Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Csillagbölcselet-Labirintus...
  2009-10-08 07:53:27, csütörtök
 
 

A labirintus vége



E hét elején talán érezhetünk különböző küzdelmes energiákat. Én ugyan igen személyesen vagyok érintve a jelenlegi Mars bolygó pozíciója által, de a csillagos eget kémlelve kirajzolódik előttünk ennek az igen különös, és mindenkire értelmezhető oka.

Ez pedig egy izgalmas csillag, a Kiskutya csillagkép legfényesebbike, a Procyon, ami fölött a napokban fog elhaladni a Mars. Erről a Marsról pedig tudjuk, hogy egy szinten az életünkben küzdelmeket jelölhet, amelynek egy magas értelmezésű nézőpontja az, hogy a hatalmas energiáinkat saját magunkon való túllépésre használjuk. Ugyanakkor férfias, aktív és cselekvő teremtő erőt is képvisel.

A csillag, amelyet említettem (Procyon) pedig az ,,élet labirintusát" jelöli, azt a labirintus, amelyet a tudatlanul bolyongó emberi lélek maga köré teremtett, kitalált magának, s végül elveszett benne, maga is elfelejtve hogy miért is jött be ebbe a labirintusba és pontosan mit is jelent ez a labirintus.

Kitaláltunk magunknak mindenféle vallást és társadalmi szerveződést, kiutat keresve, és közben minden egyes ilyen megvalósuló gondolat, csak egy újabb tégla, egy újabb fal lett ebben a labirintusban. S a labirintus mélyén ott rejtezik a szörny, a Minotaurusz, a kétely és a kishitűség.

De most eljött az ideje, hogy ezt legyőzzük.

Hiszen a Mars, azaz Árész, a Hadisten óriási erőt tudhat magának, s ha mi teremtő mágusként, ÖSSZPONTOSÍTOTT TUDATTAL haladunk ebben a labirintusban, akkor képesek vagyunk legyőzni ezt a mélyben meglapuló ősi szörnyet. Érdemes tudatosítani, hogy erőinket most ennek a ,,legyőzésére" fordítsuk, mert különben esetleg úgy érezhetjük, hogy minden ellenünk fordul, és csak a falakba ütközni.

A kijutás titka a kérdés, hogy ,,pontosan mit is keresünk"? És a helyes válasz gyújthat fényt, ha precízen van megfogalmazva. S ne feledjétek, éppen ,,szaturnuszi időket" élünk, tehát csakis olyan dolgokat, amelyek kiállhatják az idő próbáját. Egy újabb állás vagy egy újabb kapcsolat, még egy ezoterikus tanfolyam nem biztos, hogy a helyes megfogalmazása ennek a válasznak. Itt merjünk messzebb haladni magunkba, és igazi gyökereket keresni. Mert egy újabb pénzteremtési lehetőség, egy újabb párkapcsolat, egy újabb ismeret csak a mi egyik megnyilvánulási formánk - s előbb a gyökereket kell ápolni, az ágakat metszeni - a levelek csak megmutatják, hogy egészséges-e fa.

- - -

Tovább vizsgálva a Mars égi helyzetét, látjuk, hogy a halhatatlanságot jelképező Pollux csillag ragyog vezérlő elvként fölötte, azaz a kijutás a labirintusból valóban az örök életbe vezethet bennünket, elérve a megvilágosodás állapotát - s ez az állapot nem egy újabb forduló kell, hogy legyen ebben a labirintusban, hanem a ráébredés arra, hogy az mindig is megvolt: Valódi Lényünkre.


Fehér Holló



A héten a Nap megkezdi utazását a Holló csillagkép fölött, majd a hónap második felében a Merkúr és a Vénusz is követi. Ilyenkor a Szűz ccsősillagképben járunk, amely alatt látható a Holló, amelynek igen fontos és jól érzékelhető üzenete van.

Az asztrozófia(csillagbölcselet) szerint a Holló őrzi a titkos tudást, az örök élet titkát, hiszen csőrében tart egy cseppet a Kehelyből, a Szent Grálból, amely az Örök Élet italát őrzi. Ahogy a Pálos rend címerállata a Holló, akik szintén a titkos tanokat őrzik számunkra, azokat a tanokat, amelyekkel elnyerhető az élet körforgásából való kiemelkedés.

A szkíta-görög mitológia szerint a Holló az, aki Apollónnak hoz a csőrében egy cseppet az Örök Élet italából.

Igen ám, de a mitológia szerint egy fontos momentum is történik itt, egy másfajta értelmezésben : a Holló megtart egy cseppet a csőrében, és büntetésül Apollón felszegezi az égre. Mit üzen ez nekünk?

Összevág azzal a képpel, hogy a holló a jelenlegi emberi tudatban mint negatív töltetű madár él, például halálmadár. Hiszen a színe is fekete, s a mondás is úgy tartja: ritka mint a fehér holló.

Ha végiggondoljuk a fenti sorokat, kezd körvonalazódni egy kép, miszerint itt valami van a háttérben. Mert mit is jelent az, hogy a “Holló megtart egy cseppet a csőrében"? Hiszen az Örök Élet titka egy tudás, azaz ez a tudással, hatalommal való visszaélésre utal. Ezért kelt az Emberben fura érzeteket a holló, hiszen az emlékezteti őt arra, hogy mikor és hogyan élt vissza a Teremtőtől kapott hatalmától.

Tehát, mint minden csillagüzenetben, itt is a kettős olvasattal leszünk közelebb az igazsághoz:

Egyfelől, a Holló idejében az ember képes az Értékeket megőrizni magában, beavatást nyerhet titkos tudásokba, magas misztikumokkal ismerkedhet meg. A Fénnyel való belső találkozás ideje.

