Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Aki nem hallott volna róla!
  2008-07-10 22:51:53, csütörtök
 
  Kedves Magyarok!

Aki nem hallott volna róla!


Tegnap a Szent Koronára, ma az Alkotmányra, holnap már a Talmudra esküsznek a magyar tisztek...
Gusztos örül, hogy az Alkotmányra esketnek
2008.07.09 12:20 OrientPress

Fontos és üdvözlendő lépésnek tartom, hogy a honvédelmi miniszter döntésének értelmében idén a fegyveres szervezetek tisztjei az avatási ünnepségükön már nem a korona másolata előtt teszik le esküjüket. Ez az intézkedés erősíti a köztársasági eszmét és szimbolikus jelentése van minden olyan magyar állampolgár számára, aki hisz az alkotmányos alapokon nyugvó jogállamiságban és a Magyar Köztársaságban - írja közleményében Gusztos Péter (SZDSZ).

A liberális politikus így folytatja közleményét: Ennek a lépésnek személyesen is örülök, hiszen 2002 óta rendszeresen intézek írásbeli kérdést ebben az ügyben az aktuális honvédelmi miniszterhez, arra kérve, mellőzzék a korona másolatának \\"részvételét\\" a tisztavatáson. Ahogy a tavalyi írásbeli kérdésemben felvetettem: \\"Hogyan értelmezendő a modern köztársaság építésének célkitűzése akkor, amikor tisztjeink és tiszthelyetteseink a királyságot is jelképező koronára esküsznek?\\"

Meggyőződésem szerint a tisztavatásokon hazánk történelmi lobogóinak jelenlétét - ami egyszerre jelzi a történelmi hagyományok tiszteletben tartását és biztosítja az eskü emelkedettségét - ki kellene egészíteni egy másik ünnepélyes elemmel: a korona másolata helyett a tisztek a Magyar Köztársaság Alkotmányának egy díszes kötésű kiadása előtt tehetnék le esküjüket. Ez a más országokban is ismert aktus kifejezné az ország alkotmányos berendezkedése iránti lojalitást, a köztársasági gondolat melletti elköteleződést és tovább fokozná az eskütétel emelkedettségét - zárul a dokumentum.

Más....


A templomokban is bevezetika holocaust megemlékezéseket

A keresztény egyházak zömmel kommunista múltú vezetőinek nem az emberellenes Gyurcsány-rezsim, az intézményes magyar-, és kereszténygyűlölet a gondja, hanem a \\"szélsőjobboldal\\". A szélsőségesen antimagyar Mazsihisz elnökével/utasítására tartott tájékoztatójukon vegytiszta szocionista propagandaszólamok hangzottak el. Aminek Erdőék szerint helye van: a templomokban ezentúl évente megemlékeznek a holocaustról. Ahogy a hollókosztiparban megszokott, kölcsönösségről szó sincs: a zsinagógákban továbbra is nagy ívben tesznek a kommunista és a cionista népirtások áldozataira.

Ha nem is példátlan, de ritka eset, hogy a négy \\\'történelmi\\\' egyház vezetői közösen szerepeljenek. Tegnap ezt tették, méghozzá a katolikus püspöki kar székhelyén. Demonstrálni akarták, hogy a katolikus, a református, az evangélikus egyház és a Mazsihisz (Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége) közös értékeket vall (sic!). És a közös értékek mentén - derült ki Bölcskei Gusztáv református püspök, a zsinat lelkészi elnöke szavaiból - együttesen tudnak fellépni a társadalmat szétziláló jelenségekkel szemben. De véletlenül sem a keresztény-, netán a magyarellenességre gondolt, esetleg a szegények és a gazdagok közti szakadék mélyülésére. Csakis egyre.

Feldmájer Péter, a Mazsihisz elnöke úgy vélte, a vallási közösségek lehetőséget teremtenek arra, hogy az emberek beszélgessenek egymással. Ezért minél többekben tudatosítani kell: jobb úgy élni, ha hisznek valamiben. A helyzet nehéz, de nem reménytelen - állapította meg Ittzés János, az evangélikusok elnök-püspöke, hozzátéve, hogy a legjobb elképzelések is zsákutcába futhatnak, ha hiányoznak a távlatok. Erdő Péter bíboros, a katolikus püspöki kar elnöke szerint az egyházaknak fontos szerepük van a közbizalom és a szolidaritás erősítésében, az egészséges nemzettudat kialakításában. Mielőtt félreértenénk a bíboros szavait, a közelgő pészah (\\\'zsidó húsvét\\\') alkalmából sok sikert, belső békességet (környezetüknek inkább külső kéne) és a szabadság örömét kívánta a zsidóságnak.

