Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Megfontolandó
  2019-11-03 19:45:45, vasárnap
 
  Amit véletlenül se fogyasszunk: nátrium-benzoát

Gondolkozott már azon, hogy az amerikai felnőttek egyharmada miért is lesz rákos életük során, pláne, hogy száz évvel ezelőtt még alig volt erre példa? Vegyük a leukémiát, ön szerint öröklődő? Téved. Az üdítőitalok és a legtöbb üveges paprika és savanyúság egyik általános összetevője leukémiát okoz, de egyetlen amerikai orvos sem beszélhet erről - a legtöbbjük nem is tud róla. Mi is ez a mérgező összetevő? A nátrium-benzoát.



Ételekben és italokban is megtalálható
Nátrium benzoátnak hívják, és megtalálható festékhígítókban, folteltávolítókban, gumicementekben és sok, az FDA által engedélyezett amerikai ételben.
A nátrium-benzoátot kitiltották a gumigyárakból, mert sok dolgozó leukémiát kapott és meghalt.

A nátrium-benzoát úgy készül, hogy nátrium-hidroxidot kevernek benzoesavval, amely maró, oldószeres tulajdonságokat biztosít neki. Európában a média harcol ennek a mérgező ,,tartósítószernek" a kitiltásáért, mert az anyag befolyásolhatja a gyermekek fejlődését is. Az amerikai média persze egy szót sem szól. A kutatók félnek egy tanulmány elkészülésétől, mondván, hogy nem akarnak a nagy gyógyszergyárak vagy ételgyárak szó szerinti áldozataivá válni - mint ahogy azt már sok kutató, holisztikus orvos és vakcinakutató is megélte.

A nátrium-benzoát egy jól ismert karcinogén, ami elvonja az oxigént a sejtektől, lebontja az immunrendszert és vérrákot (leukémiát, limfómát, stb.) okoz. A termékek leírásán azt a kifejezést látjuk: ,,a frissesség megőrzésére." Azért, hogy biztonságban érezzük magunkat, azért, hogy az agyunk befogadja ezeket a boldog szlogeneket - amit a szervezetünk valójában meg fog emészteni, az egy veszélyes vegyi anyagokból készült, laborban gyártott veszélyes kotyvalék.



Vitaminokkal keveredve még veszélyesebb
És ez csak rosszabb lesz. Amikor a nátrium-benzoát keveredik a C- vagy E-vitaminnal, benzol jön létre - itt jön be a leukémia. Sejti szinten, a nátrium-benzoát megvonja az oxigént a mitokondriumtól és előfordul, hogy emiatt a sejt úgynevezett ,,erőműve" teljesen leáll. Amikor a sejtek nem kapnak oxigént, nem tudnak megbirkózni a betegségekkel és fertőzésekkel, sem a sejtek mutációjával és a kontrollálhatatlan sejtburjánzással.

A nátrium-benzoát meghosszabbítja az élelmiszerek szavatossági idejét, de ezzel párhuzamosan csökkenti azon emberekét, akik ezeket a termékeket elfogyasztják.

Nézze meg a salátaönteteket, lekvárokat, szójaszószokat, eceteket, gyümölcsleveket, salsaszószokat, darált sajtokat, üdítőket, fogkrémeket, szájöblítőket, köptetőszirupokat és kozmetikai termékek százait, melyek mind tartalmazzák a mérgező összetevőt, a nátrium-benzoátot. A legolcsóbb gomba-gátló a piacon, azonban elvonja a fontos tápanyagokat az emberi szervezettől, ezáltal is segítve a krónikus neuro-degeneratív betegségek kialakulását, mint például a Parkinson- és az Alzheimer-kórok.

Az Egyesült Államok vegytelített élelmiszeripara jól védett. Az FDA egyetlen kutatást sem végzett, hogy megóvja a fogyasztókat az élelmiszerben található rákkeltő adalékoktól és tartósítóktól; még a nitrátokat és nitriteket sem szűrik ki (a nitrit az első a rákkeltő anyagok listáján). A nátrium-benzoát különösen veszélyes, mert roncsolja a DNS egy részét. Pontosabban, a mitokondriumokat támadja meg - sejteket, melyek oxigént használnak az energiatermeléshez. A sejtciklusokat és a sejtproliferációt is a mitokondriumok szabályozzák.

Az Egyesült Államok szövetségi biztonsági szabályai a benzol szintjét 5 ppb-re (parts per billion / részecske per milliárd) korlátozzák az ivóvízben, de valami rejtélyes ok miatt (talán a pénz lehet az), a gyártók nemigen tartják magukat ehhez. Némelyik italban több, mint 100 ppb benzolt találhatunk, ami hússzor több az emberek számára megengedett ,,biztonságos" szintnél - persze valójában semennyi sem biztonságos. A nátrium-benzoát veszélyei már az 1990-es évek óta ismertek. Ezek után hogy érzi, inna egy diétás kólát?