Másfelől, fontos üzenet az, hogy az Ember a tudásával, a hatalmával ne éljen vissza, azt mások szolgálatába kell állítania, használnia kell, átadni.

Így lesz a Holló fehér.

- - -

A hét vége felé pedig nem csak Telihold lesz, hanem más izgalmas hatások fognak bennünket érni.

Mint nemrégiben, ismét “egzakt" lesz a Merkúr-Uránusz szembenállás, ha emlékeztek még rá, ez egy igen csodás lehetőség arra, hogy a szellemiségünknek adjuk egy jó nagy löketet. Hiszen ez a két szellemiség-jelölő bolygó egymást kiegészítve akarják nekünk megmutatni, hogy a Földi és a Szellemi világ hogyan tud egyszerre működni - és ezt most a tudatunkkal képesek leszünk felfogni.

Ez csodás tudattágító beszélgetések ideje , új eszmerendszerekkel érdemes megismerkednünk, és elhagyni azokat a tudatunkat hátráltató dolgokat, amelyek eddig visszatartottak bennünket.

Hiszen az Uránusz üzenete a szabaddá válás - azaz szellemileg szabaddá tudunk válni minden lehúzó gondolattól.

S a Merkúr most “visszament" az Oroszlán csillagkép farkához, azaz igen teremtő gondolkodás ideje ez!

Ide kapcsolódik még vasárnap (4-én) a Mars is, amely megadja azt a tüzet a szellemünknek, hogy az egekig tudjunk lobogni!

- - -

Mint látjátok, ami megszületett szeptember végén, arra most még újabb és újabb csodás lehetőségek jönnek, és ez még csak az október eleje...




Tags: Holló, Kehely, Oroszlán, Szűz

Átalakulás :)


Kedves Csillagleső Barátom!

Nem, most kivételesen nem a Te külső vagy belső átalakulásodról van szó, hanem a Csillagbölcselet.hu oldalról magáról.

MA EGY ÉVES A CSILLAGBÖLCSELET.HU

Ugyanis pontosan MA egy éve történt meg az, hogy útjára indult a Csillagbölcselet oldal, igaz akkor még más formában, az asztrozófia.blog.hu címen.

Eltelt egy év, az őszi napéjegyenlőség másnapján, elindulunk a belső világba. A nyári külső világosságot most belső fénnyé kell szépen lassan alakítanunk, eljött az “öregkor" s a nagy bölcsességek beérésének ideje, készülés a télre...

S ahogy említettem az elején, az elkövetkező napokban az oldal új “dizájn" fog kapni, az átállás alatti esetleges problémákért elnézésedet kérjük.

Addig is engedjétek meg, hogy megosszak veletek valamit: “Nem-is-tudom-hogy-mutassam-be" olvasótól(?), Zoétól kaptam egy csodás írást az őszi napéjegyenlőségről, ez következik most:

- - -

Őszi napéjegyenlőség (Szeptember 22.)

A térben a NYUGAT pontja, a napnyugta, ahol a fény eltűnik a szemünk elől, és levonul az ,,alsó világba". Ősz van. Az aratás ideje, a betakarításé, a szüreté.

Amely magot tavasszal, a tavaszi napéjegyenlőségkor elvetettünk, annak gyümölcsét most learatjuk. Amit elindítottunk akkor, az most láthatóvá válik a külső világunkban is, a fizikai síkon. Mert ez a Föld-energia pontja (ideje).

A betakarított termést pedig elraktározzuk, a begyűjtött tapasztalatokat feldolgozzuk a következő 3 hónapban. Belső, láthatatlan munkát végzünk, ahogy a nap is eltűnik a szemünk elől. Ha nem a tudatosan elindított energiáink térnek vissza hozzánk, akkor most a külvilágunkban történt események gyökerét megkereshetjük korábban az időben, az életünkben. Megláthatjuk, mi tért vissza hozzánk. Ebből felismerhetjük öntudatlan teremtéseinket is.

Ezen a ponton az időben tudatosan elengedhetünk dolgokat az életünkből. Olyanokat, melyek már megkötnek, nem szolgálják a fejlődésünket, melyeken túl kellene lépnünk. Mint a kinőtt ruháinkat, úgy vethetjük most le a kinőtt élethelyzeteinket, körülményeiket, szokásainkat, betegségünket, ragaszkodásainkat, félelmeinket, társaságunkat, kapcsolatainkat, munkánkat, rögeszméinket...stb. Ez szintén igényel egy belső döntést, egy számbavételt, életünk mérlegelését, amit ezen a másik egyensúlyi ponton most könnyen megtehetünk. Mivel ez az időpont is a fény-sötétség, a tudatos-tudattalan világ egyensúlyát hordozza (a nappal hossza megegyezik az éjszakáéval), alkalmas a számvetésre.

Itt azonban nem ültetünk, nem új dolgokat indítunk el, hanem temetünk, búcsúzunk, hiszen ez a halál, az elengedés a fény eltűnésének a pontja. Remek idő arra, hogy minden felesleges dolgot kiszórjunk az életünkből (tudatilag, és a fizikai síkon megnyilvánítva, jelezve egyaránt), hogy rendet tegyünk, hogy csak azt hagyjuk meg kint és bent, amire valóban szükségünk van, amivel valóban együtt akarunk élni. Remek alkalom ez a fordulópont továbbá arra, hogy ezzel az energiával a hátunk mögött most hozzányúljunk olyan kényes kérdésekhez az életünkben, amelyekhez máskor nem lenne elég erőnk. A beragadt élethelyzeteink, - melyek a szenvedés forrását jelentik az életünkben - most könnyebben megragadhatók. Elég ezen a napon belül meghoznunk az elengedéssel kapcsolatos döntésünket, és azt szimbolikusan (a szertartás keretében) megnyilvánítani, testet adni neki. A következő 3 hónapban az elengedésünk elkezd megnyilvánulni.

