Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Készüljetek fel arra, ami érkezik!
  2016-03-20 10:35:37, vasárnap
 
  Készüljetek fel arra, ami érkezik! - Március a Mega energiák hónapja

Earth-Keeper/Tyberonn Metatronon keresztül

Két fogyatkozás, a Napéjegyenlőség és a Szuperhold

Ha még véletlenül sem éreztétek meg eddig azt az asztro-gravitációs energiák intenzitásának erősödését, amiben a bolygó fürdik most, akkor kapaszkodjatok meg a sapkátokban, mert hamarosan mindez itt lesz. Ez a hónap valóban a változások szelének hatalmas dózisával érkezik!

2016. március 8. - Március 9. - Teljes Napfogyatkozás

A Teljes Napfogyatkozás látható lesz Indonézia egyes részein, beleértve Szumátrát, Borneót, Celebeszt és a Csendes-óceán bizonyos részein. Attól függetlenül, hogy egyes részein a bolygón, tartózkodási helyeteken, látható vagy sem, a napfogyatkozás hatásait mindenhol meg fogjátok érezni a Földön. A napfogyatkozás, 2016. március 8-án, 23:19 UTC kezdődik, és 2016. március 9-én 01:58 UTC tetőzik, és teljes mega napfogyatkozás összesen 4 perc 9 másodpercig tart. A napfogyatkozás "energia ablaka, 3 nappal az esemény előtt nyitódik, és azután 3 nappal később záródik.

Azért írtuk kihangsúlyozva, megjegyezve fentebb a 4 perc kilenc másodperc idejét, mert a teljes energiaáramlása egy rendkívüli ideje annak, hogy a szándékaitok megnyilvánításának fókuszát erre tartsátok. Mert a lineáris időtökben ekkor egy szünet (egy szakadás), egy dimenzionális megnyílás következik be, és életerő részecskék patakzanak le a Földre és a Teljes Napfogyatkozás Nap-Kapu Portája a meditációitokat meggazdagítja.

Globális időzítés - Napfogyatkozás

A Mega Március

Március hónap, 2016-os év egyik leghathatósabb asztrológiai erősséggel rendelkezik. Ez az időszak, március 5-én kezdődik, majd tovább szökken a Március 8-9-ei teljes napfogyatkozásba, és csúcspontját a márciusi napéjegyenlőség idején éri el és három nappal később egy erős robbanással a holdfogyatkozásban befejeződik. Ez hatással lesz mindannyiótokra, attól függetlenül, hogy hisztek-e vagy sem az asztrológiában, mert a hihetetlen gravitációs energiák összesűrűsödése okozta erős hullámzás (túlfeszültség) hatással lesz rátok.

Ez majd a hihetetlen változások magvetésének ideje lesz. Ezeknek a magvaknak az elültetése azt fogja előidézni azt, hogy lezárjátok az életetek céljainak felülvizsgálatát. Az Empatikus Keresőknek egy intenzív időszaka lehet arra nézve, hogy megkérdőjelezzék életük értelmét, határozatlanná teheti őket és hirtelen kirobbanásokat, önbizalomhiányt is okozhat sokaknak ez az időszak, és olyan kérdésfelvetéseket, hogy mit ért el eddig az életben és milyen fajta veszteségek érték és mi az, amit még nem sikerült elérni, mind mikro és mind makroszinteken, személyesen, vagy csoportosan a tömeges arénákban. Az Uránusz, Szaturnusz és a Plútó közötti szövetkezés (kapcsolat), március 3 és 23 között olyan energiákkal érkezik majd, amelyek gravitációs hatással lesznek az önbizalomhiányra és a depresszióra és ezeket ténylegesen felfokozzák és megerősítik a kettős megafogyatkozások és a telihold, szendvicsébe zárt napéjegyenlőség.

