Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egészséges üdítőitalok
  2020-11-21 21:36:23, szombat
 
  Egészséges üdítőitalok, melyek méregtelenítik szervezetünket és még fogyasztanak is
Szervezetünk kellő hidratáltságához elengedhetetlen a tiszta ivóvíz. Napi folyadékigényünket ezzel érdemes fedeznünk. A vízfogyasztás önmagában is segíti a fogyást, a méregtelenítést, javítja a koncentrációt, és üdébbé varázsolja bőrünket, de némi extrával kiváló fogyasztó-, méregtelenítő italt készíthetünk belőle.

Citromos víz
Egy pohár sima ásványvízbe vagy szűrt vízbe facsarjuk bele egy kisebb citrom levét. Ez a savanykás ital elősegíti a méregtelenítést, de emésztési zavarainkra is megoldást nyújt: csökkenti a puffadást, a gázképződést és a görcsöket. A citromos víz segítségével alaposan megtisztíthatjuk beleinket, serkenthetjük anyagcserénk működését, és elősegíthetjük a zsírégetést. Feloldja a húgysavat, és a májban található méreganyagoktól is segít megszabadulni. Természetesen gazdag C-vitaminban, ezért hatásos vérszegénység esetén, mert segíti a vas felszívódását. Erősíti immunrendszerünket, de nem csak védekezőképességünket fokozza, hanem szépségünket is, ugyanis a C-vitamin a bőr rugalmasságáért és feszességéért felelős kollagén képződését is elősegíti.

Uborkás víz
Az uborkával gazdagított tiszta víz nem csupán egészségünknek tesz jót, de a súlycsökkentést is elősegítheti. Egy liter vízhez szeleteljünk fel egy-két kisebb uborkát, vagy egy közepes kígyóuborka harmadát. Az uborkával gazdagított vizet hagyjuk egy éjszakán át a hűtőben. Másnap már fogyaszthatjuk is, mentával és citrommal ízesíthetjük. Az uborkás víz elősegíti a szervezet hidratálását, szépíti a bőrt, csökkenti a gyulladásokat és gyógyír lehet másnaposság ellen. Az uborka gazdag a lupeolnak nevezett növényi vegyületben, mely számos egészségjavító hatással rendelkezik, és jótékonyan hat ízületi gyulladás, gyulladásos betegségek, cukorbetegség, szívbetegség, vese- és máj toxicitás, daganatos betegség, asztma esetén, továbbá a magas koleszterinszintet is csökkenti.

Gyömbéres víz
A gyömbér legismertebb tulajdonsága kiváló méregtelenítő hatása, ezért is szokás húsos ételekhez adni, mivel semlegesíti a húsok lebontása során keletkező méreganyagokat. Serkenti az emésztést, enyhíti a gyomorégést, ezért remek választás a zsíros ételekhez is. A méregtelenítés önmagában is segíti a szervezetet abban, hogy megszabaduljon a lerakódott zsíroktól. Gyömbéres víz készítéséhez szükségünk van egy 2-3 cm-es gyömbérdarabkára. Hámozzuk meg, és szeleteljük fel vékony karikára, tegyük egy vizeskancsóba, és öntsük fel hideg vízzel. Nem árt, ha néhány jégkockát is adunk hozzá. Édesítésképpen keverhetünk hozzá egy evőkanálnyi mézet, de egy maréknyi zsírégető hatású felkockázott mangóval is gazdagíthatjuk. Az így készült méregtelenítő zsírégető koktélunkat tegyük néhány órára a hűtőbe.

Ananászos víz
Az ananász gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, de ami miatt a súlycsökkentő kúrák kedvelt része, az a benne található bromelain nevű enzimnek köszönhető. A bromelain nagymértékben elősegíti az emésztést, de kiváló immunerősítő és gyulladásgátló hatással is rendelkezik, jótékonyan hat továbbá a szívre és a vérkeringésre, és az asztma tüneteit is enyhítheti. Arra ügyeljünk, hogy vérhígító hatású gyógyszerek mellett ne fogyasszunk nagy mennyiségben ananászt illetve bromelaint, mert fokozhatja a gyógyszer hatását. Két liter vízhez adjunk 6-8 karika friss ananászkarikát - ez sokkal jobb, mint a konzerv. Ízesítsük ízlés szerint egy-két evőkanálnyi mézzel. Hűtsük le néhány órán át, aztán máris fogyaszthatjuk!

