Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Segítsetek!
  2007-02-18 19:41:23, vasárnap
 
   
  Segítsetek Magyarországnak!

H elp for Hungary!


Az igazságügyinek mondott és állítólag rendvédelemmel megbízott állítólagos miniszter úgy nyilatkozott, hogy nem kíván nemzetközi megfigyelőket hívni az országba 2007. március 15-ével kapcsolatos készülődés miatt.

Miért kellene megfigyelőket hívnia, ha ők maguk nem készülnek lövetni? Miért kell azt egy működő demokratikus országban külön hangsúlyozni, hogy népére uszított rendőrségét orránál fogva cibálva nem készülnek semmire, ha a MAGUNKFAJTA sem készül semmire? Miért, a MAGUNKFAJTA készül valamire, amit bizonyítani lehet, vagy képesek bizonyítani hitelt érdemlően?

Félelemből mindent elkövetnek – akár rendőrségre támadás eljátszásával is – hogy minden lövésük, elgázosításuk, gumibotozásuk, rúgásuk, kardlapozásuk törvényesnek látszódjék majd a magyarok számára oly szent napon. Lehet, országhatáron kívülre azt hazudják majd. Európa vezetői előtt annak is fog látszani. Lelkük rajta! Ám az első lövéstől, ütéstől megindul majd a láva, amely mindent feléget, ami az útjába kerül. Az előrengések már most érzékelhetők a magyarok lelkében.

Magyarország lesz Európában a politikai Pompei.

Ez a régészeti lelet tűzben születik majd, bár meglehet egyetlen lövés nélkül, de évekig eltart, mire a harag hamvai veszítenek a forróságából. Minden hazugság, népgyalázó szó, sanyargató törvény, kivont rendőrkard – minden szavuk és tettük – kristálytisztán bizonyítja népellenességüket, idegenszívűségüket.

Attól félnek, hogy ez teljesen nyilvánvalóvá válik saját szavazóik számára is.

Akkor pedig megnyílik a kráter, s egekbe tör izzó füstje. A hazugságaikat elemésztő tüzes hamueső magával fogja sodorni az egész úgynevezett politikai elitet. Azt a vezető réteget, akik semmit sem tettek a végveszély ellenében. Kiszolgáltatva az önvédelemből megjelenő népharagnak, nem lesz menekvésük. Ha ezt akarják!

Hogy mit ne akarjanak, azt reájuk kell bízni, döntsenek. A gyűrű bezárult, a rengések körbefutottak, ország szerint tova.

Öszöd után nincs miről beszélni. Az is hazugság volt a hazugságról, meg az is hazugságban került a nyilvános figyelem központjába. Utána történt, ami történt, egészen 2006. október 23-ig.

Akkor lövettek. Állítólag-magyar a MAGUNKFAJTÁRA, ártatlanok sokaságára. Nem kicsit, nagyon.

2006. OKTÓBER 24-ÉTŐL 2006.OKTÓBER 23-A AZ A NAP!

AZT A NAPOT NEM FELEJTI ÉS NEM BOCSÁJTJA MEG SENKI!

A véglegessé vált arcvonalon többé nincs átjárás, senkinek. Az egyik oldal fizikai létében is le lesz fegyverezve, térdre lesz kényszerítve.

A végső megütközés előtti heteket éljük ma Magyarországon. Összecsapás a jó és a gonosz között. Világraszóló esemény lesz, abban már most biztosak lehetünk.

Kár arra szót is vesztegetni, miként lehetne kilábalni abból a helyzetből, ahová véreiket taszították. A temérdek, mindent átható nyomor egyre haragosabbá teszi az embereket. Aki nem érzékeli megfelelő felelősséggel ezt a kitörés előtti rezgést, annak nem lesz kiút. A hamueső, a lávatenger elől, ha meg is menekülnek időlegesen, a forró gázfelhő és az azt követő sártenger elől nem lesz idejük elfutni.