De arra ösztönözünk bennetek, hogy ennek a fogyatkozási időnek a kilátásait tekintsétek át, amelyek oly gyakran megterhelő fázisai bátortalanná, ingadozóvá, tehetnek a pozitív hiedelmeitek tanaiból és a szkepticizmus tüskéivel csapnak meg bennetek. Mégis ezek önmagukban is alkalmassá válnak, hogy ugródeszkaként inspiráljanak, olyan új tettekre késztessenek, hogy elérjétek azt, amire vágytok. Nagyon fontos hogy kellő vérmérséklettel katalizáljátok a csípősen erős energiákat, megértve a nektek szóló, rólatok szóló hatásait, nehogy a lefelé vezető spirál cinizmusába, a depressziójába és a ragadós apátia melaszába vezessenek a kétségbeesésetek. Bizonyos szempontból a márciusi energiakoktélt a napéjegyenlőségig olyan egy kicsit hasonló időszaknak fogjátok érezni, mint egy ,,rövid-élettartamú" retrográd Merkúr, amely időszakai alatt, indok nélküli indulatos kirobbanások, kíváncsiságból származó érthetetlen harag, elferdített gondolatok, félreértés, melankólia és késlekedés robbannak ki.

A Napfogyatkozás alatt a Hold közvetlenül a Nap és a Föld között lesz és a Nap és a Hold összekapcsolódik. Ez alatt a rövid idő alatt a Hold ,,blokkolja" a Napot, nemcsak átmenetileg eltakarja a fényét, ha úgy tetszik, hanem valójában meg is állítja a végtelen pillanatra az időt, vagyis átkeltek a lineáris időn a dimenzionális időnélküli tér-idő rendszerébe. Ebben az időt megállító kapuban, ablakban, kinyílik a kapu a végtelenség tér-és időnélküliségére. Ez az ablak lehetővé teszi azt, hogy mint emberi lény felismerjétek a halandóságotokat, és a személyiségetek véges aspektusát a földbolygón. És ez talán arra fog ez ösztönözni, hogy az elsötétülés elrekesztését a bennetek hipnotizáló szeméttől, salaktól megszabadítva, eljussatok oda egy intenzív koncentrálással, hogy mit szeretnétek elérni a hátralévő időtökben azokkal a kreatív lehetőségeitekkel amik megjelennek előttetek.

Emlékezzetek arra, amit már korábban megosztottunk veletek, a kettősség dimenziójában a tér nem más, mint összesűrűsödött/összeolvadt idő és a fent említett kettőségben az idő rögzítve van a végtelen most időtlenségébe és a tér szabadon áramlik a gondolat fénye által. Ennek értelmében, ebben a fogyatkozási megnyílásban így képesek vagytok egy magasabb és sokkal nagyobb és végtelen többdimenziós öntudatra és isteni aspektusotokra ébredni, amely mentén beleláthattok a kettősség lineáris dimenziójába és ekkor egyértelműen megjelenik egy olyan termékeny szerencsés tiszta pillanat, hogy ott mindennek oka van. A fizikai élet, anyagi világ a társteremtés leckéinek megtanulásának céljából létrehozott illúzió, amelyben fel lehet töltekezni olyan tudással, amelyben mint ti erős lényként átmenetileg biológiai ruhát viseltek.

A Napfogyatkozás, március 8-án a Halak csillagaiban történik a Szuper Új Hold" energiáiban. A teljes fogyatkozás, március 9-én UT 1:58-kor következik be, míg Amerika keleti partján 8:58-kor este, március 8-án. Messzemenő hatással lesz rátok és özönvízszerű áradással ,,életerő" energia takar be mindent a csúcspontján négy perc terjedelem alatt. Az elsődleges témája ennek az életerő áradatnak alapvetően a napfogyatkozás az Érzelmi Bölcsesség energiáinak a beáramlása. A magatok mesterré válása érdekében egy Magasabb Igazság felé haladásban segít. A napfogyatkozás energiái ugyanakkor lehetőséget adnak arra, hogy, hogy eltávolítsuk az illúzióinkat, a ködöt, a füstöt a tükröződéseken és hogy megtaláljátok azt a szükségszerű igazságot, amely rejtve van másoktól vagy saját magatoktól. És engedjétek meg magatokat tisztulni és találjátok meg az igazságotok lényegét, mert ez mind magába foglalja az akadályaitok megszűnését és a lehetőségeitek átölelését.

Rá kell döbbenetek arra, hogy a frekvenciák állandóan emelkednek és az egyre erősödő asztronómiai és asztrológiai hullámok intenzíven erősödnek és ez évről évre részét képezi azon utatoknak, amelyet fázisról-fázisra az Új Földön keresztül 2038 felé tesztek meg. Március 8-án mindennek a kezdetét a Jupiter szembenállása jelöli ki és beleszivárog majd minden érzelmetekbe. Éppen ezért stabilizálni kell majd az érzelmi mezőtöket, mert különben aura-szivárgás/repedés következne be, ami érzelmi szélsőségességekre váltani ki reakciókat. Egyébként is minden évben a fogyatkozásokkor az energiaemelkedésre koncentrált időszakaszaiban, meteorzáporok, szuperholdak, retrográd bolygókorszakok, napfordulók, napéjegyenlőségek, és a napfordulók össze- visszadobálnak, energiarobbanásokkal, mint egy háborgó tenger hatalmas hullámaival.

