárt rá térek, 911.

De Waco-nál volt négy BATF hivatalnok, (Alkohol, Cigaretta és Lőfegyver hivatal) akiket lelőttek. Néhány embert elítéltek ezekért a gyilkosságokért és most börtönben töltik büntetésüket, valószínű életfogytiglan. Vizsgálva ezt a négy BATF hivatalnokot akiket lelőttek, megtudtam hogy mind a négy fejlövést kapott. Azok akik voltak katonák, tudják hogy az mesterlövész munka. Ez nem kérdés.

Egyikük felülről kapta lövést, a golyó a fején keresztül le a testébe. Valószínű hogy helikopterről. Érdekesség hogy ez a négy BATF hivatalnok a volt Elnök, Bill Clinton testőrei voltak annak idején. Ez volt Waco.

Ruby Rich. Randy Weaver-t tőrbe csalták egy BATF informátor segítségével. Ő vásárolt egy sörétes puskát ami 6 mm-el rövidebb volt a törvény által engedélyezett méretnél. Letartoztatták,majd megtagadta a bíróságra a megjelenést. Egy hadsereget küldtek utána. Paul...? FBI mesterlövész lelőtte a feleségét aki az ajtóban állt, utána dicsekedett vele milyen jó lövés volt.

Ez egy újabb eset amikor egy jó Amerikait a bíróság vonatja elé csalnak.Tőrbe csalták. Ezután itt van 1993, folytatódik a nagy összeesküvés. Én összeesküvésnek hívom. Mert az.

Autórobbantás a World Trade Center-ben. Van egy másolatom a New York Times 1993 okt. 28-i egyik cikkéről, riport a bírósági tárgyalásról. Egy FBI informátor (név?) aki a terroristák közül való, tanúsította hogy őt a terroristák utasították hogy készítse el a bombát amit a World Trade Center-ben akarnak felhasználni 1993 februárban.

Szerencséjére, amikor találkozott a terroristákkal, rejtett mikrofon volt rajta így rögzítve lett minden szó amit mondott. Az FBI tudtán kívül amikor találkozott az FBI-al, akkor is rajta volt. Valószínű ennek köszönheti hogy nem tudtak tőrbe csalni és börtönbe küldeni. Ez benne van ebben az újságcikkben.

Ő elment az FBI főnökéhez, elmondta hogy utasítást kaptam a bomba elkészítésére. Mi csak egy színlelt bombát használunk, igaz? Kérdezte. Azt válaszolta az FBI felettese. Nem, éles bombát fogunk használni. Nem értem hogy a kongresszus és a szenátus nyomozói miért nem ugranak rá az ilyen esetekre.

Az FBI tudott a bombáról jó előre. Miért nem lepett közbe valaki? Miért nem nyomozzák ezeket a nemzetközi gyermekrablásokat? Amit a CIA működtet. Miért szavaznak ezek a kongresszus tagok a Haza törvényeiről amivel elveszik alkotmányos jogainkat és a polgári szabadság jogot? A legfontosabb idézet ebből. Védelem az országunknak és védelem a terroristáktól.

Had mondjak valamit hölgyeim és uraim. Vannak emberek a kormányunkban ... akik ezek mögött a terrorista támadások mögött állnak, és az ok amiért mögötte állnak az az hogy ilyen törvényeket tudjanak megszavaztatni. Az ok amiért a kongresszus tagok megszavazzák ezeket a hülye törvényeket, mert sokukat tőrbe csalták valamivel pld szex és kábítószer.

Tehát itt van Oklahoma City 1995. Személyesen kétszer mentem el Oklahoma City-be és nyomoztam ott. Az én riportom miatt, a védőügyvéd Timothy Mc Vaigh két nyomozóját küldte hozzám interjúra, négy órát töltöttem velük. Elég sok információt kaptam tőlük. Például elmondták hogy engedélyt kaptak a robbanás helyszínére US Marshall jelenlétében, de semmilyen esetben sem vehetnek földmintát és nem vehetnek fel semmit a földről, kivizsgálásra.

Steven Johnes volt az ügyvéd. Hallottam hogy le akarjak rombolni és eltakarítani az épületet. Képesek vagyunk a bombák eredetét a vegyszerei alapján követni. Amikor hallottam ezt, felhívtam John De Camp-et és mondtam neki hogy meg kell akadályozni hogy lebontsák azt az épületet. Ezután felhívtam még valakit Chicago-ban the P.Kennedy csoporttól aki egy specialistája az ilyen fajta bizonyítékok elemzésének.

