Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hogyan fog az Esemény beteljesedni - Ashtar 2016.01.09.
  2016-02-23 10:31:17, kedd
 
  Minden háborúnak vége lesz, semmilyen fajta fegyver nem fog működni a Zéro Ponton. A katonák haza fognak térni. Az erőszakos bűnözőket nem fogják kiengedni a börtönből. A mentorok és a gyógyítási technológiák minden ember számára elérhetők lesznek a Földön.





A Föld Felemelkedése

Hogyan fog az Esemény beteljesedni, egy üzenet Ashtar-tól

Közvetítette Elizabeth Trutwin,
2016. január 9.

Üdvözlet! Ashtar vagyok Elizabeth Trutwin közvetítésével, az Új Jeruzsálemből (a parancsnoki hajóról/Milly) beszélek hozzátok.

2016, január 9. hajnalán a Vénusz együtt áll a Szaturnusszal az Antares közelében. A Vénuszról tudott, hogy a Szeretet bolygója és a Földnek a Nővére. Az Antares a lelkek egy átváltozási megállója. Akik a Vénuszról jönnek, őket Kumaráknak hívják. A hét Szent Kumara Brahma (a Teremtő/Milly) elmeszülött fia. Ez azt jelenti, hogy ők meditációban fogantak és sohasem születtek meg testben. Őket a Láng Urainak hívják és ez megfelel a Viola Fénynek, ami szeretet és csak szeretet. Úgy lángolnak, mint a tűz és a gyógyítás energiájaként lehet alkalmazni. Amikor a Föld sűrűbb és sűrűbb dimenziókba került, a 100.-ból a 12.-be, az 5.-be és le a 3.-ba, a transzcendens Lények, a Szent Kumarák megfogadták, hogy a Földön maradnak, amíg a Nagy Kísérlet befejeződik. Ez most következik be, és így a Felemelkedési Eseménynek is hívják.

Több millió évvel ezelőtt a földönkívüliek, akik a Reptilian fajból voltak, akárcsak az Alfa Dracon fajok, a Földre jöttek, hogy felügyeljék az erőforrásokat itt. A Föld mindig a sokféleség kísérlete volt. Ez az egyik fő dolog, amivel a Földnek foglalkoznia kell most, a végén. Menekültek milliói vándorolnak a vallásuk vagy a bőrük színe miatt. A Földet az Orion Csillagok menekültjei alapították. Ez az a történetet mutatja be a Csillagok Háborúja című mozifilm, ami nagyon megfelel az igaz történetnek, és ezért látni újra és újra a mozikban. Ezek a fejlett Lények klónozást használtak, hogy megváltoztassák a saját DNS-üket és csökkentsék a spirálok számát 12-ről egészen a 2-ig. A DNS 11. spirálja az érzelmeket, a 12. spirál a szeretetre való képességet irányítja. Ezek nélkül a fejlett Reptiliánok és Drakonoidák elmondhatatlan rémtetteket tudtak megtenni és képtelenek voltak megbocsájtani maguknak.

Néhányan ti EZEK a Lények vagytok, akik véget nem érően háborúztatok, és ezért lett kijavítva a DNS-etek. Elhatároztátok, hogy visszatértek a szeretethez. Ez van leírva a Bibliátokban, amikor az istenek az alacsonyabb dimenziók embereinek lányaival aludtak és azután gyerekeik lettek. Ez megtörte a Kozmikus Törvényt. Az szemben áll a törvénnyel, a fajok DNS-ét tilos összekeverni. Több ezer modern napjainkból való nyilvántartást ismerünk, amikor a múltban a rosszindulatú földönkívüliek humán nőket elraboltak az ágyukból, átvitték a hajójukra, megerőszakolták őket, megtermékenyítették és ellopták a hibrid magzatokat az anya méhéből. Azután a hibridek egy inkubátorban fejezték be a magzati fejlődési idejüket a hajóik fedélzetén. Most sok asszony emlékezik rá, hogy rengeteg gyerek ilyen módon született. A karma forgása végbemegy, mert a történetek emléke megmarad a DNS-ben, az életszakaszról életszakaszra továbbterjed. A traumák nehezen múlnak el.

