Belépés
lovaszmarika.blog.xfree.hu
Vágyógyj arra, amit a holnap hoz, és örülj annak, ami ma van. Wass Albert "A jó embereknek szép haláluk van" Wass Albert Lovász Lászlóné Marika
1936.09.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Teréz anya tanácsai
  2018-04-25 11:57:30, szerda
 
   
 


http://filantropikum.com/wp-content/uploads/2018/04/terez-anya.jpg

A következőkben Teréz Anya gondviselő tanácsait ismerheted meg, amelyek erőt adnak, és arra ösztönöznek, hogy jobb ember legyél, aki a szeretetet és a békét hirdeti.

Teréz Anya gondviselői gondolatai, ha nagy bajban vagy!

1. Ne feledd, hogy minden cselekedet, amit szeretetből teszel, azzal a békét erősíted.

2. Bárhol is légy, terjeszd a szeretet erejét, és soha se hagyj el úgy egy házat, hogy az ottélők boldogtalanabbak legyenek, mint mikor beléptél a házukba.

3. Teremts szeretetet az otthonodba, mert így az egész életedet áldás kíséri.

4. A legtöbbet akkor tehetünk, ha mosolygunk, még a nehéz időszakban is. Mosolyogjunk egymásra, a házastársunkra, a gyerekeinkre, mert ezáltal nő a szeretet ereje mindannyiunkban.

5. Nagyon fontos, hogy a gyerekek megtanulják az édesanyjuktól és az édesapjuktól, hogy mi az igazi szeretet, mert a legfontosabb a szeretet és a mosoly örömének átadása a következő generációnak.

6. Számolj el 10-ig, 20-ig, akár százig, mielőtt reagálnál valamire. A fontosabb döntések meghozatala előtt várj 48 órát, miközben jól átgondolod a dolgokat.

Ezt már olvastad? Szent Teréz imája veled is csodát tehet. Ezt az imát kell 24 napig mondani!

7. Ne hagyd, hogy bármi is megállítson abban, hogy elérd a céljaidat. Ha már nem tudsz szaladni, gyalogolj, ha már azt sem tudsz, támaszkodj botra, a lényeg, hogy sosem szabad megállnod.

8. Az Istent csak a csendben és nyugalomban lelhetjük meg. Figyeljük meg, hogy a fák, a virágok, a fű csendben, hangtalanul fejlődnek. Szükségünk van csendre, hogy lelkileg fejlődni tudjunk.

9. Ha szeretnénk igazából megélni a szeretetet, akkor előbb meg kell bocsátanunk.

10. Ne aggódj a számok miatt. Sokkal fontosabb, hogy segíts a közeledben lévő rászorulónak.

11. Mielőtt beszélnél, előbb hallgatnod kell, mert Isten a csendben van jelen.

12. Ha élni szeretnél, élj. Ne fecséreld az idődet megsárgult képek nézegetésével. Mikor a legnehezebb, akkor kell váltanod és tovább lépned.

13. Tarts rendet az életedben, a testedben, a házadban és a pénzügyeidben. A rend a jólét egyik alapfeltétele. Tegyél rendet az érzelmeid között, szabadulj meg a gyűlölettől, a haragtól és az irigységtől.

14. Ha nem szereted a munkádat, akkor azt rabszolgaságnak nevezik. Szeretet nélkül dolgozni sem lehet.

15. Ne engedd, hogy a múlt sértegessen, bántson. Kezdj új életet, aminek alapját a szeretetre építed.

Ezt már olvastad? 20 gyöngyszem bölcsesség Teréz anyától!

16. Őrizd meg a szíved tisztaságát, mert ezáltal rátalálsz Istenre, és meglátod Istent másokban, ezáltal erősítve a békét.

17. Ha valaki beteg, vagy egyedül van, légy mellette. Sokszor a legnagyobb ajándék egy mosoly, vagy egy kézfogás.

18. Beszélj kedvesen az emberekkel, légy jó velük, mosolyogj rájuk, öleld meg őket.

19. Könnyebb szeretni valakit, aki távol van, mint aki ott van melletted. Ezért figyelj jobban a szeretteidre, törődj többet velük, mert ez a legfontosabb az életedben.

20. Előbb a szeretet formáját, a mosoly, a jóság, a megértés erejét kell felfedezni, az anyagi támogatás csak ezután jön.

