Belépés
charlotteani.blog.xfree.hu
"Az orczának szomorúsága által jobbá lesz a szív" (Prédikátor 7:3) Nálam helye van az érzelmeknek, az állatok szeretetének, a Bibliának, az élet dol... Molnár Anikó
1976.03.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Cseh Annamária/képtár
  2009-03-27 13:13:10, péntek
 
 



Link

Cseh Annamária (méretei: 177 cm, 53 kg, / 86-59-89)két bátyjának húga. Budapesten született 1978 október 17-én. Jelenleg Párizsban él "nem egyedül".
Már 3 éves korában kitűnt a szépsége. Szülei igyekeztek úgy nevelni, hogy ne csak a kinézetét tartsa fontosnak. A tanulással sosem volt gondja, így sikerült egyensúlyt tartania a külseje és a belső énje között.
Tinikorú lehetett, amikor édesanyja erősítő torna után rábukkant egy hét végi smink tanácsadással egybekötött mozgás- és személyiségfejlesztő tréningről szóló hirdetésre.
Még ezután is csak hobbiszinten foglalkozott a modellkedéssel, bemutatókon és fotózásokon vett részt.
Édesapjának hála, aki még gyermekkorában megszerettette vele azt a "játékot", nem volt lámpaláza a kamerák előtt.

1995-ben, (17 évesen) fordult komolyra a dolog, amikor megnyerte a Supermodell of the World világdontőjét.
Mintegy varázsütésre, hirtelen a nemzetközi divatvilág forgatásainak kellős közepén találta magát, New Yorkba, Milanóba, Barcelonába, Tokióba és Párizsba kezdte a szakmai tapasztalatszerzést.
Fotózások, reklámfilmforgatások és divatbemutatók, ingázások sorozata következett.
Mindig úton volt, szinte le se tette a bőröndjét, máris indult tovább. Rengeteget utazik, de természetesen hiányzik neki a családja. Szoros a kapcsolatuk. Ha épp nem tud Pestre menni, akkor szülei és bátyái jönnek hozzá.

Időbe tellett, mire sikerült megtalálnia a helyét a modellszakmában, hiszen az évek során jó maga is sokat változott. Párizsba találta meg a helyét, ahol kibontakozhatott, s ebbe nagy szerep jutott egykori szerelmének, a mindent tudó Frank-nek.

Annamária szavai szerint: "érvényesülni csak rengeteg energia és kitartás, meg némi szerencse árán lehet. A külső adottságokon túl a modellre hárul a csapat munkájában az a feladat, hogy egy-egy produkció sikerének érdekében kreativitással, fantáziájával együtt a személyiségét is adja, kihozza magából a maximumot.
Egyik legjelentősebb sikerének könyveli el, hogy a francia Maria Claire magazin címlapján szerepelhetett. Külföldön a párizsi Elite Model Management irányítja a karrierjét, itthon pedig Gáspár Bernadett ügynöksége, az Image Model Management képviseli. A bemutató sorozatok különböző állomásain elképzelhetetlen is lenne minden felkérésnek eleget tenni megfelelő szervezés, no meg sofőr nélkül.

Fontosnak tartja, hogy az ember életében legyenek célok. Ez alakítja a jellemet, szervezi a mindennapokat. Sok mindenbe belefog, amiket általában véghezvisz.
Zongorázott, járt szolfézsra, sportol és nagyon szeret tanulni, de ezt a munkája mellett egy ideig mellőznie kellett.
Teljes erővel, maximális elkötelezettséggel dolgozik, bármibe fog bele, azt nem oldja meg közepesen, és nem hagyja félbe.

"A karrier lehet bármekkora, ha elveszik benne az ember, semmit nem ér, meg kell őrizni magunkat.
A pénz csupán eszköz, amiről általános véleménye az embereknek, sosem elég. Az igazi értékeket azonban nem lehet euróra váltani!
Nem keresek rosszul, de úgy érzem, nem a pénz a fontos, hanem, amit csinálok, mert az az alkotás!"
Szeretné, ha lenyomata maradna a modellszakmában maga után, mert addig akarja kipróbálni magát, amíg fiatal.

A szerelem nagyon fontos számára, és, hogy a férfi, akivel együtt van, karakteres személyiség legyen, hiszen Ő is az és ez a tulajdonság képes éltetni egy kapcsolatot.

2004-ben, A fény ösvényei című film forgatásán találkozott először Cseh Annamária világsztár-modell Kovács Lajos művészfilmszínésszel. Különös kapocs tartotta össze Őket.
A magyar bulvársajtó rengeteget foglalkozott 2005-ben azzal, mikor egy titkos ceremónia során feleségül ment a nála 31 évvel idősebb Kovács Lajoshoz. Házasságuk mindössze fél évig tartott. Amúgy Annamária interjúkban sosem beszél a magánéletéről.

S 3 év után:
Legközelebb a Good című Magyarországon forgatott holokauszt-filmben tűnik fel Viggo Mortensen oldalán, vagy Viggo Mortensen mögött a háttérben, tekintve, az iMDb az általa játszott figurát név nélkül, "Beautiful Woman"- ként (szép nő) tűnteti fel. A filmet pár hete vetítették először a torontói fesztiválon, nálunk leghamarabb 2009 elején lesz látható.