John felhívta Mc Veigh ügyvédjét (John-nak volt egy ügyfele ezért reprezentálva volt az ügyben) John mondta,hogy én elintézem a papírformákat, kérek meghallgatást, hozzátette hogy megfogjuk akadályozni hogy azt az épületet lerombolják. A következő amit hallottunk, az az hogy lebontják az épületet. John felhívta Steven Johnes, kérdezte Mi történik? Nem kapott kielégítő választ.

Az egy bizonyíték volt. Nagyon sok bűncselekmény helyszínen voltam, és tudom hogy a bizonyíték megőrzése nagyon fontos. Ez egy óriási bűncselekmény leplezés volt. Mc Veigh irt levelet a húgának amiben megírta hogy speciális katonai erő tagja, a CIA-nak lett kiképezve. A katonaság tagadja ezt.

Két feladata volt a CIA-nal, mint irta a húgának, az egyik egy CIA segítő, a másik hogy dolgozzon a nemzetközi kábítószer szervezetnek, mindkét irányban ellene és érte is. A CIA, érzés nélküli emberek. Mc Veigh, véleményem szerint egy egy agykontrollált áldozata volt az MK ultra programnak.

Meglátogatták őt a börtönben Oklahoma-ban és Colorado-ban is, Dr Jolly West személyében. Ez titok mellékesen. Megtudtam mert felhívtam néhány megfelelő embert. Jolly West egy a legfelsőbb vezetők közül, Sidney Gottlich-kal együtt, a CIA MK ultra agykontroll szervezetnek.

Miért látogatná meg őt a börtönben egy ilyen személy mint Jolly West a per ideje alatt? Mert ő agykontroll áldozat volt. Egy alkalommal megjelent az újságban ha jól emlékszem, a US news-ban hogy Mc Veigh-ben volt egy mikrocsip. A katonaság használ mikrocsipet a katonáiban hogy követhetők legyenek.

A bomba a kocsiban állítólag ammónium nitrát fertiliser. Először az volt a hivatalos jelentés hogy 700 kg bomba volt a kocsiban, utána azt mondták hogy 1200 kg, ha jol emlékszem a végén 2300 kg. Az a bomba a kocsiban lerombolta a fél épületet. 2300 kg ammónium nitrát bombának az ereje nem képes ekkora rombolást okozni egy épületben.

Miután felrobbant a Oklahoma City bomba,egy barátom felhívott, Michael Riconosciuto. Együtt dolgoztam vele 1982 óta. Ő egy CIA alkalmazott volt kb 20 évig, egy alkalommal az FBI-nak is dolgozott. Az ő apja a tulajdonosa a Herkules üzemnek a Silicon Valley, Californiaban.

Ez a Herkules üzem fejlesztette ki az electro-hydraulic dynamic fuel device, ami szigorúan titkos bomba. A bombát ezután Salt Lake City-ben készítették D. O Bill vezetésével. Michael börtönben van közben a mai napig, azért mert elkezdett beszélni a ...? bizottságnak egy nagyon érdekes ügyről, egy "Promise softwhere" ígéretes szoftverről.

Ez a szoftvert kifejlesztették sokféle hasznos információt amit te meg én és mindenki Amerikában hasznosíthat. Ezt a komputert eladták körbe a földön. Eladták a Franciáknak az Angoloknak, Izraelnek Kanadának. Ezek az országok nem tudták hogy egy csapóajtó volt a komputerben. Okos, mi? Ez a csapóajtó lehetőséget nyit nekünk, az amerikai kormánynak hogy titokban minden információhoz hozzáférjünk amit ők fejlesztenek ki.

Michael Riconosciuto volt az a CIA alkalmazott aki kifejlesztette ezt a csapóajtót ebben a promise softwhere-ben. Amikor a kongresszus emberei vizsgálták az ügyet a 80-as évek végén, felhivták Michaelt, kérték hogy tanúskodjon. Ezután Michael kapott egy fenyegető telefon hívást két héttel a tanúskodás előtt. Ő azt mondja hogy a telefonálót Peter Veatnecks-nek hívják.

