Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Rák elleni fűszerek
  2017-10-02 12:47:04, hétfő
 
 



MINDENKI SZERETNÉ TUDNI A TITKÁT, HOGY ELŐZHETI MEG A RÁK KIALAKULÁSÁT VAGY MIKÉNT HARCOLHAT ELLENE, DE AZT TUDTAD, HOGY EBBEN NÉHÁNY FŰSZER IS A SEGÍTSÉGEDRE LEHET?


Az alábbi fűszerek, melyek az egész világon bármely konyhában megtalálhatók, nagy sikereket mutatnak a rákkutatásokban. Ha elkezded napi szinten használni ezeket a fűszereket, tehetsz azért, hogy megelőzd a rák kialakulását.

1. GYÖMBÉR
Nagyon hatékony a rák megelőzése, illetve leküzdése során, mivel a gyömbér erős antioxidáns, emellett gyulladáscsökkentő hatású. Amikor friss gyömbért használsz fel, egy gingerol nevű hatóanyagot viszel a szervezetedbe, mely a reumás gyulladásokat tudja csökkenteni, míg szárított formában egy úgynevezett zingeront, mely nagyon hatásos hasmenés esetén.

2. FOKHAGYMA
Nemcsak a rákos sejteket pusztítja el, de a fokhagyma fokozza az emésztést és a magas koleszterint is csökkenti. Az egészségi előnyei mellett pedig remek ízt biztosít az ételednek.

3. CAYANNE BORS
A cayenne borsban található kapszaicin segít harcolni a rákos sejtekkel, emellett pedig gátolja a beteg sejtek növekedését. A kísérletek szerint a cayenne bors kifejezetten hatásos a prosztatarák esetében.

4. KURKUMA
Ez a tipikus indiai fűszer egy kurkumin nevű összetevőt tartalmaz, mely a rák minden típusával harcol. Nem kell aggódni, az egészséges sejteket békén hagyja, csak a rákos sejteket pusztítja el. Érdekesség, hogy a kurkumin sárga színe adja a curry színét is.

5. SÁFRÁNY
A sáfrány több mint 150 olyan vegyületet tartalmaz, ami kellemetlen szagot áraszt, nem csoda hát az erős illata. A 150 között azonban van néhány nagyon értékes is, mint például a likopin, karotinok és zeaxantin, melyek mind harcolnak a rákkal, megelőzik a tumor kialakulását és növekedését.

6. OREGANO
Az oregano a prosztatarák esetében lép fel a leghatékonyabban, ugyanis egy quercetin nevű anyagnak köszönhetően meggátolja a rákos sejtek növekedését. Ezen felül az oreganonak antimikrobiális hatása is van, vagyis meggátolja a gombák és baktériumok szaporodását.

7. FAHÉJ
Csökkenti a rák kialakulásának kockázatát, mert nagyon magas a kalcium- és vastartalma. Napi ½ teáskanál fahéjjal fogyasztva már élvezheted minden előnyét ennek a fűszernek, mint mondjuk az erős gyulladáscsökkentő hatását is.

Ezek a fűszerek hatékonyan harcolnak a rákkal és stabilizálják a szervezeted állapotát. Azoknál, akiknél nem diagnosztizáltak rákot, segíthetnek a megelőzésben ezek a fűszerek, de mint láttuk, számos egészségi előnnyel bírnak, kár lenne kihagyni őket az étrendedből.

