Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
10 tárgy, ami megvéd a negatív energiáktól
  2015-09-27 09:26:03, vasárnap
 
 



Bizonyára Te is hallottál már a negatív energiákról, amik életedbe beköltözve, a legkülönfélébb dolgokat tudják okozni. Vannak, amik egyszerűen balszerencséssé tesznek, mások akár a sikertől is megfoszthatnak, vagy egészségedet is megronthatják. Mértéküktől és milyenségüktől függően vannak olyan eszközök, tárgyak, amik a rontás elleni védelmet erősítik és megakadályozzák, hogy az átok esetleg továbbterjedjen. Te is feltetted már magadnak a kérdést: Mit tehetnék a negatív energiákkal szemben? Hát most megadjuk a választ, mely több ügyfelemnek is segített, mint elsőre hinnéd. Ez a tíz tárgy, ha a rontás vagy negatív energia olyan, segíteni fog a védelemben! Mindazonáltal, ha úgy érzed, valami átok van rajtad, akkor először érdemes kikérned egy szakember vizsgálatát is, és véleményét, mert a tárgyak csak bizonyos fokú negatív energiákkal szemben elegek.

Gyertya: A legalapvetőbb tárgy, ami az átok elleni védelemben segítségedre lehet. A gyertya fénye természetes ellensége a legtöbb entitásnak, szellemnek. Igaz, a megidéző rituáléknak is alapja lehet, ezért óvatosan kell használni. Az sem jó - tűzveszély szempontjából sem - ha mindig égetjük a gyertyát. A tűz önmagában is elűzi az itt ragadt lényeket, és erősíti a védelmet a negatív erőkkel szemben is.

Füstölő: A füstölő megtisztítja a teret, de csak a természetes anyagokból készült működik rendesen. Az aromásított mű füstölők csak jó illatot árasztanak, de egyébként hasztalanok az átok elleni védelemért folytatott harc során. A legjobb hatást a tömjén és a citrom, illetve a levendula illóolaja hordozza magában. Ha ügyes vagy, és megfelelően utánanézel az eljárásnak, a saját kezűleg készült füstölő a legerősebb fegyver lehet a kezedben!

Lámpa: Ha nincs kéznél gyertya, vagy kevésnek érezzük a pislákoló fényét, esetleg minduntalan elalszik, mikor meg próbáljuk gyújtani, érdemes ,,modernebb" fénytechnikához folyamodnunk. Lényegében bármilyen fényforrás jól jöhet, ami kéznél van. A lámpa az egész szobát megvilágítja és visszaűzi az árnyékot, így nagyon hasznos mindenféle negatív erővel szemben.

Hegyikristály: A kövek a természet adta fegyverünk ami a Föld ősi védelmét hordozza magában. Érdemes hegyikristályból készült ékszert viselned, ha úgy érzed, valamilyen átok van rajtad, mert olyan ez, mint egy villámhárító, leföldeli a negatív energiákat. Minden kristály alkalmas valamilyen szinten a védelemre, de a hegyikristály az egyetemes védelmet jelentő szimbólum. Ha beszélsz tanácsadóddal, akkor ő meg tudja mondani neked, hogy számodra melyik kristály a személyes védelmeződ

Szenteltvíz: A szenteltvíz az áldás képessége miatt működik. Fontos, hogy az őskeresztények szerint bárki képes volt áldást adni, aki hittestvér volt. Lényegében ez az eszköz hazánkban azért működhet, mert többségben van a keresztény hit. Ha valamit meglocsolunk szenteltvízzel, az egy jó ideig védettséget élvez az átkok ellen.

Kereszt: Ez a tárgy, lényegében inkább szimbólum. Egyetemessége miatt nem csak a keresztényekhez köthető, de természetesen a vallás miatt terjedt el. Ha hálószobánkba, az ágyunk felett van kereszt, az véd minket az álmunkban ránk támadó szellemek elől. Ha ékszerként viseljük, akkor kabalaként funkcionálhat.

Szentképek, szentháromság: Itt is az egyetemes szimbólum tesz minket érinthetetlenné. A vallásos emberek tudják azt, hogy a szentháromság képviseli a tökéletes egységet. Ha erős rontással állunk szemben, szoktam javasolni, hogy ilyen képet tegyen ki a lakásában az illető, főleg ott, ahol sokat tartózkodik. Gyertyákkal kiegészítve a leghatásosabb a védelem.

Só: A só a bölcsesség jelképe a mágiában, ezért semmilyen sötét varázslathoz nem alkalmazható. A sátánisták nem tűrik meg titkos rituáléikon, mert ami a sötétségből táplálkozik, az egyben tudatlan is, ezért nem illik hozzá a só. Persze ne gondold, hogy a gonosz tudatlan, viszont a bölcsesség képes arra, hogy az egyszerűbb és kezdetlegesebb negatív energiákkal hatásosan felvegye a harcot. Ablak és ajtó köré érdemes tenni sót, és természetesen a szenteltvízzel kiegészített védelem még erősebb.

