Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Negatív energiák ellen
  2015-09-28 13:56:33, hétfő
 
 



Vannak olyan helyzetek, amikor úgy érezhetjük, hogy a negatív események, ill. a negatív emberek kimerítik energiáinkat.
Az is előfordulhat, hogy a stressz és a negatív energia még a történések után is velünk maradnak, és ezen bosszankodunk.
Ne szomorkodj, most 9 olyan módszert osztunk meg veled, ami által leszámolhatsz ezekkel a negatív erőkkel! Engedd meg magadnak, hogy boldog lehess!

1.Kristályok



Obszidián, ametiszt, tigrisszem, fluorit, fekete ónix - ezek a kövek tökéletesen alkalmasak arra, hogy Téged és otthonodat megtisztítsanak minden olyan negatív, mérgező energiától, amit magadba szívtál másoktól.

Lehet, néhányan szkeptikusak vagytok azzal kapcsolatban, hogyan szüntetik meg a negatív rezgéseket a kristályok. Gondoljatok arra, hogy számtalan más módon a tudomány is használja őket: pl. az órákban és a számítógépekbe. A körülöttünk lévő kristályok áldásosak lehetnek számunkra.

2.Zsálya



Zsályából soha nem elég! Én személy szerint a kaliforniai fehér zsályát használom, ami füstölő formájában itthon is kapható. Gyújts egy füstölőt és járd körbe vele a házat ill. a helységet, amit tisztítani szeretnél. Saját magad tisztítására rajzold körbe magad körül az aurádat! Ez a technika nemcsak megtisztít minden negatív energiától, hanem abban is segítségedre van, hogy a negatív entitások, kóbor lelkek elkerüljék otthonodat. A zsálya segít abban, hogy otthonod légköre vonzó legyen a pozitív energiák és az Angyalok, Felemelkedett Mesterek számára.

3.Illóolajok



Az illóolajok szintén egy csodálatos megoldás arra, ha meg akarsz szabadulni a negatív energiáktól. Legerősebb tisztító hatása a szantálfának és a mirhának van, mindemellett az illatuk is lenyűgöző. Tértisztításra párologtasd az illóolajat. Önmagad tisztítására az is elég, ha belélegzed az illatát vagy bedörzsölsz egy picit hátul a nyakadra, a fejed tetejére, vagy a homlokod közepére.

4. Tömjén



A Nag Champa egy tibeti füstölő, ami tökéletesen helyettesíti a zsályát és az illóolajokat. Ez a különleges füstölő teljesen mentes minden mesterséges anyagtól. Helyezkedj nyugalomba, és gyújtsd meg ezt a füstölőt. Kitisztítja elmédet az összes aggodalomtól és félelemtől.

5. Fehér Fény Meditáció



Kényelmesen helyezkedj el egy fotelben, csukd be a szemed és képzeld el, hogy egy meleg ragyogóan fehér fény körbevesz téged, az otthonod, és mindazokat, akiket szeretsz. Akárhányszor negatív helyzetben érzed magad, koncentrálj erre a fehér fényre.

6.Mosd le a negatív energiákat



Ha a fürdővízbe virág szirmokat vagy illóolajat teszel, vagy zuhanyzás közben égetsz egy füstölőt és elképzeled, hogy a fehér fény átmossa testedet és aurádat, az tökéletes módszere, hogy megtisztítsd magad a negatív energiáktól.

7.Mantra



Lehet saját mantrád, ami olyan nyugtató szavakból áll, melyek ismételgetésével megszabadulsz az elmédet és lelkedet szennyező negatív energiáktól. A mantrák használatával a használt szavak gyógyító rezgésére reagál a szervezeted energiája.

8.Hangok



Harang, gong vagy hangtál használatával a hang rezgésének segítségével ugyanaz az eredmény érhető el, mint a mantrákkal. A hangok vibrálásával tisztul meg otthonunk és testünk a negatív energiáktól és feltöltődik pozitív rezgésekkel.