Talán a legpopulárisabb előnyt az jelenti, hogy a fenti fűszerek rendszeres fogyasztása kapcsolatba hozható a súlyvesztéssel, vagyis tulajdonképpen fogyasztanak. De ezen kívül segítenek, hogy az olyan neurodegeneratív betegségek elkerüljenek, amilyen az Alzheimer-kór. A legjobb pedig talán az bennük, hogy a legegyszerűbb élelmiszerboltban is megtalálhatók, így mindenki könnyen és olcsón hozzájuthat ezekhez az igazi csodaszerekhez.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Fűben fában....  
Címkék: leghatékonyabban, neurodegeneratív, diagnosztizáltak, rákkutatásokban, legpopulárisabb, antimikrobiális, tulajdonképpen, kialakulásának, súlyvesztéssel, csodaszerekhez, gyulladásokat, megtalálhatók, legegyszerűbb, szervezetedbe, stabilizálják, kifejezetten, prosztatarák, kialakulását, elkerüljenek, fogyasztanak, segítségedre, koleszterint, szaporodását, megelőzésben, köszönhetően, kellemetlen, csökkenteni, növekedését, vastartalma, segíthetnek, hatóanyagot, hozzájuthat, fogyasztása, baktériumok, kapcsolatba, antioxidáns, alábbi fűszerek, egész világon, gyömbér erős, gingerol nevű, reumás gyulladásokat, úgynevezett zingeront, rákos sejteket, fokhagyma fokozza, magas koleszterint, egészségi előnyei, cayenne borsban, rákos sejtekkel, beteg sejtek, kísérletek szerint, cayenne bors, prosztatarák esetében, MINDENKI SZERETNÉ TUDNI TITKÁT, HOGY ELŐZHETI MEG RÁK KIALAKULÁSÁT VAGY MIKÉNT HARCOLHAT ELLENE, HOGY EBBEN NÉHÁNY FŰSZER IS SEGÍTSÉGEDRE LEHET, CAYANNE BORS,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png rózsa csokor  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Tavaszi kép  Png csokor  Tanuld meg ezt a versemet  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Nem tudhatod  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Png telefon  Png ház  Png kislány  Örülök, hogy látlak!  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Akarat  Png csokor  Erdőn  Png kutya  Kerüld el az evangélium örömén...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Alázat  Nagyi telefonál  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Mai harmónia kártyám  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png cica  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Erdőn  Gonosz démon-álarc  Png kislány  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Minden harmadik...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Egy hatékony szolga  A boldog családok mind hasonló...  Gonosz démon-álarc  Egy bizonyos határt  Örülök, hogy látlak!  A televizió nem a kultúrát kép...  Julian Brass gondolata  Paul David Tripp Április 21  Zilahy Lajos gondolata  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Elköszönt  Tanuld meg ezt a versemet  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Zilahy Lajos gondolata  Egy bizonyos határt  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Garai Gábor - Takarítás  Az igazi szeretetért rendszeri...  Bounty krémes  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nagyi telefonál  Alvó cicák  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam Krisztinától  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Nem méltó hozzád  Leonardo da Vinci gondolata  Reménység és erő Krisztustól e...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Jó éjszakát  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Gonosz démon-álarc  Alázat  Facebookon kaptam  Akarat  Nem számIt  Mit beszél, nem értem, hogy m... 
Bejegyzés Címkék
alábbi fűszerek, egész világon, gyömbér erős, gingerol nevű, reumás gyulladásokat, úgynevezett zingeront, rákos sejteket, fokhagyma fokozza, magas koleszterint, egészségi előnyei, cayenne borsban, rákos sejtekkel, beteg sejtek, kísérletek szerint, cayenne bors, prosztatarák esetében, tipikus indiai, kurkumin nevű, egészséges sejteket, kurkumin sárga, curry színét, sáfrány több, erős illata, tumor kialakulását, quercetin nevű, rákos sejtek, oreganonak antimikrobiális, fűszerek hatékonyan, szervezeted állapotát, megelőzésben ezek, legpopulárisabb előnyt, fenti fűszerek, olyan neurodegeneratív, legjobb pedig, legegyszerűbb élelmiszerboltban, igazi csodaszerekhez, leghatékonyabban, neurodegeneratív, diagnosztizáltak, rákkutatásokban, legpopulárisabb, antimikrobiális, tulajdonképpen, kialakulásának, súlyvesztéssel, csodaszerekhez, gyulladásokat, megtalálhatók, legegyszerűbb, szervezetedbe, stabilizálják, kifejezetten, prosztatarák, kialakulását, elkerüljenek, fogyasztanak, segítségedre, koleszterint, szaporodását, megelőzésben, köszönhetően, kellemetlen, csökkenteni, növekedését, vastartalma, segíthetnek, hatóanyagot, hozzájuthat, fogyasztása, baktériumok, kapcsolatba, antioxidáns, étrendedből, szervezeted, úgynevezett, kockázatát, megelőzése, érdekesség, kapszaicin, élvezheted, oreganonak, rendszeres, kísérletek, hatékonyan, összetevőt, fogyasztva, betegségek, meggátolja, fűszereket, egészséges, vegyületet, szárított, quercetin, található, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2804
  • e Hét: 7649
  • e Hónap: 39135
  • e Év: 243836
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.