A jelenlegi túlfeszültséget okozó időt éppen ezért nevezzük ,,Őrült Márciusnak", mert a beáramló energiái olyan extrémek, szélsőségesek, amelyek könnyen eltérítenek az elmétek irányításától, fékezhetetlen természetűvé tesznek és felkészületlen érhetnek és kiszámíthatatlan érzelmi kitörésekkel tölthetnek fel. A félelmeket ellenőrzés alatt kell tartani és a mentális fegyelmen keresztül enyhíteni lehet a depressziót és az kétségbeesést. Egyik hajó sem úszik vitorla nélkül a tengeren, de nyugodtan várja a dagályt, éppen ezért az érzelmetek mestereinek kell lennetek annak érdekében, hogy szellemileg frissen, maradjatok... és ezt a kozmikus tanítást hozza a március. Március magában rejti a váratlant és a megoldatlan és az elfeledett problémákat, olyanokat, amikkel az emberek hirtelen szembesülnek majd. És ebben a viharos energiában bizony vigyázni kell. A Mars nemsokára retrográdba fordul és a Jupiter már retrográd is. A kommunikáció zavaros, torzul, az, érzelmek kiszámíthatatlanok és a logika összezavarodik áprilisig ez így lehet. Minden elkülönül ebben az időben, annak érdekében, hogy az Én kerüljön a vizsgálódás középpontjába.

Legyen rá időtök, hogy a következő pár hétben megvizsgáljátok a 3 dimenziós társasági irányultságotokat, az érzelmeitek áramlását, minden féle formában és színben lévő történéseket a következő 3 hétben. Tárjátok fel az érzelmeiteket, de úgy hogy azok ne uralkodjanak a tevékenységeitek felett, kényszerítve magatok arra, hogy tudjatok uralkodni az érzéseitek felett, hogy mennyire áradjanak és mi fakasztotta fel azokat a vibrációs minták és viselkedéseteknek mi az indítéka. És ami a legfontosabb, mi hozta létre őket, mi tartja fenn és hogyan lehessen kezelni azokat.

Március első kéthetében sokak számára érezhető lesz a Szaturnusz Nap kvadrátja. Az egyik szempontjából, lehangoló lehet, és sok bosszúságot okozhat, míg másképpen jó időzítés a lelki fejlődés tekintetében, valamint egy megújult akaraterő általi lehetőségeitek megteremteni. Az energiák arra hívják fel a figyelmeteket, hogy vizsgáljátok meg a 3 dimenziós cselekedeteket, a szándékaitokat és céljaitokat, lelki szempontból is. Ez azt jelenti, hogy a hiperkritikus összeütközéseitekben próbáljátok megérteni az ellenkező álláspontokat és ne tapossatok azok lábára, akik ellenkező vagy más véleményen vannak. Ez azt is jelenti, hogy a magasabb birodalmakból nézve nem szolgál az bennetek, ha belesüllyedtek a dualitás elválasztódásába. Az energiák leföldelése, rögzítése pedig szükségesek. Ha tengtek-lengtek az még nem jelenti azt, hogy pozitívak lennétek.

A Szaturnusz kvadrátja az állhatatosság és erőteljességre való késztetést igényli és olyan bátor határozottságot, amely átvezet minden váratlan körülményen, mert egész március energiái hemzsegnek a váratlanság potenciáljaitól és ez még további feszültségekkel párosul akkor, amikor a Mars bemegy a Nyilasba március első hetében, valamint a folyamatban lévő retrográd Jupiter alatt és a készülő Szaturnusz retrográciójával, amely március 25-én következik be.

Március második hetét, 14-16. között a Szaturnusz T kvadrátja a Merkúrral és Jupiterrel fogja befolyás alatt tartani. És ez egy finom emeléssel 17 és 18 között a Plútóval való kapcsolódáson keresztül elvezet a 20-21 közötti napéjegyenlőséghez, majd a holdfogyatkozáshoz. De jegyezzétek meg azt, hogy az asztrológiai hatások összevonódnak a két fogyatkozás között, továbbá pedig egy olyan erős frekvenciaemelkedő rezgést generál, amely a napéjegyenlőségre épül fel.

