Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gyomorfekélyre
  2019-09-01 09:29:34, vasárnap
 
 



Hogyan tudod meggyógyítani a gyomorfekélyt 60 nap alatt antibiotikumok nélkül? A természet megint a segítségünkre siet! Használd a természet-adta recepteket!

Ha magunk mellé állítjuk a természet erejét, akkor mától fogva nem lesz többet szükségünk antibiotikumokra ahhoz, hogy megszabaduljunk a Helicobakter Pylori baktériumtól.

A természet és a népi gyógyászat nagyon egyszerű és olcsó megoldásokat tud nyújtani nekünk ennek a kórokozónak a megsemmisítésére.


A Helicobacter Pylori minden második emberben jelen van. Ez a kórokozó képes a gyomorban megtelepedni, és szétrombolni a nyálkahártya védekező mechanizmusait. Jelenlétével valójában egy hámsérülést okoz, amelyen keresztül a sósav képes a sejteket károsítani.

A Helicobacter Pylori a fekélybetegség legfőbb ismert kóroki faktora, jelenlétében mindig kialakul a gyomornyálkahártya krónikus gyulladása.

A nyombélfekélyesek 90-95 százaléka, a gyomorfekélyesek 70-90 százaléka Helicobacter Pylori pozitív. A Helicobacter Pylori kiirtása töredékére csökkenti a fekélybetegség kiújulását. A baktérium jelenléte a gyomorrák kockázatát 3-5-szörösre emeli a Helicobacter Pylori negatívakhoz képest.

Mindannyian tudjuk, hogy a mai alopata gyógyászat ilyenkor antibiotikumos és savlekötős kezelést javasol, ami lehet ugyan hatásos, de mint tudjuk sok más mellékhatással is jár, mint például a barátságos bélbaktériumok kíírtásával és sajnos nem mindig nyújt 100%-os megoldást.

Alternatívaként azoknak, akik szeretnék elkerülni az antibiotikumos kezelést, itt most közre fogok adni két természetes megoldást ennek a kórokozónak a kiirtására.

1.Recept Helicobacter Pylori fertőzés kezelésére:
Hozzávalók:
300 g friss kövirózsa levél (Sempervivum tectorum)
4 kanál virágméz

Elkészítési javaslat:
A kövirózsa leveleket ledaráljuk egy húsdaráló segítségével, vagy egy botturmixxal pasztává turmixoljuk. Miután összetörtük a leveleket hozzáadjuk a mézet, jól összekeverjük majd minden reggel éhgyomorra 1 kiskanállal fogyasztunk belőle. A mézet csak azért kell hozzáadni, hogy kellemesebb ízet kölcsönözzön a gyógyírnak, de aki bírja a kövirózsa ízét, az a mézet kihagyhatja a receptből. A pasztát a hűtőben tároljuk. A kúrát pedig 30 napig kell tartani. A kúra végén el kell végezni egy véranalízist. Általában 30 napos kezelés után a Helicobacter Pylori elpusztul, de ajánlatos a kúrát még 60 napig folytatni, azért hogy a fekélyesedések is begyógyuljanak.