21. Segíts úgy az embereknek, hogy benned is boldogság alakuljon ki.

22. Mit tehetsz te, hogy béke legyen a világban? Menj haza, és szeresd a családodat.

23. Legyen életcélod, és döntsd el, hogy mi az a 3 dolog, amin változtatni szeretnél, azért hogy jobbá tedd a világot.

24. Légy hálás az Úrnak, mindazért amit neked adott, és amit te adhatsz másoknak.

 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Címkék: boldogtalanabbak, mindannyiunkban, rabszolgaságnak, házastársunkra, nézegetésével, pénzügyeidben, filantropikum, következőkben, édesanyjuktól, alapfeltétele, legfontosabb, generációnak, gyerekeinkre, szeretteidre, mosolyogjunk, édesapjuktól, rászorulónak, gondviselői, bocsátanunk, változtatni, megtanulják, tisztaságát, nyugalomban, hangtalanul, megállítson, irigységtől, sértegessen, ösztönöznek, meghozatala, legnehezebb, gyűlölettől, szeretetből, otthonodba, hallgatnod, átgondolod, szeretetet, következőkben Teréz, békét hirdeti, békét erősíted, szeretet erejét, ottélők boldogtalanabbak, egész életedet, legtöbbet akkor, nehéz időszakban, szeretet ereje, gyerekek megtanulják, igazi szeretet, mosoly örömének, következő generációnak, fontosabb döntések, imát kell, számok miatt, Teréz Anya, Szent Teréz,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Azért kaptad  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Hogyan válunk hűségesekké?  Somlyó Zoltán - Orgonával  Pitypang szökőkút  Andrássy Réka - A bolond Böske  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Hogyan válunk hűségesekké?  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Alvó cicák  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Hamvas Béla  Van néhány kérdés, amin gondol...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  képre írva  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Sorsunk miatt...  Esterházy Péterre emlékezünk  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Alvó kislány  Egy barátság története  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Szép estét  Tanmese  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Magyar költészet napja  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Magyar költészet napja  Jó nap volt  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 12  Paul Éluard - És egy mosoly  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Erdei gyöngyvirág  Isten hűségének mértéke  Dóró Sándor: Embernek maradni  Dóró Sándor: Embernek maradni  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  40 felett  Nevelőszülőkhöz adták,  Anyák napjára  Alvó cica  Vito Giaquinto gondolata  Alvó kislány  Vidámság  Magamnak  A hagyma antibakteriális hatás...  Egyszerű  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Magamnak  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ember  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától 
Bejegyzés Címkék
következőkben Teréz, békét hirdeti, békét erősíted, szeretet erejét, ottélők boldogtalanabbak, egész életedet, legtöbbet akkor, nehéz időszakban, szeretet ereje, gyerekek megtanulják, igazi szeretet, mosoly örömének, következő generációnak, fontosabb döntések, imát kell, számok miatt, közeledben lévő, idődet megsárgult, jólét egyik, érzelmeid között, múlt sértegessen, szeretetre építed, szíved tisztaságát, legnagyobb ajándék, szeretet formáját, megértés erejét, anyagi támogatás, boldogtalanabbak, mindannyiunkban, rabszolgaságnak, házastársunkra, nézegetésével, pénzügyeidben, filantropikum, következőkben, édesanyjuktól, alapfeltétele, legfontosabb, generációnak, gyerekeinkre, szeretteidre, mosolyogjunk, édesapjuktól, rászorulónak, gondviselői, bocsátanunk, változtatni, megtanulják, tisztaságát, nyugalomban, hangtalanul, megállítson, irigységtől, sértegessen, ösztönöznek, meghozatala, legnehezebb, gyűlölettől, szeretetből, otthonodba, hallgatnod, átgondolod, szeretetet, legnagyobb, bölcsesség, emberekkel, mosolygunk, szeretnénk, megsárgult, szükségünk, támaszkodj, közeledben, szeretetre, gyöngyszem, időszakban, családodat, ismerheted, gondviselő, embereknek, gondolatai, felfedezni, cselekedet, reagálnál, következő, életedben, szabadulj, legtöbbet, támogatás, boldogság, érzelmeid, testedben, tanácsait, figyeljük, fejlődnek, céljaidat, lelhetjük, megállnod, gyalogolj, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 70103 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 404
  • e Hét: 3709
  • e Hónap: 10092
  • e Év: 131965
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.