Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ki is az a Dolores Cannon ?
  2021-10-14 08:49:09, csütörtök
 
  A hölgy aki képes volt különleges regressziós hipnózis technikája révén felállítani az emberiség valós történelmének idővonalát
I. rész
Gondolkodtam, hogy hogyan is lehetne a lehető legstílusosabban bemutatni őt. Hogy hűek legyenek a soraim az ő munkásságához. Úgy döntöttem az lenne a legszebb, ha beleképzelném magam az ő helyébe és így egyes szám első személyben beszélnék és mutatnám be ezt a csodálatosan örökkévaló hölgyet. Nos, akkor vágjunk bele.
- Nem vagyok látó, sem orákulum. Távolról sem. Ha mindenképpen be kéne magam kategorizálni, akkor azt mondanám, hogy olyan riporter vagyok aki az igazságot keresi. Olyan riporter vagyok, aki szenvedélyesen kutat az egykoron elveszett bölcsesség után.
A célom egyszerű és nagyszerű. Felnyitni az emberek szemét, hogy valójában milyen csodálatossá is tehetik az életet saját maguk és ember társaik számára. Ehhez nem kell más csak az igazság és a félelmek elengedése. És tudatossá tenni mindazt ami mindannyiunkban ott van mélyen elrejtve a tudatalattinkban.
Nem mondhatom, hogy amolyan könnyen feladós típus vagyok. Kerek kilenc évembe tellett mire találtam egy kiadót amely lehetőséget adott számomra, hogy könyvem publikálásával nagyobb közönséghez juthassanak el a felismeréseim.
Mindig is érdekelt a történelem. A valódi történelem, nem pedig az amit tankönyvekben lehet olvasni és mellyel a gyerekeinket - csúnya szóval - mérgezik.
Ha elveszed egy ember múltját, hogyan élheti a mostban a lehető legteljesebb jelent? És erre aztán, hogyan lehet olyan jövőt építeni mely minden élő javát szolgálja? - Ilyen és ehhez hasonló kérdések foglalkoztattak és motiváltak az elmúlt jó 40 évben.
Amikor belevágtam, még nem állt rendelkezésre az internet csodája, ahol egy pillanat alatt bárki bármilyen témára rákereshet. Amikor belevágtam, ilyen formán még nem volt senki aki megközelítette volna a regressziós hipnózis művészetét. Amikor belevágtam, akkor ezt a technikát jobbára függőségek kezelésére használták.
Pályám kezdetén engem is a legtöbben ezzel kapcsolatban kerestek meg. Ki le akart fogyni, ki le akart szokni a dohányzásról, stb. Aztán egyszer csak történt valami. Rájöttem, hogyan lehet a lehető legmélyebb transzba levinni azokat az embereket akik megkerestek engem és ezzel csodálatos események sorozatát voltunk képesek közösen elindítani.
Egy-egy ilyen foglalkozás során, nem csak én és a "páciens" volt jelen. Jelen volt egy felsőbb erő is mely segítette a munkámat. Hatalmas megtiszteltetés, hogy meglátták bennem a lehetőséget és a tisztaságot és pontosan látták bennem, hogy a legtisztább szándék vezérel. Sosem jutott eszembe, hogy ezt a képességet/felfedezést rosszra használjam. És ezt ők tudták. Ezért aztán amikor a "páciens" elérte a legmélyebb transz állapotot amikor a helyzet úgy kívánta, szóltak hozzánk. A legmagasabb erőről beszélek, a létező legfelsőbb szeretet alapú tudatosságról, mely sosem ítél ellenben mindig tanít, gyógyít és felemel. Mindent látnak, mindenről tudnak, előttük nincsen titok. Jobban ismernek téged, engem s mindenki mást, mint mi saját magunkat. Ezért is téves a feltételezés, hogy mi egyedül vagyunk a nagy világban. Sosem vagyunk egyedül.
Sokan kérdezték tőlem, hogy honnan tudtam, hogy ki is szól hozzám? A válasz egyszerű. Ha egyszer ők megszólítanak, akkor tudni fogod te is mindenki, hogy ők azok. Semmivel sem lehet összetéveszteni és ezt elsősorban az tudja megerősíteni, hogy mit érzel amikor meghallod őket. Mit váltanak ki belőled. A teljes nyugalom és boldogság érzését. Azt érzed olyankor amikor megszólítanak, mintha a teremtőd szólna hozzád. Egyszerűen gyönyörű.
