Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A vonzásról...
  2019-01-28 22:20:11, hétfő
 
  8 gyakori hiba, amivel megakadályozod, hogy az Univerzum pozitív energiái a te életedben is érvényesüljenek!

8 gyakori hiba, amely negatívan befolyásolja a Vonzás Törvényét, azaz az Univerzum pozitív hatása kevésbé tud érvényesülni.!

1. Ha elveszíted a türelmedet azzal kapcsolatban, amit meg szeretnél valósítani
Ha türelmetlen vagy, akkor hajlamos leszel azokat a dolgokat is elhalasztani, amelyek fontosak számodra, amelyekről mindig is álmodtál. A türelmetlenség egy negatív energiarezgést okoz, ami megakadályozza a fejlődést, az előrelépést, az elfogadást. Ne engedd ezt, hagyd, hogy az Univerzum törvényei maguktól működjenek.

2. Ha nem hiszel magadban és az Univerzum erejében
Ha nem hiszel abban, hogy az Univerzum pozitív ereje a te életedre is jó hatással van, akkor teljesen biztos lehetsz abban, hogy a Vonzás Törvénye nem fog működni a te esetedben. Hinned kell benne, csak ekkor fog működni, csak ekkor érdemelheted ki azt, hogy az életedben pozitív változások álljanak be.

3. Ha nem élsz az adódó lehetőségekkel
Csak te és az Univerzum képes megváltoztatni az életedet, közösen valósulhat meg mindez. Az Univerzum felkínálja a lehetőségeket, amelyekkel neked élned kell, különben nem fog bekövetkezni semmilyen változás.

4. Ha nem vagy hálás a jó dolgokért az életedben
Ne ess pánikba, ne légy frusztrált, stresszes minden nap, mert így jelentősen megnehezíted az életedet. Inkább figyelj a jó dolgokra, örülj, nézz úgy a pohárra, hogy az félig tele van, nem pedig üres. A hálának gyógyító ereje van, és minél hálásabb leszel, az Univerzum annál bőkezűbb lesz.

5. Ha nem meditálsz minden nap
A meditáció során csak a jelenre összpontosítasz, a gondolataidat elzárod egy dobozba, és ráhangolódsz önmagadra. Ez azért jó, mert ezáltal letisztul minden, és kialakul a legszorosabb kapcsolat az Univerzum és közted, ami ezáltal hatásosabban el tudja juttatni a fontos üzeneteket, energiákat, amelyre neked szükséged van.

6. Ha szinte mindig a negatív dolgokat veszed észre
A változás nem könnyű, tehát ha eddig inkább pesszimista ember voltál, nem fogsz holnap optimistává válni. Ahhoz idő kell, és türelem. Viszont ha kitartóan dolgozol, és minden nap egy picit több jót veszel észre, az Univerzum pozitív ereje már sokkal jobban fog érvényesülni.

7. Ha nem fogalmazod meg tisztán a szándékodat, vágyadat
Mindig beszélj, fogalmazz tisztán és őszintén, ha a vágyaidról van szó. Az Univerzumhoz csak így jut el az üzeneted. Csak akkor beszélj az Univerzumhoz, ha már világosan megfogalmaztad a szándékodat.

8. Ha passzív életet élsz
Az Univerzum hiába teremti meg számodra a legideálisabb körülményeket, lehetőségeket, ha te nem vagy hajlandó cselekedni. Ahhoz, hogy nyerj a lottón, szelvényt is kell venned. A vágyakat először meg kell fogalmazni, majd utána tenni is kell azok megvalósulásáért.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: megvalósulásáért, érvényesüljenek, összpontosítasz, türelmetlenség, megakadályozza, lehetőségekkel, megváltoztatni, megakadályozod, energiarezgést, megfogalmaztad, legideálisabb, lehetőségeket, gondolataidat, körülményeket, bekövetkezni, hatásosabban, univerzumhoz, kapcsolatban, elhalasztani, ráhangolódsz, érvényesülni, megnehezíted, érdemelheted, legszorosabb, befolyásolja, előrelépést, szándékodat, türelmetlen, pesszimista, optimistává, működjenek, elfogadást, amelyekről, fogalmazod, frusztrált, változások, türelmedet azzal, negatív energiarezgést, életedben pozitív, adódó lehetőségekkel, félig tele, hálának gyógyító, meditáció során, jelenre összpontosítasz, gondolataidat elzárod, legszorosabb kapcsolat, fontos üzeneteket, negatív dolgokat, picit több, legideálisabb körülményeket, vágyakat először, Vonzás Törvényét, Vonzás Törvénye,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Sokan azt tartják  A sors  Png telefon  Nem tudhatod  Jónás Tamás – Végtelen b...  Radikális szeretet  Garai Gábor - Takarítás  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Nevem  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png férfi  Bounty krémes  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Nagyi telefonál  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Németh László tollából  Png cica  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png férfi  Makszim Gorkij gondolata  Zilahy Lajos gondolata  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png rózsa csokor  Szívem  Alázat  Bertolt Brecht -től idézet  Kerüld el az evangélium örömén...  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Png lepke  Adakozás  Egy hatékony szolga  képre írva  Alázat  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Paul David Tripp Április 19  Hogy lehet megtartani  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam Annuska bar...  Png férfi  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szép estét  s immár én is felragyogva, ért...  Popper Péter szavai  Png kislány  Facebookon kaptam Krisztinától  Julian Brass gondolata  Tavaszi kép  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Neked tudnod kell  Egy bizonyos határt  Nevem  Gonosz démon-álarc  Nevem  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Adakozás  Albert Einsteinről  Nem méltó hozzád  Akarat  Örülök, hogy látlak!  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam Mírjam barát... 
Bejegyzés Címkék
türelmedet azzal, negatív energiarezgést, életedben pozitív, adódó lehetőségekkel, félig tele, hálának gyógyító, meditáció során, jelenre összpontosítasz, gondolataidat elzárod, legszorosabb kapcsolat, fontos üzeneteket, negatív dolgokat, picit több, legideálisabb körülményeket, vágyakat először, megvalósulásáért, érvényesüljenek, összpontosítasz, türelmetlenség, megakadályozza, lehetőségekkel, megváltoztatni, megakadályozod, energiarezgést, megfogalmaztad, legideálisabb, lehetőségeket, gondolataidat, körülményeket, bekövetkezni, hatásosabban, univerzumhoz, kapcsolatban, elhalasztani, ráhangolódsz, érvényesülni, megnehezíted, érdemelheted, legszorosabb, befolyásolja, előrelépést, szándékodat, türelmetlen, pesszimista, optimistává, működjenek, elfogadást, amelyekről, fogalmazod, frusztrált, változások, valósulhat, energiákat, vágyaidról, üzeneteket, jelentősen, cselekedni, fogalmazni, türelmedet, elveszíted, felkínálja, amelyekkel, valósítani, univerzum, kapcsolat, dolgokért, fogalmazz, törvényei, önmagadra, letisztul, szeretnél, életedben, stresszes, szükséged, szelvényt, meditáció, törvényét, esetedben, világosan, fejlődést, kitartóan, meditálsz, negatívan, semmilyen, vágyadat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 177
  • e Hét: 5022
  • e Hónap: 36508
  • e Év: 241209
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.