Ezek a Földön vég nélküli háborút és kontrollt eredményeztek, és ennek most vége van. A Szent Kumarák sohasem estek vissza a 100. dimenziós Létből. Ők sohasem születtek testbe. Ők képesek létrehozni egy humán testet akaratból. Ők olyanok, mint India legfejlettebb jógijai, vagy a magasrendű buddhista papok, akik képesek átmenni extra különös teszteken, és képesek az érzékeiket annyira fejleszteni, hogy létrehozzák az emberi testüket akaratból. Sanatka, Sananda, Sanatana, Sujata, Kapila, Sana és Sanat Kumara a Föld összes ősi civilizációjában beszélt és beszél. Ők sosem hagyták el a Földet. Ezek az ősi asztronauták, a jóindulatú földönkívüliek, akiket a művészetetekben, az építészetben és az ősi írásokban még mindig láttok. Ők fizikai testet vettek fel minden vallásban, minden kontinensen korszakokon keresztül a Kozmikus Törvény Legnagyobb Tanításait tanítva. Ők királyi személyként élnek, a kormányokban és olyan helyeken dolgozva, ahol segíthetik a fejlődés realitását, visszajutni a 3.D-ből az 5.D-be, Sokszor a fénytestükben jelentek meg és az ősi írásokban Angyalként ismerték őket. A Földönkívüliek és az Angyalok egy és ugyanazok. A Kumarák egy angyali erőforrás. Mi vagyunk azok most.

A Vénusz az egyetlen bolygó ebben a naprendszerben, amely az óramutató járásával megegyezően forog. Ez azért van, mert egy hatékony mágneses erővel rendelkezik. A Földnek egy elektro-mágneses rácsa van, amely sokkal gyengébb mágnesességű, mint a Nővére, a Vénusz. Ez az erős Mágneses Erő a Szaturnusszal fog együtt állni, amelya Szolár (Nap) Törvényszéke. Ez az, ahol azok vannak, akik ellen vádat emeltek a Föld Világbíróságán, és mennek a törvényülésre. Ez hasonló ahhoz, mint ,,fellebbezni minden módon a legfelsőbb bíróságnál". Ez abban tér el, hogyha valaki bűnös a Világbíróságon, annak magasabbra lehet fordulnia, és ezekben az esetekben jártasnak kell lenniük az intergalaktikus bűnesetekben. Ezeket bevonták a Titkos Űrprogramba és titokban tartják az összes illegális működésüket a tömegek felé és ez is megszegi a Kozmikus Törvényt. Ez egy fajtája a tömeges pszichológiai támadásnak, hogy visszatartsa a lelkeket a fejlődéstől. Ez szolgaságban tartja őket. Ezért kell legális vagy politikai megoldásnak lennie az embargó befejezésére, az államok földönkívüliek általi megszállása tekintetében.

Amint hallottátok azoknak a történetét, mint pl. a Mennydörgés Vitézét, sok földönkívüli van ma, aki a Földön levő kormányoknál dolgozik. Ők tapasztalt Lények, mindenkivel teljesen telepatikusak. Szoros kapcsolatot tartanak a rosszindulatú földönkívüliekkel a kormányokban, és mozgásban vannak és a mi tervünk, hogy a Szaturnuszra vigyük őket kihallgatásra, ami már most folyik. A Vénusz 15 millió év fejlődéssel van előttünk. Ez erősebbé teszi a kapcsolatot a Szaturnusszal, amely olyan földönkívüli technológiákkal áll kapcsolatban, amit ti még nem tudtok felfogni. A tudósaitok nem tudják definiálni ezt nektek. Ez kapcsolódik az Uniónkhoz, -ahogy szeretjük mondani- mert ez egy, az Egység felé történő fordulás a technológia alkalmazásával, a Vénusz és a Szaturnusz között, amely felkészíti a Naprendszerünket a hirtelen változásra a Földön.