A szó igaz értelmében felemészti őket a természeti erőkkel vetekedő népharag. Ugyan a harag rossz tanácsadó, de az éhség még rosszabb. A nélkülözés hatására előbb csoportokat formál majd a növekvő harag és panasz. Ezek a csoportok – helyesen – már most megkeresik egymást, igen jól szervezettek, hatékonyak. Nincs más választásuk, mert nem hagytak egyéb lehetőséget számukra. A klasszikussá vált hasonlat szerint nincs hová hátrálniuk. Ezért nincs vesztenivalójuk. T ámadniuk kell. Támadni is fognak. Képesek elrugaszkodni a faltól, ami nagy kezdősebességet kölcsönöz, míg a falhozszorítók mögött az égvilágon semmi nincs, csupán mindennapi zsarnokságuk feketélő örvényei.

Van idő tehát szembenézni a pribékekkel, meg az októberben, az ellenünk az adónkból – behozatott zsoldosok idegen hanglejtésével. Ugyanazt kapják vissza. Ebben az évben nem tömegoszlatás lesz március idusán, hanem a Hazánkat megszállókat feltételek nélkül kiszolgáló, népnyúzó kisebbség elkergetése következhet be.

Ha az Égiek is úgy akarják! Kérni kell, és megadatik. Kérjétek buzgón! Kérjétek!

Mindezekre a valós veszélyekre figyelemmel kérek minden hazáját szerető és féltő igaz magyar embert, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ez a végzetes tévedésektől vezérelt rabló horda soha többé ne lövethesse, ne rugdoshassa, ne verhesse vasra saját népét! Tudassa mindenki saját tehetsége szerint a Világgal, iszonyat készülődik Magyarországon. Ez a rettenetes vihar már most bármikor kitörhet.

A Világnak tudnia kell arról, hogy őket is becsapták a népet lövető hatalombitorló elmeháborodottak! A lehető legtöbb nyelven tudatni kell a sajtóval, a nemzetközi szervezetekkel és a külföldi kormányokkal, hogy Magyarországon vihar készül. Mutassák be a kíváncsi százmillióknak a valóságot. Ne azt szajkózzák, ami ezektől az országrontóktól kapott értesülésekből árad feléjük! Annak minden szava hazugság! Mutassák a nyomort, a valós nélkülözést! Mutassák be a világnak a megásott vermet, ne pedig egy marék földdel érkezzenek, amit a koporsók fedelére szánnak!


Segíts nékünk Nagyvilág!

Segíts nékünk abban, hogy szegényen, de igaz szavakkal, türelemmel vezessék hiteles emberek ezt az országot, s benne az elárult-elárvult magyarságot!


Segíts a magyaroknak Világ!

Segíts a magyaroknak Világ a történelmi végveszélyből szabadulni!

Nagy a Világ felelősége!


A magyarok kereszténnyé váltak, hogy megtűrjétek őket jogos hazájukban. Féltetek.

Ezen a tájon állt meg a féktelen tatár. Akkor is rettegtetek.

Itt torpant meg az iszlám hadereje. Nyüszített egész Európa!

Európa helyeselt 1849 után, amikor idegenek törtek pálcát felettünk.

Trianonban ragadozók elé hajítottak minket.

Saját vérébe fojtották nemzetünket 1956-ban, mert nem mozdult érettünk senki.

Magyarország elviselte mindezeket, megőrizve emlékeit.

Halld meg szavunkat Világ!

Itt az ideje, hogy belenézzenek a nemzetek vezetői a történelem tiszta tükrébe!

Látniuk kell, hogy a kommunista rendszerek bukása után pestisként fertőz meg minden hatalmat az az eszme, amitől szabadulni akart egykor a Világ. Itt van újra a ragály, és támadni készül. E z a ragály a saját nemzettestét vette célba, falánk és csalárd módon a puszta bőrünket nyúzzák rólunk elevenen.


Halljad Világ a jajszókat!

