Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miniszterelnök-helyettes: sok
  2008-07-13 20:44:36, vasárnap
 
  Miniszterelnök-helyettes: sok roma alkalmazkodásképtelen
2008-07-13. 19:32


Nem, ne örüljön a Kedves Olvasó. Nem a magyarországi miniszterelök-helyettesnek jött meg az esze és látta meg a probléma lényegét, hanem a szlovák igazolta (megint), hogy egyedül Magyarországon hordozzák a tenyerükön ezt a túlnyomó többségében deviáns, bűnöző, ingyenélő kisebbséget és minden más, cigányfertőzött országban nyíltan mernek beszélni a munkakerülő, bűnöző “kultúrájukból" egyenesen következő problémákról.

Szlovákia sem kivétel - az a Szlovákia, ahol a cigányok 2004-es kőkemény befenyítése, a segílykemegvonás, a betörők lepuffantásának engedélyezése és az ennek következtében hihetetlenül megjavuló közbiztonság óta elképzelhetetlen mértékben fejlődésnek indult, és ma már régen lehagyott bennünket. Nem csak életszínvonal, hanem a jövőbeli kilátások (10% GDP-növekedés, euro-bevezetés jövőre, jó közbiztonság) szempontjából is. Persze a balzsidó médiumok (mint pl. a Népszabadság) próbálják oltani a tüzet, és kebelbarátaik, a Sanda Ipse a Magyar Hírlap pár héttel ezelőtti, leleplező cikksorozatából ismert “megbízhatóságú" “felméréseivel" próbálják semmissé tenni azt a hihetetlen különbséget, ami már most (hát még a jövőben!) a két ország között van.

Igen, az egyiket Izrael érdekeit kiszolgáló, a magyarokat tudatosan tönkretevő, elüldöző, a cigányokat szaporító, őket bűnözésre uszító (lásd pl. a választásokon az MSZP támogatásával, az SZDSZ színeiben indult Hell István közismert cigányfajvédőt) cionisták irányítják, a másikat szlovák, a népük érdekeit szem előtt tartó hazafiak. Az eredmény, a két ország jövőbeli kilátásainak különbsége magáért beszél.

"ÈAPLOVIÈ: ,,A ROMÁK EGY RÉSZE NEM TUD ALKALMAZKODNI“ 2008. 07. 13.

A romatelepek lakosságának jelentős hányada valószínűleg soha nem kap jobb lakhatást, az életüket vízvezeték és angolvécé nélkül élik le, mondta Du¹an Èaploviè, a szlovák kormány miniszterelnök-helyettese. Szerinte ez olyan emberekre érvényes, akik nem tudnak változtatni viselkedésükön, és nem tudnak alkalmazkodni az új életkörülményekhez.

,,Néha olyan környezetbe akarjuk őket erőszakolni, ahol ők nem képesek élni. Vannak romák, akik nagyon gyorsan leélnek egy lakást vagy egy házat“ - mondta Èaploviè. Néhány ember nem tud, vagy nem akar felelősséget vállalni a saját életéért, és külső segítségre vár, jelezte a kormány alelnöke. ,,Hagyni kell őket megélni“ - tette hozzá a romatelepek azon lakosairól, akik nem tudnak alkalmazkodni a többségi társadalom viszonyaihoz.

Èaploviè szerint Szlovákiában sok pozitív példa is van. Sok esetet ismerünk, mikor az önkormányzatok jól együtt tudnak működni a telepek lakosaival, és jobb lakhatást tudnak nekik biztosítani. A romatelepekről az utóbbi időben átköltözöttek hozzáállásával jó tapasztalatai vannak a Milan ©imeèka Alapítvány munkatársainak is, akik a romáknak épülő lakásokról született tanulmány szerzői. Szerintük ezek a romák tudtak törődni a lakásokkal, nem élték le a berendezést. A múltban a többségi társadalom részéről több olyan kritika érte az etnikumot, hogy tönkreteszik a nekik ítélt lakásokat.

Hogy a romatelepek összes lakosa lakásokhoz jusson, a becslések szerint 11 milliárd koronára (365 millió euró) lenne szükség. Hogy erre mennyit akar elkülöníteni a jelenlegi kormány, Èaploviè nem részletezte. A kormány az előző időszakban a romáknak épült lakásokra 2005-ben adta a legnagyobb támogatást, 217 millió koronát (7,2 millió euró).

A romák helyzetén Szlovákiában az EU is segít majd. Pénzalapjaiból az állam 2013-ig Èaploviè szerint 6,5 milliárd koronát (216 millió euró) tud majd szerezni a roma kisebbség megsegítésére tervezett projektekre. Hogy ebből mennyi fordítható lakásépítésre, nem ismeretes.

Szakértők szerint a magas költségek ellenére az államnak megéri a lakásépítés a romatelepek lakosainak. A nem megfelelő életkörülmények súlyosan bonyolítják például a gyerekek iskoláztatását, ami nélkül felnőtt korukban, kvalifikáció nélkül nem tudnak elhelyezkedni. Ezzel Szlovákia gazdasági fejlődését akadályozzák, hiszen az állami támogatásuk közpénzekből fedeződik. Ráadásul nem segítenek azon a fellépő problémán sem, amit a kvalifikált munkavállalók hiánya is jelent."

(bumm.sk)

Kuruc.info: várjuk, mikor váltják le a miniszterelök-helyettest. Van egy tippünk: soha. Miért tennék ezt? Szlovákiában, Csehországban, Olaszországban teljesen természetes, hogy közismert cigánygyűlölők magas állami-, kormányzati és pártfunckiókat tölthetnek be. (Lásd a cseh példa kapcsán EZT, az olasz kapcsán EZT a cikkünket.) Emiatt egy esetleges jövőbeli Jobbik-kormánynak sem kell besz*rnia, amikor radikális retorikát (és, remélhetőleg, radikális lépéseket) alkalmaz a putriscigányok megrendszabályozására.

