Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A hatszirmú rózsa Imája, A Szeretet Könyve”
  2016-02-09 22:46:18, kedd
 
  Magdolna rózsája a gnosztikus kereszténységben
Szigeti Antal · 2016. február 7. 00:30
Kategória:

ESPAVO! hírlevél

Michelle Eloff anyagainak csodás megerősítése számomra a következő ima Kathleen McGowan kötetéből A szeretet könyvéből (219-221. o.)

Előzetes tudnivaló, hogy Európában több helyen megtalálható a 11-körös labirintussal körülvett hatszirmú rózsa, melyet Magdolna-rózsának is neveznek. Legismertebb előfordulási helye a chartres-i katedrális Franciaországban.

,,Úgy imádkozz, ahogyan tanítottalak; használd a rózsát a Szentlélek jelképéül, mert a Szűzanya közbenjárásával juthatsz el a legkönnyebben az Atyához.

És balról jobbra haladva kezdd az első szirommal, mely a HIT szirma, és imádkozz:
Szerető Atyánk, ki a mennyben uralkodsz, Szenteltessenek meg a te neveid.
Elmélkedj az Úrba vetett hiteden és a Szentlélek kegyelmén, s adj hálát az életedért itt a földön.

Fogadd be a teljes ODAADÁS második szirmát, és fohászkodj:
Eljön a te országod az engedelmességünk és akaratod által. Legyen meg a te akaratod.
Hallgasd az Atyánk hangját, és meghallhatod az akaratát, amit félelem és kudarc nélkül fogsz véghezvinni. Maradj ennél a sziromnál, míg teljesen eggyé olvadsz vele, és teljesen átadod magad az Ő akaratának.

Fogadd be a TISZTELET harmadik szirmát, és fohászkodj:
Amint a földön, úgy a mennyekben is.
Ekkor erősítsd meg a fogadalmad Isten és önmagad előtt, ha teljes mértékben anthroposz vagy, és emlékezz erre. Ha még nem jutottál el a felismerés állapotába, ígérd meg, hogy a Szereted Igéje és Isten és testvéreid, valamint önmagad szeretete által te is hozzájárulsz ahhoz, hogy létrejöjjön a mennyeknek országa a földön. Akkor imádkozz a megvilágosodásért, hogy a gnózis segítségével emlékezz az örök ígéreted természetére.

És most fogadd be a BŐSÉG negyedik szirmát, és fohászkodj:
Add meg nekünk a mindennapi kenyerünket, a mannát.
Adj hálát az Úrnak mindazért, amit kaptál, és tudd, hogy ha összhangban élsz az ő akaratával s betartod az ígéreted és szolgálod őt, bőségben élsz, és nem ismered meg a szükség napjait. Ha aláveted magad Isten akaratának, bőségben élhetsz.

Fogadd be a MEGBOCSÁTÁS ötödik szirmát, és fohászkodj:
Es bocsásd meg vétkeinket és adósságainkat,
Miképpen mi is megbocsátunk magunknak és másoknak.
Ekkor sorold fel azokat, akik bántottak, akik hamisan tanúskodtak ellened, vagy más módon okoztak fájdalmat neked. Meg kell bocsátanod nekik, és imádkozz, hogy egy nap ők is teljes mértékben anthroposzok legyenek, és vegyék észre Istent, s emlékezzenek az ígéretükre. Kérd, hogy neked is bocsássanak meg azok is, akik ellen vétkeztél, de mindenekelőtt bocsáss meg magadnak azokért a gondolatokért és cselekedetekért, melyek szégyent hoztak rád emberi gyengeségedben. Mert ez kegyelem a könyörületes Anyánktól, gyógyír a szívünknek.

Fogadd be az ERŐ hatodik szirmát, és fohászkodj:
Tarts meg engem az igazság ösvényén, és Szabadíts meg a gonosz kísértéseitől.
Mert a kevélység, fösvénység, bujaság, irigység, torkosság, harag, jóra való restség kísértései letérítenek minket az igazság ösvényéről, és megakadályozzák, hogy megtartsuk Istennek és önmagunknak tett ígéretünket. Elmélkedj el ezeken a bűnökön, és imádkozz, hogy szabadulj meg a kísértésektől, s maradj az anthroposz ösvényén.
Így imádkozz, és tanítsd meg rá fivéreidet és nővéreidet is. Éljetek úgy, ahogyan ez az ima diktálja, és létrehozhatjátok a földi mennyországot. Kövessétek a szeretet szavát.
Mert a szeretet mindent legyőz.
Hallják hát, akiknek fülük van a hallásra.
A hatszirmú rózsa Imája, A Szeretet Könyve"

Csodálatosan rekonstruált gnosztikus keresztény tanítás, egy igazi látnok tollából!

