Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az energiagyógyításról
  2020-02-20 23:12:39, csütörtök
 
  Az energiagyógyítás abból az elvből indul ki, hogy a betegség a finomtestek vagy nadik (a testünkben a pránát szállító finomcsatornák szanszkrit neve) rendellenessége. Az egyik jógaiskola szerint több mint 72 000 nadi van, és ezek az éteri testben találhatók.

Általában fájdalomként vagy feszültségként éljük meg ezeket a rendellenességeket, amelyek később betegségként manifesztálódnak. A pránagyógyító azáltal, hogy megtisztítja az éteri testet, és újra feltölti pránával, elmulasztja a fájdalmat, feszültséget és betegséget.

Amikor a rendellenesség érzelmi természetű az asztrál- vagy érzelmi testet is kezelni kell. Az agy is kihat egészségünkre. Ezáltal a mentális testtel is foglalkozni kell; sok mentális eredetű rendellenesség rendbe hozható némi idő alatt. Az is időbe telhet, mire a finomtesteken végzett kezelés hatása érződik a fizikai testben.

Az energiagyógyítás igazi megértéséhez valóban fel kell fogni a leírtakat az elméről, a pránáról és a finomtestekről. Röviden, elme és prána összefüggő jelenségek, nem lehet őket elválasztani egymástól.



Az éteri (vitális) test az a réteg testünkön, amelyen a prána közvetlenül funkcionál. Az éteri test nyeli el és sugározza tovább a pránát a testekbe. Az éteri test valójában maga a vitalitásunk, vagyis nagyon fontos a pránagyógyításban. Az éteri testet a nadik és a csakrák segítik munkájában.

Ha a nadikban vagy a csakrákban bármely okból gát van, túlzsúfoltság, vagy elvágták őket (esetleg egy műtét során), egyensúlyhiány vagy valamiféle betegség jelentkezik valahol a testben. Mivel a test komplex rendszer, gyakran nehéz megtalálnia panasz eredetét.

Különböző rendszerek különféleképp próbálják megmagyarázni a test egyes részei közti összefüggéseket. A pránával való gyógyításban bármely előre kigondolt eszme vagy rendszer nélkül közelítünk ezekhez az egyensúlyhiányokhoz. A pránagyógyítás három lépcsője közül az első a vizsgálat.

Végigpásztázzuk a beteg éteri testét, hogy megtaláljuk a prána- egyensúly hiányának gyökerét. A vizsgálattal meghatározzuk a problémát, energia szempontjából megtisztítunk, aztán pránával újra vitalizálunk. Ezeket a lépéseket ismételhetjük újra és újra a megfelelő testen, szerven vagy ahogy a helyzet előírja. Ez a pránával való gyógyítás alapja: a teljesen nyílt hozzáállás.


A pránagyógyítás segítségével egyszerűen megszabadítjuk családunkat és barátainkat a náthától, láztól, fejfájástól, izomfájdalmaktól, bronchitistől és sok más mindennapos betegségtől. Megfelelő képzéssel bármifajta nagyobb betegség ellen is hatásos.

Bárki gyógyíthat pránával, aki hajlandó tanulni és van benne szorgalom a gyakorláshoz. A gyógyításhoz nem kellenek különleges képességek, mindössze az, hogy naponta szánjunk időt némi gyakorlásra.

Ennek a módszernek nem az a célja, hogy helyettesítse az orvost, hanem hogy növelje bármelyik kezelés hatékonyságát az élet legalapvetőbb elemének, a pránának vagy életerőnek használatával.

A pránát azért nevezik életerőnek, mert bármikor bármely élőlény számára jelen van. Mint később elmagyarázzuk, a prána semleges természetű, de rendelkezik a képességgel, hogy bármilyen minőséget fölvegyen.

Minden rituálé, rítus vagy istenség az elmére és ezen keresztül a pránára is hat. A rítusba vetett erős hit a prána erejét is növeli, nem a rítus, hanem a beléje vetett hit ereje miatt.

Ezt megértve láthatjuk, hogy minden kulturális, vallásos vagy mágikus gyógyítás az agyon keresztül hat, a prána áramának növelésével és nem valamiféle titkos erő által. A prána ez a titkos erő, és semmi másra nincs szüksége a gyógyításhoz.

