Belépés
wob.blog.xfree.hu
" Egy ember értékét saját maga adja, és nem az amije van " ... weisz tomy
1949.09.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A fiatalok figyelmébe
  2019-11-11 15:19:31, hétfő
 
   
  A fiatalok egyre kevésbé találják az élet értelmét.

Több felmérés szerint a mai fiatalok nem sok értelmet látnak az életükben, magas közöttük az öngyilkosságot megkisérlők száma.
Egy brit felmérés szerint 10-ből kilenc fiatal (16-29 év közti ) csalodotnak érzi magát mert nem talál célt vagy értelmet az életében. Érdekes módon a témával foglalkozó cikk szerint ennek egyik oka, hogy a fiatalok túl kevés időt szánnak saját magukra, pedig a megkérdezettek több mint fele állitja, azért vannak a földön, hogy megtalálják boldogságukat. Lehet , hogy ha a logika mint tantárgy bevezetnék az iskolákba már javitana e helyzeten.
Az öngyilkosság kérdése többször felmerült mindenmhol,igazából nem is ezzel akarok foglalkozni, csupán szeretném figyelmeteket kérni, hogy ha legközelebb undok, agyontetovált,ciklámenhajú, vagy akár beültetett szarvakkal ékeskedő fiatalt láttok, akkor kis előadás vagy felcsoválás helyett probáljátok elmondani nekik, hogy az életnek igenis van értelme ! Persze ezt is anélkül, hogy fejbe vágnánk őket a jóhir börkötéses változatával. A elrettentő külső gyakran finom belsőt takar.
Abba is érdemes belegondolni, hogy mennyire nehéz helyzetben van manapság e korosztály. Othon vagy az iskolában szinte esélytelen, hogy halljanak az igazságról, a médiában pedig folyton azt szajkozzák, hogy az még csak nem is létezik. Azt erősitik bennük, hogy elsősorban saját boldogságukat keressék, mert csak igy tudják meg tartani az ő életüket, elenkezőleg pedig elvesztik.
Az ugynevezett béke és bőség korában, amiben vagyunk, szerintük, nagy a veszélye annak, hogy az emberek eltévedjenek, mert iránytűjük a használat hiányában könnyen berozsdásodot. Amikor az emberre bizzák, hogy értelmet adjon saját életének, végül minden értelmét elveszti. Az utolsó időkben, a nép értelmesei sokakat oktatnak... csak fénylenek bizonyos ideig, de akik sokakat az igazságra visznek azok olyanak mint a csillagfény, villágitanak örökön-öröké !
Jó lenne ezek táborához taztozni, ráadásul, ha ez úgy sikerül, hogy nem száll a fejünkbe,de még a földet is örökül kaptuk tőlük.
Egyébként úgy tünik, hogy minnél nagyobb jólét uralkodik egy országban, a helyzet annál kritikusabb. Egy szó mint száz, ne felejtsük el, hogy kerezstényként mi a legfontosabb dolgunk földünk megmentésére.
Nekem aranykor, hogy itt lehetek békében. Én segitettem akinek, csak tudtam és hittem, hogy ennek egyszer vége lesz. Sajna "Soha sincs vége ! " Van végül is egy saját időd, amit a végtelenségig használhatsz és egy kicsit talán még tovább is.
