Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gyógyítás hagymával
  2018-03-07 11:33:04, szerda
 
 



Furcsa ötlet, de ha egészségről és gyógyításról van szó, érdemes felülemelkedni az előítéleteken. Márpedig hagymával a lábunkon aludni hagyományos gyógyászati módszer a világ számos pontján, már az ősi kínaiak is alkalmazták. Ha nem csak kipróbálod, de rendszeresen így alszol, számos pozitív hatását élvezheted!

A kínaiak rájöttek, hogy a talpunkban és a lábfejünkben számtalan idegvégződés található. Ezek a belső szerveinkhez kapcsolódnak és összeköttetésben állnak az idegrendszerrel is. A hagymának erős antibakteriális és vírusellenes hatása is van, valamint méregtelenítőként is kiválóan működik. Ha felszeleteled és beleteszed a zoknidba éjszakára, hatékonyan megtisztítja a szervezetet a toxikus anyagoktól.

1. A hagyma méregteleníti a testet
Sok kénes összetevő található benne, ezek adják erős szagát. Ugyanakkor a kén segít a szervezetnek megszabadulni a káros anyagoktól, főként a máj méregtelenítését látja el hatékonyan.

2. Lábszag ellen
A hagyma antibakteriális és gombaölő hatása segíthet azokon, akik kellemetlen lábszaggal küzdenek. Ennek ugyanis a kórokozók állnak a hátterében. Ha gyors megoldást akarsz, próbáld ki!

3. Tisztítja a vért
Amikor a hagymát a lábadra helyezed, foszforsav szabadul fel. Ez a bőrön keresztül bekerül a véráramba és megtisztítja a vért.

4. Erősíti az immunrendszert
Antibakteriális és antivirális hatásának köszönhetően az immunrendszerünk hatékonyabban tudja legyőzni a betegségeket kiváltó kórokozókat, a gyulladásokat és fertőzéseket.

5. Tisztítja a levegőt
Valószínűleg eszedbe sem jutna a hagymát bármilyen formában a hálószobába vinni. Pedig nagyon jó hatással van a beltéri levegőre. Miközben alszol, megtisztítja azt a toxinok és vegyi anyagok megkötésével.

Így csináld!
Végy egy fej vörös- vagy lilahagymát és szeleteld fel. Olyan vékony szeletekre vágd, hogy könnyedén be tudd helyezni őket a zoknidba.
Helyezd a hagymaszeleteket a talpad alá és húzz fel egy zoknit, hogy a helyükön tartsd őket.
Hagyd magadon a zoknit egész éjszaka.
Ennyi az egész! Miközben alszol, a hagyma hatóanyagai beszívódnak a bőrön keresztül a testedbe, és ott fejtik ki tisztító, gyógyító hatásaikat. Még a szobád levegője is megtisztul a baktériumoktól, ettől is hamarabb fogsz gyógyulni!

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: összeköttetésben, hagymaszeleteket, immunrendszerünk, méregtelenítését, antibakteriális, idegrendszerrel, baktériumoktól, immunrendszert, felülemelkedni, hatékonyabban, gyulladásokat, felszeleteled, méregteleníti, előítéleteken, megszabadulni, megkötésével, szervezetnek, rendszeresen, megtisztítja, vírusellenes, kapcsolódnak, szerveinkhez, idegvégződés, köszönhetően, lábfejünkben, gyógyításról, fertőzéseket, betegségeket, valószínűleg, kórokozókat, hatóanyagai, hagyományos, gyógyászati, szervezetet, alkalmazták, beszívódnak, lábunkon aludni, világ számos, kínaiak rájöttek, lábfejünkben számtalan, belső szerveinkhez, hagymának erős, zoknidba éjszakára, toxikus anyagoktól, hagyma méregteleníti, szervezetnek megszabadulni, káros anyagoktól, hagyma antibakteriális, kórokozók állnak, lábadra helyezed, bőrön keresztül, immunrendszerünk hatékonyabban,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Somlyó Zoltán - Orgonával  Segíts neki dicsérni Téged  A pitypang legendája  Ma van a magyar költészet napj...  Szép estét  Pitypang szökőkút  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Zilahy Lajos gondolata  Bársony székben  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Zilahy Lajos gondolata  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Tanmese  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  József Attila - Kopogtatás nél...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Tanmese  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Márai Sándor tollából  Egy párkányon  Egy barátság története  Borzasztó  Jó éjszakát  40 felett  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Szép estét  Szép estét kedves látogatóimna...  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Nevelőszülőkhöz adták,  József Attila – Keresek ...  A felvilágosodás...  Különleges  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Mindig lesz olyan  Dóró Sándor: Embernek maradni  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam Krisztinától  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam Krisztina b...  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Eduardo Sacheri gondolata  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlékezz  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Esterházy Péter: Harmonia c...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Robert Merle tollából  különleges  Egy párkányon  Otthon  Alvó cica  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Spenót fasírttal  Paul Éluard - És egy mosoly  Isten hűségének mértéke  Alvó cicák  Anyák napjára  Paul Éluard - És egy mosoly 
Bejegyzés Címkék
lábunkon aludni, világ számos, kínaiak rájöttek, lábfejünkben számtalan, belső szerveinkhez, hagymának erős, zoknidba éjszakára, toxikus anyagoktól, hagyma méregteleníti, szervezetnek megszabadulni, káros anyagoktól, hagyma antibakteriális, kórokozók állnak, lábadra helyezed, bőrön keresztül, immunrendszerünk hatékonyabban, betegségeket kiváltó, hagymát bármilyen, hálószobába vinni, beltéri levegőre, helyükön tartsd, zoknit egész, hagyma hatóanyagai, szobád levegője, összeköttetésben, hagymaszeleteket, immunrendszerünk, méregtelenítését, antibakteriális, idegrendszerrel, baktériumoktól, immunrendszert, felülemelkedni, hatékonyabban, gyulladásokat, felszeleteled, méregteleníti, előítéleteken, megszabadulni, megkötésével, szervezetnek, rendszeresen, megtisztítja, vírusellenes, kapcsolódnak, szerveinkhez, idegvégződés, köszönhetően, lábfejünkben, gyógyításról, fertőzéseket, betegségeket, valószínűleg, kórokozókat, hatóanyagai, hagyományos, gyógyászati, szervezetet, alkalmazták, beszívódnak, hálószobába, antivirális, lilahagymát, kellemetlen, egészségről, lábszaggal, beleteszed, hatékonyan, megtisztul, hátterében, foszforsav, szeletekre, ugyanakkor, kipróbálod, anyagoktól, hatásaikat, élvezheted, talpunkban, összetevő, szeleteld, tisztítja, található, éjszakára, megoldást, kórokozók, keresztül, bármilyen, könnyedén, hatásának, számtalan, hagymának, véráramba, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 28 db bejegyzés
e év: 509 db bejegyzés
Összes: 49302 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 717
  • e Hét: 2700
  • e Hónap: 16449
  • e Év: 221150
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.