Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ma született bárányok és a mun
  2007-05-31 20:07:49, csütörtök
 
  MA SZÜLETETT BÁRÁNYOK - ÉS A MUNDÉRBECSÜLET???
2007-05-31. 16:01:04

Mi tagadás, mint ahogy manapság a társadalom is megoszlik a magukfajta és a magunkfajta között jobb és baloldaliság nélkül, úgy a rendőrségi állományon belüliek véleménye és erkölcsi érzéke is. A mundérbecsületet meg kell védeni. Több kevesebb sikerrel ugyan, mert október 23-tól, tekintve az utóbbi eseményeket, mára a rendőrség nem a népet, hanem a hatalmat védő erőszakszervezetté vált.

A rendőrség, mint 90 %-ában férfi alakulat, állományában vannak tisztességes, hivatástudattal rendelkező emberek, de vannak úgymond balhés természetûek is, akik a mundérral visszaélve kiskirályoknak hiszik magukat. De hát az is igaz, hogy addig jár a korsó a kútra.........

Elképzelhető, hogy ha kiderültek a mostani események, ennek hatására még mik fognak kiderülni? És hány éve ûzhetik ,,kisded" játékaikat rendőr ruhába bújva azok, akik még úgy hiszik, hogy csendben lapíthatnak? De meddig?

Nem vitás, hogy jó érzésû emberek mindaddig nem hiszik el, hogy léteznek ilyen megátalkodott erkölcsû és becsületû hernyók, míg szembe nem találkoznak velük, és a tényekkel. Eléggé traumatikus ,,élmény", ha csak egyetlen hímnemû követ el erőszakot egy nőn, de még megrázóbb és megalázóbb, ha akár ketten, és a másik három nézi. ,,Harcedzett" prostik is megsínylik az ilyent, ha előfordul velük.

Vajon mi késztet egy férfit, hogy erejét egy fizikailag gyengébb nő felett fitogtassa ilyenformán? Önbizalom hiány? Önkontrol hiány? Kisebbségi érzés? Szexuális zavar? Perverzitás? Ezekre csak egy szexológus tudna választ adni, minden esetre az ilyen elmebeli állapot kívánnivalót hagy magaután. Vajon milyen alkalmassági teszten estek keresztül ezek az emberek, hogy nem lehetett kiszûrni pszichikai alkalmasságukat? Vagy amennyiben a miniszterelnökféleség megengedhet magának etikátlan, becstelen dolgokat büntetlenül, úgy talán megengedhet magának a rendőri alkalmasságot elbíráló (háta mögött a hatalom támogatásával) - talán balhés beállítottságú - bizottság is bizonyos dolgokat a hatalom kiszolgálása érdekében?

Temérdek megválaszolatlan kérdés merül fel az emberben. Gyanítom, hogy az elmúlt időszak rendőri visszásságai csak a becsületes értékrenddel bíró rendőrökben kelt szégyenérzetet, az elkövetőkben azonban nem, de talán, mint hasonszőrûekben, feljebb sem.

,,Szolgálunk és védünk!"

Szolgálunk és védünk?! Nem! Inkább a ,,Térdelj és szopj"! - tette nyilvánvalóvá az ,,alulról" jövő a kormányszerûség álláspontját.

És vajon mi késztet öt emberből hármat arra, hogy csendes szemlélője legyen az eseményeknek? Egyiknek sem volt józan esze? Egyiknek sem volt erkölcsi nívója a mundér alatt? Egyik sem gondolta át, hogy ha nő családtagjaival történne ilyen, vajon ugyanolyan csendesen szemlélődne? Vagy talán megzsarolták őket, hogy fogják be? Majd kiderül. Eddig ellentmondásokba keveredtek, hogy itt voltak, meg ott, nem úgy volt, ahogy volt, s a sértett kínálkozott fel, sőt még mintha le is fizette volna őket a ,,szolgáltatásért", elmondásuk alapján. Undorító gátlástalan arcátlanságuk. Minden esetre nekik személyiségi jogaik vannak csuklyával a fejükön, arcukat sem merték vállalni, amikor mint a rühes kutyákat, szíjon vezették be őket a kocsiból. Milyen érdekes, hogy az ,,eseménynél" nem volt szükségük csuklyára! Tán akkor gyakorolták ,,személyiségi jogaikat", csak másképpen!?