A Holdfogyatkozás a Mérlegben következik be, március 23-án 11:48 UT-kor a vele szemben lévő Kos jegyben álló Merkúr részvételével. A Holdfogyatkozás hatásában beteljesíti a Napfogyatkozás hozta energiákat, amik kéthete kezdődtek el. A félárnyékos holdfogyatkozás tökéletes időzítés (kegyelmi állapot) arra nézve, hogy megvizsgáljátok az együttérzés érzését magatokban és másokban. Ezzel kapcsolatban az egész bolygót egy olyan erőbehatás éri, amely a hirtelen váltás hullámait kiegyenlíti majd.

Márciusban ez a frekvenciaemelkedés optimális erőfeszítést igényel tőletek, és mégha akkora a bizonytalanság, hogy a környezetetek ingája, mintha hullámvasút lenne, úgy leng is ki, és ez a tüskés szaggatott energiaszorongást és aggodalmat indukálnak, mégis hatalmas és rendkívüli potenciálokat, lehetőségeket tartalmaznak. És ti mind képesek vagytok arra, hogy lenyugtassátok az elméteket és ez által képesek vagytok nagyon magasra jutni a fogyatkozások és napéjegyenlőség idején. Ezek valóban a bölcsesség ablakainak hathatós megnyílásai és ezeken keresztül a keresők képesek elérni a csillagokat és megtalálni az isteni nyugalmukat és így ezzel a társ-teremtéssel létrehozni, megteremteni azokat a változásokat, amelyek szükségesek, amelyeket szeretnétek látni.

Akkor alakítsátok át ezt az őrületet fenn-ségessé!

Közreadja: www. foldicsillagok.hu

Az év retrográd bolygóállásai:

Planet Retrograde Direct

Mercury April 28, 2016 May 22, 2016
Mercury Aug 30, 2016 Sept 22, 2016
Mercury Dec 19, 2016 Jan 8, 2017
Mars April 17, 2016 June 29, 2016
Jupiter Jan 7, 2016 May 9, 2016
Saturn Mar 25, 2016 Aug 13, 2016