Szer-tartási ideje a napnyugta, iránya a Nyugat, a földön ülve, fekve, vagy állva, kenyérrel, és borral ünnepelve a természet bőségét, a termékenységet, és saját döntésünket.

Zoé


Folytatódik...



Előre tekintettem az októberi égbolt energiáit vizslatva, és további izgalmas égi helyzeteket találtam. Élőben majd szokásomhoz híven a legapróbb részletekig mindent elmesélek... (előadások időpontja itt található).

De addig is engedjétek meg, hogy néhány gondolatot megosszak az elmúlt hét tapasztalatairól, hiszen belső feszültségek, “nem tudom hol a helyem" érzetek, belső izzó tűz, felfokozott érzelmek mind mind jellemezték a környezetemben élőket, gondolom Benneteket is. A lényeg itt is a Szaturnusz üzenete: most minden szinten megjelent az, hogy azok a dolgok, amelyek nem időtállóak, porrá omlanak bennünk. S a változás mindig valamilyen fura dologgal jár, ki-ki a maga életének megfelelően tapasztalja meg.

A dolgok elengedése, a “porrá omlás" megengedése sokat lendít minden nehézségen, hogy az Új megszületését már egy letisztult világban éljük meg. Engedjük meg magunknak az IDŐT, hiszen a Szaturnusz az Idő megjelenítője.

- - -
S akkor most nézzük e hét üzeneteit.

Ismét nehéz dolgom van, hiszen sok, különféle jellegű üzenet hat, talán ezek közül a legizgalmasabb a Nap és a Plútó kvadrát kapcsolata (szerdán), ami a Nap ragyogó fényét emeli most a Tejútra, vissza a Galaxis szívébe. A Plútó, a gyökeres és végletes változások szimbóluma által most a Cselekvő Én képes lesz megváltoztatni mindent. S mivel a Plútó a Tejút galaxis legmagasabb minőségű Fény-erejét közvetíti, így innen kapjuk a Sorsfordító erőket.

Ezzel meg tudjuk lépni a változásokat - még ha ez egy belső lépés is, egy belső döntés, elhatározás. S másfelől, a saját Napunk fényével tudunk most meglátni magunkban olyan mélységeket, amik eddig rejtve voltak.

Emlékezzünk még meg az őszi napfordulóról, ami szeptember 22-én este lesz, innentől kezdve hosszabbak lesznek az éjszakák, mint a nappalok, tehát eljön a befelé fordulás ideje és a Belső Fény megtalálásának ideje.

További jelentős esemény szintén szerdán, a Merkúr és az Uránusz szembenállása, ami egy igazán csodálatos hatású lehetőséget nyújt számunkra. Ezáltal képesek leszünk a gondolataink, a szellemiségünket egészen a legmagasabb szintig kitágítani. Mivel az Uránusz a váratlan megújulások bolygója, ezért ekkor számíthatunk új, fentről jövő gondolatokra, amelyeket a Pegazus, a Hírnök táltos paripa szállít nekünk. (a Pegazus csillagkép alatt áll az Uránusz jó ideje)

Kiváló lehetőség ez arra, hogy az eddig valamilyen korlátok között lévő gondolkodásunkat most hatalmas mértékben kitágítsuk - azaz ha eddig nem fogadtunk be valamilyen dolgot, most akár képesek vagyunk mindent integrálni a szellemünkbe, hatalmassá tágulva.

Egyfajta szellemi dimenzióugrás lehet ez, hiszen a Merkúr magasabb oktávja, egy magasabb minősége az Uránusz, tehát most a Földi és az Égi szellemiségek tudnak EGYSZERRE, egymást kiegészítve működni bennünk.

Tehát, további változásokra számíthatunk, és még nincs vége...

Tags: Pegazus, Tejút

Születés - IV. utolsó rész



El sem tudjátok hinni, mennyi minden van még itt, de mint mondtam, igazán kifejteni, csak élőben tudtam azt az egészet, ami most szeptemberben zajlik. Ha további részletek érdekelnek, sok példával ellátva, szívből ajánlom a szegedi előadás anyagát: http://csillagbolcselet.hu/elo-kalendarium-eloadas-hanganyaga/

És lássunk még egy csodálatos dolgot, amit most szombaton, a budapesti előadáson, egy kedves csillagleső hölgy jegyzett meg, én csak szeretném kifejteni “csillagbölcseletesen" az ő észrevételeit. Ez a Magyarságot érinti főként.

Nézzük meg 18-án a Mars helyzetét az Ikrek csillagkép kellős közepén. Az Ikrek csillagkép magyar mondájának megfelelője Hunor és Magor, a két testvér. Róluk tudni kell, hogy e két testvér mennyire jól szimbolizálja a magyarságot, és ehhez kapcsolódik a szkíta-görög mitológiából Kasztor és Pollux testvérek története is.

E két testvér egymással mindig harcolt (ugye, ismerős?), de valójában “kifelé" mindig egységben álltak ki, szeretetük egymás iránt megbonthatatlan volt. Valójában “játékos" harcukkal EGYMÁST ERŐSÍTETTÉK!

Az Ikrek csillagkép alatt ott helyezkedik el az Egyszarvú csillagkép, aminek üzenete, hogy a látszólagos ellentétek, a látszólagos poláris világ alatt mélyben valójában MINDEN EGY, és mindegy Egy-ért történik!