Végül ahogy mondani szokás : "De ami örök, Kostas a görög.."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: öngyilkosságot, megkérdezettek, kerezstényként, végtelenségig, figyelmeteket, berozsdásodot, boldogságukat, agyontetovált, változatával, belegondolni, eltévedjenek, villágitanak, megmentésére, legfontosabb, öngyilkosság, használhatsz, ciklámenhajú, megkisérlők, foglalkozni, megtalálják, csalodotnak, kritikusabb, legközelebb, felcsoválás, ugynevezett, elenkezőleg, probáljátok, csillagfény, bevezetnék, elsősorban, értelmesei, iránytűjük, segitettem, szajkozzák, igazságról, elrettentő, fiatalok egyre, élet értelmét, öngyilkosságot megkisérlők, brit felmérés, témával foglalkozó, megkérdezettek több, logika mint, öngyilkosság kérdése, életnek igenis, jóhir börkötéses, elrettentő külső, iskolában szinte, médiában pedig, ugynevezett béke, veszélye annak, emberek eltévedjenek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esti kép  Facebookon kaptam  Tibeti harangvirág  2004-es kivégzés után  A jó kedv a világon  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Víz! Se ízed nincs, se színed,...  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  Az idegen országok éghajlata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Nem látom őket  Paul David Tripp Március 26  Facebookon kaptam  Esti képek  Búzavirág  Szép estét  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alvó baby  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Harang ( gif )  Facebookon kaptam  Minden kedves látogatómnak sze...  Virágos mező  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Haja van  Haja van  Manna OWell tollából  Manna OWell tollából  Halhatatlan boldog percek . ....  Virágvasárnap: az élet és a re...  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  képre írva  A Víz Világnapja.  képre írva  Szívet megérintő . . .  Alvó baby  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A pálma a győzelem és a diadal...  A Víz Világnapja.  Facebookon kaptam  Nárciszok  A nagy természet  Havasi gyopár  Kezdjük annak a megértésével,....  Aki belekortyol  Az erdőterápia egészségre gyak...  képre írva  Sonka vásár  képre írva  Szép estét  A máj egészségének javítása te...  Válaszok a halál után  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Jó éjszakát  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  Az erdőterápia egészségre gyak...  Harang ( gif )  Esti képek  Alvó baby  képre írva  Benedek Elek - Virágvasárnap  Maci az északi fény alatt  képre írva  Facebookon kaptam  Mi van, ha?  Szimbólumok  Levél lány  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam  2004-es kivégzés után  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Talppontok közérthetően  Facebookon kaptam  Könyvek  Virág lány  képre írva  Öröknek hinni . . .  Alvó baby  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Sokszor  képre írva  Virágvasárnap: az élet és a re...  A máj egészségét biztosító és ... 
Bejegyzés Címkék
fiatalok egyre, élet értelmét, öngyilkosságot megkisérlők, brit felmérés, témával foglalkozó, megkérdezettek több, logika mint, öngyilkosság kérdése, életnek igenis, jóhir börkötéses, elrettentő külső, iskolában szinte, médiában pedig, ugynevezett béke, veszélye annak, emberek eltévedjenek, használat hiányában, emberre bizzák, utolsó időkben, igazságra visznek, helyzet annál, legfontosabb dolgunk, saját időd, végtelenségig használhatsz, kicsit talán, öngyilkosságot, megkérdezettek, kerezstényként, végtelenségig, figyelmeteket, berozsdásodot, boldogságukat, agyontetovált, változatával, belegondolni, eltévedjenek, villágitanak, megmentésére, legfontosabb, öngyilkosság, használhatsz, ciklámenhajú, megkisérlők, foglalkozni, megtalálják, csalodotnak, kritikusabb, legközelebb, felcsoválás, ugynevezett, elenkezőleg, probáljátok, csillagfény, bevezetnék, elsősorban, értelmesei, iránytűjük, segitettem, szajkozzák, igazságról, elrettentő, börkötéses, foglalkozó, helyzetben, korosztály, mindenmhol, esélytelen, beültetett, szarvakkal, helyzeten, felmerült, szeretném, igazságra, iskolákba, halljanak, szerintük, elvesztik, országban, iskolában, egyébként, táborához, elmondani, életükben, fénylenek, uralkodik, használat, felejtsük, hiányában, életének, taztozni, ráadásul, felmérés, igazából, többször, fejünkbe, manapság, javitana, médiában, erősitik, életüket, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 803 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 49
  • e Hét: 108
  • e Hónap: 717
  • e Év: 10623
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.