Belépés
eposz.blog.xfree.hu
(Merkúr: Csillagjegy: Szűz: Föld) (Nap: Aszcendens: Oroszlán: Tűz) "Isten létezhet Sátán nélkül, Sátán nem létezhet Isten nélkül." Eposz Lauter Szabolcs
1987.09.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
2019
  2019-02-08 00:47:00, péntek
 
  LAINEY MOLNAR

Szűz

Az új esztendő első perceiben a koccintások után biztos, hogy te is fogadalmakat teszel, amelyeket ha meg is tartasz, elégedettség és büszkeség tölt el. Bár még önmagadnak sem szívesen vallod be érzelmeidet, ez évkezdetkor nem jó taktika. Próbálj meg nyitottabbá válni, engedd át magad érzéseidnek! 2019-ben családod és otthonod lesz életed legszerencsésebb területe. Megeshet, hogy szívesen kiköltöznél a városból a természetbe, partnered vagy rokonaid unszolására lakásodat esetleg nagyobbra kívánod cserélni. De előtte nem ártana jól megnézni, mire adsz ki pénzt és mennyit.

Nagyobb házat vásárolhatsz, tágasabb otthonba költözhetsz, de ami a párválasztásodat illeti, emberismeretből továbbképző tanfolyamra kellene beiratkoznod. Ha valaki megcsal, akit a bizalmadba fogadtál, szállj szembe vele, és ne hagyd, hogy a lelki zavarai vagy ártalmas szokásai megzavarjanak téged is. Ha az a gyanúd, hogy a pasid foglalt és csak hülyít téged, szervezd a találkáitokat a hétvégére. Amennyiben már valóban nincs együtt az exével, könnyen lelép szombat este is.

Álmaid a mesebeli hercegről néha a balsorsot jelentik számodra. Időnként megrémülsz partnered felelőtlen viselkedése és döntési miatt, de még inkább amiatt, hogy magától értetődőnek tartja, hogy nálad lakjon. Ne sürgesd az összeköltözést, és ne fogadj be olyan pasit az otthonodba, akiről minden rosszat feltételezel! Az otthonodat ne használd szerelmi légyottjaidnak lebonyolítására! Valaki megpróbál elcsábítani, de te ragaszkodj a házassághoz! Határozd el, hogy bár szerelmes vagy, azért nem leszel könnyelmű! Ha párod olyan könnyedén csal meg, mintha természetes joga lenne hozzá, ne dőlj be annak a kifogásnak, hogy ennek nincs semmi jelentősége, hiszen te vagy az, akihez hazajön.

Ne érd be félmegoldással, inkább éljetek egy darabig együtt, hogy kiderüljön, valóban egymáshoz illetek-e. Lehet, hogy a családod elfogadja a pasidat, de néha mondogatják, hogy adhatnál még esély más férfiaknak is. Lassítsd kicsit a szerelemvonatot, hogy kiderüljön, jó szerelvényre szálltál-e fel! Az igazi próbatétel az lesz, amikor a párod rendszeresen iszik, visszaél a segítőkészségeddel, vagy maga alá kerül.

Ne csak azért maradj vele, mert olyan jó, amikor megmenthetsz valakit. A bolygók segítenek akkor is, ha szeretnéd szorosabbra fűzni a szálakat kettőtök között, de akkor is, ha inkább új pasikkal ismerkednél. Persze februárban, júniusban vagy novemberben még az is lehet, hogy a párod teljesen megjavul a hatásodra. Sok Szűznek viszont megvan titokban a maga kis kalandja, ha a társuk idővel unalmassá válik számukra. Lehet, hogy te is valaki más után nézel. 2019-ben nagy hal akad a horgodra... Időnként ugyan eltitkolod az érzelmeidet és jégkirálynőt játszol, pedig a feleslegek kűrök helyett inkább mutasd ki a legmélyebb érzéseidet. Nem számít, milyen nagy köztetek a korkülönbség, ha megtaláltátok egymásban az igazit.

Májusban és a nyárutón a Vénusz felpezsdülést hoz! Üljetek be a pasiddal egy horrorfilmre, és ragadd meg a sötétben! Az év végén kibújnál a bőrödből, ha teherbe esnél. Ilyenkor értitek meg, milyen fontos a családi összetartás, a becsület és a kötelességek teljesítése. Ha gyermeket vársz, megeshet, hogy kissé szűkös anyagi körülmények között fogadjátok, ám a régóta vágyott trónörökös olyan áldás, mely minden áldozatot és lemondást megér. A december, amikor a szerencse bolygója téged pártfogol, a kockázatos vállalkozások és nyereményjátékok ideje, de az sem kizárt, hogy támad egy szakmai vagy üzleti szempontból jövedelmező ötleted valami olyan tevékenységből, amit eredetileg hobbiként űztél.

