Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
CELLADAM és a celladamterápia
  2017-04-03 17:24:35, hétfő
 
  Mire javallott a Celladam?
A CELLADAM kutatások kezdettől fogva a rákos elváltozások kezelésére irányultak. Az elmúlt évtizedekben sokak számára beigazolódott, hogy a rosszindulatú daganatok hatékony ellenszere.
A CELLADAM hatóanyag egyfelől a prevenció és a rák kialakulása korai stádiumában javallott. De a rosszindulatú daganatok kifejlett, sőt "reménytelen" állapotában is fékezi a malignus folyamatot. A hatóanyagnak mindemellett jelentős fájdalomcsillapító hatása is van.
Nagyon fontos kiemelni a prevenció lehetőségét, mert a CELLADAM teszttel korai stádiumban kiszűrhetők a rákos folyamatok, melynek köszönhetően sokak számára megelőzhető a rákos megbetegedés.

Mire alkalmas a VITACELL/CELLADAM CSEPP?
Pozitív eredményű teszt esetén javasolt a CELLADAM CSEPP kúra, ami két üvegcse bevételét jelenti cca. 2 hónap alatt. Eddigi tapasztaltok szerint ez a kúra az esetek 90%-ban képes visszaállítani a felborult immunegyensúlyt, a precancer állapot megszűnik.
Ha a csepp-kúra után ismételten pozitív a teszt eredménye, akkor a M.I.T. terápia következő elindítása mellett - amely a cseppnél erőteljesebb kúra -a beteget szakorvosi kivizsgálásra kell irányítani a kiváltó ok megkeresése céljából.

Milyen filozófián nyugszik a CELLADAM hatóanyag hatásmechanizmusa?A CELLADAM hatóanyag hatásmechanizmusát a sejtek közötti információáramlás szintjén lehet a legszemléletesebben magyarázni. Ebben a közelítésben a rákos sejtek függetlenednek a környezetüktől, megszűnik a celluláris kommunikáció, a sejt önmaga köré sejtburkot (maszkot) épít ki, és kontroll nélkül szaporodik. Ehhez a környezetéből intenzíven energiát és a létfenntartáshoz szükséges elemeket von el.

A CELLADAM terápia ezt a kommunkációt kísérli meg helyreállítani a rákos sejt és környezete között. Hogyan?
A CELLADAM hatóanyag membránaktív hatásával demaszkírozni képes a rákos sejteket. Jelképesen, levéteti az álarcot és felismerhetővé teszi a szervezet immunrendszere számára.
A CELLADAM hatóanyag antiproliferatív hatása egyrészt segíti a kommunikációs kapcsolat újrafelvételét a környező egészséges sejtekkel, másrészt gátolja a rákos sejtek további szaporodását. Ha a kapcsolatfelvétel sikerül, akkor az eredetileg rákos sejt a környezetével azonos funkciót ellátni képes sejtté differenciálódik, azaz "meggyógyul". Ha a kapcsolatfelvétel sikertelen - pl. az erős deviancia miatt - az immunrendszer elpusztítja és eltávolítja a szervezetből.

A CELLADAM hatóanyag további fontos tulajdonságai:
Az említett gyógyhatásokon kívül egyik legfontosabb tulajdonsága a CELLADAM hatóanyagnak az, hogy rendkívül jó fájdalomcsillapító hatással bír. Ezt a hatást a rákos folyamat legvégső szakaszáig kifejti. A beteget nem, vagy alig kell narkotizálni, közérzete javul, állapota végig emberhez méltó.
Virális és bakteriális fertőzések kiegészítő/támogató kezelésére is alkalmas.
Időskori panaszok esetén is eredményesen használható.

Ezen kívül immunmoduláns hatásánál fogva allergiás tünetek enyhítésére is javallott.
Végül, de nem utolsó sorban a CELLADAM nem toxikus, még a terapikus mennyiség sokszoros értékénél sem.

Mi az a CELLADAM?
A CELLADAM márkanév egy szóvédjegy, amely eredetileg egy többkomponensű gyógyhatású molekulacsoport elnevezése volt, mára egy gyógyászati rendszer összefoglaló neve. Elemei: teszt, prevenció, terápia.