Tehát ne tévesszen meg a látszat, ha két egymással veszekedő magyart látsz - a csillagok járását ismerők tudják, hogy ez csak látszat: ez valójában egymásért történik, hogy egymást erősítsék, mert így válik el az ocsú a búzától, így derül ki, hogy mi igaz, és mi nem.

Tehát minden konfliktus, minden harc amit magad körül látsz vagy láttál az elmúlt napokban-években, VALÓJÁBAN azért történt, hogy TE erősebb legyél. Erősebb a Hitedben, az Egységedben.

S elárulok egy fontos dolgot: 18-án a Mars pontosan a Szíriusz csillaggal áll együtt, aminek jelentését csak pár szóban fejtem ki, hiszen könnyen utána tud mindenki olvasni, hogy mi köze a Magyarságnak a Szíriusz csillaghoz. (A Magyar Szent korona, Arvisura, stb...)

A Tejút egyik oszlopa a Szíriusz, tehát a Tejút-erőket, ezeket a csodás, magas rezgésű erőket tudjuk most itt a polaritás világában beindítani - s ez Magyarország tekintetében különös jelentőségű lehet.

Ám nézzünk tovább a csillagos égen: a sokat emlegetett 4-es együttállás alapja a Hold, az éppen Újhold, ahol is renegeteg helyen megjelenik a Szűz minősége, azaz a Tisztaság.

S egy energiának, aminek a Hold az alapja, ott lelki, belső, láthatatlan világ-béli dolgokról van szó: minden átalakulás BELÜL történik, a Rendrakás a Szűzben, s minden, amiről eddig beszéltünk. S a Szent Grál az Örök Élet italát őrzi, tehát itt örök érvényű dolgoknak kell előbukkanni. S fontos megkérdezni magunktól, hogy mi örök érvényű?

Azt hiszem, az egyik ilyen válasz a Szeretet kell legyen. Én a saját szemszögemből még hozzátenném a Hazavágyódást, a Harmóniát. Tehát ezekben a napokban, amikor a Szűzanya minősége készül éppen megnyilvánulni Belülre érdemes figyelni, hogy Bennünk álljon helyre a Női és a Férfi minőség.

Köszönöm, hogy velünk voltatok ebben a Születés sorozatban, 18-a után jelentkezünk.




Tags: Ikrek, Kehely, Szűz

Születés - III. rész


2009-09-09 - ez ingen erőteljes energiákat hordozó dátum volt a numerológia szerint, de hasonló töltést hordoz 2009-09-18-a is, ahol a 18-as számnak a 9-es egy magasabb jelentéstartama szerint értelmezhető. S ezen napon PONTOSAN 9 óra 9 perckor kell fel a Szpíka csillag, amely a Szűz csillagkép legfényesebb csillaga.

Tehát a 18-i hatásokat még a numerológia is alátámasztja, plusz a Szpíka megjelenése a 9 óra 9 perckor a horizonton igen csodás üzeneteket hordoz, hiszen 4-szeres 9-es hatás érvényesül a 11-es mellett.

De mit is jelent a Szpíka felkelte ekkor? Ez az Aratás szimbóluma, a régi időkben amikor a Szpíka együtt kelt a nappal, akkor kezdték meg az aratást - a neve is ezt sugallja: Kalász. Ez az a Kalász, amit a Nap fénye érlelt, és ebből sütik később a kenyeret.

Tehát ez az Aratás ideje lesz - ekkor tudunk minden eddig tapasztalatainkat learatni, és a Fényt átalakítani magunkban: kenyeret sütünk belőle, azaz valamiféle Fény-táplálék jön létre, ami aztán sokáig fog bennünket táplálni!

Ha egy születési horoszkópot állítunk erre az időpontra, további érdekes üzeneteket kapunk általa. Dr.Dóczi József sorai következnek

A4-es együttállás, amivel szemben áll az Uránusz (+ Juno, a Feleség)! - egybenyitja a 11. és 12. házat:

a Barátok, a Közösség a Teremtés Másoknak (11.) hozza el a Végső Titkok (12.) Megértését (Merkúr).

Ez pedig az, hogy úgy tudunk Rendet rakni a Külvilágban (SZŰZ Jegy), ha Megérezzük (Hold), hogy Mikor van itt az ideje annak (Szaturnusz), hogy Szeretetben Cselekedjünk (Nap) és teremtsünk MÁSOKÉRT!!!

Ez egy óriási Beavatódás, mivel mindkét Beavató égitest részt vesz ebben!

A Plútó a Pajzs csillagképtől (=egy pillanat alatt bejuttat a Tudás Állapotába!) quadrálja ehhez a Tejút-energiákat...

A Jupiter triója pedig Tisztít... A Mars “csak" a Sirius-sal áll együtt...

A Felszálló Holdcsomópont az IC-vel az Altair-on (a Múltunk a Sas-Sólyom szemével meglátva...)

A CÉL?

úgy Újjászületni a Jászolban (X.), hogy az Anya (Női-Vénusz) - Oroszlán (Oroszlán Jegyben), Szívének (Regulus) Szerető Bátorságával tudjuk védelmezni a Múltunkat.

Ha Lelkünk mélyére ereszkedünk (Leszálló Holdcsomópont), akkor rá tudunk látni arra is, hogy a hozott tudásunk (IC) az, amivel képesek vagyunk a Turul-Sólyom Szemével meglátni, hogy hogyan tudunk KIEMELKEDNI és Másokat is FELEMELNI!!!

FANTASZTIKUS CSODÁKAT ÉLHETÜNK MEG!!!



Tags: Jászol, Oroszlán, Pajzs, Szűz, Tejút

Születés - II. rész



Most kérlek egy kicsit másfajta olvasásmóddal kövessük dr. Dóczi József gondolatait, s így belül érezve meg inkább, hogy hova jutunk a végén.