Egy-egy foglalkozás során akkor szoktak csak "megjelenni" amikor valóban üzenetük van. Olyan üzenet amely elősegítheti a kívánt cél elérését. Nem előbb, nem később, pontosan akkor szólnak amikor úgy érzik kell.
Volt, hogy velem is elszaladt a ló ám és minél többet kaptam - tudást - annál többet akartam tudni. De akkor lecsitítottak.
Egy kisbaba sem steak-et kap első fogásként ugye? Így van ez az információkkal is. Mindig csak annyit adnak amit egyszerre meg lehet emészteni. Aztán amikor ez már jól megy akkor lehet lépni a következő szintre és így tovább felfelé. A határ pusztán a csillagos ég. És az emberi lét. Emberi testben lévő energia lények vagyunk mind. Nem az agy nem lenne képes fizikailag ennyi mindent befogadni, hanem inkább az elme az ami gátat szab mindennek. Ezért aztán érdemes folyamatosan tágítani a horizontunk, hogy megérjünk arra, hogy magasabb szintű tudást nem hogy képesek legyünk befogadni, hanem képesek legyünk azt alkalmazni is. Az életünk részévé tenni.
--------------------------------------------------------------------------
Mi mind Istennél kezdünk. Tőle indul minden. Olyan csodás a szeretet melegséges fénye, hogy nem is igazán akar senki elszakadni tőle.
Mi mind egyek vagyunk a Teremtővel. A kezdet kezdetén nem is volt más csak Ő. Egyetlen végtelen tudatosság.
Tanulni szeretett volna. Egyszer csak kitört, és sok sok kicsi szikra áradt ki belőle. Vannak melyekből bolygók lettek, vannak melyekből komplett galaxisok, s vannak melyekből lettek az emberi lelkek.
"Menjetek gyermekeim s tanuljatok, fedezzetek fel mindent amit csak lehet, majd újonnan szerzett tudásotokkal térjetek vissza hozzám."
Na valahogy így kell elképzelni azt amit a tudomány csak ősrobbanásnak hív. Mindennek van célja. És értelme. Ha csak egyetlen egy dolgot tudtunk megtanulni akár egy évekig tartó folyamatból, akkor annak a folyamatnak bizony az volt a célja.
Kedveseim, a FÖLD nem más mint egy ISKOLA.
Mi vagyunk Isten testében a sejtek.
Az élet nevű iskola csak egy játék, egy illúzió, s mégis mindenki annyira komolyan veszi ami valahol érthető is, hiszen egy elég valóságosra megtervezett illúzió.
Te vagy a rendező, te vagy az író és te vagy bizony benne a színész is.
Ha kiismered a játékot, már játszi könnyedséggel képes leszel átírni a történeted.


2. rész
Mi is történik a leszületés előtt?
Mindenkivel találkozunk igen, ez igaz. Mindenkivel találkozunk aki előttünk távozott a földi iskolából. Ez a pillanat olyan mint amikor egy nagyon hosszú álomból felébredünk. És amikor felébredünk, boldogság, szeretet és fény és melegség vesz minket körbe.
Egy kis pihenő után, megkezdődik az életed kielemzése, áttekintése. Ne ijedj meg, senki nem ítélkezik feletted. Csak te vagy az aki megítélheti a tapasztaltakat mégpedig az alapján, hogy mindent megmutatnak neked. És ekkor már te valaha volt összes tudásod birtokában vagy, szabadon a nehéz földi, anyagi testedtől. Teljesen máshogy láthatsz dolgokat mint lent a földön a pillanatok hevében. Te magad leszel az aki majd átértékel mindent. Te értékeled majd ki a kapcsolataidat. És erről kevés helyen írnak ugyan, de nem csupán az életed filmje pereg le előtted, hanem azt is pontosan láthatod, hogy azok akikkel valaha bármilyen kapcsolatba kerültél, mit és hogyan éltek meg.
Jobbára ez az a nagyon fontos momentum ami miatt lelkek képesek elég nehéz földi utakat bevállalni. Mert törleszteni akarnak. Rendbe akarják tenni azt, amit az adott életút alatt nem sikerült megoldani.