Ha tanúskodsz a bíróság előtt, meg fogod bánni, mondta neki. Michael tanúskodott. Néhány hét múlva letartoztatták kábítószer ürügyén. Most tölti a 30 évet amit kapott, mert volt bátorsága leleplezni ezeket a gyalázatos tevékenységeket amiket ez a bűnöző hálózat működtet az Amerikai kormányban.

Had mondjak valamit Michael múltjáról. Viszatérve az Oklahoma City robbantáshoz. Szeretném ha megértenétek ki is ez a Michael. Ő nem egy ember aki reklám szatyorral a kezében járja az utcákat visszaválthatató dolgokat gyűjtögetve. Neki van hitelessége. Michael felhívott engem rögtön azután hogy felrobbant a bomba Oklahoma City-ben.

Azt mondta,Ted az az én bombám volt. A börtönből hívott, mellesleg. Ez az volt amit a Herkules fejlesztett ki, ez nem ammónia nitrát bomba volt. Amikor azt a bombát tesztelték 1982-ben akkor együtt voltam Palm Springs-ben egy csoport titkosszolgalati vezetővel, várva a teszt eredményét. Az 51-es körzetben tesztelték. Alulbecsülték, mert az ereje akkora volt hogy két technikus meghalt.

Ezt én parametric bombának hívom. Michael szerint ez a bomba volt a kocsiban, nem az ammónia nitrát bomba. Tehát mit tettem én mint nyomozó. Nos elmentem New Jersey-be (fegyver raktár?) információt találni. Odaadtam nekik a szerződés hivatkozási számot amit egy tudományos magazinban közöltek, egy kollégám kutatta fel. Tehát átadtam nekik.

Azzal a válasszal jöttek vissza hogy nem létezik az a vállalkozó aki ezen a szerződésen szerepel. Függetlenül attól hogy a száma létezett. Ezután elmentem a Dian O well gyárhoz akik, tudomásommal a készítők. Még csak nem is válaszoltak. Tudnunk kell hogy Dian O Well szakértője is tanúskodott a tárgyaláson, amikor Mc Veigh-et is behívták.

1995 szeptemberében, 5-6 hónappal 1995 apr.19-i Oklahoma City után szeptemberben megjelent egy újságcikk egy fegyver magazinban. A szerkesztő aki írta, az információt az Oklahoma City tűzoltóságtól szerezte be. Ebben az újságcikkben az áll hogy négy fel nem robbant bombát vittek ki az épületből.

Amikor emberek voltak az épületben a robbanás után, haldokolva, megállítják a mentést 5 órára miközben kormány dokumenteket hordanak ki. Emberek, valamiféle kék overallban. Tehát amit mondani akarok, Oklahoma City-t biztosan mások követték el, nem Mc Veigh és Nichos. És most Roger Moore, olvashattátok az újságban a fegyverkereskedő aki azt állítja hogy kirabolták...... ..... Arkansas-ban.

és az eladott fegyverek árából fedezték az Oklahoma City akciót. Terry Nichos azzal vádolta Roger Moore-t hogy köze volt hozzá. Roger Moore tagadja. Roger Moore abban az időben amikor felrobbant a bomba egy FBI informátor volt. Volt egy nyomozó aki elmondta nekem hogy legalább 11 személy közreműködött az Oklahoma City robbantásban.

OK, az elhangzottak után eljutottunk a 911-hez. Ahogy mondtam Michael börtönben van. Én olyan vagyok mintha az ügyvédje lennék, vagy a nyomozója, tehát szabad bejárásomnak kéne legyen hozzá. Én képviselem ezt az embert. Másfél évvel a 911 elött megpróbáltam bejutni Michael-hez, North Pensylvania-ban volt börtönben.

Philadelphia környéken jártam, látni akartam. A börtön hivatal nem engedte meg hogy lássam. Végül is sikerült beszélnem Michael-el 2003 januárjában. Átrepültem a keleti partra és három napot töltöttem vele. Michael elmondta hogy információt szerzett a kapcsolataitól még 911 elött, hogy mit akarnak csinálni, felhasználva rakétának repülőket.

Eltérítenek repülőket, arab terroristákat képeznek ki. Tudta ki volt a vezetője az arab terrorista csoportnak ebben az országban, aki Paterson, New Jersey-ben élt. Azért tudott minderről Michael. Megkérdezhetnéd, hogy tudhatott minderről ha közben börtönben van? Mert én és Michael találkoztunk Osama Bin Laden-nal és a külügyminisztérium képviselőjével 1986 tavaszán.