LAINEY MOLNAR

Oroszlán

Tavaly, valószínűleg a Mars befolyása alatt rossz helyen kerested a számodra megfelelő férfit, de idén kigyógyulsz a nem neked rendelt fickók bűvös köréből, és pasikban nem lesz hiány. Ha legyőzöd azt a hajlamodat, hogy ajtóstul ess szerelembe, könnyebben ráakadsz az igazira. Ha az utóbbi hetekben nem jöttek össze a közös vakációk és bulik a pároddal, azonnal indulj el vele egy nyüzsgő nagyvárosba, ahol még éjszaka is pezseg az élet!

Januárban és augusztusban számíts rengeteg csúcsminőségű időre a párod ágyában, és tervezzetek például egy jó kis közös utazást! Tisztában vagy a másik nemre gyakorolt hatásoddal, ám ha úgy érzed, kifogtad a nagy őt, és csodálod sok tulajdonságát, arról sem feledkezhetsz meg, hogy az ilyen kockázatmániás gazdag alakok gyakran váltogatják a nőket.

Ami az anyagiakat illeti, az üzlet és a szórakozás két külön dolog. Ezt te is jól tudod. Nem kell eltűrnöd, hogy ez a minden hájjal megkent üzletember úgy rángasson dróton, ahogy akar. Márciusig az Uránusz ösztönzésére tökéletesen tisztában vagy vele, hogy a szakmai és anyagi sikerhez manapság már elengedhetetlen, hogy állandóan tanulj és képezd magad, hiszen csak így tudsz megfelelni az új kihívásoknak. Munkahelyi környezetedben szereted közszemlére bocsátani diplomádat, számos okleveledet és bizonyítványodat - lehetőleg minél feltűnőbb helyen. Megeshet azonban, hogy már arra sem emlékszel, mikor mertél elsőként hazamenni az irodából. Mivel a munkahelyeden minden erődet bevetve dolgozol, akadékoskodó, törtető kollégáid és ügyfeleid pedig nem mindig lesznek megelégedve az eredményeiddel, gondolj arra, hogy a tehetség nem minden. Ahhoz, hogy az év végén karriert csinálj, sok tapasztalatot kell gyűjtened. De tévedsz, ha azt hiszed, hogy az elmélyült tudást helyettesítheti karizmatikus személyiséged. Rögtön az év elején tisztában vagy vele, hogy a fickó, aki üzletet közvetít vállalkozásod számára, nem hozzád való, a tested viszont nem hallgat a józan észre.

Kiderülhet a párodról, hogy kötött néhány sötét üzletet, és azt hiszi, megvásárolhat téged. Egy ilyen alak iránt zéró toleranciát tanúsítasz. Kreativitásod csak úgy szikrázik, új karriered talán a művészetek terén bontakozik ki. A fogadásokban és a szerencsejátékokban ritka nagy nyereményre számíthatsz. Munkahelyeden viszont, amikor néhány kollégádnak fejére nő a sok feladat, sok mindent átpasszolnak neked. Alig mélyedsz el az egyikben, máris ott topognak körülötted a következő munkával. Ne forgácsold szét az erődet olyan tevékenységekben, amelyek nem hoznak hasznot. Mivel szaporodnak az irodai konfliktushelyzetek, és az állásod is bizonytalanná válhat, annyira beleveted magad a munkába, hogy esténként a fáradságra hivatkozva utasíthatod el párod nem kívánt közeledését. Aztán ne csodálkozz azon, ha másnál vigasztalódik.

Ha új barátod van, idén talán még az ábrándjaid is megváltoznak. Még a szórakozóhelyek is alkalmasak arra, hogy új és újabb üzleti kapcsolatokra tegyetek szert. Lelki szemed előtt mindig egy Nyilas jelenik meg az oldaladon, de nem csupán ő férkőzik be ábrándjaidba, hanem egy cuki kisbaba is. Mi a csuda történt? Amíg nem ismerted őt, szinte sohasem gondoltál a gyerekvállalásra.