- Ezt elrontottuk. Nem kicsit, nagyon. Mi lenne ha újra megpróbálnánk. Csak mondjuk szerepet cserélnénk. Te lennél aki én voltam és én lennék aki te voltál. - ez csak egy példa a lelkek közt lehetségesen felmerülő diskurzusokra. És belemennek. Mert a cél a tapasztalás útján történő tanulás és fejlődés. És természetesen a karma teljes letétele.
Itt jegyezném meg, hogy az, hogy a mostani időszakban ti mind itt vagytok a földön, nagyon nagyon nagy bátorságra vall és nagyon nagy lehetőség is. Cirka 10 életnek megfelelő karmát lehet csak ezzel az egy életúttal ledolgozni.
Amikor nagyjából összeállt a kép a szerepek leosztásra kerülnek, igen, bármilyen életidegennek is tűnik, még a gonosz szerepét is van aki önként bevállalja. Tudjátok miért? Mert nincs jó rossz nélkül. Nincs fény sötétség nélkül. Aki bevállalja a főgonosz szerepét, az bizony azért teszi mert ezzel tudja a másik számára a lehető legnagyobb fejlődést biztosítani, - Ezzel nyilván nem azt mondom, hogy most szegényeket mennyire sajnálni kéne, hogy mennyire közutálatnak örvendenek. Mert vannak olyan kivételek amikor is a földi tévút tesz valakit gonosszá és keseredetté. Ez teljesen más mint amikor valaki önként vállalja be a gonosz szerepet a felsőbb jó érdekében. Amiről most beszélek nektek az eredeti életutakra és eredeti szerződésekre érvényesek. Később természetesen lesz szó a földi nehezítő tényezőkről is.
Extra kis érdekesség még, hogy mivel odaát mi a teljes erőnkben és ragyogásunkban teljesen máshogy működünk mint a földön, úgy gondolkodunk a különböző tanításokról, hogy: "Hát nem baj ha nehéz a feladat vagy nagy a pofon, legalább végre biztosan megtanulom amit meg kell tanulnom." - Tudom, tisztába vagyok vele, hogy mindez átlépi a józan ész határait, de szeretném, hogy megértsétek az élet tanítási módszereit és szeretném, hogy megértsétek mi miért történik. Minél teljesebb a kép és minél tisztább az a kép, annál előbb rá lehet jönni arra, hogy mit kell tenni a szintlépéshez.
Mikor mindez megvan, akkor jöhetnek a részletek.
Milyen külső tudja a legjobban szolgálni a fejlődésed?
Milyen körülmények közé kell majd születned ami a legjobban szolgálja a fejlődésed?
Mikor születsz le pontosan (Év nap óra perc másodperc hely születés módja)?
Milyen családba születsz be? Kicsoda lesz az anyukád és az apukád? Milyen kapcsolatod volt velük melyik lelkekkel van ledolgozni valód? (A család az a közösség ahol a legtöbb karmikus lélek kapcsolattal lehet találkozni)
Szó szerint mindent előre megkapunk.
Sőt egy pár verzió közül is lehet választani ( 3-4). Szóval biztosak lehetünk abba, hogy amit élünk azt mi választottuk.
És akkor jön a szerződés aláírás. Biztos hogy létezik apró betűs kitétel, ahol egyértelműen le van írva, hogy a földön milyen akadályozó tényezőkkel szembesülhetünk. És öles betűkkel ki van emelve, hogy bár elvállaltad amit elvállaltál, tudnod kell hogy abban a pillanatban amint beszületsz a fizikai testedbe mindent amit tudtál elfelejtesz.
Kicsit könnyelműek szoktak ilyenkor lenni a lelkek. Képzeljük csak el. Erejük teljében lévő energia lények mindenre emlékezve minden bölcsességgel az asztrál kebelükben úgy érzik, hogy bármire képesek, minden sikerülni fog mert hát na. Ilyen erővel bíró isteni lénynek miért ne sikerülne. Aztán eljön a leszületés pillanata.
Emlékszem, ez egy nagyon aranyos történet volt, egyik kliensem vissza sikerült vinni egyik életének a születés előtti pillanatára. Ott volt pont előtte és hallottam amikor mondogatta:
- Emlékeznem kell, Emlékeznem kell, EMLÉKEZNEM KELL!!!!!
Aztán megszületett a fátyol leereszkedett: - Már nem emlékszem semmire :((((((((((((((!!!!
