Belépés
eposz.blog.xfree.hu
(Merkúr: Csillagjegy: Szűz: Föld) (Nap: Aszcendens: Oroszlán: Tűz) "Isten létezhet Sátán nélkül, Sátán nem létezhet Isten nélkül." Eposz Lauter Szabolcs
1987.09.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az állatövi jelek megtanulandó feladatai
  2019-02-10 05:49:02, vasárnap
 
  A Kos Feladata: megtanulni tekintettel lenni másokra. Spirituális szempontból megérteni, hogy bárki, akit legyőz, leigáz az is önmaga.

A Bika Feladata: megtanulni azt, hogy mindent csak bérel, vagy mai zsargonnal lízingel, még a testét is. Spirituálisan megérteni és belenyugodni abba, hogy önmagát sem birtokolhatja.

Az Ikrek Feladata: elfogadni azt, hogy sosem juthat a tanulás végére. Spirituálisan minden tudás benne van, csak emlékeznie kell megtanulni.

A Rák Feladata: önmagával meghitt kapcsolatba kerülni és megtanulni a saját lábára állni. Meg kell tanulnia azt is, hogy meddig engedi magára hatni a külső érzelmi benyomásokat. Az sem jó, ha teljesen bezárkózik, de az sem, ha olyan, mint egy szivacs: minden negatív élményt magába szív. Spirituálisan megtanulni felnőni a mindennapok viszonyaihoz, s ugyanakkor elfogadni azt, hogy mindörökké ,,Istengyermekei" maradunk. Ekkor juthat el ahhoz az érzéshez, hogy nincs mitől félnie.

Az Oroszlán Feladata: rádöbbenni arra, hogy minden győzelem csak pirruszi győzelem, s a legfontosabb a létezésben maga a tudatállapot, amellyel különbséget lehet tenni a maya és a valóság között. Spirituális értelemben rádöbbenni arra, hogy Jézus nem kevesebbet állít, mint azt, hogy az Isten bennünk van, vagyis hogy mi és az Isten egyek vagyunk. Jézus azt is mondja: ,,én vagyok a világ világossága". Az Oroszlán ura a Nap. Buddha szerint mindenkinek el kell érni a megvilágosodást. Azt hiszem az összefüggések magukért beszélnek.

A Szűz Feladata: hogy megtanuljon magára figyelni és az értékelést az önértékelésre felváltani. Talán ezt a legnehezebb megélnie, mert sokszor kórosan önbizalomhiányos. Spirituális feladata, hogy megtanulja az érzéseit megélni és elfogadni s ezáltal megtapasztalni, hogy ő ugyanúgy a mindenség része, mint bárki más.

A Mérleg Feladata: meg kell találnia azt a közös nevezőt, melyben előtérbe kerül a harmónia és a béke,de ha szükséges, a harctól se riadjon vissza. A Te világodban teljesen egyedül vagy. Teljesen egyedül. Minden más körülötted nem azért van ott, hogy társaságot szolgáltasson, hogy ne légy annyira egyedül, hogy örömödet leld bennük, hanem azért, mert még nem értettél meg valamit. Ezekkel a ,,részekkel"azért találkozol, mert rajtuk keresztül valami különlegeset tanulhatsz az utadról.

A Skorpió Feladata: a gyógyulás elősegítéséhez a legfontosabb megtanulni elengedni, különösen a félelmeit. Meg kell vizsgálnia, hol milyen módon, kihez kötődnek ezek a félelmek. Spirituális értelemben a Skorpió az árnyék jele. Mindenkinek van árnyéka. Az árnyékot általában másra vetítjük rá, ezért a környezetünkben megélt élményeket, szenvedélyeket azzal, vagy azokkal a személyekkel éljük át, akikre rávetítjük az árnyékunkat. Ebben az értelemben legfontosabb szembenézni az árnyékunkkal és ebben a legjobban az önismeret segíthet.

A Nyilas feladata: Hinni csak szenvedéllyel lehet, a hit azt jelenti, hogy valami mellé letettük a voksunkat. Ezért mondja Jézus, hogy ,,a langyosakat kiköpi a szájából az Úr". A Nyilas kettős jel, hasonlóan az Ikrekhez és ezért feladata is kettős. Nem elég,hogy a saját hitét felépítse, ha idáig eljutott, tovább kell adnia, viszont vigyáznia kell arra, hogy ne váljon hamis prófétává. A hamis prófétaság nemcsak abból áll, hogy valaki hazudik, hanem abból is, hogy hiteltelen életet él.Spirituális értelemben, mint minden tüzes jelnél így a Nyilasnál is a legfontosabb a szeretet kiárasztása. A szeretet bennünk testesül meg, nem elég hirdetni, át kell élni és meg kell tapasztalni a szeretettel való azonosságot.

A Bak feladata: Ha a Bak képes felismerni saját érzéseit és elfogadni azokat, segíthet abban, hogy rugalmasabbá váljon. Meg kell tanulnia elsősorban önmaga elfogadását, hogy azután mások felé is nyitott maradhasson. Spirituális értelemben meg kell tanulnia az alázatot, s ahogy Jézus mondja az olajfák hegyén: ,,legyen meg a te akaratod! Úgy legyen."