“Szent Családi Kép“, amit láthatunk, hiszen az Anya (Hold) és a Gyermek (Merkúr) mellett ott áll az APA is, a Nap!

Sőt, a Szaturnusz - mint ,,Bölcs Öreg" - szintén szülőt, a Nagyszülőt jeleníti meg, aki a legmagasabbról Szenteli meg e Szent Családot.

Az tovább fokozza e csodát és jelenlétével még nyomatékosabbá teszi e pillanatot, hogy Pallas Athéné is teljes fegyverzetben ott van mellettük. Mégpedig pont az ekliptikán, tehát a fizikai szintről védelem érkezik.

Szépítsük még? A Vesta (a Szűz) a Jászolt ,,melegíti" Szent Tüzével...

Miközben a Vénusz közelít a Regulushoz, az Oroszlán Szívéhez, addig a Mars pontosan Castor és Pollux között áll, egyensúlyt mutatva.

És ugyan, merre, mifelé történik az a bizonyos Nagy Ugrás?

Ki mutat Utat a Szűz Csillagképben?

Ceres, Az ANYA. Aki felett Bootes, a Felemelkedett Lélek helyezkedik el...

A Mennybe szállt Anya. Az Anya, aki Megboldogult.

Boldog Asszony Anyánk.

SZŰZ MÁRIA.

———————& ;#8212;——————&#82 12;—-

A Szűz elugró lábához tartozik a Vetés minősége is, amiből majd a “megérkezéskor" lesz az Aratás. Most az Új Földben ültethetünk el egy fény magot - ez egy másik aspektusa ennek a szeptemberi helyzetnek.

Amárcius 26-i Égi Királynő manifesztuma történik most meg - s a Ceres kisbolygó további csodás üzeneteket ad át nekünk.

Ceres a római mitológiában az anyai szeretet istennője volt, csakúgy mint a növények (főleg a gabona) ültetésének istennője. S a Ceres most a Szpíka csillag fölött fog elhaladni - a Szpíka pedig Kalász-t jelent, azaz a beérett gabonát!

Így válik eggyé a vetés és az aratás üzenete a mostani égi képben.

———————& ;#8212;——————&#82 12;—-

S még egy csodálatos “véletlen", amit szintén Józsi fedezett fel az égen, ez már tényleg maga a csoda. Ha megnézzük a fentebb látható 4 égitest (Nap-Hold-Merkúr-Szaturnusz) helyzetét 18-án délelőtt, akkor azok pontosan a Rák csillagképet rajzolják ki alakzatukkal!

S ne feldjük, a Rák-hoz az anyaság szimbóluma tartozik, s magában a Rák csillagképben álló Jászolban, ahol Szűz Mária hozta világra a Megváltót, áll a Vesta - ahogy fentebb olvashattátok. S Vesta a családi tűzhely őrzője, a görög megfelelője Hesztia, akiről soha semmilyen ábrázolás nem történt: ennyire Tiszta volt.

Ezek az energiákat érezzük meg magunkban, azaz hogy belőlünk milyen csoda fakadhat és hogyan tudunk találkozni egy sokkal magasabb szintű kozmikus elrendeltetéssel.

Erről írni nem igazán lehet, ki-ki a saját élete, hangulata, rezgése szerint tud rátalálni Önmagában ezekre az Égi Képekre.


Tags: Bootes, Jászol, Kos, Oroszlán, Rák, Szűz

Születés - I. rész




És akkor vágjunk bele a sokat emlegetett szeptember 18-a és azt megelőző/követő napok energiáinak kifejtésébe. Erről a szeptemberi előadásokon közel 2 órán keresztül beszélek, tehát itt írásban sajnos nem tudok minden apró részletre kitérni, de természetesen tőlem telhetően a lehető legtöbbet át szeretném adni Nektek.

Akit a mögöttes tartalmak is érdekelnek, tiszta szívvel javaslom, hogy előtte olvassa át a március 26-i Égi Királynő és a június 21-i Égi Nász című írásokat, mert ezen események egyfajta záróakkordja lesz most szeptember 18-án - és egyben egy hatalmas új kezdet.

Az első alap, amivel tisztában kell lennünk, miután a képet megvizsgáltuk, hogy 18-án Újhold lesz - azaz az anyai minőség a lehető legteljesebb. S látható, hogy a képen a Hold fölött, mint a női ölből előbukkanó újszülött, ott lebeg a Merkúr - amiről tudni kell, hogy Gyermek analógiája. Tehát érezhető, hogy itt valamilyen Új dolog bukkan elő Bennünk, valami hatalmas égi csoda.

S ez a Hold a Kehely csillagkép Örök Életet adó vizében úszik, azaz a Szent Grál fölött látható. Így tudjuk, hogy ami világra jön most, annak az alapja valamilyen csodás, az időn túlívelő Örök üzenet lesz. Mert tudjuk, hogy ,,mint Fent - úgy Lent", tehát ami az Égen zajlik, azaz egy Új minőség születése, ez most Bennünk fog megtörténni. Érdemes magunkban megengedni ennek az új dolognak a létrejöttét, legyen az bármi - egy belső változás, egy új életszemlélet, egy új világ kialakulása, egy új filozófia, egy új kapcsolat - bármi.

