Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A VONZÁS törvényének akadályairól
  2018-12-29 17:44:15, szombat
 
  8 gyakori hiba, ami megakadályozza, hogy nálad is működjön a Vonzás Törvénye ,
amivel megakadályozod, hogy az Univerzum pozitív energiái a te életedben is érvényesüljenek!

Közeledik 2018 vége. Ilyenkor érdemes egy kis önelemzést, számadást tartanod, hogy rágyere arra, hogy melyek voltak a pozitívumok az elmúlt tizenkét hónapban, és melyek voltak azok a dolgok, amelyek keresztbe tettek neked. Mindez azért fontos, mert ezáltal tanulhatsz, fejlődhetsz, bölcsebbé válhatsz.

Most következzen 8 gyakori hiba, amely negatívan befolyásolja a Vonzás Törvényét, azaz az Univerzum pozitív hatása kevésbé tud érvényesülni.

1. Ha elveszíted a türelmedet azzal kapcsolatban, amit meg szeretnél valósítani
Ha türelmetlen vagy, akkor hajlamos leszel azokat a dolgokat is elhalasztani, amelyek fontosak számodra, amelyekről mindig is álmodtál. A türelmetlenség egy negatív energiarezgést okoz, ami megakadályozza a fejlődést, az előrelépést, az elfogadást. Ne engedd ezt, hagyd, hogy az Univerzum törvényei maguktól működjenek.

2. Ha nem hiszel magadban és az Univerzum erejében
Ha nem hiszel abban, hogy az Univerzum pozitív ereje a te életedre is jó hatással van, akkor teljesen biztos lehetsz abban, hogy a Vonzás Törvénye nem fog működni a te esetedben. Hinned kell benne, csak ekkor fog működni, csak ekkor érdemelheted ki azt, hogy az életedben pozitív változások álljanak be.

3. Ha nem élsz az adódó lehetőségekkel
Csak te és az Univerzum képes megváltoztatni az életedet, közösen valósulhat meg mindez. Az Univerzum felkínálja a lehetőségeket, amelyekkel neked élned kell, különben nem fog bekövetkezni semmilyen változás.

4. Ha nem vagy hálás a jó dolgokért az életedben
Ne ess pánikba, ne légy frusztrált, stresszes minden nap, mert így jelentősen megnehezíted az életedet. Inkább figyelj a jó dolgokra, örülj, nézz úgy a pohárra, hogy az félig tele van, nem pedig üres. A hálának gyógyító ereje van, és minél hálásabb leszel, az Univerzum annál bőkezűbb lesz.

5. Ha nem meditálsz minden nap
A meditáció során csak a jelenre összpontosítasz, a gondolataidat elzárod egy dobozba, és ráhangolódsz önmagadra. Ez azért jó, mert ezáltal letisztul minden, és kialakul a legszorosabb kapcsolat az Univerzum és közted, ami ezáltal hatásosabban el tudja juttatni a fontos üzeneteket, energiákat, amelyre neked szükséged van.

6. Ha szinte mindig a negatív dolgokat veszed észre
A változás nem könnyű, tehát ha eddig inkább pesszimista ember voltál, nem fogsz holnap optimistává válni. Ahhoz idő kell, és türelem. Viszont ha kitartóan dolgozol, és minden nap egy picit több jót veszel észre, az Univerzum pozitív ereje már sokkal jobban fog érvényesülni.

7. Ha nem fogalmazod meg tisztán a szándékodat, vágyadat
Mindig beszélj, fogalmazz tisztán és őszintén, ha a vágyaidról van szó. Az Univerzumhoz csak így jut el az üzeneted. Csak akkor beszélj az Univerzumhoz, ha már világosan megfogalmaztad a szándékodat.

8. Ha passzív életet élsz
Az Univerzum hiába teremti meg számodra a legideálisabb körülményeket, lehetőségeket, ha te nem vagy hajlandó cselekedni. Ahhoz, hogy nyerj a lottón, szelvényt is kell venned. A vágyakat először meg kell fogalmazni, majd utána tenni is kell azok megvalósulásáért.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: megvalósulásáért, összpontosítasz, érvényesüljenek, lehetőségekkel, megakadályozod, megakadályozza, türelmetlenség, megváltoztatni, energiarezgést, megfogalmaztad, gondolataidat, lehetőségeket, körülményeket, legideálisabb, hatásosabban, ráhangolódsz, legszorosabb, érvényesülni, elhalasztani, bekövetkezni, kapcsolatban, megnehezíted, befolyásolja, univerzumhoz, érdemelheted, előrelépést, pozitívumok, türelmetlen, következzen, szándékodat, optimistává, pesszimista, fejlődhetsz, változások, tanulhatsz, valósulhat, elmúlt tizenkét, türelmedet azzal, negatív energiarezgést, életedben pozitív, adódó lehetőségekkel, félig tele, hálának gyógyító, meditáció során, jelenre összpontosítasz, gondolataidat elzárod, legszorosabb kapcsolat, fontos üzeneteket, negatív dolgokat, picit több, legideálisabb körülményeket, vágyakat először, Vonzás Törvénye, Vonzás Törvényét,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Png kislány  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akik bántanak téged  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Alázat  Rátalálsz  Erdőn  Png csokor  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Png csokor  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Próbálj meg ...  A jó emberek mindig szépek mar...  Alvó cicák  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Paul David Tripp Április 20  Tavaszi kép  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Png ház  Szabolcska Mihály – Ákác...  Adakozás  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Png lepke  Png virág  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Png cica  képre írva  Facebookon kaptam  Adakozás  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Alázat  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Nevem  Nagyon különös  Mi lenne ha  képre írva  Kövesd a cowboyt!  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Png telefon  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Png kislány  Az engedelmesség miért nem vál...  Akarat  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Jó éjszakát  A televizió nem a kultúrát kép...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  A másik dolog,  A másik dolog,  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
elmúlt tizenkét, türelmedet azzal, negatív energiarezgést, életedben pozitív, adódó lehetőségekkel, félig tele, hálának gyógyító, meditáció során, jelenre összpontosítasz, gondolataidat elzárod, legszorosabb kapcsolat, fontos üzeneteket, negatív dolgokat, picit több, legideálisabb körülményeket, vágyakat először, megvalósulásáért, összpontosítasz, érvényesüljenek, lehetőségekkel, megakadályozod, megakadályozza, türelmetlenség, megváltoztatni, energiarezgést, megfogalmaztad, gondolataidat, lehetőségeket, körülményeket, legideálisabb, hatásosabban, ráhangolódsz, legszorosabb, érvényesülni, elhalasztani, bekövetkezni, kapcsolatban, megnehezíted, befolyásolja, univerzumhoz, érdemelheted, előrelépést, pozitívumok, türelmetlen, következzen, szándékodat, optimistává, pesszimista, fejlődhetsz, változások, tanulhatsz, valósulhat, amelyekkel, felkínálja, frusztrált, működjenek, amelyekről, vágyaidról, valósítani, elveszíted, cselekedni, fogalmazni, türelmedet, elfogadást, fogalmazod, jelentősen, üzeneteket, önelemzést, energiákat, univerzum, szeretnél, törvényei, fejlődést, kitartóan, szükséged, kapcsolat, fogalmazz, szelvényt, világosan, letisztul, önmagadra, életedben, semmilyen, meditáció, meditálsz, stresszes, esetedben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 772
  • e Hét: 17439
  • e Hónap: 48925
  • e Év: 253626
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.