És ez bizony ilyen.
Fontos, hogy tudjátok a Föld egy iskola. Nem is akármilyen iskola. A legkeményebb ha úgy vesszük. Akik bevállalják a földi sulit nagyon nagy tiszteletnek örvendenek a túlsó oldalon, mert ehhez bátorság és nagyon nagy lelki erő kell.
A föld az egyetlen iskola az összes közül (- több iskola is van az univerzumban: létezik több dimenziós, létezik olyan ahol nem létezik szabad akarat, viszont egy dologban mindegyik megegyezik. Mindenhol máshol megmarad a lelkes vállalkozók tudása. -) ahol a delikvensek nem emlékeznek semmire a földi létet megelőző létezésükből.
--------------------------------------------------------------------------
Jöjjön egy megjegyzés a II. rész végére. A leírások 90%-ban arról szólnak, hogy az égi világban hogyan is zajlanak az események. Fontos, hogy tisztában legyetek azzal ami körülöttetek és bennetek történik. De lesznek olyan anyagok melyek azokról a bizonyos apró betűs részekről fognak szólni. Mindezt azért tárom elétek, hogy lehetőségetek legyen arra, hogy valóban olyan életet élhessetek itt a földön amelyet nektek szántak. És ne azt kelljen élni amit a hazugságok hálója hitetett el veletek. ❤


3. rész
A Lélek evolúciója - Megoldás arra, hogy hogyan becsüljük meg ami körbevesz minket?
Az iskolában megtanítottak nekünk sok sok okosságot arról, hogy mi is a földünk, hogy lett az ember, milyen különböző állatok és növények vannak. Földrajz, biológia, környezetismeret. Különböző tantárgyak segítettek minket abban, hogy megérthessük mik vagyunk, mi az a hely amin élünk és mik vesznek körül minket.
Kár, hogy pont a lényeg maradt csak ki.
Hogy minden ami körülvesz bennünket bizony nagyon is élő, tudattal rendelkező "lény".
Tudom, nyilván ez az a téma amit kicsit nehéz lesz sokaknak megemészteni. Bevallom amíg nem sikerült életemben először egyik kliensem visszavinni a létező legkorábbi inkarnációjáig, magam sem gondoltam volna, hogy ez igaz lehet.
Mi minden voltunk azelőtt, hogy a lélek eljutott volna egy olyan szintre, hogy elérte az emberi létre való alkalmasság fokozatát. Igen, jól olvastátok kedveseim. Mi minden voltunk. Ugyanis minden egy. Nincs kivétel. Minden egy anyagból készült és minden él. Zseniálisan lett ám ez a földi iskola kitalálva.
Az élet minden aspektusát meg kell tapasztalni azért, hogy meg tudjunk mindent és mindenkit becsülni, hiszen nem tennénk másnak/mással olyat amit nem szeretnénk, hogy velünk megtegyenek.
Kíváncsi lennék arra, hogy ha mindezt tanítanák az iskolákban akkor vajon mennyire lenne nagy probléma a környezet szennyezés és károsítás?
Elmondom: semennyire.
Volt olyan kliensem aki elmesélte, hogy milyen érzés is volt amikor egy darab kőként tengette napjait. Idézem: "Minden olyan nagyon lassú volt. Naggggyyyooon Laaaassssúúú."
Aztán volt szintén egy kliensem aki nem csalás nem ámítás az a baktérium lehetett aki felelős volt a Föld ősidejében a levegő ammóniától való megtisztításáért.
Volt olyan is aki virágként létezett. Volt aki fűszál volt. Gyönyörűnek írták le az érzést, ám azt mindannyian megerősítették, hogy életük sajnos gyorsan múlandó.
Felmerülhet a kérdés, hogy igen ez mind szép és jó, de a fentebb említetteken kívül mégis mit lehet mondjuk a hangya létből megtanulni?
Hogy mit is? Nos kedveseim: a hangya lét megtanítja, hogy milyen fontos is tud lenni a csapatmunka. A csapatban való dolgozás és ezáltal az alkalmazkodás képessége. Hogyan lehet egyetlen egységként működni akár akkor is ha több száz kis lénynek kell együtt dolgozni. És ha megnézzük a hangyákat, tökélyre fejlesztették ezt a képességüket.