A legközelebbi napon, 2016, január 10-én a Mars együtt áll a Juno nevű aszteroiddal. Juno a Szeretet aszteroidja, és az együttállása a Marssal (aki tökéletes néhány gyógyításban), jelzi az Ikerlángok Újraegyesítését Földön való Egységhez. Ez egy 5 bolygós shoműsor lesz az űrben január 20-tól február 20-ig.

Lehetőségetek lesz megtekinteni mind az öt látható bolygót - a Merkúrt, Vénuszt, Marsot, Jupitert és a Szaturnuszt - ugyanazon az égen együtt. Ez nem történt meg 11 éve.

A Tizenegy az Egyet képviseli (ember) Eggyé válva (a legfelsővel). Ezen a perióduson belül lesz a kínai újév. Ez egy nyitott ajtó az Angyali Földönkívüliek Földön való jelenlétének és az Örömünnep formális kinyilvánítására, amely úgy fog beteljesülni, ahogy Benjamin Creme olyan jól megállapította. Ő azt mondta, hogy Sanat Kumara (akinek a másik neve Kalki Maitreya) vissza fog térni a Földre az Emberiség számára minden olyan ajándékkal, amire szüksége van a teljes SZABADSÁGHOZ. Ez szükséges feltétel az Örömünnephez, amely képessé teszi az emberiséget földönkívüli élethez a saját bolygóján. Mert az aranyat és az egyéb ajándékokat, mint a mi technológiánkból származó Szabad Energiát nem lehet másképpen megmagyarázni. A szolgaság felszabadításához letartóztatásokat és bejelentéseket kell tennünk, majd landolni, ebben a sorrendben.

Hogy fog az Esemény lezajlani

Letartóztatások, Kihirdetések és Földetérés, ebben a sorrendben. A nyilvánosságra-hozatalt Obama elnök fogja elkezdeni. A jóindulatú földönkívüliekről fog beszélni, akik szorosan együtt dolgoznak velem is, Ashtarral. Ki fogja hirdetni az Örömünnep kezdetét is ugyanabban az időben.
A többiek csatlakozni fognak vele a Nyilvánosságra- hozatalban. Ez nem csak a TV-ben fog megjelenni, de az interneten és minden mobilon lehet majd látni, és minden távoli helyen, ahol ez megtörténik.
A letartóztatások ugyanabban az időben történhetnek, amikor az elnök a kihirdetést teszi. A letartóztatások 100 000-es nagyságrendben történnek és minden rendőri erő részese a tervnek. Teljes eltávolítása lesz a rosszindulatú földönkívülieknek a Földön, a Reptiliánoknak és a Draconiaknak.

A Föld fel fog emelkedni és a Béke Bolygója lesz. A háború létrehozói el lesznek távolítva. Kivizsgálják őket az ICC-n (Nemzetközi Bűnügyi Bíróság), a Világbíróságon, és azután a Szolár (Nap) Törvényszékén. Látni fogjátok ezeket a törvényszékeket, ahogy ítélkeznek.

Ehhez teljesen hasonló történhet egy tömeges pszichológiai támadás, egy nukleáris veszélyeztetés vagy a világ gazdasági tönkretétele után is. Ez felhatalmazná St. Germaint, hogy eljöjjön és átvegye a világ bankrendszerének a felügyeletét. Ez egy szempillantás alatt megtörténhet.

Az nagyszámú bizonyítékot fog szolgáltatni, amikor a Föld lakosai meggyógyulnak és lassan megtanulják az igazságot, amit eltitkoltak előlük. A zsilipek kinyílnak, és a Szeretet beárad. Majdnem mindenki meg fog könnyebbülni. Nem lesz félelem. Azt fogják mondani - Tudtam, hogy valami nem volt rendben, de nem tudtam, hogy ez volt az. Most, hogy tudom, a dogok sokkal jobbak lesznek.
Az Igazság és a Bizalom visszatér minden Emberhez.