TERÁPIA
A Celladam készítmények alkalmazása rosszindulatú daganatos betegségek esetén a sejtszaporodás csökkenését eredményezi mellékhatások nélkül. Ugyanakkor a kontrollhoz képest az áttétek képződését szignifikánsan gátolja.
A Celladam kedvezően befolyásolja a szervezet ellenálló képességét, megóvja a szervezetet a betegségeket kiváltó környezeti ártalmakkal szemben pl.:(influenzajárvány).
Tumor és egyéb betegségek megelőzésére, gyógyítására, illetve erőtlen állapotok kezelésére alkalmazható szer. A Celladamot a biológiai válaszadó képességet módosító anyagok közé sorolhatjuk. Elsősorban a sejtmembrán működését változtatja meg, így a különböző ingerekre bekövetkező ,,sejtválasz"módosul.

KÉSZÍTMÉNYEINK
VITACELL / CELLADAM CSEPP - 3250 Ft
Kockacukorra, kekszre, zsemlekockára, kenyérre csepegtetni a megadott cseppszámú (Vitacell: általában 10 csepp, Celladam: általában 25 csepp) dózist. A szájban sokáig forgatni, mozgatni, szopogatni, mivel a száj nyálkahártyájáról szívódik fel. A cseppek reggel vagy este egyaránt szedhetők. A bevételt követő húsz percben nem lehet enni, inni, fogat mosni, más gyógyszert bevenni.

CELLADAM KÚP - 3250 Ft /10 DB
A kúp alkalmazása előtt és után egy óráig más kúpot ne tegyen fel, ne helyezze a kúpot túl magasra, csupán 2-3 cm mélyen kerüljön a végbélbe. Hasmenés esetén nem biztosított a felszívódása. Stomás betegnél nem alkalmazható.

CELLADAM KRÉM - 3250 Ft
A gyógyítandó, illetve fájdalmas területet naponta kétszer, háromszor bekenni. Külsőleg alkalmazandó, száraz bőrre. Bőrdaganatok, psoriasis, ekcéma, aranyér, visszér ill. allergia és égési sebek helyi kezelésére. Mastopathiás, rheumás fájdalmak csökkentésére. A Celladam krém regenerálja a hámsejteket.

CELLADAM HAJSZESZ - 2400 Ft
Hetenként 2-3 alkalommal bedörzsölni a fejbőrt, hagyni rászáradni. Hajmosás utána nem szükséges. Kopaszodás, hajhullás, korpásodás ellen, a hajhagymák regenerálására.

CELLADAM ARCSZESZ - 2400 Ft
Borotválkozás után használandó. Fertőtlenít, regenerál, frissíti a bőrt, jó közérzetet biztosít.

CDM AMPULLA - 8900 Ft / 5 DB
Steril oldat, inhalálásra, intravénás beadásra alkalmas.
Heti 1, súlyosabb esetben 2 ampulla ajánlott.

2097 Pilisborosjenő, Fő út 24.(központ)
Tel: 06-26-336-002, 06-26-336-307 Fax: 06-26-536-007

1067 Budapest
Teréz krt. 31. (a kapualjban, 2-es kapucsengő)(Oktogon felöl a Nyugati pályaudvari felé, jobb oldalon)
Tel : 06 1 312-2053,

Nyitvatartási idő:
hétfő és szerda: 8 - 17, kedd és csütörtök: 8 - 15:30, péntek: 8 - 13:30
Ebédidő: 12-12.30

Forrás : Link
 
 
3 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: antiproliferatív, létfenntartáshoz, differenciálódik, influenzajárvány, molekulacsoport, immunegyensúlyt, sejtszaporodás, felismerhetővé, többkomponensű, immunrendszere, újrafelvételét, gyógyhatásokon, szignifikánsan, helyreállítani, készítményeink, regenerálására, környezetüktől, pilisborosjenő, függetlenednek, visszaállítani, immunrendszer, csökkentésére, mellékhatások, borotválkozás, nyitvatartási, kivizsgálásra, rosszindulatú, környezetével, tulajdonságai, beigazolódott, zsemlekockára, demaszkírozni, környezetéből, immunmoduláns, kommunikációs, narkotizálni, rákos elváltozások, elmúlt évtizedekben, rosszindulatú daganatok, malignus folyamatot, hatóanyagnak mindemellett, prevenció lehetőségét, rákos folyamatok, rákos megbetegedés, esetek 90%-ban, felborult immunegyensúlyt, precancer állapot, csepp-kúra után, teszt eredménye, cseppnél erőteljesebb, sejtek közötti, rákos sejtek, CELLADAM CSEPP, CELLADAM KÚP, CELLADAM KRÉM, CELLADAM HAJSZESZ, CELLADAM ARCSZESZ,
Beteg (#1)   2018-08-22 12:19:12
Mikor lesz már kúp, hónapok óta nagy szükségem lenne rá :(
Beteg (#2)   2018-08-22 12:22:00
Tisztelt Cím!