Cserébe Feldmájer Péter bejelentette, - na nem a keresztényeknek küldendő viszontjókívánságait - az evangélikus Ittzés János pedig megerősítette -, hogy az ökumenikus tanács döntése szerint ezentúl április valamelyik vasárnapján minden évben megemlékeznek a templomokban a holokauszt magyarországi áldozatairól. A zsinagógában is megemlékeznek Jézus keresztre feszítéséről vagy az ÁVO-s zsidók gyilkolásairól? Kíváncsiak vagyunk egyébként, hogy a kevésbé hierarchikus protestánsok körében hány lelkipásztor fogja teljesíteni a cionista parancsot. Az esemény arra jó volt, hogy teljesen világossá tegye azt, amit élesebb szeműek régóta észrevettek: a Mazsihisz és Izrael parancsol a három kollaboráns keresztény egyháznak (is). Ilyen körülmények közepette, amikor a hivatalos magyarországi kereszténység lassan szinte kizárólag a zsidók előtti egyoldalú megalázkodásból áll, senki se csodálkozzék, ha a rohamosan fogyó tekintélyű, a szocionista rezsimmel együttműködő, vagy annak bűneir! ől zömmel hallgató három hazai felekezet hazai templomait még kevesebb magyar ember fogja látogatni. Ez a fajta totális züllés, amikor főpapjaink a kereszténység legádázabb balliberális, materialista, cionista és egyéb ellenségeivel lelkifurdalás nélkül egy gyékényen árulnak, elképzelhetetlen volna például Dél-Amerikában, ahol az egyház a nemzeti érdekek kérlelhetetlen védelmezője.

No de vissza Erdő izraelita projektjére: az \\\'együttműködés\\\' tárgyiasult formájaként a négy egyház közös egyszázalékos kampányt indít (vélehtően a \\\'civil\\\' 1%-okra is fáj a foguk). Elhangzott, hogy az adófelajánlásokból befolyó pénzt \\\'nemes\\\' célokra, oktatási (e cikk alapján is tudhatjuk, milyen) és más létesítmények fenntartására fordítják. Csoda, hogy a perselypénz egy részére nem tartanak igényt a zsidók.

A szélsőbaloldali pártlap kérdésére, hogy az együttműködés valamilyen formában kiterjed-e a szélsőjobboldallal szembeni fellépésre, Bölcskei püspök közölte: a zsidó-keresztény kultúrkör értékei összetartoznak, a közös kampány világos válasz. Ily módon is szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy a \\\'szélsőséges, közösségromboló\\\' nézetek ne találjanak, ne találhassanak se szövetségest, se táptalajt a keresztény egyházakban. Bölcskei és áruló társai természetesen soha nem bélyegezték szélsőségesnek és közösségrombolónak a kormány és általában a cionrasszista, drogpárti, abortuszpárti, pedofilpárti és minden allajsságpárti liberálisok tevékenységét. Ha valaki ezt számonkérné rajtuk, akkor általában azt válaszolnák, hazudnák, hogy az egyház nem politizál, az egyház időtlen stb... most viszont a héberek egyetlen intésére napi pártpolitikai szinte, teljesen véletlenül gyurcsányista-szdsz-es hangszerelésben mocskolódnak. Ha ilyen erővel taszítják el maguktól a keresztény egyházak a j! obb érzésű, öntudatos híveiket, akkor ott nincs is sok keresnivalójuk a magunkfajtáknak.

A sötét múltú és jelenű, át nem világított Erdő Péter \\\'nagyon veszélyesnek\\\' minősítette az utóbbi idők szélsőjobboldali megnyilvánulásait. Az erős érzelmi hatásokat kiváltó audiovizuális kultúra térnyerésével - figyelmeztetett - rendkívüli módon fennáll a manipuláció lehetősége. Persze nem a Telaviv2-re vagy az SZDSZ Klubra célzott, hiszen így folytatta: azok, akik ilyenfajta szélsőjobboldali jelenségekkel igyekeznek a társadalmat provokálni, a tűzzel játszanak - lökte tovább az emberellenes, cionista szöveget. Nem éledhetnek újjá az ordas eszmék, nem engedhetjük meg, hogy olyan magatartás terjedjen el a társadalomban, amely a kereszténységgel és az együttélés általános normáival is gyökeresen ellenkezik. Nem zavarta, hogy meghatározása a hazánkat fojtogató, gyarmatosító érdekeket szolgáló rezsimre illett valójában.

(mariaorszaga.hu)

Kedves Magyarok!
Mindegy mit tesznek. Akkor is keresztények /keresztyének/ maradunk -halálunkig.