Végül, ha a változás kezdeti folyamatán túljutunk, nyilvánvalóvá fog válni, mi szükséges a landoláshoz. A technológiai segítségünkkel a Föld eléri a Zéro Pontot. Minden háborúnak vége lesz, semmilyen fajta fegyver nem fog működni a Zéro Ponton. A katonák haza fognak térni. Az erőszakos bűnözőket nem fogják kiengedni a börtönből. A mentorok és a gyógyítási technológiák minden ember számára elérhetők lesznek a Földön. A Föld formálódása folytatódik és a Zéro Pont Modulátorok (átalakítók) 100 %-ban kapcsolódnak az összes piramissal, obeliszkkel, portállal és csillagkapuval a Földön. A Wingmaker hajók és a Plejádi hajók, amelyek felelősek a Föld ökológiai rendszerének a megtisztításáért, láthatók lesznek a fejetek felett. A tengerek és a folyók kékeszöld színűvé fognak válni. Az ég tisztává válik. Minden környezeti szennyezést el fogunk tüntetni a segítő kezeinkkel.

Sok változás lesz és túl sok ahhoz, hogy itt említsük meg. Ez egy rövid időszakra való rálátás. Dobjatok el most mindent az életetekben, ami nem szolgál titeket a továbbiakban, és dolgozzatok keményen, hogy elhozzátok azokat a változásokat, amik a legjobban szolgálják a testeteket, az elméteket, az érzéseteket, a munkátokat, a családotokat és a barátaitokat.

Figyeljetek! Tegyétek le a harcot! Legyetek a változás! Mi, a Fény Angyali Földönkívüli Lényei örökké készen fogunk állni a szolgálatotokra. Boldog Újévet! Soha nem lesztek egyedül.


Salut! Ashtar vagyok Elizabeth Trutwin közvetítésével, 2016, január 9.. © Minden jog fenntartva .http://CosmicAscension.org