S nem csak a Holdból előbukkanó Merkúr (Anya-Gyermek) mutatja az Új megszületését, hanem a csillagkép is, ami égisze alatt ez zajlik: pontosan a Szűz múltból elrugaszkodó lábánál. S ahogy már a nevében is benne van, itt bizony annak az üzenete kiemelt jelentőségű, hogy a múlt dolgaiból el tudjunk rugaszkodni - mert csak ekkor jöhet létre az Új. S ez nem egyfajta elengedés, hanem valóban elrugaszkodás legyen - lendületes, céltudatos. Az elrugaszkodás pillanatában lehet, hogy még nem sejthető, hogy hová is érkezünk meg, de ha érezzük a Teremtő gondoskodását, akkor biztosak lehetünk benne, hogy ahová lerakjuk a lábunkat, az egy csodás új világ, s nem egy szakadék mélye lesz.

Tehát érdemes elengednünk az eddig működő, megszokott dolgainkat, hiszen ezzel engedhetjük meg csak az új megszületését.

S ami igazán felfokozottá teszi az így kapott erőket, az a Nap, a Naprendszer közepe, a mi fényesen ragyogó csillagunk - a Cselekvő Én. Ezáltal valóban meg tudjuk jeleníteni azokat a változásokat, amelyek zajlanak bennünk.

S a 4-es együttállás tetején, vezérlő elvként a Szaturnusz egy csodás üzenetet ad át nekünk: a Cél az Időtállóság. Azaz ami most megszületik, nemcsak a mélyben hordozza az Örök Élet igazságát (Kehely), hanem lényege, hogy ami újat most létrehozunk, az amellett hogy gyökeresen új, olyan dolog is lesz, amelyet évezredek múltán is hasznosítani tudunk majd - akár az Emberiség, akár az Istenember szintjén.

Ez így talán nehezen megragadható, de a lényeg, hogy most érdemes megengedni magunknak, hogy megváltozzunk, új dolgokat teremtsünk - és hála az Égnek, kapni fogjuk a ,,jeleket", figyelmeztetéseket, mert azonnal le lesz tesztelve úgymond a Szaturnusz által, ha valami olyanba vágnánk a fejszénket, ami az első viharban, az első próbatételnél összeömlik. Ha ezt esetleg valaki nehéz időszaknak élné meg mostanában, akkor egy áldott helyzetben van, hiszen kipróbált vagy ezer dolgot, és tudja, hogy mi az, ami nem működik - és most lehetőség van végre egy Igazán Működő valamibe belekezdeni.

S csak bele kell kezdeni - csak el kell rugaszkodni.

Ha esetleg félelmek lennének valakiben, csak gondoljátok végig, hogy milyen beavatásokon mentünk keresztül az idén a fantasztikus lélekgyógyító Jupiter-Neptunusz együttállásokkal. S emlékezzetek, mekkora hatalmas gigantikus teremtő erőt kaptunk a Mars-Plútó szembenállással.

Egyenlőre ennyi, de sejthetitek, hogy van még tovább is - jövő hét elején folytatjuk, addigra remélem Dr. Dóczi József barátom is elmondja nekünk a csodás felfedezéseit, mert ő még tovább is ment, mint én.

Tehát folytatjuk az izgalmas fényszögekkel, és más rejtett égi képekkel.


Tags: Kehely, Szűz

Jupiter és Hold


Az energiák rendeződnek



Az augusztus 26-i és a szeptember 18-i események közötti időszak - azt gondolom - egyfajta belső, szellemi munkálatokról szól. Nagy energiákkal tudunk ezen a héten is szellemi munkákat végezni (újabb egzakt Merkúr-Mars kvadrát).

Mivel a Merkúr a Beavatás bolygója, így a Tejút erőket mozgató Marson keresztül folyamatosan úgymond ezekhez a Tápláló Tudás-t jelképező energiákhoz kerülhetünk közelebb - de persze a Beavatás misztikuma mindig belső átalakítást jelent. Ezen Beavatás során a múlt héten tárgyalt jelentős erőkhöz csak akkor jutunk közelebb, ha végre tudjuk hajtani ezt az átalakítást - alkímiát.

Ez nem olyan bonyolult, mint ahogyan elsőre hangozhat esetleg, egyszerűen csak rá kell lépnünk az útra, és el kell rajta indulni - a többi már megy magától úgymond. Megnyitni magunkat olyan dolgok felé, amelyeket eddig elzártunk magunktól - holott mindig is előttünk voltak, csak esetleg nem mertünk belekezdeni.

A Tejút Héra anyaistennő melléből kifröccsent anyatejéből keletkezett, tehát sejthető, hogy az Ember számára milyen csodás szellemi esszenciákat hordoz - ezekbe nyerhetünk most Beavatást.

Most a Tejút ebben segít bennünket, hogy nincs mitől tartanunk, hiszen az anyaistennő ölelő karjaiban fekszünk.

Ezért is éreztem személy szerint kicsit lágyabbnak azokat az általában erőteljesebben jelentkező Mars erőket - de ezt biztos mindenki a saját módján élte meg.

- - -

Kiegészítőül annyi még, hogy ma (2-án) a Vénusz a Jászolban jár - azaz a Rák csillagkép ölében, a Megváltó születésének helyén. Így a bensőből előtörő belső termékeny erőkkel most Fényt tudunk létrehozni. A Vénusz a női minőségű teremtő erő egyfelől, de másfelől a kapcsolatok - párkapcsolatok bolygója is. Így a Társsal történő teremtés, illetve a Fénnyel való egybeolvadás ideje ez.

Összevetve a fentieket a Merkúr beavató erejével, látható, hogy most Szerelemben a Mindenséggel tudjuk előhívni magunkból a belső Fényünket.


Tags: Jászol, Rák, Tejút

Az elmondhatatlan...