Figyelmezzetek szavamra, mert ez a haramia társaság nem ismer határokat. Ma itt rombolnak, holnap máshol, de elemi létfeltételük a pusztítás. Ha most nem segít senki Magyarországnak, legalább a visszatartó erejű kamerás-mikrofonos jelenlétével, akkor ez a fertőzés átcsap a határon, és maradványainkkal a szája szegletében új zsákmány felé fordul.

Ti lesztek a következő zsákmány!

Féljétek tehát a vörös politikai pestist, amit ez a hatalmi gépezet itt kicsiben kipróbál. Nagyban már más országban folytatja majd ugyanezt, nem lesz menekvéstek.


Hallgass a szívedre Világ!

Soha senki ne bocsássa meg magának, ha most Magyarországot bolsevik martalócok ragadozóvá fajzott ivadékainak veti! Ez a horda szörnyűbb lesz a tatárnál és rosszabb a töröknél. Ezeket nem fogja megállítani egy országhatár. Lopni, csalni, hazudni, sarcolni, gyilkolni születtek. Lényük legkisebb része is az egész eszmerendszerüket hordozza, ezért bármi marad ebből az újabb fertőző góc lesz a Földön. Mindaddig fertőzni fognak, míg a Világ fel nem ismeri őket.


Ismerd fel Világ a reád fenekedő veszélyt!

Ha mi elveszünk, más is elvész sorba. Ezt nagyon fontos megérteni mindenkinek!


Március idusán a magyar nép a szabadságáért megy majd az utakra, az utcákra és terekre.

Gyertek és lássátok! Jöjjetek és halljátok! Mutassátok meg mindenkinek!

Soha még nem volt ekkora veszélyben a demokrácia eszméje, mint éppen ezekben az időkben. Sehol nem volt még ekkora veszély a kommunista feltámadásra, mint éppen Magyarországon.


A vörös kísértet közöttünk jár, belenéz a szemünkbe, titkainkat fürkészi. Ártatlan lelkünket vizsgálja, a jövőnkről akar ítélkezni. A jövő fog ítéletet mondani.

Segíts nekünk Világ megmaradni a jövő számára!

Értsétek meg végre, Európa békéjének egyetlen letéteményese Magyarország!?

Ennek a békének törékenysége nem tőlünk fog függni, hanem a segítségtől, amit az évszázadok alatt érettetek kiontott őseink vére most elvár.


Nem alamizsnát vár ma Magyarország, hanem létveszélyét felismervén történelmi, erkölcsi számlát nyújt felétek.


Utódaink földjét, házát, mezejét minden jogos tulajdonát valamint jussát védeni készül, és kényszerül az igaz magyar.

Felövezvén magunkat nemzetünk ismét síkra lép. Erőnket Hazánknak, lelkünket a kegyelmes Istennek ajánljuk.

Nincs más lehetőség Magyarország újjáéledésére, újjáépítésére, mint megjárni a síkot, ahol megszenvedett, szomorú győzelmünk vár.


Az idők végéig emlékezni fog minden magyar segítőire és szabadsága kezdetére.



Magyarország, MMVII. jégbontó havában, Bernadett napján

egy egyszerű magyar ember



Istennel a Hazáért és a S zabadságért!



Segítsetek Magyarországnak!



