Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egyiptom sírgödörbe száll
  2009-09-12 18:56:51, szombat
 
   
  "Darabokra hullik a Biblia széjjel" 1995. Fatimei Jóslat

Jehova Biblia Budapest, 1987
Egyetemi Nyomda
Felelős: Sümeghy Zoltán igazgató


Ezékiel könyve 32.

És lőn a tizenkettedik esztendőben, a tizenkettedik hónapban, a hónap elsején. Jön az Úr beszéde hozzám, mondván:
2. Embernek fia! Kezdj gyászéneket a fáraóról, Egyiptom királyáról, és mondjad néki: Nemzetek fiatal oroszlánja, elvesztél, hiszen te olyan valál, mint a krokodil a tengerekben, mert kijövél a folyóidon és megháborítád lábaiddal a vizeket és felzavartad folyóikat.
3. Így szól az Úr Isten: Ezért kivetem rád hálómat és sok nép serege által, és kihúzlak téged varsámban.
4. És leterítlek a földre, a mezőség színére vetlek és reád szállítom az ég minden madarát, s megelégítem belőled az egész föld vadait.
5. S vetem húsodat a hegyekre, és betöltöm a völgyeket rothadásoddal.
6. És megitatom áradásod földjét véredből, mind a hegyekig, a mélységek megtelnek belőled.
7. És amikor eloltalak, beborítom az eget, a csillagait besötétítem, a napot felhőbe borítom, és a hold nem fényeskedik fényével.
8. Minden világító testet megsötétítek miattad az égen, és bocsátok sötétséget földedre, ezt mondja az Úr Isten.
9. És megszomorítom sok nép szívét, ha elhíresztelem romlásodat a nemzetek között, a földeken, a melyeket nem ismersz.
10. És cselekszem, hogy elborzadjanak miattad a sok népek, s királyaik rémüljenek el rémüléssel miattad, mikor villogtatom fegyveremet előttök, s remegni fognak minden szempillantásban, kiki az ő életééert, zuhanásod napján.
11. Mert így szól az Úr Isten: A babiloni kiály fegyvere jön reád.
12. Vitézeknek fegyvereivel hullatom el sokaságodat, ők a népek legkegyetlenebbjei mindnyájan, és elpusztítják Egyiptom kevélységét, és elvész minden sokasága.
13. És elvesztem minden barmát a sok vizek mellől, és nem zavarja fel azokat többé ember lába, sem barmok körme azokat föl nem zavarja.
14. Akkor meghiggasztom vizeiket, és folyóikat, olajként folyatom, azt mondja az Úr Isten.
15. Mikor Egyiptom földjét pusztasággá teszem, és kipusztul a föld teljességéből, mert megverek minden rajta lakót, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr.
16. Gyászének és sírva énekeljék, a népek leányai énekeljék sírva: Egyiptomról és minden sokaságáról énekeljék sírva, azt mondja az Úr Isten.
17. És lőn a huszonkettedik esztendőben, a hónap tizenötödikén, lőn az Úr beszéde hozzám, mondván:
18. Embernek fia! Sírj Egyiptom sokaságán és szállítsd őt le és a hatalmas nemzetek leányai a mélységek országába azokhoz, kik sírgödörbe szálltak.
19. Kinél nem voltál volna kedvesebb? Szállj alá, hadd fektessenek körülmetéletlenek mellé!
20. A fegyverrel megölettek közt essenek el! A fegyver átadatott, húzzátok lefelé őt és minden sokaságát!
21. Szólni fognak feőle a vitézek hatalmasai a sír közepéből együtt az ő segítőivel: alászállottak, hogy itt feküdjenek a körülmetéletlenek, mint fegyverrel megölettek.
22. Itt van Assúr az egész sokaságával, körülte sírjai, mindnyájan megölettek, kik fegyver miatt hullottak el.
23. A kinek sírjai a sírgödör legmélyén vannak és sokasága az ő sírja körül van, mindnyájan megölettek, fegyver miatt elestek, kik félelmére valának az élők földének.
24. Itt van Elám, és egész sokasága az ő sírja körül, mindnyájan megölettek, kik fegyver miatt hulltak el, kik elászálltak körülmetéletlenül a mélységek országába, kik félelmére valának az élők földének.
25. A megölettek között vetettek néki ágyat minden sokaságával, körülte vannk ennek sírjai, mindnyájan körülmetéletlenek, fegyverrel megölettek, mert félelmére valának az élők földjének, és viselik a gyalázatot azok mellett, kik sírgödörbe szálltak, a megölettek közé vetették őket!
26. Itt van Mések, Tubál és minden sokasága, körülte vannak ennek sírjai, mindnyájan körülmetéletlenek, fegyverrel megölettek, mert félelmére valának az élők földjének.
27. És nem feküsznek együtt az erősekkel, kik elestek a körülmetéletlenek közül, kik hadiszerszámaikkal szálltak alá a sírba, s kiknak az ő fegyvereiket fejük alá tették, mert lőn az ő vétkök csontjaikban, mivelhogy félelmére voltak a vitézeknek az élők földjén.
28. Te is a körülmetéletlenek közt rontatok meg, és fekszel a fegyverrel megölettek mellett.
29. Itt van Edom királyaival és minden fejedelmével, a kik vetettek erősségökben a fegyverrel megölettekhez, ők a körülmetéletlenekkel feküsznek, s azokkal, a kik sírgödörbe szálltak.
30. Ott vannak észak uralkodói mindnyájan, és minden sidoni, a kik alászálltak a megölettekkel, rettenetes voltukban, erősségökben megszégyenülve, és feküsznek körülmetéletlenül a fegyverrerl megölettek mellett, és viselik gyalázatukat a sírgödörbe szálltak között.
31. Ezeket látni fogja a Fáraó és megvigasztalódik minden sokasága felől: fegyverrel ölettek meg a Fáraó és minden ő serege, ezt mondja az Úr Isten.
32. Mert félelmére adtam őt az élők földjének, ezért ott vetnek ágyat néki körülmetéletlenek között, a fegyverrel megölettek mellett, a Fáraónak és minden sokaságának, ezt mondja az Úr Isten.
 