2.Recept
Hozzávalók:
100 g friss útifű levél
200 g virágméz

Elkészítési javaslat:
A húsdarálóval ledaráljuk az útifű leveleket, vagy nagyon apróra összevágjuk, majd összekeverjük a mézzel. Egy csavaros tetejű befőttes üvegbe öntjük és hűtőszekrénybe tároljuk. 15 napig hagyjuk a mézben érlelődni, majd 60 napon át minden reggel éhgyomorra el kell fogyasszunk a ebből a készítményből egy kiskanállal. Az idő letelte után végezzünk el egy véranalízist, általában a Helicobacternek hűlt helye kell hogy maradjon.
Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: gyomorfekélyesek, megsemmisítésére, antibiotikumokra, alternatívaként, helicobacternek, megszabaduljunk, antibiotikumos, fekélybetegség, mechanizmusait, antibiotikumok, hűtőszekrénybe, mellékhatással, begyógyuljanak, fekélyesedések, bélbaktériumok, készítményből, meggyógyítani, összekeverjük, gyomorfekélyt, segítségünkre, nyálkahártya, helicobakter, kölcsönözzön, helicobacter, baktériumtól, megoldásokat, szétrombolni, véranalízist, húsdarálóval, botturmixxal, jelenlétével, jelenlétében, megtelepedni, segítségével, negatívakhoz, elkészítési, természet megint, segítségünkre siet, természet-adta recepteket, természet erejét, népi gyógyászat, kórokozó képes, gyomorban megtelepedni, nyálkahártya védekező, hámsérülést okoz, sósav képes, sejteket károsítani, fekélybetegség legfőbb, nyombélfekélyesek 90-95, gyomorfekélyesek 70-90, fekélybetegség kiújulását, baktérium jelenléte, Helicobakter Pylori, Helicobacter Pylori, Recept Helicobacter Pylori,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png csokor  Még csak most kezdődik a nap  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Reggel van  Szabolcska Mihály – Ákác...  Ágai Ágnes – Csendélet  Sokan azt tartják  Popper Péter szavai  Alvó cicák  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Próbálj meg ...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Ágai Ágnes – Csendélet  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  képre írva  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Nem számIt  Png ház  A televizió nem a kultúrát kép...  Egy lelki imádság  Alázat  Éretlen vers  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szép estét kedves látogatóimna...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Soha ne kedvezz...  Nem tudhatod  Albert Einstein gondolata  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Erdőn  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Radikális szeretet  Png csokor  Hiányzik  Szabolcska Mihály – Ákác...  Radikális szeretet  Gonosz démon-álarc  Png virág  Régi emberek, akikre máig büsz...  Akarat  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png cica  Akik bántanak téged  Ne kapaszkodj magasabbra,  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Png fotel  Png nő  Popper Péter szavai  Szívem tiéd  Png lepke  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szép estét  Png fotel  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Alázat  Erdőn  Szívem tiéd  A boldog családok mind hasonló...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  George Gordon Lord Byron: Inez...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Reggel van  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  képre írva 
Bejegyzés Címkék
természet megint, segítségünkre siet, természet-adta recepteket, természet erejét, népi gyógyászat, kórokozó képes, gyomorban megtelepedni, nyálkahártya védekező, hámsérülést okoz, sósav képes, sejteket károsítani, fekélybetegség legfőbb, nyombélfekélyesek 90-95, gyomorfekélyesek 70-90, fekélybetegség kiújulását, baktérium jelenléte, gyomorrák kockázatát, barátságos bélbaktériumok, antibiotikumos kezelést, kövirózsa leveleket, húsdaráló segítségével, botturmixxal pasztává, leveleket hozzáadjuk, mézet csak, kövirózsa ízét, hűtőben tároljuk, kúrát pedig, kúra végén, húsdarálóval ledaráljuk, útifű leveleket, csavaros tetejű, mézben érlelődni, gyomorfekélyesek, megsemmisítésére, antibiotikumokra, alternatívaként, helicobacternek, megszabaduljunk, antibiotikumos, fekélybetegség, mechanizmusait, antibiotikumok, hűtőszekrénybe, mellékhatással, begyógyuljanak, fekélyesedések, bélbaktériumok, készítményből, meggyógyítani, összekeverjük, gyomorfekélyt, segítségünkre, nyálkahártya, helicobakter, kölcsönözzön, helicobacter, baktériumtól, megoldásokat, szétrombolni, véranalízist, húsdarálóval, botturmixxal, jelenlétével, jelenlétében, megtelepedni, segítségével, negatívakhoz, elkészítési, kórokozónak, kíírtásával, kiskanállal, összetörtük, turmixoljuk, mindannyian, hámsérülést, kellemesebb, fogyasztunk, természetes, összevágjuk, kihagyhatja, fogyasszunk, sempervivum, kiújulását, savlekötős, gyógyászat, ledaráljuk, kockázatát, kiirtására, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 738
  • e Hét: 2876
  • e Hónap: 34362
  • e Év: 239063
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.