Időnként utálod a munkádat, de még jobban az okoskodó, manipulatív kollégáidat. Néha el is gondolkozol rajta, hogy miért így keresed meg a kenyeredet, amikor oly sok mindenhez értesz. Az év végén élő pénzmágnessé válhatsz, ha egy kockázatos tevékenység igazán érdekel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: legszerencsésebb, bizonyítványodat, tevékenységekben, párválasztásodat, nyereményjátékok, gyerekvállalásra, szerelemvonatot, emberismeretből, lebonyolítására, helyettesítheti, elengedhetetlen, szórakozóhelyek, eredményeiddel, légyottjaidnak, félmegoldással, környezetedben, összeköltözést, tevékenységből, kockázatmániás, felpezsdülést, munkahelyeden, találkáitokat, megtaláltátok, csúcsminőségű, feledkezhetsz, tulajdonságát, bizonytalanná, kapcsolatokra, tapasztalatot, kreativitásod, vigasztalódik, vállalkozások, megvásárolhat, megzavarjanak, személyiséged, vállalkozásod, koccintások után, párválasztásodat illeti, bizalmadba fogadtál, lelki zavarai, pasid foglalt, mesebeli hercegről, balsorsot jelentik, darabig együtt, családod elfogadja, igazi próbatétel, párod rendszeresen, bolygók segítenek, szálakat kettőtök, párod teljesen, társuk idővel, feleslegek kűrök, LAINEY MOLNAR,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Éretlen vers  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Ne kapaszkodj magasabbra,  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png virág  Rátalálsz  Png kutya  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  képre írva  Png ház  Adakozás  Mi lenne ha  Idő  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Akarat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Egy hatékony szolga  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png férfi  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png virág  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Akarat  Varga János Veniam - Fontos sz...  Alvó cicák  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png cica  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Png virág  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Png csokor  képre írva  Varga János Veniam - Fontos sz...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Jó éjszakát  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Éretlen vers  69 éve hunyt el Albert Einstei...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Ágai Ágnes – Csendélet  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Adakozás  Paul David Tripp Április 20  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Erdőn  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 20  Ne kapaszkodj magasabbra,  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Png lepke  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Albert Einsteinről  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál... 
Bejegyzés Címkék
koccintások után, párválasztásodat illeti, bizalmadba fogadtál, lelki zavarai, pasid foglalt, mesebeli hercegről, balsorsot jelentik, darabig együtt, családod elfogadja, igazi próbatétel, párod rendszeresen, bolygók segítenek, szálakat kettőtök, párod teljesen, társuk idővel, feleslegek kűrök, legmélyebb érzéseidet, családi összetartás, kötelességek teljesítése, régóta vágyott, szerencse bolygója, kockázatos vállalkozások, szakmai vagy, számodra megfelelő, utóbbi hetekben, közös vakációk, nyüzsgő nagyvárosba, párod ágyában, másik nemre, ilyen kockázatmániás, anyagiakat illeti, minden hájjal, munkahelyeden minden, elmélyült tudást, tested viszont, józan észre, ilyen alak, művészetek terén, következő munkával, erődet olyan, fáradságra hivatkozva, cuki kisbaba, csuda történt, kockázatos tevékenység, legszerencsésebb, bizonyítványodat, tevékenységekben, párválasztásodat, nyereményjátékok, gyerekvállalásra, szerelemvonatot, emberismeretből, lebonyolítására, helyettesítheti, elengedhetetlen, szórakozóhelyek, eredményeiddel, légyottjaidnak, félmegoldással, környezetedben, összeköltözést, tevékenységből, kockázatmániás, felpezsdülést, munkahelyeden, találkáitokat, megtaláltátok, csúcsminőségű, feledkezhetsz, tulajdonságát, bizonytalanná, kapcsolatokra, tapasztalatot, kreativitásod, vigasztalódik, vállalkozások, megvásárolhat, megzavarjanak, személyiséged, vállalkozásod, vásárolhatsz, ábrándjaidba, korkülönbség, valószínűleg, elégedettség, augusztusban, horrorfilmre, fogadalmakat, pénzmágnessé, átpasszolnak, karizmatikus, fogadásokban, beiratkoznod, megváltoznak, akadékoskodó, rendszeresen, feltételezel, ösztönzésére, kihívásoknak, kötelességek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 868 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 471
  • e Hét: 956
  • e Hónap: 3381
  • e Év: 14315
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.