S akkor most lássuk, hogy hová vezetett az a rengeteg Égi Beavatás, amit már hosszú napok óta mindenki érezhetett: a hét szerdai napján, 26-án három bolygó egy nagyon különleges helyzetben fog egzakt fényszögeket alkotni, szinte egyszerre. Megpróbálom a csillagbölcselet szavaival érzékeltetni, de arra kérek mindenkit, hogy most különösen a saját MAGában rezgő bolygókra koncentráljon, hogy azok milyen üzenetet közvetítenek.

A Mars szemben áll a Plútóval - s mind a kettő a Tejúton.

A Mars a Mag-erő, a teremtő erő, amely önmagát megsokszorozva az áldozat által tör vissza a Teremtő felé. Hatalmas energiákat rejt most magában, hiszen a Tejúton jár, ezáltal a legmagasabb Fényteremtő minőséget közvetíthetjük általa - s előző írásomban részleteztem, hogy a Nimród vállánál ez pontosan mit is jelent.

A Mars jeleníti meg az első lépést a Fény felé, ami által elrugaszkodunk az anyagból a Tűz ereje által, és átnemesítjük az anyagot, szellemivé varázsoljuk azt - ez zajlik a Nimród nyilát elengedő kezénél.

És ezzel szemben, pontosan az Égbolt túlfelén áll a Plútó, szintén a Tejúton - és nem is akárhol, hanem a Galaxisunk dobogó szíve előtt. A Tejút közepe, a szív minden évmilliók alatti pulzálásával újabb és újabb csillagokat lök ki magából, táplálva az egész Galaxist csillagfénnyel. Ezt a hihetetlen magas rezgést a Naprendszerünk legnagyobb változásokat megjelenítő bolygója, a Plútó közvetíti már évek óta - és még fogja is 2012-ig, amikor is szépen lassan elhagyja a Tejutat.

A Plútó által nagyon magas szintű változásokat, minőségi ugrásokat vagyunk képesek létrehozni - egyébként “ő" a Mars magasabb oktávja (mint a Merkúrnak az Uránusz). Ezek - a tényleg radikális fordulatok által más világokba lehet emelkedni - egyszer még itt voltunk, aztán hopp, már az alvilágban vagy a halál birodalmában járunk. Ezért társítja a halálhoz az asztrológia a Plútót. De itt a lényeg azon van, hogy egy gyökeres változást vagyunk képesek megalkotni - és ebben benne van az is, hogy egy SOKKAL MAGASABB MINŐSÉGBE tudunk eljutni ezáltal. Lehet, hogy nem tudjuk elengedni az elmúlt világot, és ez esetleg fáj is, de ahová eljutsz a Plútó által, ha meglovagolod az erejét, akkor egy sokkal magasabb minőségbe jutsz! S ne feledjük, a Tejútgalaxis szívének, a legmagasabb rendű Fényminőségnek az üzenetét hordozza most, azaz képesek vagyunk Fénnyé válni.

S ez a két bolygó, a Plútó és a Mars állnak most szemben egymással - tehát a Földi és az Égi erőket tudjuk most egyszerre, egymásért alkalmazni. Hatalmas energia, hatalmas potenciál rejtezik ebben, ami valóban mindent lerombolhat, mindent átalakíthat. S ha megengedjük ezt életünkben, és irányítjuk, akkor ezzel nagyon nagy dolgokat vihetünk ám véghez!

(az, hogy a Plútó és a Mars pontosan a tejúton álljon szembe egymással, kb 250 évente történik. Nézzétek meg mi minden történt az 1760-as években, és ami esetleg csak később nyilvánult meg)
De ez még csak a kezdet, most jön a Csoda...

Szinte ugyanakkor, amikor a Mars és a Plútó szemben állnak egymással a Merkúr pontosan 90 fokot zár be az égen ezzel a két bolygóval, azaz kvadrát fényszögben lesz mind a Marssal, mind a Plútóval. Pontosan egyszerre. Az a Merkúr, amely korábban együtt állt a Szaturnusszal és szemben az Uránusszal, tehát hatalmas jelentőségű energiákat hordoz ekkor már magában.

A Merkúr égi helyzetét tekintve, nagyon sok Csoda bontakozik ki előttünk is. Először is a Szűz csillagkép múltból elrugaszkodó lába alatt - azaz üzenetében megjelenik a régi dolgokból való elrugaszkodás, a múlton való túllépés - s ha emlékeztek, ez az üzenet hasonló a Merkúr - Uránusz szembenálláshoz is...

Tehát valami új felé elindulás jelenik meg. S az elindulásban benne rejlik az áldozat, mégpedig a Bereniké Haja csillagkép üzeni ezt számunkra.

Bereniké feláldozta legszebb ékét, aranyló haját, hogy a számára legfontosabb dolgot elérhesse életében. De ez a “legfontosabb" dolog valamilyen örök, időtálló volt, mégpedig a Szerelem. S amit feláldozott, múlandó volt. Bár azért mi emberek nagyon tudunk ragaszkodni ilyen dolgokhoz is...

Tehát, meghozva azt az áldozatot, amit Bereniké is megtett, akkor tudjuk csak igazán “aktiválni" mind a Merkúr-erőket, mind pedig a vele kapcsolatban álló Mars-Plútó szembenállást is!

A Merkúr pedig egyfelől a szellem, a gondolkodás bolygója, s így egyértelművé válik a kép a 3 bolygó kapcsolatában: Teremtő gondolatok. De ez most nem akármilyen teremtés, hanem az egyik létező leghatalmasabb teremtés, amit az Ég meg tud jeleníteni! A Tejút erők, azaz a Tápláló Tudás megértése és alkalmazása Égen és Földön, bennünk, ez az ami megnyitja a kapukat a végtelenbe.