Forrás. Earth-Keeper/Tyberonn Metatron

Hold Onto Your Hats !!!
March is a Month of Mega Energy

Metatron Hírlevél

FöldiCsillagok: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Címkék: önbizalomhiányra, kiszámíthatatlan, fogyatkozásokkor, napfogyatkozásba, felülvizsgálatát, kétségbeesésetek, összekapcsolódik, időnélküliségére, tevékenységeitek, elválasztódásába, halandóságotokat, megkérdőjelezzék, retrográciójával, túlfeszültséget, meditációitokat, holdfogyatkozás, összesűrűsödött, időszakaszaiban, megvizsgáljátok, vérmérséklettel, napéjegyenlőség, összesűrűsödése, energiaáramlása, határozottságot, mindannyiótokra, bolygókorszakok, személyiségetek, feszültségekkel, önbizalomhiányt, potenciáljaitól, koncentrálással, napfogyatkozás, foldicsillagok, erőteljességre, belesüllyedtek, szándékaitokat, bolygó fürdik, hónap valóban, változások szelének, napfogyatkozás hatásait, esemény előtt, teljes energiaáramlása, rendkívüli ideje, lineáris időtökben, dimenzionális megnyílás, meditációitokat meggazdagítja, márciusi napéjegyenlőség, erős robbanással, hihetetlen gravitációs, hihetetlen változások, életetek céljainak, intenzív időszaka, Tyberonn Metatronon, Teljes Napfogyatkozás, Teljes Napfogyatkozás Nap-Kapu Portája, Mega Március, Empatikus Keresőknek, Szuper Új Hold”, Érzelmi Bölcsesség, Magasabb Igazság, Őrült Márciusnak”, Szaturnusz Nap, Szaturnusz, Tyberonn Metatron, Hold Onto Your Hats, Mega Energy, Metatron Hírlevél,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mindig tud adni ,  Csörög a telefonom  Akinek vaj van a fején...  Kezdet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Március 15-re emlékve  Szeüleidtől tanultad  Amikor még rangja volt...  A magukat nyílt és őszinte emb...  Esti kép  Március 15-re emlékve  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A magukat nyílt és őszinte emb...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Síró nő  Alvó cica  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Atyám !  Facebookon kaptam  Nemzeti  Könnyáztatta asszonysorsok  Esti kép  Nemzeti  Akinek vaj van a fején...  Facebookon kaptam  Vágy, élet és sugár  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Sötétség és világosság  Esti kép  Facebookon kaptam  A magyar sajtó napja március 1...  Alvó cica  Az ünnepről  Facebookon kaptam  Az embernek fiatal korában van  Facebookon kaptam  Szeretettel  Mélységes szomorúsággal  Alvó baby  Egyet értesz?  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Akinek vaj van a fején...  Facebookon kaptam  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Március 15-re emlékve  Amikor még rangja volt...  Üdvözöllek az oldalamon  Facebookon kaptam  Szeüleidtől tanultad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent Pio atya!  képre írva Március 15 -re emlé...  Vágy, élet és sugár  Facebookon kaptam  Esti kép  Síró nő  Ne engedd el kezem!  Szeüleidtől tanultad  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Rejtő Jenő versei  Törött csészék  képre írva Március 15 -re emlé...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Őri István - Dal az életről  Vágy, élet és sugár  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Ne feledjük: a föld jóval több...  Jóga férfiaknak  Nemzeti  Március 15 emlékére virágba bo...  Március  Facebookon kaptam  Március 15 emlékére virágba bo...  Őri István - Dal az életről  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Benned is ezerféle szín van  Facebookon kaptam  Mi a különbség  Evan Esar tollából  Nem kell ide békemenet  Emlékeimben mindenütt ott vagy... 
Bejegyzés Címkék
bolygó fürdik, hónap valóban, változások szelének, napfogyatkozás hatásait, esemény előtt, teljes energiaáramlása, rendkívüli ideje, lineáris időtökben, dimenzionális megnyílás, meditációitokat meggazdagítja, márciusi napéjegyenlőség, erős robbanással, hihetetlen gravitációs, hihetetlen változások, életetek céljainak, intenzív időszaka, tömeges arénákban, kettős megafogyatkozások, fogyatkozási időnek, kilátásait tekintsétek, pozitív hiedelmeitek, szkepticizmus tüskéivel, csípősen erős, nektek szóló, lefelé vezető, ragadós apátia, márciusi energiakoktélt, napéjegyenlőségig olyan, kicsit hasonló, végtelen pillanatra, lineáris időn, dimenzionális időnélküli, időt megállító, végtelenség tér-és, ablak lehetővé, személyiségetek véges, elsötétülés elrekesztését, bennetek hipnotizáló, intenzív koncentrálással, hátralévő időtökben, kreatív lehetőségeitekkel, kettősség dimenziójában, fent említett, végtelen most, gondolat fénye, fogyatkozási megnyílásban, kettősség lineáris, olyan termékeny, fizikai élet, társteremtés leckéinek, teljes fogyatkozás, csúcspontján négy, elsődleges témája, életerő áradatnak, magatok mesterré, napfogyatkozás energiái, szükségszerű igazságot, igazságotok lényegét, akadályaitok megszűnését, lehetőségeitek átölelését, frekvenciák állandóan, egyre erősödő, érzelmi mezőtöket, napfordulók össze-, háborgó tenger, jelenlegi túlfeszültséget, beáramló energiái, elmétek irányításától, félelmeket ellenőrzés, mentális fegyelmen, érzelmetek mestereinek, kozmikus tanítást, elfeledett problémákat, emberek hirtelen, viharos energiában, logika összezavarodik, vizsgálódás középpontjába, érzelmeitek áramlását, tevékenységeitek felett, érzéseitek felett, vibrációs minták, egyik szempontjából, lelki fejlődés, megújult akaraterő, energiák arra, ellenkező álláspontokat, magasabb birodalmakból, dualitás elválasztódásába, energiák leföldelése, váratlanság potenciáljaitól, folyamatban lévő, készülő Szaturnusz, finom emeléssel, 20-21 közötti, asztrológiai hatások, olyan erős, napéjegyenlőségre épül, vele szemben, félárnyékos holdfogyatkozás, együttérzés érzését, egész bolygót, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 209
  • e Hét: 1270
  • e Hónap: 6184
  • e Év: 46174
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.