Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Candida ellen
  2019-02-27 11:41:21, szerda
 
  Candida a XXI. század népbetegsége! Hogyan segíthetünk a kombucha termékekkel a Candidiasis kezelésében?

A candida albicans tulajdonképpen egy ártalmatlan élesztőgomba, amely a legtöbb ember bélflórájában megtalálható anélkül, hogy panaszokat, vagy betegséget okozna. A Candida albicans elterjedésének kiváltó oka a széles spektrumú antibiotikumok alkalmazása, amelyek károsítják a normális baktériumflórát, és így támogatják a Candida-gomba túlszaporodását.

A Candida kezelés egyik legfontosabb alapja, hogy étkezésünkből kizárjuk a könnyen oldódó szénhidrátot (cukor, fehér lisztböl készült termékek) tartalmazó élelmiszereket. Kerüljük az étkezési gombákat, fűszereket, ételecetet, a legtöbb sajtfélét és az alkoholtartalmú italokat is.
A Candida a szervezetben úgynevezett gombafonalakkal szaporodik (hifa), és a véráramon keresztül behatol bármelyik szövetbe, a legkülönbözőbb szervekbe, és így tetszőleges helyen szaporodhatnak tovább.

A legnagyobb veszélyt azonban a Candida gombák természetes, rendszeres elpusztulása jelenti, mivel ezek szétesésekor olyan toxikus anyagok szabadulnak fel, amelyek rendkívüli módon megterhelik az immunrendszert, és a fokozott hisztamin kiválasztása révén különböző allergiákat idéznek elő.

Az antibiotikum nemcsak gyógyszerek formájában, hanem az ilyen jellegű gyógyszerekkel kezelt állatok húsa, tejtermékek és tojás útján is bejuthat szervezetünkbe. Az antibiotikumok hatására a szervezetben erőteljesen pusztulnak a mikroorganizmusok, ennek következtében mindenütt elhalt szövetek képződnek. A folyamathoz még nagyban hozzájárulnak azok a pangó, emészthetetlen anyagok, amelyek többek között a különféle vegyszerekből, élelmiszeradalékokból raktározódnak el a szervezetben.

A Candida nagyon jól szaporodik elhalt szövetek és bomlástermékek környezetében. A Candida igen jól rejtőzködik a szervezetben, így az orvosok gyakran csak nagyon későn ismerik fel. Ez idő alatt azonban a különféle felállított diagnózisok alapján már számos gyógyszeres kezelést kap a beteg, melynek hatására olyan Candida-mutációk jönnek létre, amelyek ezt az ártalmatlannak tűnő spórás élesztőgombát egy veszélyes kórokozóvá változtatják.

Manapság már olyan betegségeket is Candida eredetűnek tulajdonítanak (Dr. Mandel), mint például a fülzúgás, kettős-látás, nyaki panaszok, sclerozis multiplex, vastagbéldaganatok, a vékonybél-, húgycső -, petevezeték-, petefészek-, krónikus torok-, homlok- és arcüreggyulladások.

A Candidiasis - meglepő módon - csecsemőknél, kisgyermekeknél is rendkívül gyakori. A tehéntejből készült tápszerekben lévő antibiotikumok meggátolják a csecsemő ,,normális" bélflórájának kialakulását.

Hogyan segíthetünk a kombucha termékekkel a Candidiasis kezelésében?

A kombuchában lévő Schizosaccharomyces a Candidával ellentétben hasadó gomba, ami nem tartalmaz spórákat, így a szervezetben nem képes elterjedni (ez az oka annak, hogy a kombuchát nap mint nap újra kell pótolni a szervezetben, mivel az ,,dolga végeztével" 6-8 órán belül kiürül). A kombucha támogatja a szervezetbarát bélbaktériumok élettevékenységét. Ezek megfelelő számú jelenléte önmagában meggátolja a Candida továbbterjedését. A kombucha lúgosító hatása fékezi a Candida szaporodását, és aktívabb anyagcseréje révén csökkenti a Candida életterét.

A papaya készítményeinkben lévő papain enzim alkalmas a szervezetben felhalmozódott, pangó fehérjék, nyákosító anyagok lebontására, ezáltal csökkenti a Candida életterét.

A harmadik, és talán a legfontosabb tényező a teafaolaj belsőleges használata lenne, ugyanis természetes baktériumölő hatása miatt halálos ellensége a Candidának, ezzel szemben képes a szervezetbarát baktériumokkal támogató, együttműködő kapcsolatot kialakítani.