Szeretettel
Lakatos Miklós


2008.07.10. 14:35:31
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megemlékezéseket, kereszténységgel, tájékoztatójukon, elképzelhetetlen, szélsőjobboldali, közösségromboló, szélsőjobboldal, magunkfajtáknak, tisztavatásokon, megalázkodásból, szélsőbaloldali, emelkedettségét, figyelmeztetett, keresztényeknek, kölcsönösségről, hangszerelésben, jogállamiságban, környezetüknek, kérlelhetetlen, keresnivalójuk, beszélgessenek, összetartoznak, elköteleződést, berendezkedése, kialakításában, allajsságpárti, gyilkolásairól, szélsőségesnek, köztársaságban, evangélikusok, megerősítette, egyszázalékos, kereszténység, térnyerésével, tisztavatáson, magyarországi, magyar tisztek, honvédelmi miniszter, fegyveres szervezetek, avatási ünnepségükön, korona másolata, intézkedés erősíti, köztársasági eszmét, alkotmányos alapokon, liberális politikus, lépésnek személyesen, aktuális honvédelmi, korona másolatának, tavalyi írásbeli, modern köztársaság, tisztavatásokon hazánk, történelmi hagyományok, Kedves Magyarok, Szent Koronára, Magyar Köztársaságban, Gusztos Péter, Magyar Köztársaság Alkotmányának, Aminek Erdőék, Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége, Bölcskei Gusztáv, Feldmájer Péter, Ittzés János, Erdő Péter, Cserébe Feldmájer Péter, SZDSZ Klubra, Lakatos Miklós,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Tanuld meg ezt a versemet  210 éve született a SZÓZAT meg...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Annuska bar...  Egy hatékony szolga  A Megváltó szolgálatában  Mai harmónia kártyám  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Éretlen vers  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Png virág  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Éretlen vers  Albert Einstein gondolata  Akik bántanak téged  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Hazára minden embernek szükség...  Tanuld meg ezt a versemet  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nagyi telefonál  Nagyi telefonál  Elköszönt  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Png csokor  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Alázat  Alázat  Idő  Rátalálsz  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Nagyon különös  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Png csokor  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Albert Einsteinről  Soha ne kedvezz...  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Alázat  Ágai Ágnes – Csendélet  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akarat  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  69 éve hunyt el Albert Einstei...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Png cica  képre írva  Fekete István - Akác  Kaffka_Margit  Png virág  Elköszönt  Szívem  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Png kislány  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png csokor  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Szép napot kívánok  Adakozás  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
magyar tisztek, honvédelmi miniszter, fegyveres szervezetek, avatási ünnepségükön, korona másolata, intézkedés erősíti, köztársasági eszmét, alkotmányos alapokon, liberális politikus, lépésnek személyesen, aktuális honvédelmi, korona másolatának, tavalyi írásbeli, modern köztársaság, tisztavatásokon hazánk, történelmi hagyományok, eskü emelkedettségét, másik ünnepélyes, díszes kötésű, ország alkotmányos, köztársasági gondolat, eskütétel emelkedettségét, keresztény egyházak, emberellenes Gyurcsány-rezsim, intézményes magyar-, szélsőségesen antimagyar, templomokban ezentúl, hollókosztiparban megszokott, zsinagógákban továbbra, cionista népirtások, katolikus püspöki, evangélikus egyház, közös értékek, zsinat lelkészi, társadalmat szétziláló, gazdagok közti, vallási közösségek, emberek beszélgessenek, helyzet nehéz, evangélikusok elnök-püspöke, legjobb elképzelések, egyházaknak fontos, szolidaritás erősítésében, egészséges nemzettudat, bíboros szavait, közelgő pészah, szabadság örömét, keresztényeknek küldendő, evangélikus Ittzés, ökumenikus tanács, holokauszt magyarországi, kevésbé hierarchikus, cionista parancsot, esemény arra, három kollaboráns, hivatalos magyarországi, zsidók előtti, rohamosan fogyó, szocionista rezsimmel, fajta totális, kereszténység legádázabb, gyékényen árulnak, nemzeti érdekek, négy egyház, szélsőbaloldali pártlap, együttműködés valamilyen, zsidó-keresztény kultúrkör, közös kampány, keresztény egyházakban, egyház időtlen, héberek egyetlen, sötét múltú, utóbbi idők, erős érzelmi, manipuláció lehetősége, társadalmat provokálni, tűzzel játszanak, ordas eszmék, együttélés általános, hazánkat fojtogató, megemlékezéseket, kereszténységgel, tájékoztatójukon, elképzelhetetlen, szélsőjobboldali, közösségromboló, szélsőjobboldal, magunkfajtáknak, tisztavatásokon, megalázkodásból, szélsőbaloldali, emelkedettségét, figyelmeztetett, keresztényeknek, kölcsönösségről, hangszerelésben, jogállamiságban, környezetüknek, kérlelhetetlen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 955
  • e Hét: 2442
  • e Hónap: 13553
  • e Év: 167049
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.