Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Paradicsomos gnocchi olaszosan
  2017-07-19 22:36:10, szerda
 
   
  Paradicsomos gnocchi olaszosan

Hozzávalók

1 cs gnocchi (fél kg)
7 db paradicsom (kb. 1 kg)
3 db zeller levél
5 szál bazsalikom

bors
1 teáskanál méz (vagy cukor, édesítőszer)
2 evőkanál parmezán (reszelve)


Elkészítés

A paradicsomokat megmossuk, a héját egy kicsit bemetsszük és lobogó vízbe dobjuk, de csak egy-két percre, majd kiszedjük a vízből.
Hideg vízzel leöblítjük, majd a héját lehúzzuk, a csumáját kivágjuk, feldaraboljuk.
Elkészítjük a mártásunkat: néhány bazsalikom és zeller levelet adunk hozzá és turmixoljuk. Ízesítjük sóval, borssal. Beletesszük egy lábasba, felforraljuk, hozzáadjuk a mézet (vagy ízlés szerint édesítőszert, esetleg cukrot) és a lángot lezárjuk.
Közben a gnocchit sós vízben kifőzzük, amíg feljönnek a víz tetejére. A gnocchit leszűrjük és beletesszük a paradicsomos mártásba, majd néhány percre lefedjük.
Tálaláskor gazdagon meghintjük reszelt parmezánnal.





Megjegyzés

Ajánlom ezt a receptet kezdő háziasszonyoknak is, mert elronthatatlan és gyorsan kész. Persze, ha magunk készítjük a gnocchit, akkor időigényesebb. Remek fogás hőségben. Jó étvágyat kívánok!
BiroSari

Forrás: Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-tésztafélék,szendvics  
Címkék: háziasszonyoknak, paradicsomokat, elronthatatlan, időigényesebb, feldaraboljuk, felforraljuk, édesítőszert, paradicsomos, elkészítjük, mindmegette, mártásunkat, turmixoljuk, édesítőszer, parmezánnal, beletesszük, meghintjük, megjegyzés, hozzávalók, bemetsszük, tálaláskor, bazsalikom, hozzáadjuk, paradicsom, elkészítés, leöblítjük, feljönnek, ízesítjük, készítjük, leszűrjük, teáskanál, kiszedjük, olaszosan, megmossuk, étvágyat, kivágjuk, csumáját, paradicsomokat megmossuk, kicsit bemetsszük, héját lehúzzuk, csumáját kivágjuk, lángot lezárjuk, gnocchit leszűrjük, paradicsomos mártásba, receptet kezdő,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Kertem  Jó nap volt  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Pitypang szökőkút  Sík Sándor - Ha jő a perc  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  képre írva  Esterházy Péter: Harmonia c...  A Magyar Költészet napja alkal...  képre írva  Robin Wight pitypang szobra  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Vito Giaquinto gondolata  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Nagy és kis csodák  "Ez egy csoda"  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 14  Magamnak  Egy gondolat  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Egy párkányon  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Egy barátság története  Facebookon kaptam  képre írva  Azért kaptad  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Egy párkányon  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Otthon  Eduardo Sacheri gondolata  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Emlékezz  Nem kell hozzá fürdőruhás  Bársony székben  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  James Allen  Latinovits Zoltán tollából  Isten hűségének mértéke  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Gebhardt Nóra versei II.  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  39 ígéret  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél... 
Bejegyzés Címkék
paradicsomokat megmossuk, kicsit bemetsszük, héját lehúzzuk, csumáját kivágjuk, lángot lezárjuk, gnocchit leszűrjük, paradicsomos mártásba, receptet kezdő, háziasszonyoknak, paradicsomokat, elronthatatlan, időigényesebb, feldaraboljuk, felforraljuk, édesítőszert, paradicsomos, elkészítjük, mindmegette, mártásunkat, turmixoljuk, édesítőszer, parmezánnal, beletesszük, meghintjük, megjegyzés, hozzávalók, bemetsszük, tálaláskor, bazsalikom, hozzáadjuk, paradicsom, elkészítés, leöblítjük, feljönnek, ízesítjük, készítjük, leszűrjük, teáskanál, kiszedjük, olaszosan, megmossuk, étvágyat, kivágjuk, csumáját, lehúzzuk, lefedjük, reszelve, tetejére, gnocchit, lezárjuk, kifőzzük, hőségben, mártásba, birosari, gazdagon, evőkanál, receptet, parmezán, lábasba, levelet, borssal, gyorsan, kívánok, reszelt, gnocchi, esetleg, szerint, ajánlom, kicsit, lobogó, forrás, vízben, lángot, közben, persze, zeller, percre, vízből, cukrot, magunk, vízzel, néhány, dobjuk, fogás, remek, akkor, kezdő, ízlés, sóval, adunk, hideg, héját, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 590
  • e Hét: 3462
  • e Hónap: 8500
  • e Év: 138207
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.