Ezüst: Nem minden legenda egyszerű kitaláció csupán. Bár sokaknak talán a vámpírokról és vérfarkasokról szóló mesék és történetek jutnak eszükbe az ezüst szót olvasva, itt nem arról van szó. Az ezüst, éppúgy mint a só, ősi szimbólum. A tisztaságot, becsületességet és erőt képviseli. Ha valamilyen ezüst tárgyat, ékszert viselsz magadon, az már önmagában ad egy alap védelmet az átkok ellen.

Kabalák: A népi babonák sem alaptalanok minden esetben, ezért az egyszerű ,,mezei" negatív energiák ellen tökéletesek a nyúlláb, vagy patkó, esetleg malac formájú tárgyak. (A malac kimondottan szerencsét is hozhat.) Ha viszont valakinél komolyabb a probléma, tárgyak mozognak vagy szellemet is láttál, mindenképpen keress fel egy szakembert
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: hegyikristályból, becsületességet, érinthetetlenné, balszerencséssé, továbbterjedjen, fénytechnikához, megakadályozzák, keresztényekhez, megfoszthatnak, őskeresztények, vérfarkasokról, szenteltvízzel, kezdetlegesebb, milyenségüktől, legkülönfélébb, szentháromság, egyetemessége, természetesen, megronthatják, hálószobánkba, hegyikristály, legalapvetőbb, mindazonáltal, leghatásosabb, tanácsadóddal, szempontjából, funkcionálhat, segítségedre, megtisztítja, villámhárító, kiegészített, egészségedet, folyamodnunk, meglocsolunk, mindenképpen, alkalmazható, negatív energiákról, legkülönfélébb dolgokat, rontás elleni, átok esetleg, negatív energiákkal, rontás vagy, szakember vizsgálatát, tárgyak csak, legalapvetőbb tárgy, átok elleni, gyertya fénye, legtöbb entitásnak, megidéző rituáléknak, negatív erőkkel, füstölő megtisztítja, természetes anyagokból, Bizonyára Te,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Paul David Tripp Április 20  s immár én is felragyogva, ért...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szép estét kedves látogatóimna...  Radikális szeretet  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png csokor  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 21  Nem tudhatod  Erdőn  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png virág  Png cica  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Png lepke  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Soha ne kedvezz...  Soha ne kedvezz...  Png férfi  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam Krisztinától  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Elköszönt  Szép álmokat!  Ami embereknek lehetetlen, az...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Erdőn  Jó éjszakát  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Sokan azt tartják  Hiányzik  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Radikális szeretet  Png cica  Leonardo da Vinci gondolata  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Reggel van  Tanuld meg ezt a versemet  Neked tudnod kell  A kételkedés kezelése  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Még csak most kezdődik a nap  Kövesd a cowboyt!  Sokan azt tartják  Zilahy Lajos gondolata  Nagyi telefonál  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alvó cicák  Julian Brass gondolata  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  A másik dolog,  George Gordon Lord Byron: Inez...  Egy hatékony szolga  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Lóhere  Ágai Ágnes – Csendélet  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ... 
Bejegyzés Címkék
negatív energiákról, legkülönfélébb dolgokat, rontás elleni, átok esetleg, negatív energiákkal, rontás vagy, szakember vizsgálatát, tárgyak csak, legalapvetőbb tárgy, átok elleni, gyertya fénye, legtöbb entitásnak, megidéző rituáléknak, negatív erőkkel, füstölő megtisztítja, természetes anyagokból, legjobb hatást, levendula illóolaja, saját kezűleg, legerősebb fegyver, pislákoló fényét, egész szobát, természet adta, negatív energiákat, egyetemes védelmet, személyes védelmeződ, áldás képessége, őskeresztények szerint, eszköz hazánkban, átkok ellen, keresztényekhez köthető, vallás miatt, ágyunk felett, álmunkban ránk, egyetemes szimbólum, vallásos emberek, szentháromság képviseli, tökéletes egységet, bölcsesség jelképe, sötétségből táplálkozik, egyben tudatlan, gonosz tudatlan, bölcsesség képes, szenteltvízzel kiegészített, ezüst szót, alap védelmet, népi babonák, egyszerű &#8222, malac kimondottan, hegyikristályból, becsületességet, érinthetetlenné, balszerencséssé, továbbterjedjen, fénytechnikához, megakadályozzák, keresztényekhez, megfoszthatnak, őskeresztények, vérfarkasokról, szenteltvízzel, kezdetlegesebb, milyenségüktől, legkülönfélébb, szentháromság, egyetemessége, természetesen, megronthatják, hálószobánkba, hegyikristály, legalapvetőbb, mindazonáltal, leghatásosabb, tanácsadóddal, szempontjából, funkcionálhat, segítségedre, megtisztítja, villámhárító, kiegészített, egészségedet, folyamodnunk, meglocsolunk, mindenképpen, alkalmazható, varázslathoz, megvilágítja, tartózkodik, védettséget, energiákkal, vizsgálatát, szenteltvíz, vámpírokról, rituáléknak, gyertyákkal, kiegészítve, rituáléikon, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1658
  • e Hét: 10440
  • e Hónap: 41926
  • e Év: 246627
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.