Akkor kaptam egy értesítést Rony Reagan tisztviselőtől aki összehozta ezt a találkozást az Afgán rebelliósokkal, akkor barátok voltak. Felhívtam Michaelt. Kérdeztem, mit gondolsz. Azt válaszolta, találkozzunk. Ott volt egy negyedik ember is, akkor nem tudtuk hogy Ő Osama Bin Laden akkor Tim Osman nevet használta. Török útlevele volt.

A találkozón hagytam hogy Michael beszéljen, Michael utazott mindenfelé a földön hogy összerakja ezt a csomagot, az Afgán rebellisek kiképzéséhez, és rakétákkal felszerelni őket hogy megverjék a Szovjeteket. Le tudják lőni a helikoptereiket. Ennek eredménye az volt hogy Michael kapcsolatokat épített ki a belső Arab világban. Így tudott Michael a 911-röl.

Michael elmondta az FBI-nak 2001 marc 20-án a tervet hogy repülőket akarnak eltéríteni és rakétának használják fel ezeket. Michael átadta az egyik informátor nevét az FBI-nak aki tagja volt ennek az Arab csoportnak. Az FBI kihallgatta, majd megfenyegették hogy hogy vád alá helyezik és kiutasították az országból a családjával együtt. Az az ember eltűnt, úgy gondoljuk hogy halott.

Az FBI abszolút megtagadja hogy utána nézzen ennek az ügynek. Még megdöbbentőbb, hogy Michael átadta azokat a neveket is akik a hamis útlevelekkel ellátták ezeket az embereket. Átadta a nevet akitől az információit szerezte. Elmondta az FBI emberének Keith Putri-nak 2001 márc. 20-án hogy megmondom a nevét aki irányítja az egész terv lébonyolítását az Araboknak.

Mr Putri aki annak ellenére hogy megkapott minden információt 6 hónappal a 911 elött, visszajött Michael-hez 2 nappal 911 után a börtönbe, azzal vádolta hogy államellenes, FBI ellenes, nyilvánosság kereső, hűtlen stb. Természetesen Michael nem mondott semmit ezek után. Michael még mindig börtönben van, ahogy már mondtam. Annak ellenére hogy az FBI rendelkezett ezzel az információval, nem csinált vele semmit.

Putri elismerte szept. 13-án hogy az FBI semmit nem csinált vele. Miután meglátogattam Michael-t 2003-ban úgy gondoltam hogy fontos az hogy megerősítsem hogy az FBI találkozott vele. A börtönhivatal (nem adta ki) a látogatók listáját. Elkezdtem leveleket írni az FBI-hoz a szenátushoz Georgiaba.

Szerettem volna a másik ügynök nevét aki Putri-val volt amikor meglátogatta és kihallgatta Michael-t. Másfél évembe került és sok levelezésbe hogy beismertessem az FBI-al hogy meglátogatták Michaelt 2001 márc. 20-án. Végül sikerült megszereznem ezt az információt. Ez az információ is rendelkezésre áll az egyik riportomban.

Ezzel eljutottunk a jelenhez. (Lejárt közben az időm) Egy belső kényszert érzek mint volt FBI ügynök, akinek megvoltak azok a kiképzései, egy kényszer hogy meg tegyek minden tőlem telhetőt, hogy felvilágosítsak annyi honfitársamat amennyit csak tudok arról hogy mi történik a háttérben.


Úgy vagyunk működtetve, irányítva, egy rejtett, titkos elsősorban amerikai katonai vezetők bűnszövetkezete által, beavatva az FBI és a CIA-t is aktívan a mai nap is, ami leplezve van a kezdettől. FBI informátorokat használnak tőrbe csalni és bemocskolni embereket, ahogy engem is kábítószer kereskedelemmel akartak befeketíteni 1984-ben.

Nem sikerült. A lány akit arra használtak hogy behúzzanak a csőbe, felhívott és mondta hogy találkozni akar. Találkoztunk,elmondta az egész történetet, feljegyeztem mindent. Azt mondtam neki, te ezeknek dolgozol, a DEA-nak az FBI-nak azért hogy bajba sodorj, telefonon próbálsz kiszedni dolgokat, beismeréseket hogy tudtam bűncselekményekről. Amikről persze nem tudtam. Tehát azt mondtam neki.