Forrás: http://www.earthascends.com/page/492163582
Fordította: MAnna

Lásd még Sanat Kumara üzenetét: Link

Forrás: Link

Szalay Györgynek köszönöm!
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Címkék: megtisztításáért, civilizációjában, bankrendszerének, technológiánkból, kinyilvánítására, naprendszerünket, szolgálatotokra, letartóztatások, cosmicascension, újraegyesítését, intergalaktikus, megerőszakolták, törvényszékeket, technológiákkal, megváltoztassák, művészetetekben, világbíróságán, nagyságrendben, világbíróságon, bejelentéseket, földönkívüliek, alkalmazásával, közvetítésével, megállapította, nyilvánosságra, naprendszerben, nyilvántartást, reptiliánoknak, elhatároztátok, csillagkapuval, elmondhatatlan, életszakaszról, segítségünkkel, veszélyeztetés, törvényülésre, szaturnusszal, katonák haza, erőszakos bűnözőket, gyógyítási technológiák, üzenet Ashtar-tól, parancsnoki hajóról, átváltozási megállója, gyógyítás energiájaként, transzcendens Lények, sokféleség kísérlete, vallásuk vagy, bőrük színe, igaz történetnek, fejlett Lények, saját DNS-üket, spirálok számát, szeretetre való, Zéro Ponton, Föld Felemelkedése, Közvetítette Elizabeth Trutwin, Elizabeth Trutwin, Szent Kumara Brahma, Láng Urainak, Viola Fénynek, Szent Kumarák, Nagy Kísérlet, Felemelkedési Eseménynek, Alfa Dracon, Orion Csillagok, Csillagok Háborúja, Kozmikus Törvényt, Sanat Kumara, Kozmikus Törvény Legnagyobb Tanításait, Mágneses Erő, Föld Világbíróságán, Titkos Űrprogramba, Mennydörgés Vitézét, Ikerlángok Újraegyesítését Földön, Angyali Földönkívüliek Földön, Benjamin Creme, Kalki Maitreya, Szabad Energiát, Béke Bolygója, Nemzetközi Bűnügyi Bíróság, Zéro Pontot, Zéro Pont Modulátorok, Fény Angyali Földönkívüli Lényei, Boldog Újévet, Szalay Györgynek,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magamnak  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Tanmese  képre írva  Robin Wight pitypang szobra  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Paul David Tripp Április 14  Egy tavasz  Nevelőszülőkhöz adták,  Sorsunk miatt...  Megígért békesség  képre írva  Ady Endre - Mindegy átka  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Bornyi Veronika haiku verse  képre írva  Kertem  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A felvilágosodás...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Paul David Tripp Április 13  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Hogyan válunk hűségesekké?  Csend  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Kertem  képre írva  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Emlékezz  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Egy tavasz  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Bornyi Veronika haiku verse  Bornyi Veronika haiku verse  Walter Chrysler mondta  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Márai Sándor tollából  39 ígéret  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Hamvas Béla  Esterházy Péterre emlékezünk  Sík Sándor - Ha jő a perc  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  A Magyar Költészet napja alkal...  Jánosházy György: Fogd a kezem  Magamnak  Szívek  Facebookon kaptam Krisztinától  Magamnak  Szívek  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Eduardo Sacheri gondolata  Paul David Tripp Április 13  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Esterházy Péterre emlékezünk  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Egyszerű  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Különleges  Walter Chrysler mondta  Paul David Tripp Április 15  Egy barátság története  Otthon  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
katonák haza, erőszakos bűnözőket, gyógyítási technológiák, üzenet Ashtar-tól, parancsnoki hajóról, átváltozási megállója, gyógyítás energiájaként, transzcendens Lények, sokféleség kísérlete, vallásuk vagy, bőrük színe, igaz történetnek, fejlett Lények, saját DNS-üket, spirálok számát, szeretetre való, fejlett Reptiliánok, alacsonyabb dimenziók, fajok DNS-ét, rosszindulatú földönkívüliek, hibrid magzatokat, anya méhéből, inkubátorban fejezték, magzati fejlődési, hajóik fedélzetén, karma forgása, történetek emléke, életszakaszról életszakaszra, traumák nehezen, humán testet, magasrendű buddhista, érzékeiket annyira, emberi testüket, jóindulatú földönkívüliek, fejlődés realitását, fénytestükben jelentek, angyali erőforrás, egyetlen bolygó, óramutató járásával, hatékony mágneses, elektro-mágneses rácsa, erős Mágneses, legfelsőbb bíróságnál&#8221, esetekben jártasnak, intergalaktikus bűnesetekben, összes illegális, tömegek felé, tömeges pszichológiai, embargó befejezésére, államok földönkívüliek, rosszindulatú földönkívüliekkel, technológia alkalmazásával, hirtelen változásra, legközelebbi napon, űrben január, égen együtt, perióduson belül, kínai újév, nyitott ajtó, másik neve, teljes SZABADSÁGHOZ, emberiséget földönkívüli, saját bolygóján, egyéb ajándékokat, szolgaság felszabadításához, jóindulatú földönkívüliekről, többiek csatlakozni, letartóztatások ugyanabban, időben történhetnek, kihirdetést teszi, rosszindulatú földönkívülieknek, háború létrehozói, nukleáris veszélyeztetés, világ gazdasági, világ bankrendszerének, szempillantás alatt, nagyszámú bizonyítékot, zsilipek kinyílnak, dogok sokkal, változás kezdeti, technológiai segítségünkkel, összes piramissal, fejetek felett, folyók kékeszöld, segítő kezeinkkel, rövid időszakra, legjobban szolgálják, megtisztításáért, civilizációjában, bankrendszerének, technológiánkból, kinyilvánítására, naprendszerünket, szolgálatotokra, letartóztatások, cosmicascension, újraegyesítését, intergalaktikus, megerőszakolták, törvényszékeket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 643
  • e Hét: 2178
  • e Hónap: 6834
  • e Év: 54427
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.