Minden természetes gyógyászat pránát használ, még ha a gyógyító nincs is ennek tudatában. De ha tisztában van vele, az sokban növeli hatékonyságát. A legnagyobb hatékonyságot akkor érheti el, ha minden esethez koncepció vagy rögzített rendszer nélkül, egyedileg közeledik, felderíti az energiatesteket, hogy meghozza a diagnózist, pránatöbbletet gyűjt be, energia szempontjából megtisztítja a beteget, majd friss, egészséges, szeretetteli pránával tölti fel.

Az energiagyógyítás egyszerű; ha egy módszer rejtélyesnek vagy bonyolultnak látszik, meg kell nézni, őszinte-e. A lényeg, hogy az energiagyógyítás pozitív és igaz, a haszonvágy mutatja néha hamisnak.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: energiagyógyítás, manifesztálódnak, izomfájdalmaktól, végigpásztázzuk, rendellenessége, energiatesteket, összefüggéseket, egyensúlyhiány, pránagyógyítás, rendellenesség, feszültségként, megszabadítjuk, pránatöbbletet, finomcsatornák, finomtestekről, használatával, legalapvetőbb, pránagyógyító, szempontjából, hatékonyságát, finomtesteken, meghatározzuk, bronchitistől, egészségünkre, ismételhetjük, megtisztítunk, helyettesítse, megmagyarázni, elmagyarázzuk, hatékonyságot, különféleképp, túlzsúfoltság, gyógyításhoz, vizsgálattal, feszültséget, gyakorláshoz, energiagyógyítás abból, elvből indul, finomtestek vagy, pránát szállító, egyik jógaiskola, éteri testben, pránagyógyító azáltal, éteri testet, rendellenesség érzelmi, asztrál- vagy, mentális testtel, finomtesteken végzett, fizikai testben, energiagyógyítás igazi, prána közvetlenül, éteri test,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Kövesd a cowboyt!  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Nevem  Makszim Gorkij gondolata  Nem számIt  Nagyon különös  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png cica  Nagyi telefonál  Amikor Jézus rátapos a lábadra  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Akarat  Gonosz démon-álarc  képre írva  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Lóhere  Irgalom és ítélet  Szívem tiéd  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Akarat  George Gordon Lord Byron: Inez...  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Tanuld meg ezt a versemet  Julian Brass gondolata  Png kutya  Rátalálsz  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png csokor  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Akik bántanak téged  Szép estét kedves látogatóimna...  Png rózsa csokor  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Paul David Tripp Április 20  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Irgalom és ítélet  A jó emberek mindig szépek mar...  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A sors  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Éretlen vers  George Gordon Lord Byron: Inez...  Éretlen vers  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ 
Bejegyzés Címkék
energiagyógyítás abból, elvből indul, finomtestek vagy, pránát szállító, egyik jógaiskola, éteri testben, pránagyógyító azáltal, éteri testet, rendellenesség érzelmi, asztrál- vagy, mentális testtel, finomtesteken végzett, fizikai testben, energiagyógyítás igazi, prána közvetlenül, éteri test, csakrák segítik, nadikban vagy, csakrákban bármely, műtét során, test komplex, test egyes, pránával való, pránagyógyítás három, beteg éteri, prána- egyensúly, vizsgálattal meghatározzuk, lépéseket ismételhetjük, megfelelő testen, helyzet előírja, teljesen nyílt, pránagyógyítás segítségével, élet legalapvetőbb, pránának vagy, pránát azért, prána semleges, rítusba vetett, prána erejét, beléje vetett, agyon keresztül, prána áramának, gyógyító nincs, sokban növeli, legnagyobb hatékonyságot, energiagyógyítás egyszerű, módszer rejtélyesnek, energiagyógyítás pozitív, haszonvágy mutatja, energiagyógyítás, manifesztálódnak, izomfájdalmaktól, végigpásztázzuk, rendellenessége, energiatesteket, összefüggéseket, egyensúlyhiány, pránagyógyítás, rendellenesség, feszültségként, megszabadítjuk, pránatöbbletet, finomcsatornák, finomtestekről, használatával, legalapvetőbb, pránagyógyító, szempontjából, hatékonyságát, finomtesteken, meghatározzuk, bronchitistől, egészségünkre, ismételhetjük, megtisztítunk, helyettesítse, megmagyarázni, elmagyarázzuk, hatékonyságot, különféleképp, túlzsúfoltság, gyógyításhoz, vizsgálattal, feszültséget, gyakorláshoz, rejtélyesnek, elválasztani, szeretetteli, megtisztítja, vitalizálunk, fájdalomként, betegségként, megértéséhez, gyógyításban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2846
  • e Hét: 11628
  • e Hónap: 43114
  • e Év: 247815
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.