Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
7 pozitív karmikus törvény- megszabadít a rossz karmádtól
  2017-10-12 19:37:30, csütörtök
 
   
  Ahhoz, hogy lebontsd a negatív karmádat, jó emberré kell válnod, nem szabad elkövetned a múltban már egyszer elkövetett hibákat, törekedj arra, hogy úgy magadnak, mint másoknak is segítesz, ha baj van.

Nem létezik olyan emberi sors, és karma sem, amelyen ne lehetne változtatni. Ha úgy érzed, hogy az életből neked mindig a nehézségek, a megpróbáltatások jutnak, akkor itt az ideje, hogy szemléletet válts, főként akkor, hogy a családban gyakori vendég a negatív karma.

Íme 7 olyan karmikus törvény, amely segít jobbá tenni az életed, a sorsodat:

1. HA POZITÍV VÁLTOZÁST SZERETNÉL AZ ÉLETEDBEN, AKKOR TENNED KELL AZÉRT, HOGY AZ BEKÖVETKEZZEN
Az emberek egy bizonyos életkorban hajlamosak megfeledkezni arról, hogy csak akkor lehetséges pozitív változást elérni az életben, ha tesznek is érte. Arra nem szabad és nem is érdemes várni, hogy majd jobb irányba mozdul el az életed. Reménykedés helyett inkább cselekedni kell.

2. TUDD KONTROLLÁLNI A SAJÁT SZEMÉLYISÉGEDET
A nap végén egyetlen "dolgot" kell tudnod kordában, kontroll alatt tartanod, mégpedig saját magadat. Másokat nem irányíthatsz, a felelősséget csak a saját tetteidért vállalhatod, és vállalnod is kell.

3. AZ ÉLETED A SAJÁT ALKOTÁSOD
A saját életedre tekints úgy, mint egy műalkotásra. Te vagy a művész, neked van egyedül jogod, hogy úgy színezd ki az életedet és olyan színeket használj, amelyek csak szeretnél és amelyek megfelelnek a saját igényednek, sorsodnak.

4. AZ "ÉLETMESE" ADDIG ISMÉTLŐDIK, AMEDDIG MEG NEM TANULOD
Az egyik legfontosabb karmikus törvény úgy szól, hogy mindaddig, míg nem tanulod meg az életleckét, ameddig meg rá nem jössz a tanulságra, addig nem fogsz tudni változtatni az életeden.

5. A DOLGOK CSAK AKKOR VÁLNAK ÉRTÉKESSÉ, HA AZOKÉRT KEMÉNYEN MEGKÜZDESZ
Valaminek csak akkor lesz igazi értéke, ha azért komolyan és keményen megküzdesz, máskülönben nem tudod értékelni, nem tudsz örülni annak a bizonyos dolognak, megvalósításnak.

6. A LEGNAGYOBB SZEMÉLYES SIKER ÉS ELÉGTÉTEL AKKOR VAN, MIKOR A KÖZÖSSÉG SZÁMÁRA IS POZITÍV DOLGOT SIKERÜL MEGVALÓSÍTANOD, AMI MINDENKIT ÖRÖMMEL TÖLT EL.
Ha gazdaggá, tehetőssé válsz, akkor segítsd a környezetedet, a közösséget, amelyben élsz, mert az igazi boldogságot csak így tudod megtapasztalni. Ez a karmádra is jó hatással van.