Mint mondani szokták, minden rosszban van valami jó. Történetesen a média már hosszú évek óta ,,edzi" az ifjúságot a könnyelmû, léha életmódra, a szexuális szabadosságra, s ennek ,,köszönhető", hogy ez a fiatal lány túltéve magát a megrázkódtatáson, szégyenérzeten, és súlyos lelki traumán, feljelentést tett. És vajon miért hazudna? Hiszen egy nő sem talál ki ilyesmit, csupán csak azért, hogy megússza az esetleges közúti szabálytalanság következményeit. Ügyvédje nem csak okos, de meglátásom szerint rendelkezik józan paraszti ésszel is. Nem adja ki a birtokában lévő bizonyítékokat, nem hagyja magát kikérdezni. Igaza van. Ezzel szemben a sztárügyvédek á.: 40.000 Ft/óra (ha csak nem emeltek maguknak fizetést) munkadíjért bugyuta feltételezésekkel akarják kivédeni a nyilvánvalót a TV nyilvánossága előtt. Visszataszító!

Köztudottan meg kell ,,gyónni" az összes disznóságot az ügyvédeknek, máskülönben nem lesz sikerélmény. Mármint az ügyvédnek.

Eléggé csodálkozom dr. Nagy Katalin ügyvéden is.

Ugyanis!

Hogy egy férfi (minden sértő szándék nélkül) valahol ott a tudatalatti szürkeállományában utódlási kényszeres ,,ösztönlény", az egy dolog. De hogy egy nő, egy sztárügyvéd, akinek feltehetően nem kenyérre kell a ,,munkadíj", csodálkozom. El is utasíthatta volna a felkérést, egyrészt női együtt-, és jóérzésből, másrészt azért is, mert nyilvánvalóan tudja az igazságot. Vajon, ha vele, lányával, vagy húgával történt volna meg ez az eset, akkor is jelentéktelen momentumokra igyekezne a hangsúlyt fektetni? Azon meditálna vajon, hogy hogyan fér el a hátsó ülésen négy ember? Megáll az ész! Ebből is tisztán látszik, hogy a pénzimádat felülírja mind a jóérzést, mind pedig az igazságérzetet. Hiszen manapság a jog köszönőviszonyban sincs az igazsággal. Justitia szeme be van kötve, de ezzel együtt súlyos egyensúlyzavarban is szenved. Nem látja, de nem is érzékeli, hogy egyik serpenyőjében súlyos bankók himbálóznak, mintegy felborítva az egyensúlyt.

No és az Etikai Bizottságok? Főleg a parlamenti!

Elméletben ugyan léteznek, de a gyakorlatban pontosan az etikátlanok akarják alkalmazni mosva kezeiket saját hatalmi érdekeiket védve azokkal szemben, akik nyilvánosságra hozzák a frankót.

Visszatérve a sértett ifjú hölgy esetére kívánom, mint nőtársamnak, hogy járjon sikerrel! Kellőképpen vértezze fel magát lelkileg a kínos, intim jellegû bírói kérdésekre, és harcoljon az igazáért ügyvédjével együtt!
Sok sikert kívánok!