Hogy mit is lehet megtanulni egy darab kőként? Mondjuk a türelmet. És azt, hogy hogyan is legyünk csendes megfigyelők. Vagy éppen hogyan legyünk sziklaszilárdak.
Biztos, hogy sokatokban felmerült azért a kérdés, ha máskor nem akkor gyermekként, hogy vajon mit érezhet egy állat? Hogyan gondolkodhat egy állat? Vagy hogy vajon érez-e, gondolkodik-e egy állat?
Pontosan azért voltunk egykoron ők, hogy tudjuk, milyen az ő bőrükben létezni.
Vannak olyanok akik azt állítják, hogy az állatoknak nincsen lelkük.
Nos, ha van ilyen ismerősötök, nyugodtan küldjétek el neki ezt az írást. Remélhetőleg át fog értékelni egy-két dolgot. Ha mégsem, akkor hagyni kell. Nem lehet a szabad akarat törvényével szembe menni.
Az állatoknak úgy nevezett csoport lelkül van. Csapat lelkük. (Itt megemlíteném, hogy mindehhez van némi köze a csapat szellem kifejezésnek. Innen ered részben.)
Nézzetek rá a birka nyájra, a madár rajra, farkas falkára, bivaly csordára, stb...
Amikor egy állatot kiemelünk a csoportból és magunk mellett tartunk, a lélek elkezd szintet lépni, fejlődni, alakulni, formálódni. Igen, bizony a háziállatokról beszélek. Kutyusokról, cicusokról.
--------------------------------------------------------------------------------- -----------------------
És jöjjön egy kis saját megjegyzés:
Azáltal, hogy mellénk kerülnek nem csak táraink lehetnek, hanem esélyt adunk nekik ezzel arra, hogy lélekként szintet lépve akár következő inkarnációjuk során ember alakban születhessenek vissza a földre. Mennyire szép lenne ha az emberek ezt tudnák is és alkalmaznák is? Szerintetek milyen gyorsan ürülnének ki ezzel a menhelyek? Ezért van az is, hogy azt mondják a kutya olyan lett mint a gazdája vagy a gazda olyan mint a kutyája. Cicusok is de különösen a kutyusok képesek arra, hogy átvegyék szó szerint gazdájuk érzelmi szintjét és aszerint kezdjenek el működni. Ez magyarázza, hogy például, hogy kutyusok előre tudták jelezni, hogy a gazda beteg lesz. Még ezer és egy ilyen példát lehet találni az interneten is.
És ha mindez nem lenne elég, van egy elég egyértelmű jel arra, hogy az állatok is lélekkel rendelkező lények.
Állat Angol nyelven: ANIMAL
ANIMA: latin nyelven azt jelenti lélek. Animal - animálva van vagyis lélekkel ellátva.
Réges rég, amikor még nem volt ennyire elbutítva és elnyomva az emberiség, az emberek megértették az állatok nyelvét. Nem, beszélni nem tudtak. De telepatikusan tudtak kommunikálni. Innen az a sok sok mese amelyekben beszélő állatok az emberek társai, segítői, vagy éppen teljes egész estés filmeket töltenek meg beszélő állatka karakterekkel.
A meséket felnőttek írták gyerekeknek. Minden mese tanmese, És olyan igazságokat tartalmaz, melyeket ha felismerünk, szebbé tehetjük az életünket és minden más élőét is.



4. rész
Tényleg csak egyszer élünk?
A válasz egy egyértelmű nagy NEM. Nem csupán egyszer élünk, bármennyire is megpróbálták velünk, a szüleinkkel, nagyszüleinkkel és jó sok felmenőnkkel mindezt elhitetni. Csak a test az ami "meghal", mi magunk sosem. A kontroll egyik formája volt csupán mindez. Pont ezért vették ki Jézus tanításai közül is a reinkarnációt és egyéb tanokat. Hogyan lehet irányítani bárkit is, ha az örök életű? Hogyan lehet bárkit is irányítani, ha az a valaki tudja magáról, hogy Isten egy darabkája? Nyilván sehogy.
Miután a szintlépés megtörtént és megkezdjük emberi inkarnációink sorát, fel kell készülnünk arra, hogy minden és bármi megtörténhet.
Mindent amit ember csak átélhet, át kell élnünk, ugyanis a Teremtő szó szerinti részeként, Isten rajtunk keresztül tanul.
