Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nap a Plejádokban!
  2018-05-17 09:29:39, csütörtök
 
 



Nap a Plejádokban!
Május 19 - 20 - 21-én központi csillagunk a Nap az ,,Istenek Szerelmi Fészkénél", a Plejádok csillaghalmazánál vándorol. Nincsen jó, vagy rossz csillagállás, ahogyan az ollóról sem mondhatom azt, hogy az (csak) jó, és a késről pedig, hogy (csak) rossz. A felhasználó tudja az eszközöket, így a csillagidőket is jól, avagy kevésbé szerencséden működtetni.
Szabad emberként meghozhatom azt a döntést május közepén, hogy akkor én most fogok karácsonyozni, de kevés az esélye, hogy örömteli lesz az élményem, mert valahogy az idő ez idő tájt nem erről szól...

Ha azonban tudom, hogy mikor, minek jön el az ideje, akkor csodás élményekben lehet részünk. Az ősi tanításokból pedig tudjuk, hogy a planéták, a Nap, a Hold, és a csillagok, az égbolt mindig nyitott ,,könyvóráján" mutatják, hogy minek is jött el az ideje az anyag világát megélő, megtapasztaló ember számára. Hiába no, mindig is mondom a tanítványaimnak, hogy a csillagbölcselet a legcsodálatosabb tudomány széles e világban!!!

Amikor a fényből teremtődött ember lelke egybecseng a csillagok ragyogásával, akkor válik igazi varázslattá az ,,amint fent, úgy lent" bölcsessége. Számomra ezt a legszebben Weöres Sándor fogalmazta meg, amikor azt írja, hogy ,,Ő odafönn, hideg csillámú közöny, és sorsba burkolt lénye idelenn rengés, mely sohasem pihen..."
(Harmadik szimfónia)
Tudom, hogy ezt már pár hete idéztem, de mindig jó örök érvényű üzenetek által gazdagodni. De térjünk vissza a szerelem csillagait meglátogató Naphoz!

Május 19-én, 20-án, és 21-én jön el igazán az alkotás ideje. A Plajádok csillaghalmazát Afrodité felügyeli, így ha művészetekkel foglalkozunk, akkor ne csodálkozzunk, ha jön, mit jön, árad az ihlet.
A materiális, de az érzelmi eszközeinket, dolgainkat ekkor tudjuk még szebbé alakítani. Ezekben a napokban a belső erőinket hatékonyabban tudjuk együtt, egy cél érdekében összpontosítva működtetni.

Az antik tanítások szerint ide jártak (a Plajádokba) az istenek szerelmeskedni, tehát elérkezett a létrehozás, a célok megvalósításának az ideje. És ne feledkezzünk el arról sem, hogy ezek a napok kiemelten segítik a gyermekáldás, a fogantatás megvalósulását is!

A bőségvarázslásoknak, termékenységrítusoknak most van itt az ideje. Mindezekre igen optimális a napkelte, természetesen az ébredő fény felé fordulva. Sokszor az is elegendő, ha szívből elmondunk egy imát, és ahogyan keleten emelkedik a fény, úgy engedjük, hogy a bensőnket is kitöltse a Nap aranyló sugara. Ennek egyébként igen jó regeneráló, gyógyító hatása is van ebben az időben.
A délidőben végzett gyakorlatok is nagy erejűek, ezek legoptimálisabb időintervalluma ezen a három napon 12 óra 05 perc és 12 óra 40 perc között. Természetesen ekkor is a Nap felé kell fordulni.

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Címkék: megvalósításának, csillagbölcselet, legcsodálatosabb, legoptimálisabb, csillaghalmazát, időintervalluma, tanítványaimnak, szerelmeskedni, megvalósulását, összpontosítva, művészetekkel, csodálkozzunk, csillagidőket, karácsonyozni, természetesen, hatékonyabban, megtapasztaló, szerencséden, gyermekáldás, feledkezzünk, csillagállás, tanításokból, ragyogásával, eszközeinket, foglalkozunk, plejádokban, gyakorlatok, varázslattá, felhasználó, meglátogató, teremtődött, bölcsessége, élményekben, könyvóráján, meghozhatom, dolgainkat, késről pedig, felhasználó tudja, döntést május, égbolt mindig, anyag világát, legcsodálatosabb tudomány, fényből teremtődött, csillagok ragyogásával, legszebben Weöres, szerelem csillagait, alkotás ideje, érzelmi eszközeinket, belső erőinket, antik tanítások, istenek szerelmeskedni, célok megvalósításának, Istenek Szerelmi Fészkénél”, Weöres Sándor,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Alázat  Egy lelki imádság  Bertolt Brecht -től idézet  Szívem tiéd  Alázat  Nem tudhatod  Minden harmadik...  Alázat  Sokan azt tartják  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Leonardo da Vinci gondolata  Nagyi telefonál  Png kislány  Ágai Ágnes – Csendélet  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem számIt  Még csak most kezdődik a nap  Sokan azt tartják  Alvó cicák  Tavaszi kép  Minden harmadik...  Tanuld meg ezt a versemet  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 21  képre írva  Png telefon  Éretlen vers  Png csokor  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Png nő  Csak a fogyatkozás látható  Adakozás  Ami embereknek lehetetlen, az...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Bounty krémes  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Egy lelki imádság  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Png ház  Leonardo da Vinci gondolata  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szép estét  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szép estét kedves látogatóimna...  Örülök, hogy látlak!  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szívem tiéd  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Adakozás  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Garai Gábor - Takarítás  Bounty krémes  Paul David Tripp Április 20  Kellemes délutánt kívánok  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Nem számIt 
Bejegyzés Címkék
késről pedig, felhasználó tudja, döntést május, égbolt mindig, anyag világát, legcsodálatosabb tudomány, fényből teremtődött, csillagok ragyogásával, legszebben Weöres, szerelem csillagait, alkotás ideje, érzelmi eszközeinket, belső erőinket, antik tanítások, istenek szerelmeskedni, célok megvalósításának, napok kiemelten, fogantatás megvalósulását, ébredő fény, délidőben végzett, három napon, megvalósításának, csillagbölcselet, legcsodálatosabb, legoptimálisabb, csillaghalmazát, időintervalluma, tanítványaimnak, szerelmeskedni, megvalósulását, összpontosítva, művészetekkel, csodálkozzunk, csillagidőket, karácsonyozni, természetesen, hatékonyabban, megtapasztaló, szerencséden, gyermekáldás, feledkezzünk, csillagállás, tanításokból, ragyogásával, eszközeinket, foglalkozunk, plejádokban, gyakorlatok, varázslattá, felhasználó, meglátogató, teremtődött, bölcsessége, élményekben, könyvóráján, meghozhatom, dolgainkat, mindezekre, működtetni, regeneráló, plajádokba, materiális, csillagait, létrehozás, eszközöket, elérkezett, egybecseng, legszebben, fogantatás, gazdagodni, csillagunk, fogalmazta, kiemelten, bensőnket, optimális, érdekében, csillagok, elmondunk, szimfónia, emelkedik, emberként, fészkénél, mondhatom, délidőben, tanítások, egyébként, felügyeli, alakítani, szerelem, afrodité, plajádok, csillámú, üzenetek, planéták, fordulni, vándorol, tudomány, napkelte, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1289
  • e Hét: 3122
  • e Hónap: 11657
  • e Év: 59250
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.