H elp for Hungary!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: maradványainkkal, elmeháborodottak, vesztenivalójuk, magyarországnak, kristálytisztán, kezdősebességet, országrontóktól, szervezetekkel, magyarországot, magyarországon, falhozszorítók, hanglejtésével, figyelmezzetek, értesülésekből, kiszolgáltatva, igazságügyinek, százmillióknak, rendvédelemmel, hatalombitorló, elgázosításuk, eljátszásával, szabadságáért, tömegoszlatás, letéteményese, újjáéledésére, magunkfajtára, körbefutottak, hazugságaikat, nyilvánvalóvá, újjáépítésére, megszenvedett, elrugaszkodni, országhatáron, felelősséggel, létfeltételük, kardlapozásuk, igazságügyinek mondott, országba 2007, működő demokratikus, magyarok számára, első lövéstől, útjába kerül, magyarok lelkében, politikai Pompei, régészeti lelet, harag hamvai, hazugságaikat elemésztő, egész úgynevezett, vezető réteget, végveszély ellenében, önvédelemből megjelenő, gyűrű bezárult, Segítsetek Magyarországnak, NAPOT NEM FELEJTI ÉS NEM BOCSÁJTJA MEG SENKI, Halljad Világ, Erőnket Hazánknak,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Sonka vásár  képre írva  Szívet megérintő . . .  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Inkább ad  Szép estét kedves látogatóimna...  Hibáztam már  Ha nyitott vagy  A jó kedv a világon  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  Esti kép  Inkább ad  képre írva  képre írva  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az angyali üdvözlet  Agárdi Gábor gondolata  Nem látom őket  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Virágvasárnap: az élet és a re...  képre írva  A tavasz nem csak önmagában sz...  Leereszkedés és olvadás  Az idegen országok éghajlata  Minden kedves látogatómnak sze...  Óraállítás  Alvó kutya  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Agárdi Gábor gondolata  Játékos kis cicák  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Ne hagyd  Esti kép  Paul David Tripp Március 27  Devecsery László - Húsvét  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Az erdőterápia egészségre gyak...  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Nem azt látja  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam  képre írva  A szeretetről  Sok ember olyan,  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nárcisz  Óraállítás  Facebookon kaptam  Alvó cica  A nagyhét eseményei  Ha nyitott vagy  Facebookon kaptam  Nem látom őket  virágvasárnap  Esti kép  Apu  Facebookon kaptam  Alvó cica  Az idegen országok éghajlata  Jó éjszakát  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Alvó baby  Facebookon kaptam  Mi van, ha?  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Facebookon kaptam  Esti képek  A nagy természet  Esti kép 
Bejegyzés Címkék
igazságügyinek mondott, országba 2007, működő demokratikus, magyarok számára, első lövéstől, útjába kerül, magyarok lelkében, politikai Pompei, régészeti lelet, harag hamvai, hazugságaikat elemésztő, egész úgynevezett, vezető réteget, végveszély ellenében, önvédelemből megjelenő, gyűrű bezárult, rengések körbefutottak, nyilvános figyelem, véglegessé vált, egyik oldal, végső megütközés, gonosz között, kitörés előtti, lávatenger elől, forró gázfelhő, természeti erőkkel, harag rossz, nélkülözés hatására, növekvő harag, klasszikussá vált, falhozszorítók mögött, égvilágon semmi, valós veszélyekre, végzetes tévedésektől, rettenetes vihar, népet lövető, lehető legtöbb, nemzetközi szervezetekkel, külföldi kormányokkal, kíváncsi százmillióknak, országrontóktól kapott, valós nélkülözést, megásott vermet, marék földdel, koporsók fedelére, elárult-elárvult magyarságot, magyaroknak Világ, történelmi végveszélyből, magyarok kereszténnyé, tájon állt, féktelen tatár, iszlám hadereje, nemzetek vezetői, történelem tiszta, kommunista rendszerek, saját nemzettestét, puszta bőrünket, haramia társaság, visszatartó erejű, fertőzés átcsap, szája szegletében, következő zsákmány, vörös politikai, hatalmi gépezet, szívedre Világ, horda szörnyűbb, egész eszmerendszerüket, újabb fertőző, reád fenekedő, szabadságáért megy, demokrácia eszméje, kommunista feltámadásra, vörös kísértet, jövőnkről akar, jövő számára, békének törékenysége, évszázadok alatt, igaz magyar, kegyelmes Istennek, idők végéig, egyszerű magyar, maradványainkkal, elmeháborodottak, vesztenivalójuk, magyarországnak, kristálytisztán, kezdősebességet, országrontóktól, szervezetekkel, magyarországot, magyarországon, falhozszorítók, hanglejtésével, figyelmezzetek, értesülésekből, kiszolgáltatva, igazságügyinek, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 96
  • e Hét: 719
  • e Hónap: 3845
  • e Év: 35575
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.