Újra miénk a magyar szépség! Évek óta nem volt hazai címlapon Cseh Anna Mária, miközben Párisztól New Yorkig kapkodtak utána. A Torontói Filmfesztiválon a moziban is láthatjuk őt, bár nem tartja magát színésznőnek. Mellesleg Párizsban bölcsészhallgató, és művészettörténettel szeretne foglalkozni.
Legyen elég annyi, hogy nincs egyedül! Szeretné, ha arra emlékeznének vele kapcsolatban, amit letett az asztalra!
Kiegyensúlyozott és érzelmileg biztonságban van. A többi az Ő dolga (vagy az övék).
Mindannyian emlékszünk a bulvárlapok címlapjaira, egy idő után többet olvashattunk Anna Mária kapcsolatának botrányairól, mint sikereiről, miközben arra sem vette senki a fáradtságot, hogy kiderítse, vajon ki az a lány, aki monsien Yves Saint Laurent egyik kedves modellje, aki a legnagyobbak között mozog, és aki minden jel szerint nem szédült meg saját vonzerejétől és adottságaitól, hanem boldogan igent mond, ha megkeresik. Legyen szó modellmunkáról, egy filmszerepről vagy egy interjúról...
 
 
0 komment , kategória:  {Cseh Annamária háttérképeim  
Címkék: kiegyensúlyozott, kibontakozhatott, elképzelhetetlen, bölcsészhallgató, modellszakmában, filmfesztiválon, legjelentősebb, magyarországon, kreativitással, szerepelhetett, gyermekkorában, modellmunkáról, divatbemutatók, megszerettette, modellkedéssel, mindennapokat, forgatásainak, fantáziájával, világdontőjét, természetesen, magánéletéről, személyiségét, tanácsadással, adottságaitól, kapcsolatának, filmszerepről, legnagyobbak, foglalkozott, hobbiszinten, színésznőnek, botrányairól, olvashattunk, vonzerejétől, érvényesülni, emlékeznének, varázsütésre, kinézetét tartsa, tanulással sosem, belső énje, kamerák előtt, nemzetközi divatvilág, évek során, mindent tudó, külső adottságokon, modellre hárul, csapat munkájában, francia Maria, párizsi Elite, bemutató sorozatok, ember életében, munkája mellett, ideig mellőznie, Cseh Annamária, Jelenleg Párizsban, Maria Claire, Elite Model Management, Gáspár Bernadett, Image Model Management, Kovács Lajos, Kovács Lajoshoz, Amúgy Annamária, Viggo Mortensen, Beautiful Woman, Cseh Anna Mária, Párisztól New Yorkig, Torontói Filmfesztiválon, Mellesleg Párizsban, Anna Mária, Yves Saint Laurent,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  A szeretetről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha nyitott vagy  Facebookon kaptam  Sárkány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Agárdi Gábor gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki belekortyol  Sadhguru idézet  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Rács mögé  Az idegen országok éghajlata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  képre írva  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Facebookon kaptam  Graffiti bölcsesség  Most - segíts meg Mária ,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Mire jók ?  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nagy Feró megmondta?  Haja van  képre írva  Esti képek  Facebookon kaptam  Maci az északi fény alatt  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Facebookon kaptam  A nagy természet  Facebookon kaptam  Alvó kutya  Soli Deo gloria  Levél lány  Sadhguru idézet  Facebookon kaptam  Odaadja  Az izmaink nem csak testmozgás...  Szép estét  Facebookon kaptam Krisztinától  Levél lány  Esti Ima !  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam  Virágvasárnap: az élet és a re...  Facebookon kaptam  A haj állapotának javítása egy...  Kövesd a vezetőt  Kékfestőről pár szóban  Facebookon kaptam  Az idegen országok éghajlata  Szép estét  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Nem hazudnak  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  J. Donald Walters  Idővel az ember megérti, hogy ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Benedek Elek - Virágvasárnap  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Itt most virá...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kékfestőről pár szóban  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Március  Paul David Tripp Március 28  Paul David Tripp Március 28 
Bejegyzés Címkék
kinézetét tartsa, tanulással sosem, belső énje, kamerák előtt, nemzetközi divatvilág, évek során, mindent tudó, külső adottságokon, modellre hárul, csapat munkájában, francia Maria, párizsi Elite, bemutató sorozatok, ember életében, munkája mellett, ideig mellőznie, karrier lehet, pénz csupán, igazi értékeket, modellszakmában maga, szerelem nagyon, tulajdonság képes, fény ösvényei, magyar bulvársajtó, titkos ceremónia, általa játszott, torontói fesztiválon, magyar szépség, bulvárlapok címlapjaira, legnagyobbak között, filmszerepről vagy, kiegyensúlyozott, kibontakozhatott, elképzelhetetlen, bölcsészhallgató, modellszakmában, filmfesztiválon, legjelentősebb, magyarországon, kreativitással, szerepelhetett, gyermekkorában, modellmunkáról, divatbemutatók, megszerettette, modellkedéssel, mindennapokat, forgatásainak, fantáziájával, világdontőjét, természetesen, magánéletéről, személyiségét, tanácsadással, adottságaitól, kapcsolatának, filmszerepről, legnagyobbak, foglalkozott, hobbiszinten, színésznőnek, botrányairól, olvashattunk, vonzerejétől, érvényesülni, emlékeznének, varázsütésre, kapcsolatban, biztonságban, adottságokon, legközelebb, megtalálnia, fotózásokon, bemutatókon, interjúkban, édesapjának, kapcsolatot, supermodell, szerelmének, zongorázott, barcelonába, következett, személyiség, felkérésnek, találkozott, tulajdonság, bulvársajtó, fáradtságot, címlapjaira, leghamarabb, bulvárlapok, foglalkozni, mindannyian, kapcsolatuk, fesztiválon, egybekötött, forgatásán, embereknek, tréningről, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7492 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 296
  • e Hét: 1069
  • e Hónap: 4038
  • e Év: 38204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.