TKE

[Forrás: Kovács Erzsébet]
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ellentmondásokba, mundérbecsületet, megválaszolatlan, megrázkódtatáson, szabálytalanság, hivatástudattal, következményeit, családtagjaival, alkalmasságukat, szolgáltatásért, szégyenérzetet, igazságérzetet, nyilvánosságra, mundérbecsület, bizonyítékokat, szégyenérzeten, beállítottságú, kiskirályoknak, serpenyőjében, alkalmasságot, támogatásával, visszataszító, megátalkodott, arcátlanságuk, nyilvánvalóvá, nyilvánossága, nyilvánvalóan, szabadosságra, jelentéktelen, sztárügyvédek, történetesen, kívánnivalót, állományában, elkövetőkben, megzsarolták, értékrenddel, magunkfajta között, rendőrségi állományon, utóbbi eseményeket, hatalmat védő, mundérral visszaélve, mostani események, másik három, fizikailag gyengébb, szexológus tudna, ilyen elmebeli, rendőri alkalmasságot, hatalom támogatásával, hatalom kiszolgálása, elmúlt időszak, becsületes értékrenddel, elkövetőkben azonban, SZÜLETETT BÁRÁNYOK, Nagy Katalin, Etikai Bizottságok, Kovács Erzsébet,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Tavaszi kép  Facebookon kaptam Annuska bar...  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Reggel van  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Paul David Tripp Április 21  Elköszönt  Alázat  Idő  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Esti kép  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Varga János Veniam - Fontos sz...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Adakozás  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png virág  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Tavaszi kép  Alázat  Régi emberek, akikre máig büsz...  Kerüld el az evangélium örömén...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Rátalálsz  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  képre írva  képre írva  Elköszönt  Png telefon  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Akarat  Szabolcska Mihály – Ákác...  Akik bántanak téged  Hogy lehet megtartani  A jó emberek mindig szépek mar...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Éretlen vers  Rátalálsz  Mi lenne ha  Az engedelmesség miért nem vál...  Png csokor  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png telefon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Régi emberek, akikre máig büsz...  Reggel van  Facebookon kaptam Krisztinától  Nem számIt  Facebookon kaptam  Akarat  Zilahy Lajos gondolata  Alázat  A másik dolog,  Éretlen vers  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Png csokor  A televizió nem a kultúrát kép...  A boldog családok mind hasonló...  Fekete István - Akác  Akarat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Paul David Tripp Április 21  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak! 
Bejegyzés Címkék
magunkfajta között, rendőrségi állományon, utóbbi eseményeket, hatalmat védő, mundérral visszaélve, mostani események, másik három, fizikailag gyengébb, szexológus tudna, ilyen elmebeli, rendőri alkalmasságot, hatalom támogatásával, hatalom kiszolgálása, elmúlt időszak, becsületes értékrenddel, elkövetőkben azonban, mundér alatt, sértett kínálkozott, rühes kutyákat, szexuális szabadosságra, fiatal lány, esetleges közúti, birtokában lévő, összes disznóságot, hangsúlyt fektetni, hátsó ülésen, pénzimádat felülírja, gyakorlatban pontosan, etikátlanok akarják, sértett ifjú, igazáért ügyvédjével, ellentmondásokba, mundérbecsületet, megválaszolatlan, megrázkódtatáson, szabálytalanság, hivatástudattal, következményeit, családtagjaival, alkalmasságukat, szolgáltatásért, szégyenérzetet, igazságérzetet, nyilvánosságra, mundérbecsület, bizonyítékokat, szégyenérzeten, beállítottságú, kiskirályoknak, serpenyőjében, alkalmasságot, támogatásával, visszataszító, megátalkodott, arcátlanságuk, nyilvánvalóvá, nyilvánossága, nyilvánvalóan, szabadosságra, jelentéktelen, sztárügyvédek, történetesen, kívánnivalót, állományában, elkövetőkben, megzsarolták, értékrenddel, nyilvánvalót, alkalmassági, álláspontját, személyiségi, elképzelhető, eseményeknek, momentumokra, baloldaliság, visszásságai, tisztességes, kiszolgálása, gyakorlatban, feljelentést, máskülönben, disznóságot, ügyvédeknek, köztudottan, lapíthatnak, büntetlenül, sikerélmény, kellőképpen, megengedhet, feltehetően, sztárügyvéd, tudatalatti, visszatérve, gyakorolták, csodálkozom, ilyenformán, ügyvédjével, utasíthatta, etikátlanok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 188
  • e Hét: 10455
  • e Hónap: 21566
  • e Év: 175062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.