Kiirthatatlannak tűnő körömgombák teafaolaj hatására egy-két hét alatt múltak el úgy, hogy eközben nem sérültek a környező sejtek, szövetek.

A teafaolaj belsőleges használatát hosszú ideig tiltották, azonban Ausztráliában és Nyugat-Európa egyes országaiban megfelelő dózis alkalmazásával ma már engedélyezik.
Birtalan Katalin: Természetgyógyász Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Fűben fában....  
Címkék: továbbterjedését, kiirthatatlannak, alkoholtartalmú, kisgyermekeknél, túlszaporodását, baktériumflórát, gombafonalakkal, antibiotikumok, emészthetetlen, ártalmatlannak, tulajdonítanak, felhalmozódott, bomlástermékek, gyógyszerekkel, bélbaktériumok, elterjedésének, szervezetbarát, szervezetünkbe, élelmiszereket, tulajdonképpen, szaporodhatnak, baktériumokkal, legkülönbözőbb, alkalmazásával, immunrendszert, bélflórájának, környezetében, raktározódnak, vegyszerekből, bélflórájában, étkezésünkből, hozzájárulnak, ausztráliában, élesztőgombát, következtében, antibiotikum, kombucha termékekkel, candida albicans, ártalmatlan élesztőgomba, legtöbb ember, széles spektrumú, normális baktériumflórát, könnyen oldódó, étkezési gombákat, legtöbb sajtfélét, alkoholtartalmú italokat, szervezetben úgynevezett, véráramon keresztül, legkülönbözőbb szervekbe, legnagyobb veszélyt, fokozott hisztamin, antibiotikum nemcsak, Birtalan Katalin,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Erdei gyöngyvirág  Horváth Szilvia tollából  40 felett  A hagyma antibakteriális hatás...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Vannak emberek  ajándék, mellyel meglepem  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam Krisztinától  Reményik Sándor: Pierrot &...  Az ember  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Magamnak  Csend  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Erdei gyöngyvirág  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Somlyó Zoltán - Orgonával  Hogyan válunk hűségesekké?  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó cica  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Tanmese  Különleges  A sorsod  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Gebhardt Nóra versei II.  Dóró Sándor: Embernek maradni  Egy gondolat  Csend  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  képre írva  Hamvas Béla  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Mindent de mindent visszakap  képre írva  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Különleges  József Attila - Kopogtatás nél...  Paul David Tripp Április 13  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Otthon  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kombucha termékekkel, candida albicans, ártalmatlan élesztőgomba, legtöbb ember, széles spektrumú, normális baktériumflórát, könnyen oldódó, étkezési gombákat, legtöbb sajtfélét, alkoholtartalmú italokat, szervezetben úgynevezett, véráramon keresztül, legkülönbözőbb szervekbe, legnagyobb veszélyt, fokozott hisztamin, antibiotikum nemcsak, ilyen jellegű, antibiotikumok hatására, szervezetben erőteljesen, különféle vegyszerekből, orvosok gyakran, különféle felállított, ártalmatlannak tűnő, veszélyes kórokozóvá, tehéntejből készült, csecsemő &#8222, kombuchában lévő, kombucha támogatja, szervezetbarát bélbaktériumok, kombucha lúgosító, papaya készítményeinkben, szervezetben felhalmozódott, legfontosabb tényező, teafaolaj belsőleges, szervezetbarát baktériumokkal, környező sejtek, továbbterjedését, kiirthatatlannak, alkoholtartalmú, kisgyermekeknél, túlszaporodását, baktériumflórát, gombafonalakkal, antibiotikumok, emészthetetlen, ártalmatlannak, tulajdonítanak, felhalmozódott, bomlástermékek, gyógyszerekkel, bélbaktériumok, elterjedésének, szervezetbarát, szervezetünkbe, élelmiszereket, tulajdonképpen, szaporodhatnak, baktériumokkal, legkülönbözőbb, alkalmazásával, immunrendszert, bélflórájának, környezetében, raktározódnak, vegyszerekből, bélflórájában, étkezésünkből, hozzájárulnak, ausztráliában, élesztőgombát, következtében, antibiotikum, baktériumölő, kiválasztása, szervezetben, legfontosabb, szénhidrátot, szétesésekor, elpusztulása, anyagcseréje, megtalálható, kialakulását, engedélyezik, élesztőgomba, tápszerekben, csecsemőknél, változtatják, betegségeket, együttműködő, szaporodását, népbetegsége, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1227
  • e Hét: 15595
  • e Hónap: 29344
  • e Év: 234045
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.