Bármelyik zsírégető vizet is válasszuk, mindegyiket ízesíthetjük mentával, citrommal vagy naranccsal, a zsírégető hatást pedig tovább fokozhatjuk, ha egy csészényi zöld teát is öntünk hozzájuk.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Fűben fában....  
Címkék: megtisztíthatjuk, gyömbérdarabkára, hidratáltságához, méreganyagoktól, elengedhetetlen, súlycsökkentést, méregtelenítést, rugalmasságáért, megszabaduljon, méreganyagokat, méregtelenítés, ananászkarikát, gazdagíthatjuk, egészségünknek, édesítésképpen, gyulladásgátló, fogyaszthatjuk, szervezetünket, egészségjavító, méregtelenítik, elősegíthetjük, vérkeringésre, cukorbetegség, súlycsökkentő, méregtelenítő, felszívódását, vizeskancsóba, megszabadulni, vérszegénység, nagymértékben, vízfogyasztás, serkenthetjük, gyulladásokat, koncentrációt, természetesen, feszességéért, tiszta ivóvíz, vízfogyasztás önmagában, pohár sima, kisebb citrom, savanykás ital, májban található, uborkával gazdagított, liter vízhez, közepes kígyóuborka, szervezet hidratálását, uborka gazdag, lupeolnak nevezett, gyömbér legismertebb, húsok lebontása, zsíros ételekhez, méregtelenítés önmagában,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Várnai Zseni - Éveim  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Jó éjszakát  Alvó cica  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Március  Alvó cica  Nem jár  Sonka vásár  Hibáztam már  Az út  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam  Színház az egész világ,  Leereszkedés és olvadás  Facebookon kaptam  Az izmaink nem csak testmozgás...  Mi van, ha?  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Játékos kis cicák  Nem látom őket  A jó kedv a világon  Vérnyomáscsökkentés  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Sir Andrew Lloyd Webber  Ratkós beszületései a szereplő...  Nem azt látja  Facebookon kaptam  Benedek Elek - Virágvasárnap  képre írva  Szép álmokat!  Levél lány  üdvözöllek!  üdvözöllek!  Facebookon kaptam  Levél lány  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Inkább ad  Facebookon kaptam  A haj állapotának javítása egy...  Nem látom őket  Facebookon kaptam  A pálma a győzelem és a diadal...  Manna OWell tollából  J. Donald Walters  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Vérnyomáscsökkentés  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  A máj egészségének javítása te...  2004-es kivégzés után  Facebookon kaptam  képre írva  Amikor még kicsi voltál...  A nagyhét eseményei  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  2004-es kivégzés után  A csend aranyat ért  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Maci az északi fény alatt  képre írva  A nagy természet  Idővel az ember megérti, hogy ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A nagyhét eseményei  Az erdőterápia egészségre gyak...  Facebookon kaptam  Nárcisz 
Bejegyzés Címkék
tiszta ivóvíz, vízfogyasztás önmagában, pohár sima, kisebb citrom, savanykás ital, májban található, uborkával gazdagított, liter vízhez, közepes kígyóuborka, szervezet hidratálását, uborka gazdag, lupeolnak nevezett, gyömbér legismertebb, húsok lebontása, zsíros ételekhez, méregtelenítés önmagában, szervezetet abban, lerakódott zsíroktól, evőkanálnyi mézet, maréknyi zsírégető, ananász gazdag, súlycsökkentő kúrák, bromelain nagymértékben, asztma tüneteit, gyógyszer hatását, zsírégető hatást, csészényi zöld, megtisztíthatjuk, gyömbérdarabkára, hidratáltságához, méreganyagoktól, elengedhetetlen, súlycsökkentést, méregtelenítést, rugalmasságáért, megszabaduljon, méreganyagokat, méregtelenítés, ananászkarikát, gazdagíthatjuk, egészségünknek, édesítésképpen, gyulladásgátló, fogyaszthatjuk, szervezetünket, egészségjavító, méregtelenítik, elősegíthetjük, vérkeringésre, cukorbetegség, súlycsökkentő, méregtelenítő, felszívódását, vizeskancsóba, megszabadulni, vérszegénység, nagymértékben, vízfogyasztás, serkenthetjük, gyulladásokat, koncentrációt, természetesen, feszességéért, szeleteljünk, elősegítheti, szépségünket, mennyiségben, legismertebb, felkockázott, fogyasztanak, tulajdonsága, gázképződést, anyagcserénk, vitaminokban, hidratálását, segítségével, ízesíthetjük, immunerősítő, szervezetünk, készítéséhez, szívbetegség, készíthetünk, zsírégetést, zavarainkra, rendelkezik, koktélunkat, gazdagított, fokozhatjuk, szervezetet, evőkanálnyi, gyomorégést, mindegyiket, vegyületben, másnaposság, gyulladásos, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 137 db bejegyzés
e év: 472 db bejegyzés
Összes: 49265 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 536
  • e Hét: 5777
  • e Hónap: 25639
  • e Év: 201514
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.