Te ezeknek dolgozol 6 hónapja, adtak neked 2 ezer dollárt, saját kávés bögréd van az FBI irodában. Miért jöttél ide most hozzám, mindezt felfedve? Adtam neki egy két jó tanácsot a kamasz fiával kapcsolatban, kihez forduljon aki esetleg tud segíteni a problémájával. Azt válaszolta, Ted ma reggel felkeltem és rádöbbentem hogy te vagy az egyedüli őszinte (seggfej) akivel az elmúlt hat hónapban beszélni tudtam.

Pontosan így fogalmazott. Az FBI be akart húzni egy kábítószer ügyletbe. Négy különböző eljárást és nyomozást indítottak ellenem. Be akartak rángatni egy csalásba Dallas-ban. Nem olyan rég óta folyamatos megfigyelés alatt állok. Törvénytelenül behatoltak a kocsimba, a lakásomba. Megpróbálták a gázt rám nyitni, az elmúlt hónapban. De észre vettem így el tudtam hárítani.

De ők nem akarnak ilyen embereket mint én itt kint, hogy elmondjuk az igazat. Ez az amit én teszek. És nem fogom abba hagyni, ezt folytatom a jövőben is. Tehát alapjaiban így jutottunk el 1776-tól napjainkig, az egyik összeesküvéstől a másikig.

Brian Gamble csinált egy íntejút Jim Nichols, Charli Nichols testvérével a nemzeti TV-ben az Oklahoma City robbanás után. Én odaadtam a riportomat az Oklahoma City robbanás után Jim Nichols-nak. Jim kérdezte Gamble-t, Olvastad Ted Gundersen riportját? Gamble azt válaszolta, ahh, Ted Gunderson egy összeesküvést gyártó egyén.

Szeretnem ha tudnátok nem vagyok összeesküvést gyártó, hanem egy összeesküvés elméletet reálisan látó. Mert az ott van. Mind az amit tenned kell te magad menj fel az internetre. Nagyon sok hibás információ van fenn de megtalálható a kőkemény igazság is. A hátsó asztalon 25 év kutatómunka van, és ha ezeket megveszed csak egy ígéretet kérek. Azt hogy lemásolod és terjeszteni fogod interneten, mindenhol.

Fel kell ébresztenünk Amerikát. Had hangsúlyozzam ki még egyszer, nem vagyok Amerika ellenes, nem hiszek az erőszakban, hiszek a törvényes változásban. De fel kell ébresztenünk az elfásult, alvó társadalmat aki itt el ma Amerikában.

Ez az egész összekötődik az MK ultra, CIA és a Sátánizmus. Körülbelül 4 millió szertartást tartanak évente Amerikában napjainkban, beleszámítva a Nebraska ügyet. Erről beszélhetnék még egy órát, de az időm lejárt. Nem tudom hogy említettem-e a Sátánizmusról hogy évente 50-60 ezer ember életét áldozzák fel ezeken a szertartásokon Amerikában. Három különböző forrás adatai szerint.

Ez a Sátánizmus titokban működik. A sátánizmus a rejtett bűnszövetkezettel együtt a kormányunkban nagyon nagy veszély a társadalmunkra. Köszönöm hogy meghallgattak.
 