Fontos tudni, hogy a Teremtő se nem férfi, se nem nő, hanem semleges, vagyis egyszerre mindkettő. Az dönti el, hogy éppen nők vagy férfiak leszünk, hogy mi szolgálja legjobban a fejlődésünket és ehhez mérten melyik nem testébe születünk be.
Voltak klienseim, komolyan mondom aranyosak voltak, ahogy nagy morcosan morgó medveként mondogatták, hogy ki van zárva, hogy ők valaha is nők lettek volna. Erős férfiak voltak ők mindig is. Aztán persze jött a csodálkozás amikor legtöbb esetben kiderült, hogy pontosan hosszú női lét után azért kellett újra és újra férfi testbe születniük, hogy megtanulják hogyan is kell olyan férfivá válni amilyen férfira ők maguk vágytak akkor amikor női testben éltek.
Kedveseim, az élet valóban a legnagyobb tanítómester, és útjai sokszor valóban kifürkészhetetlenek.
Nem csak a nemi kérdés fontos az emberi létünk során. Szó szerint mindent amit emberként meg lehet tapasztalni azt megtapasztaljuk. Minden nemzet sarjaként meg kell magunkat méretni. Megtapasztaljuk milyen fehérnek és csokoládé barnának vagy éppen bronz színűnek lenni. Megtapasztaljuk milyen a szegénység és a gazdagság. Megtapasztaljuk milyen a bűnös és a szent élet. Mindent megtapasztalunk amit csak embernek meg kell tapasztalni azért, hogy képesek legyünk minden és mindenki bőrébe, helyzetébe beleképzelni magunkat.
Ugyanis bár a Szeretet szó szerint megoldás mindenre, vannak társai amik még elengedhetetlenek ahhoz, hogy valóban isten-emberekké válhassunk ami a földi iskola valódi lényege.
A megértés és az elfogadás az a két képesség amelyet el kell sajátítani a lelkeknek az emberi testekben ahhoz, hogy eljuthassanak a fejlődési folyamat magasabb szintjére. Ehhez pedig tudniuk kell mi milyen érzés.
A karma pontosan így működik. Ha érezzük mit érzett a másik amikor x,y dolgot tettünk vele, ellene, stb., elég valószínű, sőt biztos, hogy soha többet nem fogjuk ugyanazt a dolgot elkövetni. Itt ki kell emelni valamit amiről kevesen beszélnek. Még.
Ha magunkat nem tudjuk szeretni, azzal saját magunknak ártunk. Tehát nem igaz, hogy ha valaki éppen az adott életben sorozatosan szenved az azért van mert előző életben bizonyára nagyon rossz ember volt.
A lélek feladata onnantól kezdve, hogy belép a földi iskola ajtaján, vagyis beszületik kisbaba testébe az, hogy a lehető legjobban megismerje ÖNMAGÁT és Szeresse azt aki, értsen meg mindent ami körülötte zajlik és legyen képes lejátszani más lelkekkel mindazt amit bevállalt. Ezen folyamatok biztosítják számára a lehető legnagyobb fejlődést. Ami az élet valódi célja. Azért élünk, hogy tapasztalás útján tanuljunk és fejlődjünk. A cél a lehető legtökéletesebb emberré válás és a karmától való teljes szabadság elérése. Ekkor térhetünk vissza a Teremtő oldalára.
Szokták volt mondani, hogy az ember gyarló. Ez sajnos az esetek többségében így is van. Minden feloldott karmára legalább 2-3-4 újabb negatív karma jut, ez pedig az embert folyamatosan a karmikus kör már-már ördögi csapdájában tartja.
Jézus valódi célja az volt, hogy megtanítsa az embereknek, hogy hogyan tudjanak ebből a karmikus körből kiszállni. Ő az a példa akivé bizony mi is válhatunk, természetesen akkor, ha valóban elkezdünk azon dolgozni, hogy a lehető legjobb és legnagyszerűbb verziónkká váljunk.
link: https://spiritualisangol.blogspot.com/.../ki-is-az...