Mindenen olvassa el a címkét. Ismerje fel a mérgező anyagokat. Ne egyen rákot! Kerülje a nátrium-benzoátot, az aszpartámot, a szukralózt és a repcét. Látogasson el a NaturalPedia.com és FDA.news weboldalakra több, a biztonságos élelmiszekerekkel és étrendkiegészítőkkel kapcsolatos információért.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:   Betegségekről  
Címkék: festékhígítókban, sejtburjánzással, tartósítószernek, mitokondriumokat, gumicementekben, meghosszabbítja, salátaönteteket, gyümölcsleveket, gyógyszergyárak, élelmiszeripara, mitokondriumtól, befolyásolhatja, tulajdonságokat, salsaszószokat, szójaszószokat, mitokondriumok, elkészülésétől, immunrendszert, sejtciklusokat, élelmiszerben, gumigyárakból, engedélyezett, szájöblítőket, vakcinakutató, elfogyasztják, tartósítóktól, információért, fertőzésekkel, betegségekkel, vegytelített, megtalálható, kialakulását, szervezetünk, fogyasztókat, benzoesavval, biztonságban, amerikai felnőttek, legtöbb üveges, mérgező összetevő, nátrium-benzoátot kitiltották, média harcol, mérgező „, anyag befolyásolhatja, gyermekek fejlődését, amerikai média, kutatók félnek, tanulmány elkészülésétől, nagy gyógyszergyárak, termékek leírásán, kifejezést látjuk, frissesség megőrzésére, agyunk befogadja, Egyesült Államok,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Előfordul, hogy  Esterházy Péterre emlékezünk  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Pitypang szökőkút  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztina b...  A sorsod  Gebhardt Nóra versei II.  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  képre írva  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Vidámság  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Tanmese  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Ott van  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Robin Wight pitypang szobra  képre írva  Jó éjszakát  Vidámság  József Attila – Keresek ...  Mindent de mindent visszakap  Jánosházy György: Fogd a kezem  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Eduardo Sacheri gondolata  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Egy gondolat  Vidámság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Vidámság  Önmaga ellenére  Pitypang szökőkút  Ady Endre - Mindegy átka  Vidámság  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Esterházy Péterre emlékezünk  Csend  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Mindig lesz olyan  Segíts neki dicsérni Téged  Emlékezz  Esterházy Péter: Harmonia c...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Magamnak  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Egy párkányon  Segíts neki dicsérni Téged  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  "Ez egy csoda"  képre írva  Bornyi Veronika haiku verse  Pitypang szökőkút  Paul David Tripp Április 12  Szeretem ujjad karcsuságait,  Jan Twardowski - Siessünk  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
amerikai felnőttek, legtöbb üveges, mérgező összetevő, nátrium-benzoátot kitiltották, média harcol, mérgező &#8222, anyag befolyásolhatja, gyermekek fejlődését, amerikai média, kutatók félnek, tanulmány elkészülésétől, nagy gyógyszergyárak, termékek leírásán, kifejezést látjuk, frissesség megőrzésére, agyunk befogadja, boldog szlogeneket, szervezetünk valójában, nátrium-benzoát keveredik, nátrium-benzoát megvonja, sejt úgynevezett, sejtek mutációjával, nátrium-benzoát meghosszabbítja, élelmiszerek szavatossági, termékeket elfogyasztják, mérgező összetevőt, legolcsóbb gomba-gátló, fontos tápanyagokat, emberi szervezettől, krónikus neuro-degeneratív, élelmiszerben található, rákkeltő anyagok, nátrium-benzoát különösen, mitokondriumokat támadja, mitokondriumok szabályozzák, benzol szintjét, pénz lehet, gyártók nemigen, emberek számára, nátrium-benzoát veszélyei, 1990-es évek, diétás kólát, mérgező anyagokat, biztonságos élelmiszekerekkel, festékhígítókban, sejtburjánzással, tartósítószernek, mitokondriumokat, gumicementekben, meghosszabbítja, salátaönteteket, gyümölcsleveket, gyógyszergyárak, élelmiszeripara, mitokondriumtól, befolyásolhatja, tulajdonságokat, salsaszószokat, szójaszószokat, mitokondriumok, elkészülésétől, immunrendszert, sejtciklusokat, élelmiszerben, gumigyárakból, engedélyezett, szájöblítőket, vakcinakutató, elfogyasztják, tartósítóktól, információért, fertőzésekkel, betegségekkel, vegytelített, megtalálható, kialakulását, szervezetünk, fogyasztókat, benzoesavval, biztonságban, vitaminokkal, veszélyesebb, mutációjával, élelmiszerek, szavatossági, párhuzamosan, kitiltásáért, tartalmazzák, tápanyagokat, szervezettől, naturalpedia, weboldalakra, gondolkozott, szabályozzák, biztonságos, megengedett, üdítőitalok, megbirkózni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16189
  • e Hónap: 29938
  • e Év: 234639
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.