 
0 komment , kategória:  Értékes előadások,filmek  
Címkék: kontrollálásának, tapasztalataimra, titkosszolgalati, visszaválthatató, fegyverkereskedő, odacsalógátasára, kulcspozícióban, összeesküvésnek, szaktanácsadója, tevékenységeket, kifejlesztették, megkérdezhetnéd, jogszabályokkal, valószínűséggel, beazonosították, vegyelemzéséhez, megállapítottuk, kereskedelemnek, megsemmisítését, philadelphiaban, helikoptereiket, visszaemlékszel, kifejlesztettek, megváltoztatták, gyilkosságokért, bűnszövetkezete, felvilágosítsak, kereskedelemmel, összeesküvéstől, letartoztatták, kifejlesztette, fiatalemberrel, elszállítottak, megerősítették, fiúgyermekeket, átköltöztették, beszéd írott, alvó társadalmat, magyar szöveg, ablak alján, teljes magyar, kábítószer hatóságnál, saját tapasztalataimra, agykontroll áldozatai, volt szenátor, legjobb tudásukkal, egész Földön, átvételéhez szükséges, célkitűzések között, sajtó fölött, kulcs pozícióba, lista fojtatódik, California Kormányzójának Jerry Brown-nak, Egyesült Államok, Griffin Bell, Angeles Olimpiai, California Kormányzójának Jerry Brown, Stew Webb, Barbara Hartwell-től, John De Camp, Adam Weishaupt, William Guy Carr, Porto Rico-ból, Jeffrey Mc Donald, Harrison Ford, Fort Bragg, Dél-Kelet Ázsiából, Time Magazine, Brizan, Danny Davis-nek, Gerry Stakle UCLA, Crestline-nal California-ban, Kansas City, Franklyn Coverup, Washington DC-be, Paul Bonacci, Washington DC-ben, Johny Gosch, West Des Moines, West Des Moines-ben, Jeff Gannon, Ugyanis Bush Elnök, Tehát Jeff Gannon, Harold Andersont, Johny Gosch-al, Noreen Gosch, Johny Gosch-nak, Jeff Gannon-nak, Johny Gosch West Des Moines-ból, Iowa-ból Siaux, Barbara Hartwell, Warren Buffet, North Carolina-ban, Yorkshire TV-től, Visszamentek Angliába, Johny Cab, Discovery Channel, Angeles Times TV, Jack Kennedy, Chicago Maffia, Jean, Cosa Nostra, Pearl Harbor-t, Pearl Harbor, Beleértve Oklahoma City, Bill Clinton, Ruby Rich, Randy Weaver-t, World Trade Center-ben, York Times, Oklahoma City, Oklahoma City-be, Timothy Mc Vaigh, Steven Johnes, John De Camp-et, Jolly West, Sidney Gottlich-kal, Michael Riconosciuto, Silicon Valley, Salt Lake City-ben, Izraelnek Kanadának, Ezután Michael, Peter Veatnecks-nek, Oklahoma City-ben, Palm Springs-ben, Dian, Dian Well, Oklahoma City-t, Roger Moore, Terry Nichos, Roger Moore-t, North Pensylvania-ban, Osama Bin Laden-nal, Rony Reagan, Felhívtam Michaelt, Osama Bin Laden, Keith Putri-nak, Természetesen Michael, Brian Gamble, Charli Nichols, Olvastad Ted Gundersen,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
11.08. 13:00 Csökkent a 3, az 5 és a 10 éves államkötvények aukciós átlaghozama
11.08. 12:59 Tudomány Mátyás király udvarában címmel nyílt kiállítás Budapesten
11.08. 12:59 EKF 2023 - Egyhangúlag fogadta el a közgyűlés Debrecen pályázatát
11.08. 12:42 Elkészült az Elek Gyula Aréna energetikai korszerűsítése
11.08. 12:42 Huszonkét majonéz közül háromnál talált hiányosságokat a Nébih
11.08. 12:42 Csütörtöktől vetítik a mozik Szilágyi Zsófia Egy nap című filmjét
11.08. 12:42 Film készül Széchenyi Zsigmond életéről - BŐVÍTETT (új: vezető producer)
11.08. 12:41 MNB: 2030-ig terjedő makropályát vázol fel a legfrissebb Növekedési jelenté...
11.08. 12:33 Koncertek, kiállítások, könyvbemutatók a nagyszebeni Ars Hungaricán
11.08. 12:22 Rétvári: a korábbi gyerekvállalást segítené a fiatalok életkezdési támogatá...
Tudjátok ?
Mi a megfejtés nr. 74 ?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
még több kérdés
Blog Címkék