Link

Linkhttps://spiritualisangol.blogspot.com/.../ki-is-az...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megtisztításáért, spiritualisangol, legstílusosabban, tudatalattinkban, környezetismeret, sziklaszilárdak, megtapasztaljuk, legtökéletesebb, megtapasztalunk, szembesülhetünk, mindannyiunkban, nagyszüleinkkel, összetéveszteni, foglalkoztattak, megtiszteltetés, inkarnációjáig, kapcsolataidat, publikálásával, megerősítették, ragyogásunkban, legnagyszerűbb, tapasztaltakat, megközelítette, háziállatokról, információkkal, szenvedélyesen, születhessenek, természetesen, szerződésekre, fejlődésünket, rendelkezésre, ősrobbanásnak, bölcsességgel, fejlesztették, megtanítottak, inkarnációink, emberiség valós, lehető legstílusosabban, csodálatosan örökkévaló, igazságot keresi, egykoron elveszett, célom egyszerű, emberek szemét, életet saját, félelmek elengedése, kiadót amely, valódi történelem, amit tankönyvekben, ember múltját, lehető legteljesebb, internet csodája, pillanat alatt, Dolores Cannon, EMLÉKEZNEM KELL, Naggggyyyooon Laaaassssúúú, Állat Angol,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Emlékezz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  "Ez egy csoda"  képre írva  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  József Attila - Kopogtatás nél...  Anyámról való emlékek  Robert Merle tollából  Szép estét kedves látogatóimna...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Alvó cicák  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 13  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  IGEN így  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Van néhány kérdés, amin gondol...  Esterházy Péterre emlékezünk  Anyámról való emlékek  Hogyan válunk hűségesekké?  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Szép estét kedves látogatóimn...  képre írva  Szép estét  különleges  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  IGEN így  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Ott van  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Egy tavasz  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A sorsod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Esterházy Péterre emlékezünk  Alvó kislány  különleges  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Nem kell hozzá fürdőruhás  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Ott van  Jázmin  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Vannak emberek  Szép álmokat!  Ismeretlen: Ikarusz monda  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Tavaszi este  Alvó cica  Szép estét kedves látogatóimna...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Segíts neki dicsérni Téged  Jó nap volt  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Anyák napjára  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Paul David Tripp Április 13  Esterházy Péterre emlékezünk  40 felett  Facebookon kaptam Krisztinától  Előfordul, hogy  Mindent de mindent visszakap  Kubinyi Anna gobelintervező, t... 
Bejegyzés Címkék
emberiség valós, lehető legstílusosabban, csodálatosan örökkévaló, igazságot keresi, egykoron elveszett, célom egyszerű, emberek szemét, életet saját, félelmek elengedése, kiadót amely, valódi történelem, amit tankönyvekben, ember múltját, lehető legteljesebb, internet csodája, pillanat alatt, regressziós hipnózis, technikát jobbára, legtöbben ezzel, lehető legmélyebb, embereket akik, legtisztább szándék, legmélyebb transz, legmagasabb erőről, létező legfelsőbb, nagy világban, válasz egyszerű, tudja megerősíteni, teljes nyugalom, teremtőd szólna, következő szintre, határ pusztán, életünk részévé, szeretet melegséges, kezdet kezdetén, emberi lelkek, tudomány csak, dolgot tudtunk, évekig tartó, folyamatnak bizony, élet nevű, elég valóságosra, leszületés előtt, földi iskolából, pillanat olyan, nagyon hosszú, életed kielemzése, tapasztaltakat mégpedig, nehéz földi, pillanatok hevében, életed filmje, adott életút, lelkek közt, tapasztalás útján, karma teljes, mostani időszakban, szerepek leosztásra, gonosz szerepét, főgonosz szerepét, bizony azért, másik számára, lehető legnagyobb, földi tévút, gonosz szerepet, eredeti életutakra, földi nehezítő, teljes erőnkben, különböző tanításokról, feladat vagy, élet tanítási, legjobban szolgálni, legjobban szolgálja, legtöbb karmikus, szerződés aláírás, földön milyen, pillanatban amint, fizikai testedbe, asztrál kebelükben, leszületés pillanata, nagyon aranyos, születés előtti, fátyol leereszkedett, földi sulit, túlsó oldalon, egyetlen iskola, összes közül, dologban mindegyik, lelkes vállalkozók, földi létet, leírások 90%-ban, bizonyos apró, földön amelyet, hazugságok hálója, iskolában megtanítottak, lényeg maradt, létező legkorábbi, lélek eljutott, olyan szintre, emberi létre, anyagból készült, földi iskola, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 429
  • e Hét: 2817
  • e Hónap: 7223
  • e Év: 63156
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.