Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Leomlott a Torony
  2016-03-20 09:53:29, vasárnap
 
  Leomlott a Torony





Mindenkinek eljött a változás ideje az életében. Leomlanak a légvárak, a rossz párkapcsolatok, a kihűlt szerelmek, a nem őszinte baráti kapcsolatok, az emberek kezét gúzsba kötő, értelmetlen, robot-életet biztosító munkahelyek.
A fizikai sík mellett a lelki folyamatok is a változást szolgálják. A lélek elengedi a fájdalmat, a félelmet, a haragot, mindazt, ami eddig belső méregként ette. Az emberek szembesülnek önmagukkal, és azzal, hogy mindaz, ami most van az életükben, azt a saját érzéseikkel és gondolataikkal hozták létre, és ami összedől most, ami eltűnik és többé nem tér vissza, az mind a hibás teremtés következménye. A lélek magától dobja le most a láncait, akár akarjuk, akár nem, a megrekedt helyzetek feloldódnak, ez azonban konfliktusokkal fog járni.
Fizikai és lelki megmérettetések, próbák jönnek, és sok olyan helyzet, ami már korábban is megtörtént, de most újra helyt kell állni, vagy most kell igazán.
A hamis barátokról és a hamis viszonyokról is lehull a lepel.
Kiderülnek a hazugságok, a megcsalások, a titkok.
Aki eddig magához láncolta a másikat, az kénytelen lesz azzal szembesülni, hogy a másik egyszer csak eltűnik az életéből. Aki befolyásolni akarta, károsítani a másik életét pusztán szerelemből, nevezzük így, de inkább egóból, az most fog hatalmasat zuhanni és rájönni arra, mit tett a másik ember életével.
Aki barátként árt, és láncolja magához a másik embert, negatív, befolyásoló mondatokkal, mentális erővel, tudattalanul is akár, az most elveszíti azt, akiből eddig az energiáját merítette.
Aki a fizikai síkon használ ki másokat, annak szembesülnie kell azzal, hogy a saját lábára kell állnia.
Aki sokéves kapcsolatban van és eddig bebeszélte magának, hogy működik, holott pontosan tudja, hogy nem, annak most kihúzzák a lába alól a talajt.
A bőség áradni kezd azokhoz, akik letették a pénzhez való ragaszkodást és szabadjára merték engedni a teremtő erőt, rábízva magukat a sorsra, elengedve a hagyományos munkahely szolgálta kereteket, maguknak élve, szabadon.
A szerelem energiái és a feltétel nélküliség áramolni kezd azok között, akiknél ez eddig is megvolt csak az ego elnyomta a szeretet erejét. A harmónia és a nyugalom tér vissza a Kapcsolódásokba, EHHEZ AZONBAN AZ KELL, HOGY MINDKETTEN LETEGYÉK AZ EGÓT ÉS ŐSZINTÉN TISZTÁN, A MÁSIKRA NEM HELYEZVE NYOMÁST, PUSZTÁN A TELJESSÉGET MEGÉLVE FOGADJÁK EGYMÁST EGYMÁSBA.
A fekete mágiától most szabadulók meglepően gyors változást tapasztalhatnak, mert megerősödnek és a fekete mágia egyre kevésbé tud hatni. A lepel lehull a szerelmi kötésekről, a rosszindulatú, aljas rontásokról, a negatív mentális energiát kibocsátó energiavámpírokról, akik mindenért másokat okolnak és egész életükben játszották a szegény ént, ezután nem tudják, mert egyre több erős, tudatos ember veszi majd körbe őket, akik egy félmosollyal annyit mondanak: ugyan, állj már fel a padlóról! Egyetlen percnél többet nem vesztegetnek rá, hiszen tudják, a változás vele is megtörténik, csak nem mindegy, hogy milyen irányban...
A változás gyorsul, és minden nap hoz most meglepetéseket.
Engedd be az életedbe az újat, dobd ki a régit, pont úgy, mint egy tavaszi nagytakarítás
smile hangulatjel
Ahogy éled a természet, úgy születsz újjá te is, de a korábbi években soha nem tapasztalt intenzitással és energiával járó folyamatban.
Bármi is jön, az érted van!