 
0 komment , kategória:  "Darabokra hullik a Biblia..:"  
Címkék: szempillantásban, megvigasztalódik, megszégyenülve, huszonkettedik, tizenkettedik, tizenötödikén, megölettekhez, megölettekkel, rothadásoddal, teljességéből, megszomorítom, elhíresztelem, alászállottak, elborzadjanak, meghiggasztom, erősségökben, gyalázatukat, fegyvereivel, megsötétítek, fegyvereiket, fejedelmével, elpusztítják, csontjaikban, megháborítád, tengerekben, besötétítem, kevélységét, megelégítem, sokaságáról, egyiptomról, felzavartad, sokaságodat, pusztasággá, alászálltak, fényeskedik, esztendőben, tizenkettedik esztendőben, tizenkettedik hónapban, hónap elsején, mezőség színére, egész föld, völgyeket rothadásoddal, mélységek megtelnek, csillagait besötétítem, napot felhőbe, nemzetek között, babiloni kiály, föld teljességéből, népek leányai, huszonkettedik esztendőben, hónap tizenötödikén, hatalmas nemzetek, Fatimei Jóslat, Jehova Biblia Budapest, Egyetemi Nyomda, Sümeghy Zoltán, Mikor Egyiptom, Sírj Egyiptom,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az én Miatyánkom  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Esti kép  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Kun Magdolna.: Belső félelem  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vidámság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Spenót  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  József Attila - Kopogtatás nél...  A húsvéti bárány  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Mi volt e hatalom értelme  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osvát Erzsébet - Április...  Tavaszi este  Osvát Erzsébet - Április...  Facebookon kaptam  Vidámság  Latinovits Zoltán tollából  Reggel van  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csomó  A gyulladáscsökkentő étrend se...  Egyszer mindannyian hazatérünk  Amellett, amit az emberek  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Paul Verlaine - Óvatosság  Vicces reggeli  Facebookon kaptam  Reggel van  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Reggel van  Alvó cica  Facebookon kaptam  A női sziv  Facebookon kaptam  Paul Verlaine - Óvatosság  Paul David Tripp Április 10  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Egyszerű  Mondjam azt, hogy jó vagyok  A női sziv  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Molnár Ferenc: imádom!  Ma van a magyar költészet napj...  Esti kép  Cserépváralja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  különleges  Cserépváralja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Levél öregségemre  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Különleges 
Bejegyzés Címkék
tizenkettedik esztendőben, tizenkettedik hónapban, hónap elsején, mezőség színére, egész föld, völgyeket rothadásoddal, mélységek megtelnek, csillagait besötétítem, napot felhőbe, nemzetek között, babiloni kiály, föld teljességéből, népek leányai, huszonkettedik esztendőben, hónap tizenötödikén, hatalmas nemzetek, mélységek országába, fegyverrel megölettek, fegyver átadatott, vitézek hatalmasai, egész sokaságával, kinek sírjai, sírgödör legmélyén, élők földének, megölettek között, élők földjének, gyalázatot azok, megölettek közé, körülmetéletlenek közül, élők földjén, körülmetéletlenek közt, fegyverrel megölettekhez, fegyverrerl megölettek, sírgödörbe szálltak, szempillantásban, megvigasztalódik, megszégyenülve, huszonkettedik, tizenkettedik, tizenötödikén, megölettekhez, megölettekkel, rothadásoddal, teljességéből, megszomorítom, elhíresztelem, alászállottak, elborzadjanak, meghiggasztom, erősségökben, gyalázatukat, fegyvereivel, megsötétítek, fegyvereiket, fejedelmével, elpusztítják, csontjaikban, megháborítád, tengerekben, besötétítem, kevélységét, megelégítem, sokaságáról, egyiptomról, felzavartad, sokaságodat, pusztasággá, alászálltak, fényeskedik, esztendőben, elászálltak, sokaságának, fegyveremet, királyaival, fektessenek, sokaságával, fegyverrerl, villogtatom, gyászéneket, megölettek, feküdjenek, mindnyájan, rémüljenek, csillagait, fegyverrel, romlásodat, cselekszem, sírgödörbe, segítőivel, gyalázatot, rettenetes, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 65
  • e Hét: 223
  • e Hónap: 2582
  • e Év: 54848
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.