Június óta nem kapható kúp a budapesti, Teréz krt. 31. alatt lévő boltban. Ott arra hivatkoznak azért nincs, mert az alapanyagot külföldről szerzik be hozzá, én ezt nem igazán tudom elfogadni.
Kérem szíveskedjenek mielőbb választ adni, mert nagy szükségünk lenne rá.

Köszönöm
H.E.
pacsakute (#3)   2018-08-23 13:17:55
Kedves H.E.
Ez csak egy ismertető a Celladamról. Nem vagyok sem forgalmazó sem árusító.... csupán ezt a saját blogot építgetem.
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Jó éjszakát  Alázat  Hogy lehet megtartani  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Fehér virág  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Akarat  Idő  Próbálj meg ...  George Gordon Lord Byron: Inez...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Jó éjszakát  Akarat  Akarat  Mai harmónia kártyám  Gonosz démon-álarc  Adakozás  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Tavaszi kép  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Varga János Veniam - Fontos sz...  Soha ne kedvezz...  Alvó cicák  Png csokor  Tóth Ágnes - Szervusz pad  s immár én is felragyogva, ért...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  A televizió nem a kultúrát kép...  Esti kép  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam  Png csokor  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Sokan azt tartják  Png nő  Esti kép  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép estét  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Akarat  A sors  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Kövesd a cowboyt!  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png lepke  Mi lenne ha  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Kaffka_Margit  A Megváltó szolgálatában  Png cica  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Erdőn  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
rákos elváltozások, elmúlt évtizedekben, rosszindulatú daganatok, malignus folyamatot, hatóanyagnak mindemellett, prevenció lehetőségét, rákos folyamatok, rákos megbetegedés, esetek 90%-ban, felborult immunegyensúlyt, precancer állapot, csepp-kúra után, teszt eredménye, cseppnél erőteljesebb, sejtek közötti, rákos sejtek, celluláris kommunikáció, sejt önmaga, környezetéből intenzíven, létfenntartáshoz szükséges, kommunkációt kísérli, rákos sejt, rákos sejteket, szervezet immunrendszere, kommunikációs kapcsolat, környező egészséges, kapcsolatfelvétel sikerül, eredetileg rákos, környezetével azonos, kapcsolatfelvétel sikertelen, erős deviancia, immunrendszer elpusztítja, említett gyógyhatásokon, rákos folyamat, terapikus mennyiség, többkomponensű gyógyhatású, gyógyászati rendszer, sejtszaporodás csökkenését, kontrollhoz képest, áttétek képződését, szervezet ellenálló, betegségeket kiváltó, biológiai válaszadó, sejtmembrán működését, különböző ingerekre, megadott cseppszámú, szájban sokáig, száj nyálkahártyájáról, cseppek reggel, bevételt követő, hajhagymák regenerálására, antiproliferatív, létfenntartáshoz, differenciálódik, influenzajárvány, molekulacsoport, immunegyensúlyt, sejtszaporodás, felismerhetővé, többkomponensű, immunrendszere, újrafelvételét, gyógyhatásokon, szignifikánsan, helyreállítani, készítményeink, regenerálására, környezetüktől, pilisborosjenő, függetlenednek, visszaállítani, immunrendszer, csökkentésére, mellékhatások, borotválkozás, nyitvatartási, kivizsgálásra, rosszindulatú, környezetével, tulajdonságai, beigazolódott, zsemlekockára, demaszkírozni, környezetéből, immunmoduláns, kommunikációs, narkotizálni, erőteljesebb, szaporodását, eredményesen, közelítésben, hatóanyagnak, membránaktív, tulajdonsága, kommunikáció, szervezetből, köszönhetően, kommunkációt, legfontosabb, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4775
  • e Hét: 13557
  • e Hónap: 45043
  • e Év: 249744
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.