Vörösné Végh Eszter Link

ANAHIT: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Címkék: tapasztalhatnak, konfliktusokkal, megmérettetések, kapcsolódásokba, párkapcsolatok, meglepetéseket, gondolataikkal, nagytakarítás, rosszindulatú, intenzitással, következménye, viszonyokról, befolyásolni, szembesülnie, megerősödnek, vesztegetnek, szembesülnek, ragaszkodást, félmosollyal, tudattalanul, kapcsolatban, rontásokról, megtörténik, mondatokkal, befolyásoló, hagyományos, szerelemből, folyamatban, érzéseikkel, hangulatjel, munkahelyek, szembesülni, feloldódnak, kapcsolatok, mindenkinek, megcsalások, változás ideje, rossz párkapcsolatok, kihűlt szerelmek, emberek kezét, lelki folyamatok, változást szolgálják, lélek elengedi, emberek szembesülnek, saját érzéseikkel, hibás teremtés, lélek magától, megrekedt helyzetek, hamis barátokról, hamis viszonyokról, kénytelen lesz, másik egyszer, EHHEZ AZONBAN AZ KELL, HOGY MINDKETTEN LETEGYÉK AZ EGÓT ÉS ŐSZINTÉN TISZTÁN, MÁSIKRA NEM HELYEZVE NYOMÁST, PUSZTÁN TELJESSÉGET MEGÉLVE FOGADJÁK EGYMÁST EGYMÁSBA, Vörösné Végh Eszter,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Mindig jusson idő nevetni  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Az igazi szeretetért rendszeri...  A kételkedés kezelése  Leonardo da Vinci gondolata  A másik dolog,  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  s immár én is felragyogva, ért...  Nagyon különös  Nem tudhatod  Fehér virág  Png fotel  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Akarat  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Elköszönt  Irgalom és ítélet  Png virág  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Elköszönt  Sose bánj semmit  s immár én is felragyogva, ért...  Paul David Tripp Április 21  Elköszönt  Garai Gábor - Takarítás  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Idő  Szívem  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Ágai Ágnes – Csendélet  Paul David Tripp Április 20  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Alázat  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Szép estét  Esti kép  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Irgalom és ítélet  Paul David Tripp Április 19  Paul David Tripp Április 20  Irgalom és ítélet  Esti kép  Facebookon kaptam Annuska bar...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Csak a fogyatkozás látható  Png csokor  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Png férfi  Fekete István - Akác  Png rózsa csokor  Ne kapaszkodj magasabbra, 
Bejegyzés Címkék
változás ideje, rossz párkapcsolatok, kihűlt szerelmek, emberek kezét, lelki folyamatok, változást szolgálják, lélek elengedi, emberek szembesülnek, saját érzéseikkel, hibás teremtés, lélek magától, megrekedt helyzetek, hamis barátokról, hamis viszonyokról, kénytelen lesz, másik egyszer, másik életét, másik ember, másik embert, most elveszíti, energiáját merítette, fizikai síkon, saját lábára, lába alól, bőség áradni, pénzhez való, teremtő erőt, hagyományos munkahely, szerelem energiái, feltétel nélküliség, szeretet erejét, fekete mágiától, fekete mágia, lepel lehull, szerelmi kötésekről, negatív mentális, félmosollyal annyit, változás vele, változás gyorsul, tavaszi nagytakarítás, korábbi években, tapasztalhatnak, konfliktusokkal, megmérettetések, kapcsolódásokba, párkapcsolatok, meglepetéseket, gondolataikkal, nagytakarítás, rosszindulatú, intenzitással, következménye, viszonyokról, befolyásolni, szembesülnie, megerősödnek, vesztegetnek, szembesülnek, ragaszkodást, félmosollyal, tudattalanul, kapcsolatban, rontásokról, megtörténik, mondatokkal, befolyásoló, hagyományos, szerelemből, folyamatban, érzéseikkel, hangulatjel, munkahelyek, szembesülni, feloldódnak, kapcsolatok, mindenkinek, megcsalások, teljességet, értelmetlen, hazugságok, energiával, tapasztalt, szabadjára, kiderülnek, károsítani, folyamatok, játszották, szabadulók, energiáját, mindketten, kötésekről, nélküliség, barátokról, önmagukkal, hatalmasat, megtörtént, bebeszélte, szolgálják, életükben, változást, mindenért, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 3692
  • e Hónap: 12227
  • e Év: 59820
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.