Falióra  Berda József : CSÖNDES ERDŐ: I...  Érdekesség  Színjátszó rózsa  Szép napot  Pillangó a vörös rózsán  Szép napot  JaDe jókívánsága  Csaba atya üzenete 2018 nov. 1...  Millió, millió rózsaszál  Szép jó reggelt  Jó éjszakát  Kellemes délutánt  Templomunk esti kivilágításban  Jó éjszakát  Őszi csendélet  Facebookon kaptam  Fehér liliom  Hölgy a ködben  Millió, millió rózsaszál  Ha látjátok anyámat a Facebook...  Események  Színjátszó rózsa  Várni  Hiába várt kedves  Szép napot!  Esti ima Déváról - 2018. novem...  Barátom...  Ki barátomnak vallja magát  Facebookon kaptam  Gömbbe zárt világ  Felirat egy kocsmában:  Arra születtem...  Őszi csendélet  Kellemes őszi napot  Felirat egy kocsmában:  Jó éjszakát , szép estét  Ferenc pápa üzenete november 1...  Templomunk esti kivilágításban  Pozsgafa, a pénzmágnes –...  Dorosné Éva szép szerkesztései...  Jó éjszakát kívánok!  Ha látjátok anyámat a Facebook...  Kutyusok és gyerekek  Két skót az Alpokban túrázik  Napraforgók vázában  Őszi PNG keretek  Ősz világában  Események  Szeress  Kellemes őszi napot  Érdekesség  Facebookon kaptam  Lelki megelevenedés  Szűzanya fájó szíve  Szép csokor  Menedék  Kellemes délutánt  Érdekesség  Arra születtem...  Egy kis pihenő  Hiszek benne  Szép napot  Megszomjazottan  Isten meglátása  Kellemes délutánt  Hello !Szép napot!  Kellemes délutánt  Megfelelő öltözködés  Ferenczi Csilla:ÁLMOM  Kutyusok és gyerekek  Kutyusok és gyerekek  Őszi kép  Menedék  Érdekesség  Arra születtem...  Suzy jókívánsága  Csaba atya üzenete 2018 nov. 1...  Hölgy a ködben  Kocsmáros az enyhén részeg ven...  Lila sellő  A kalapácsütés  November 13.a magyar nyelv nap...  Klasszikus  Pánikba esés  Őszi kép  Szép napot  6. nap  Kellemes őszi napot  JaDe jókívánsága  Világi események  2018. november 12., hétfői Nap...  Kellemes délutánt  Bartal Klári: Szerelmes könyör...  Tekintsünk elhivatásunkra!  Dorosné Éva szép szerkesztései...  Tekintsünk elhivatásunkra!  2. Párhuzamok  November 13.a magyar nyelv nap...  Igaz, hogy krízis van!!! 
Bejegyzés Címkék
beszéd írott, alvó társadalmat, magyar szöveg, ablak alján, teljes magyar, kábítószer hatóságnál, saját tapasztalataimra, agykontroll áldozatai, volt szenátor, legjobb tudásukkal, egész Földön, átvételéhez szükséges, célkitűzések között, sajtó fölött, kulcs pozícióba, lista fojtatódik, volt hogy, egész Föld, információ nagyon, első komolyabb, volt green, védelem felkért, ártatlan ember, vizsgálathoz mindent, üggyel kapcsolatban, bíróság elött, legfontosabb bizonyíték, feleség körme, nyomozás vezetőjének, bizonyíték eltűnt, üggyel amikor, aláírt vallomáshoz, bibliában olvastam, kábítószert Dél-Kelet, halott katonák, kábítószer kereskedelemnek, keleti parton, teszteket elvégezték, nyomozás során, katonaság embere, hazugság vizsgáló, legfrissebb hírek, kutató munkát, legfrissebb információ, első kegyelmi, bűnösségének elismerésével, kegyelmi kérvényét, szegény ember, legújabb eredmények, bíró beleegyezett, vizsgálat elvégzéséhez, bizonyítékok borítékjait, vádló ügyvéd, iskola alatt, fürdőszobában lévő, hegyekbe ahol, kezükben énekeltek, barna bébiről, nagymamát felmentette, bíróság első, iskola átvizsgálására, védelmet képviselő, kapcsolatot ezzel, engedélyét hogy, alagutak után, hatóságok keresték, sátánikus hely, képek bemutatják, másik üggyel, félelmetes üggyel, katonai bűnszövetkezet, kormányzó szervezet, konkrét ügyben, gyerekek odacsalógátasára, gyerekek szex, fiuúat játéknak, degenerált beteg, férfiak inkább, fiuk után, információ 1987-ben, ügyet Garry, nyomozás vezetőjétől, csoport fényképészével, embertől abból, célból hogy, bizottságnak Chicagoban, félszálas után, levegőben felrobbant, aktatáskáját soha, repülő hátsó, gépet nekem, robbanás vegyelemzéséhez, katonai bázisra, helyi rendőrfőnök, évvel később, nemzetközi gyermekrabló, riport ezekrol, alapítók megalakultak, 1960-as években, utolsó könyv, újság kihordó, , ,
2018.10 2018. November 2018.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1146 db bejegyzés
Összes: 24087 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 521
  • e Hét: 32211
  • e Hónap: 86374
  • e Év: 1984585
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.