7. LÉGY BOLDOG!
Ez a legfontosabb törvény mindközül. A boldogság energiája képes a leghatásosabban semlegesíteni a negatív karmát.
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: megpróbáltatások, leghatásosabban, személyiségedet, megvalósításnak, megtapasztalni, megvalósítanod, bekövetkezzen, semlegesíteni, megfeledkezni, környezetedet, legfontosabb, irányíthatsz, kontrollálni, felelősséget, műalkotásra, szemléletet, máskülönben, megfelelnek, boldogságot, reménykedés, vállalhatod, változtatni, ismétlődik, nehézségek, megküzdesz, életleckét, életkorban, hajlamosak, lehetséges, cselekedni, közösséget, tanulságra, elkövetned, tetteidért, igényednek, legnagyobb, negatív karmádat, életből neked, megpróbáltatások jutnak, családban gyakori, negatív karma, bizonyos életkorban, felelősséget csak, saját tetteidért, saját életedre, saját igényednek, egyik legfontosabb, bizonyos dolognak, igazi boldogságot, legfontosabb törvény, boldogság energiája, leghatásosabban semlegesíteni, POZITÍV VÁLTOZÁST SZERETNÉL AZ ÉLETEDBEN, AKKOR TENNED KELL AZÉRT, HOGY AZ BEKÖVETKEZZEN, TUDD KONTROLLÁLNI SAJÁT SZEMÉLYISÉGEDET, ÉLETED SAJÁT ALKOTÁSOD, ADDIG ISMÉTLŐDIK, AMEDDIG MEG NEM TANULOD, DOLGOK CSAK AKKOR VÁLNAK ÉRTÉKESSÉ, AZOKÉRT KEMÉNYEN MEGKÜZDESZ, LEGNAGYOBB SZEMÉLYES SIKER ÉS ELÉGTÉTEL AKKOR VAN, MIKOR KÖZÖSSÉG SZÁMÁRA IS POZITÍV DOLGOT SIKERÜL MEGVALÓSÍTANOD, MINDENKIT ÖRÖMMEL TÖLT EL, LÉGY BOLDOG,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
s immár én is felragyogva, ért...  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Alázat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Bertolt Brecht -től idézet  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png csokor  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Jó éjszakát  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Lóhere  Facebookon kaptam  Rátalálsz  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Jó éjszakát  Radikális szeretet  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Png kislány  Varga János Veniam - Fontos sz...  Egy bizonyos határt  Idő  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Neked tudnod kell  Png férfi  Egy lelki imádság  Hazára minden embernek szükség...  Png férfi  A jó emberek mindig szépek mar...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  A boldog családok mind hasonló...  A jó emberek mindig szépek mar...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Esti kép  Egy bizonyos határt  Makszim Gorkij gondolata  Alvó cicák  Akarat  képre írva  Facebookon kaptam  Png virág  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Nagyon különös  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Ágai Ágnes – Csendélet  Leonardo da Vinci gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Nem számIt  Varga János Veniam - Fontos sz...  Erdőn  George Byron - Ahogy itt jár -...  Minden harmadik...  Egy maradéktalanul uralt világ  Egy lelki imádság  Kaffka_Margit  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  Szabolcska Mihály – Ákác...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Bounty krémes  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam Krisztinától  Popper Péter szavai  Png nő 
Bejegyzés Címkék
negatív karmádat, életből neked, megpróbáltatások jutnak, családban gyakori, negatív karma, bizonyos életkorban, felelősséget csak, saját tetteidért, saját életedre, saját igényednek, egyik legfontosabb, bizonyos dolognak, igazi boldogságot, legfontosabb törvény, boldogság energiája, leghatásosabban semlegesíteni, negatív karmát, megpróbáltatások, leghatásosabban, személyiségedet, megvalósításnak, megtapasztalni, megvalósítanod, bekövetkezzen, semlegesíteni, megfeledkezni, környezetedet, legfontosabb, irányíthatsz, kontrollálni, felelősséget, műalkotásra, szemléletet, máskülönben, megfelelnek, boldogságot, reménykedés, vállalhatod, változtatni, ismétlődik, nehézségek, megküzdesz, életleckét, életkorban, hajlamosak, lehetséges, cselekedni, közösséget, tanulságra, elkövetned, tetteidért, igényednek, legnagyobb, elkövetett, energiája, családban, boldogság, alkotásod, vállalnod, szeretnél, változást, mindaddig, életedben, értékelni, értékessé, tehetőssé, sorsodnak, személyes, elégtétel, mindközül, valaminek, mindenkit, kontroll, amelyben, kordában, egyetlen, sorsodat, dolognak, gazdaggá, bizonyos, törekedj, életeden, lebontsd, keményen, magadnak, tartanod, életmese, karmikus, komolyan, karmádra, segítesz, mégpedig, használj, életedre, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5948
  • e Hét: 14730
  • e Hónap: 46216
  • e Év: 250917
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.