Számomra elsősorban az az üzenete, hogy életünk több területén is egyidejűleg kell előre haladnunk, hogy elérjük a megfelelő spirituális fejlődést. A hagyományban általában egy-egy irányt kiválasztva igyekeztek eredményeket elérni - például az érzelmeken, vagy az elmén dolgozva, a test sanyargatásával, vagy a szeretet minőségeinek kiteljesítése révén.

Szigeti Antal Espavo.hu: Link



 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Címkék: kereszténységben, engedelmességünk, létrehozhatjátok, franciaországban, közbenjárásával, megakadályozzák, cselekedetekért, sanyargatásával, szenteltessenek, gyengeségedben, mennyországot, kísértésektől, legkönnyebben, adósságainkat, mindenekelőtt, labirintussal, kiteljesítése, gondolatokért, kísértéseitől, természetére, tanítottalak, megtalálható, minőségeinek, előfordulási, rekonstruált, hozzájárulsz, eredményeket, segítségével, legismertebb, megbocsátunk, megerősítése, könyörületes, hagyományban, csodálatosan, anthroposzok, emlékezzenek, gnosztikus kereszténységben, szeretet könyvéből, 11-körös labirintussal, chartres-i katedrális, első szirommal, mennyben uralkodsz, teljes ODAADÁS, fogadalmad Isten, felismerés állapotába, mennyeknek országa, gnózis segítségével, örök ígéreted, mindennapi kenyerünket, szükség napjait, könyörületes Anyánktól, igazság ösvényén, Szeretet Könyve”, Szigeti Antal, Michelle Eloff, Kathleen McGowan, Szerető Atyánk, Szereted Igéje, Szigeti Antal Espavo,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png csokor  Facebookon kaptam  Png férfi  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Reggel van  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Idő  Png ház  Adakozás  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Leonardo da Vinci gondolata  Elköszönt  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Bounty krémes  Sokan azt tartják  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Akarat  Albert Einstein gondolata  Lóhere  Akarat  Kövesd a cowboyt!  Alázat  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Png lepke  Popper Péter szavai  Akarat  Radikális szeretet  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png rózsa csokor  George Gordon Lord Byron: Inez...  Bounty krémes  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Akarat  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Akarat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Reggel van  Reggel van  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Paul David Tripp Április 19  Png ház  A Megváltó szolgálatában  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Png ház  Tanuld meg ezt a versemet  Nevem  Png férfi  Bertolt Brecht -től idézet  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Boldog születésnapot a ma ünne...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Png virág  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Sokan azt tartják  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Png kutya  Hogy lehet megtartani  Akik bántanak téged  Neked tudnod kell  Nem számIt  Nagyi telefonál 
Bejegyzés Címkék
gnosztikus kereszténységben, szeretet könyvéből, 11-körös labirintussal, chartres-i katedrális, első szirommal, mennyben uralkodsz, teljes ODAADÁS, fogadalmad Isten, felismerés állapotába, mennyeknek országa, gnózis segítségével, örök ígéreted, mindennapi kenyerünket, szükség napjait, könyörületes Anyánktól, igazság ösvényén, gonosz kísértéseitől, igazság ösvényéről, anthroposz ösvényén, földi mennyországot, szeretet szavát, szeretet mindent, hatszirmú rózsa, igazi látnok, megfelelő spirituális, hagyományban általában, elmén dolgozva, test sanyargatásával, szeretet minőségeinek, kereszténységben, engedelmességünk, létrehozhatjátok, franciaországban, közbenjárásával, megakadályozzák, cselekedetekért, sanyargatásával, szenteltessenek, gyengeségedben, mennyországot, kísértésektől, legkönnyebben, adósságainkat, mindenekelőtt, labirintussal, kiteljesítése, gondolatokért, kísértéseitől, természetére, tanítottalak, megtalálható, minőségeinek, előfordulási, rekonstruált, hozzájárulsz, eredményeket, segítségével, legismertebb, megbocsátunk, megerősítése, könyörületes, hagyományban, csodálatosan, anthroposzok, emlékezzenek, meghallhatod, ígéretünket, önmagunknak, véghezvinni, letérítenek, kiválasztva, spirituális, létrejöjjön, megbocsátás, kenyerünket, egyidejűleg, bocsássanak, összhangban, tanúskodtak, gnosztikus, fogadalmad, elsősorban, szentlélek, igyekeztek, fohászkodj, akaratának, mennyekben, keresztény, mindennapi, szívünknek, ígéretükre, anthroposz, bocsátanod, megtartsuk, ösvényéről, kísértései, fösvénység, vétkeinket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 164
  • e Hét: 1997
  • e Hónap: 10532
  • e Év: 58125
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.