9.Amulettek



Valamennyi vallási irányzat vezetői hisznek abban, hogy a negatív energiák kivédhetők az amulettek védelmező erejével. A koncepció ugyanaz, mint a kristályok esetében. Hinned kell abban, hogy az amulett hatalmában áll a védelmed, és hogy viselésével csak jó energiákat vonzol magadhoz.
Fordította, kiegészítette: Sándor Judit - Jóportál Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: ismételgetésével, megtisztítsanak, számítógépekbe, tértisztításra, használatával, felemelkedett, bosszankodunk, leszámolhatsz, kiegészítette, megszabadulsz, akárhányszor, aggodalomtól, vibrálásával, tisztítására, illóolajokat, segítségével, helyettesíti, előfordulhat, kapcsolatban, szkeptikusak, megtisztítsd, szantálfának, segítségedre, energiáinkat, mindemellett, energiáktól, kitisztítja, tökéletesen, kényelmesen, koncentrálj, szervezeted, gondoljatok, körülöttünk, feltöltődik, bedörzsölsz, viselésével, negatív események, negatív emberek, negatív energia, történések után, negatív erőkkel, kövek tökéletesen, negatív rezgéseket, körülöttünk lévő, kaliforniai fehér, technika nemcsak, negatív entitások, zsálya segít, pozitív energiák, illóolajok szintén, csodálatos megoldás, negatív energiáktól, Felemelkedett Mesterek, Fehér Fény Meditáció, Sándor Judit,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
képre írva  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Hiányzik  Hogy lehet megtartani  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png csokor  Leonardo da Vinci gondolata  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Paul David Tripp Április 20  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Akarat  Mindig jusson idő nevetni  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Mindig jusson idő nevetni  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam  Esti kép  Png lepke  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Fehér virág  Facebookon kaptam  Png nő  Mi lenne ha  Akik bántanak téged  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Az engedelmesség miért nem vál...  Png csokor  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Akarat  210 éve született a SZÓZAT meg...  A boldog családok mind hasonló...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Akarat  Jónás Tamás – Végtelen b...  Nagyon különös  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Egy maradéktalanul uralt világ  210 éve született a SZÓZAT meg...  Mi lenne ha  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Kellemes délutánt kívánok  Garai Gábor - Takarítás  Jó éjszakát  Nem méltó hozzád  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Kellemes délutánt kívánok  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke  Varga János Veniam - Fontos sz...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szép álmokat!  A másik dolog,  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Adakozás  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
negatív események, negatív emberek, negatív energia, történések után, negatív erőkkel, kövek tökéletesen, negatív rezgéseket, körülöttünk lévő, kaliforniai fehér, technika nemcsak, negatív entitások, zsálya segít, pozitív energiák, illóolajok szintén, csodálatos megoldás, negatív energiáktól, illatát vagy, picit hátul, fejed tetejére, homlokod közepére, tibeti füstölő, különleges füstölő, összes aggodalomtól, meleg ragyogóan, fehér fényre, negatív energiákat, fürdővízbe virág, fehér fény, tökéletes módszere, mantrák használatával, használt szavak, szervezeted energiája, hang rezgésének, eredmény érhető, hangok vibrálásával, negatív energiák, amulettek védelmező, koncepció ugyanaz, kristályok esetében, amulett hatalmában, ismételgetésével, megtisztítsanak, számítógépekbe, tértisztításra, használatával, felemelkedett, bosszankodunk, leszámolhatsz, kiegészítette, megszabadulsz, akárhányszor, aggodalomtól, vibrálásával, tisztítására, illóolajokat, segítségével, helyettesíti, előfordulhat, kapcsolatban, szkeptikusak, megtisztítsd, szantálfának, segítségedre, energiáinkat, mindemellett, energiáktól, kitisztítja, tökéletesen, kényelmesen, koncentrálj, szervezeted, gondoljatok, körülöttünk, feltöltődik, bedörzsölsz, viselésével, mesterséges, párologtasd, rezgésekkel, kaliforniai, energiától, csodálatos, elképzeled, szabadulni, megtisztít, rezgéseket, nyugalomba, otthonodat, elkerüljék, illóolajok, fürdővízbe, kristályok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1707
  • e Hét: 6552
  • e Hónap: 38038
  • e Év: 242739
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.