Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Könnyű poggyásszal utazz!
  2011-02-18 21:06:57, péntek
 
  "Annakokáért mi is, kiket a bizonyságoknak ily nagy fellege vesz körül, félretéve minden akadályt és a megkörnyékező bűnt, kitartással fussuk meg az előttünk levő küzdő tért. Nézvén a hitnek fejedelmére és bevégezőjére Jézusra..." (Zsidók 12:1-2)

Ha egyszer már eldöntötted, hogy befejezed a versenyedet, akkor a szellemi agresszivitásnak van egy másik eleme, amelyet működésbe kell hoznod. Ez a türelem.

A türelem nem hangzik nagyon erőszakosnak, ugye? Pedig az. A Zsidók 12:1-2-ben az ige azt mondja: "kitartással fussuk meg az előttünk levő küzdő tért."

Gondolj azokra az olimpiai futókra. Gondolj rájuk, ahogy edzenek, hajtják magukat a végső határig, a célra összpontosítanak, és nap-nap után gyakorlatoznak - hogyan? Türelemmel! A görögben ez a szó azt jelenti: állandó folyamatosság (türelem, tűrés, elviselés; kitartás, állhatatosság.)

A türelem azt jelenti, hogy nem adod fel. Folyamatosan teszed, a legjobb tudásod szerint. Lehet, hogy egy ideig nem látsz még eredményt. De ha kitartasz, akkor el fogsz jutni a célba. Ahogy Kenneth Hagin mondja: "Isten nem minden szombat este rendezi, de rendezi a számlát."
Ha türelemmel futod a versenyt, akkor akadálytalanul futsz. "...félretéve minden akadályt (angolban: terhet) és a megkörnyékező bűnt, kitartással fussuk meg az előttünk levő küzdő tért. Nézvén a hitnek fejedelmére és bevégezőjére Jézusra..." (Zsidók 12:1-2).

Az akadály (angolban: teher) és a bűn két különböző dolog. De mindkettőt el kell távolítanunk, hogyha folytatni akarjuk a futást.
A terhek olyan dolgok, amelyek lehúznak téged a fizikai világba, amikor szárnyalnod kellene a Szellemben. Tehát engedd el, bármi is tart téged vissza! Törtess előre a Szellemben és fuss!

A bűnt Isten igéje és a Szent Szellem meggyőző ereje leplezi le. Tudod, hogy mikor estél bűnbe. Valld meg azt. Rendezd le, hogy futhassál. Szabadulj meg tőle és térj vissza a pályádra.

ALAPIGE: Mt.11:28-30

28 Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.
29 Vegyétek magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy szelíd vagyok, és alázatos szívű, és megnyugvást találtok lelketeknek.
30 Mert az én igám boldogító, és az én terhem könnyű.



[Forrás: Gloria Copeland - Törtess! Ez mindent megér!]
Link Link





Link Ausztrál citrom
 
 
0 komment , kategória:  * Napi Ige *  
Címkék: agresszivitásnak, összpontosítanak, bizonyságoknak, gyakorlatoznak, akadálytalanul, megkörnyékező, folyamatosság, megfáradtatok, állhatatosság, erőszakosnak, folyamatosan, távolítanunk, bevégezőjére, eldöntötted, szárnyalnod, lelketeknek, megnyugvást, fejedelmére, kitartással, annakokáért, versenyedet, türelemmel, mindkettőt, mindnyájan, szellemben, tanuljátok, elviselés, különböző, működésbe, félretéve, folytatni, boldogító, befejezed, eredményt, futhassál, szabadulj, megkörnyékező bűnt, előttünk levő, hitnek fejedelmére, szellemi agresszivitásnak, másik eleme, olimpiai futókra, végső határig, célra összpontosítanak, legjobb tudásod, terhek olyan, fizikai világba, bűnt Isten, Ahogy Kenneth Hagin, Szent Szellem, Gloria Copeland,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A kételkedés kezelése  Png kislány  Akarat  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Szabolcska Mihály – Ákác...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Tanuld meg ezt a versemet  Makszim Gorkij gondolata  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  A sors  Tanuld meg ezt a versemet  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Hiányzik  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Őrizkednünk kell...  Png lepke  Csak a fogyatkozás látható  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Még csak most kezdődik a nap  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szép álmokat!  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Tanuld meg ezt a versemet  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Adakozás  Jó éjszakát  képre írva  Egy bizonyos határt  Png ház  Jónás Tamás – Végtelen b...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Png virág  Sose bánj semmit  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Lóhere  A kételkedés kezelése  Julian Brass gondolata  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Őrizkednünk kell...  Erdőn  A jó emberek mindig szépek mar...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Leonardo da Vinci gondolata  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png férfi  Radikális szeretet  Irgalom és ítélet  Ne kapaszkodj magasabbra,  Makszim Gorkij gondolata  Akarat  Fehér virág  Kövesd a cowboyt!  Akarat  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  s immár én is felragyogva, ért...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Hazára minden embernek szükség...  Tanuld meg ezt a versemet 
Bejegyzés Címkék
megkörnyékező bűnt, előttünk levő, hitnek fejedelmére, szellemi agresszivitásnak, másik eleme, olimpiai futókra, végső határig, célra összpontosítanak, legjobb tudásod, terhek olyan, fizikai világba, bűnt Isten, agresszivitásnak, összpontosítanak, bizonyságoknak, gyakorlatoznak, akadálytalanul, megkörnyékező, folyamatosság, megfáradtatok, állhatatosság, erőszakosnak, folyamatosan, távolítanunk, bevégezőjére, eldöntötted, szárnyalnod, lelketeknek, megnyugvást, fejedelmére, kitartással, annakokáért, versenyedet, türelemmel, mindkettőt, mindnyájan, szellemben, tanuljátok, elviselés, különböző, működésbe, félretéve, folytatni, boldogító, befejezed, eredményt, futhassál, szabadulj, magatokra, kitartasz, előttünk, olimpiai, ausztrál, lehúznak, kitartás, vegyétek, akadályt, angolban, terhelve, jöjjetek, görögben, versenyt, meggyőző, szellemi, alázatos, találtok, énhozzám, copeland, pályádra, jelenti, állandó, futókra, mindent, határig, törtess, rendezi, számlát, magukat, edzenek, hajtják, gondolj, türelem, legjobb, kenneth, tudásod, kellene, amelyet, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2123
  • e Hét: 6350
  • e Hónap: 17403
  • e Év: 78704
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.