Kapcsolódó, ajánlott cikkek: Szlovákiában bezzeg összetartanak a gádzsók: kisöpörték a cigánycsaládot a tömbházból
Erősödik a cigányellenesség Csehországban (is) + olasz orkinfók
Rossz hírek a fajvédőknek: Nem sért törvényt, megmarad a cseh Nemzeti Gárda
(tessék követni a cikkekben levő linkeket - nagyon jó, tényszerű(!) muníciót adnak a cigányfajvédők elleni érveléshez!)



http://kuruc.info/r/1/26977/

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elképzelhetetlen, cigányellenesség, segílykemegvonás, cikksorozatából, cigányfertőzött, életkörülmények, lepuffantásának, olaszországban, miniszterelnök, iskoláztatását, putriscigányok, cigányfajvédőt, viselkedésükön, pénzalapjaiból, pártfunckiókat, magyarországon, munkatársainak, cigánycsaládot, cigányfajvédők, romatelepekről, hozzáállásával, cigánygyűlölők, önkormányzatok, megbízhatóságú, engedélyezése, következtében, csehországban, választásokon, támogatásával, lakásépítésre, kultúrájukból, életszínvonal, elhelyezkedni, összetartanak, alkalmazkodni, megsegítésére, probléma lényegét, szlovák igazolta, túlnyomó többségében, cigányok 2004-es, betörők lepuffantásának, ennek következtében, jövőbeli kilátások, balzsidó médiumok, hihetetlen különbséget, egyiket Izrael, magyarokat tudatosan, cigányokat szaporító, másikat szlovák, népük érdekeit, romatelepek lakosságának, életüket vízvezeték, Kedves Olvasó, Sanda Ipse, Magyar Hírlap, Hell István, ROMÁK EGY RÉSZE NEM TUD ALKALMAZKODNI“, Ezzel Szlovákia, Nemzeti Gárda,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Akarat  Elköszönt  Szívem  Próbálj meg ...  Neked tudnod kell  Jó éjszakát  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Garai Gábor - Takarítás  Idő  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Neked tudnod kell  képre írva  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Sokan azt tartják  Nagyi telefonál  Nagyi telefonál  Jó éjszakát  A sors  Mi lenne ha  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Png lepke  Paul David Tripp Április 21  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  A jó emberek mindig szépek mar...  Makszim Gorkij gondolata  Alvó cicák  Soha ne kedvezz...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  A másik dolog,  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Fekete-erdő desszert  Németh László tollából  Mi lenne ha  Elköszönt  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Esti kép  Facebookon kaptam  Alázat  Az engedelmesség miért nem vál...  A sors  képre írva  Nem számIt  Png virág  Egy hatékony szolga  Szép estét kedves látogatóimna...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Kellemes délutánt kívánok  Tavaszi kép  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Egy bizonyos határt  Irgalom és ítélet  Németh László tollából  Boldog születésnapot a ma ünne...  Akarat  Akarat  Facebookon kaptam  Png férfi  Lóhere  Alvó cicák  Örülök, hogy látlak!  Jó éjszakát  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Png telefon  Szép estét kedves látogatóimna...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Szívem  Png férfi  Fehér virág 
Bejegyzés Címkék
probléma lényegét, szlovák igazolta, túlnyomó többségében, cigányok 2004-es, betörők lepuffantásának, ennek következtében, jövőbeli kilátások, balzsidó médiumok, hihetetlen különbséget, egyiket Izrael, magyarokat tudatosan, cigányokat szaporító, másikat szlovák, népük érdekeit, romatelepek lakosságának, életüket vízvezeték, szlovák kormány, lakást vagy, saját életéért, kormány alelnöke, romatelepek azon, többségi társadalom, telepek lakosaival, utóbbi időben, romáknak épülő, romák tudtak, nekik ítélt, romatelepek összes, becslések szerint, jelenlegi kormány, előző időszakban, romáknak épült, legnagyobb támogatást, romák helyzetén, állam 2013-ig, roma kisebbség, magas költségek, államnak megéri, romatelepek lakosainak, gyerekek iskoláztatását, állami támogatásuk, fellépő problémán, kvalifikált munkavállalók, cseh példa, olasz kapcsán, esetleges jövőbeli, cigányellenesség Csehországban, cseh Nemzeti, cikkekben levő, cigányfajvédők elleni, elképzelhetetlen, cigányellenesség, segílykemegvonás, cikksorozatából, cigányfertőzött, életkörülmények, lepuffantásának, olaszországban, miniszterelnök, iskoláztatását, putriscigányok, cigányfajvédőt, viselkedésükön, pénzalapjaiból, pártfunckiókat, magyarországon, munkatársainak, cigánycsaládot, cigányfajvédők, romatelepekről, hozzáállásával, cigánygyűlölők, önkormányzatok, megbízhatóságú, engedélyezése, következtében, csehországban, választásokon, támogatásával, lakásépítésre, kultúrájukból, életszínvonal, elhelyezkedni, összetartanak, alkalmazkodni, megsegítésére, magyarországi, szempontjából, miniszterelök, felméréseivel, tapasztalatai, átköltözöttek, kebelbarátaik, munkavállalók, valószínűleg, helyettesnek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1475
  • e Hét: 4577
  • e Hónap: 15688
  • e Év: 169184
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.