Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A következő napok a tudatosság elmélyülése
  2017-12-16 17:48:49, szombat
 
  A következő napok a tudatosság elmélyülése és kiterjedt terjeszkedése lesz, ugyanúgy, ahogyan a Sungate tovább nyitotta meg Siriust és a 7. Központi Napot, most már a semmibe lépünk, mert a kozmikus tudatosság egy töredéke csökken.
Így lehetőséget kapunk egy teljes újraszületésre, ahol magasabb lelki önmagunk egyre inkább megjelenik, mint az alsó én, félreáll, és vele együtt az amnéziás fátyol, és ami elvakította minket a magasabb igazságokhoz, a bölcsességhez és a megértéshez utolsó millió év.
Itt az ideje, hogy megismerjük a belső látványt, a belső víziókat, vagy a belső hangot, az intuitív tudást, az útmutatást kristálytiszta értelemben fogjuk elérni. Figyelj erre az útmutatásra. Vedd fel.
Lehet, hogy némi csendes időt szeretne magának, ahol valóban kérheti a magasabb látást, vagy felhívhatja az életet. Légy nyitva a bármihez, és újra jegyezze fel.
A 7. Központi Nap megvilágításának tüzei megvilágítják a szívet és az elmét, és így a harmadik Szem, amely annál jobban megvilágosodik, annál nagyobb lesz a legmagasabb összhangban a lelkeddel, a lelki csoportoddal és az isteni . Ez a zöld-arany-platina-gyémánt-világoskék kozmikus mester-sugarak összevonásával hozza magához a magasabb tudat-tudatosságot.
Felhívjuk figyelmét, hogy az alkohol és a kábítószer nem hozhatja ezt az állapotot. Valóban a megvilágítás tüzjei tisztasággal működnek, ezért nem lehet mesterséges hozzáférést elérni. Csak a Lélek révén érhető el, és szándékában áll az Isteni szolgálatát a lehető legmagasabb szinten, az abszolút igazsággal és tisztasággal szolgálni. Az Ön INTENT olvasása és ezért ha szándéka, hogy nem a legmagasabb összhangban a lelke igazságával, akkor a vibrációs frekvenciái nem emelkedhetnek addig, amíg ilyen típusú információk hozzáférhetővé válnak.
A tudat sok szintje létezik, ugyanúgy, mint a kozmikus tudat és tudatosság szintjei. A belső lélek önérzésének kérdése ugyanolyan frekvenciasáv, mint ami elérhető. Ha a frekvenciája nem az önmagától származik, akkor szétesik, mert nem bírja elviselni azt a vibrációt. Egyszerű.
Arról van szó, hogy növekszik a lélek érettsége, amelyben az ember képes kezelni az ilyen megvilágítást. Ez az egyik oka annak, hogy az ókori titokzatos iskolákban szigorú beavatásokon kellett átmenniük, hogy lelki izmokat meggyújtsák, és növeljék a tudatszinteket a vibrációs frekvenciasávokkal. Sokan haltak meg a folyamatban, mert nem tudták ezt kezelni. Emlékezz erre.
Ha nem vagy kész arra, hogy a megvilágosodás ezen útjával járjon, teljes elkötelezettséggel, akkor ez az út nem az Ön számára. Aztán egyszerűen más úton haladsz, és ez az utat. Nincs helyes vagy rossz, csak mi a lélek szabad akarata és választása. A választások határozzák meg az eredményt.
(Judith Kusel)
Forrás: Link

Forditó programmal forditva.





 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Címkék: megvilágításának, megvilágosodás, újraszületésre, tudatszinteket, megvilágosodik, kristálytiszta, összevonásával, hozzáférhetővé, megvilágítást, terjeszkedése, megvilágítják, bölcsességhez, frekvenciasáv, emelkedhetnek, tudatosságot, csoportoddal, tisztasággal, igazságokhoz, beavatásokon, megvilágítás, frekvenciája, folyamatban, megértéshez, frekvenciái, elvakította, önérzésének, megismerjük, legmagasabb, összhangban, meggyújtsák, információk, lehetőséget, választások, elmélyülése, mesterséges, szándékában, következő napok, tudatosság elmélyülése, semmibe lépünk, kozmikus tudatosság, töredéke csökken, teljes újraszületésre, amnéziás fátyol, magasabb igazságokhoz, megértéshez utolsó, belső látványt, belső víziókat, belső hangot, intuitív tudást, útmutatást kristálytiszta, magasabb látást, harmadik Szem, Központi Napot, Központi Nap, Judith Kusel,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png cica  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Png csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Egy bizonyos határt  Idő  Paul David Tripp Április 21  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Soha ne kedvezz...  Esti kép  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Alázat  Png kislány  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szívem tiéd  Egy hatékony szolga  Alázat  Egy maradéktalanul uralt világ  Bounty krémes  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Próbálj meg ...  Akarat  Facebookon kaptam  Erdőn  Alázat  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Alázat  Hazára minden embernek szükség...  A kételkedés kezelése  Fehér virág  Albert Einsteinről  Egy bizonyos határt  Png cica  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  A kételkedés kezelése  Varga János Veniam - Fontos sz...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Csak a fogyatkozás látható  Png telefon  Idő  Elköszönt  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Leonardo da Vinci gondolata  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Erdőn  Png telefon  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Png telefon  Erdőn  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Krisztinától  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png nő  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Png nő  Jó éjszakát  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Adakozás  Mi lenne ha  Sose bánj semmit  Bertolt Brecht -től idézet  Radikális szeretet  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
következő napok, tudatosság elmélyülése, semmibe lépünk, kozmikus tudatosság, töredéke csökken, teljes újraszületésre, amnéziás fátyol, magasabb igazságokhoz, megértéshez utolsó, belső látványt, belső víziókat, belső hangot, intuitív tudást, útmutatást kristálytiszta, magasabb látást, harmadik Szem, legmagasabb összhangban, lelki csoportoddal, megvilágítás tüzjei, lehető legmagasabb, abszolút igazsággal, lelke igazságával, vibrációs frekvenciái, kozmikus tudat, belső lélek, önmagától származik, lélek érettsége, ember képes, ilyen megvilágítást, ókori titokzatos, megvilágosodás ezen, lélek szabad, választások határozzák, megvilágításának, megvilágosodás, újraszületésre, tudatszinteket, megvilágosodik, kristálytiszta, összevonásával, hozzáférhetővé, megvilágítást, terjeszkedése, megvilágítják, bölcsességhez, frekvenciasáv, emelkedhetnek, tudatosságot, csoportoddal, tisztasággal, igazságokhoz, beavatásokon, megvilágítás, frekvenciája, folyamatban, megértéshez, frekvenciái, elvakította, önérzésének, megismerjük, legmagasabb, összhangban, meggyújtsák, információk, lehetőséget, választások, elmélyülése, mesterséges, szándékában, hozzáférést, felhívhatja, szolgálatát, útmutatásra, igazságával, értelemben, igazsággal, tudatosság, ugyanolyan, iskolákban, útmutatást, határozzák, titokzatos, megjelenik, kábítószer, világoskék, programmal, egyszerűen, választása, vibrációs, növekszik, származik, átmenniük, vibrációt, elviselni, önmagától, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 1833
  • e Hónap: 10368
  • e Év: 57961
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.