A Vízöntő Feladata: képviselni önmagát, szabadságeszményét, de csak annyira, hogy ez másoknak ne ártson, s a polgárpukkasztóból ne váljon terroristává.. Spirituális értelemben a Vízöntő a megvilágosodás jele. Ezen a jelen már nem uralkodik az anyag. Megszabadul a bilincsektől, ahogy Petőfi is írja az Alföld c. költeményében:,,börtönéből szabadult sas lelkem".

A Halak feladata, hogy megtanulja az életben legalább alapszinten képviselni magát. Megtalálni a célját, céljait és a szeretetét úgy átadni, hogy abba ne pusztuljon bele."Szeresd felebarátodat, mint Tenmagadat". Spirituális értelemben ez a jel az ,,unio mistica", visszatérés valódi önmagunkhoz, azaz a kiteljesedés.


asztrologia.noxnet.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: önbizalomhiányos, megvilágosodást, környezetünkben, megvilágosodás, szenvedélyeket, megtapasztalni, istengyermekei, elősegítéséhez, felebarátodat, szenvedéllyel, spirituálisan, költeményében, birtokolhatja, önértékelésre, összefüggések, szolgáltasson, legfontosabb, terroristává, bilincsektől, belenyugodni, árnyékunkkal, viszonyaihoz, tudatállapot, különlegeset, kiteljesedés, benyomásokat, rugalmasabbá, személyekkel, kapcsolatba, maradhasson, elfogadását, kiárasztása, azonosságot, tapasztalni, szeretettel, szembenézni, tanulás végére, saját lábára, külső érzelmi, mindennapok viszonyaihoz, létezésben maga, valóság között, világ világossága”, összefüggések magukért, önértékelésre felváltani, legnehezebb megélnie, érzéseit megélni, mindenség része, közös nevezőt, gyógyulás elősegítéséhez, legfontosabb megtanulni, árnyék jele, Bika Feladata, Ikrek Feladata, Oroszlán Feladata, Szűz Feladata, Mérleg Feladata, Skorpió Feladata, Vízöntő Feladata,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 16  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Szép estét kedves látogatóimna...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Minden jónak végeszakad egysze...  Amikor 5 éves voltam,  A kávé  Atyám !  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Szabadság  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Alvó cica  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Esti kép  Nemzeti  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Facebookon kaptam  Mélységes szomorúsággal  Benned is ezerféle szín van  Könnyáztatta asszonysorsok  William Shakespeare-től idéze...  Facebookon kaptam  Isten áldja  Könnyáztatta asszonysorsok  Sajnos ezt elBalogozták  " A gondolat is rezgés. Minél ...  A halolaj és a hal még a migré...  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  " A gondolat is rezgés. Minél ...  A kávé  Rejtő Jenő versei  Talpra vándor  Szép Álmokat  Kezdet  Facebookon kaptam  A gyász  Facebookon kaptam  Mi a különbség  Facebookon kaptam  Üdvözöllek az oldalamon  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Március  Szeüleidtől tanultad  Csendes éjszakán  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Atyám !  Üdvözöllek az oldalamon  Por  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nem mindegy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeüleidtől tanultad  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Aztán itt van egy másik szerep...  Könnyáztatta asszonysorsok  Éljen a magyar szabadság!  A nemzet csak akkor...  Szeretettel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Por  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Szép álmokat!  Alvó baby  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Szabadság  Mélységes szomorúsággal  Március  Csörög a telefonom  Egyet értesz?  Házi botox  Rőzsehordó nő szobra  Magyarország ilyen hely.  Esti kép  A nemzet csak akkor...  Nem mindegy  Petőfi Sándor - A tavaszhoz 
Bejegyzés Címkék
tanulás végére, saját lábára, külső érzelmi, mindennapok viszonyaihoz, létezésben maga, valóság között, világ világossága&#8221, összefüggések magukért, önértékelésre felváltani, legnehezebb megélnie, érzéseit megélni, mindenség része, közös nevezőt, gyógyulás elősegítéséhez, legfontosabb megtanulni, árnyék jele, árnyékot általában, környezetünkben megélt, személyekkel éljük, értelemben legfontosabb, önismeret segíthet, langyosakat kiköpi, saját hitét, hamis prófétaság, szeretet kiárasztása, szeretet bennünk, szeretettel való, olajfák hegyén, megvilágosodás jele, életben legalább, önbizalomhiányos, megvilágosodást, környezetünkben, megvilágosodás, szenvedélyeket, megtapasztalni, istengyermekei, elősegítéséhez, felebarátodat, szenvedéllyel, spirituálisan, költeményében, birtokolhatja, önértékelésre, összefüggések, szolgáltasson, legfontosabb, terroristává, bilincsektől, belenyugodni, árnyékunkkal, viszonyaihoz, tudatállapot, különlegeset, kiteljesedés, benyomásokat, rugalmasabbá, személyekkel, kapcsolatba, maradhasson, elfogadását, kiárasztása, azonosságot, tapasztalni, szeretettel, szembenézni, világossága, spirituális, mindenkinek, megtanuljon, legnehezebb, langyosakat, árnyékunkat, különbséget, mindennapok, tekintettel, alapszinten, önmagunkhoz, szempontból, asztrologia, megszabadul, visszatérés, megtanulja, értelemben, prófétaság, találkozol, megtanulni, társaságot, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 868 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 48
  • e Hét: 227
  • e Hónap: 2064
  • e Év: 10483
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.