Merkúr, más nevén Hermész, a hermetikus tudás megjelenítője is, lélekkísérő is - tehát egyfajta Beavatásnak is felfogható, amin most keresztül megyünk, és hozzáférhetünk a “hermetikus tudás" minden kincséhez!

S a Szűzben járó Merkúr azt a fajta gondolkodást jelenti, hogy “hogyan működik az anyag", hogyan lesz Rend, hogyan rendszerezzük, elemezzük és analizáljuk az ismereteket. Tehát a “fejünkben" hatalmas Rend keletkezhet, amibe beletartozik minden, a földi vagy az isteni világhoz való viszonyunk, a világképünk, hogyan gondolkodtunk eddig az anyagról, a valóságnak hitt dolgokról...

A fenti képen látható még egy fontos csillagkép, a Serleg - a Szent Grál, amelyben az Örök Élet vize található. A serleg rejti azt a tápláló tudást, amellyel valóban elérhető az örök élet a földön. Így a Merkúr, amely szinte a Kehely vizében úszik, ezt a tudást tudja Bennünk feléleszteni. S a Szűz és a Bereniké Haja között található a Boszorkánykonyha, ami hatalmas mágikus erőket rejt. (részletesebben: Augusztusi előadás)
Összegezve...

Tehát, röviden megfogalmazva: Teremtő Gondolkodás - minden, amit kitalálsz, az megvalósul. Létrejön. Az anyagban is, a szellemi világban is, és ehhez hatalmas erőket, Tejút erőket tudunk megmozgatni.

- - -

Egy kis kiegészítést tennék még hozzá, mégpedig a Mars egy másik aspektusa szerint:

A Mars-hoz hozzá tartozik még a nyelv is - nem a megszokott asztrológiai megközelítésben, hanem a beszélt nyelv oldaláról tekintve. Hiszen maga a nyelv az, ami által az ember kifejezi magát, ami által a gondolatainkat megfogalmazzuk, ami által teremtünk. Ezért nem mindegy, hogy milyen nyelvet beszélünk, mert maga a nyelven keresztül történő gondolkodás már nagyban meghatározza, hogy egyáltalán mire vagyunk képesek.

Éljünk a magyar nyelv adta szépségekkel és spirituális tartalmával.


Engedjétek meg, hogy a bösztörpusztai Vágtázó Csodaszarvas koncertjének bennem rezgő hangjai és felébresztett emlékei miatt, Grandpierre Atilla “kollégám" egy régi VHK-s dalszövegével zárjam írásomat:

indulj már hé
emberemlék
önmagától
gyulladó fény
indulj már hé
emberemlék
önmagától
gyulladó fény

Tags: Bereniké Haja, Boszorkánykonyha, Nimród, Szűz, Tejút

Szellemi dimenzióugrás



Ha tovább szeretném boncolgatni azokat az erőket, amelyek mostanában és augusztus végéig hatnak, bevallom, akár egy könyvet is meg tudnék tölteni. A lehetőségeimhez mérten néhány fő vonalról, erőteljesen érezhető energiáról már megemlékeztem, és erre a hétre még egy maradt: a Merkúr - Uránusz szembenállás.

Ez a két, a szellemi erőinket megjelenítő bolygó erőit most egyszerre, kiegészítve egymást tudjuk alkalmazni. Elmondom ez mit is jelent.


Ahogy egy hangnak van egy magasabb oktávja, úgy néhány bolygónak is, például a Merkúrnak az Uránusz. Ez azt jelenti, hogy egy magasabb, teljesebb, nagyobb minőségben jelenik meg a merkúri energia az Uránuszban. Egyfajta istenihez közelebbi szint az Uránusz. Tehát, ezzel a szembenállással a földi és az égi szintet tudjuk egyszerre alkalmazni - a szellem területén!

S mivel az Uránuszban benne van a korlátok szétfeszítése, ezáltal képesek vagyunk az eddigi világképünkből, felépített gondolati illúzióvilágunkból kitörni! Csodálatos lehetőség, mert most tényleg hatalmasat tudunk ugrani szellemi fejlődésünkben. És ha hozzávesszük azt, hogy a Merkúr kapcsolódik a korábban részletezett Mars-hoz, méghozzá kvadrát fényszöggel, akkor tudhatjuk, hogy itt az idő a Teremtésre - a teremtő gondolatok most megvalósulnak!

Az Uránusz pedig a Pegazus csillagkép alatt jár (már régóta), így folyamatosan hozza nekünk a legmagasabb szintű isteni gondolatokat, hiszen a Pegazus Zeusz villámainak (isteni szikra) szállítója. A Markab csillag, a Pegazus csillagkép legfényesebb csillaga vetül rá az Uránuszra, így a szellemi világ hírnökei folyamatosan küldik felénk a dimenziókon átívelő szellemi üzeneteket.

Figyeljünk a belső hangokra, érezzük magunkban, ahogy a Teremtő szól általunk.

- - -

S kívánok mindenkinek jó pihenést ezeken a csodálatos napokon, találkozunk jövő héten itt, már nagyon átalakulva, vagy élőben a Magyarok Szövetségének országos találkozóján, Bösztörpusztán.






Tags: Pegazus

A Harcos felébred



Folytassuk tovább az Égi események kibontását...

Ahogy múlt héten említettem, az augusztus a Mars hónapja, hiszen a Tejúton járó Mars négy fényszögkapcsolattal is rendelkezik más planétáktól. Egyfelől a Jupiter-Neptunusz együttállás felé egy ,,trigont küld", amely az idei év lélek-gyógyító hatását segíti elő, hiszen most nagyon nagy erőkkel tudunk a Szeretettel inspirálva cselekedni. A mélylélekből felhozott érzetek tovább erősítenek bennünket. Ez utalhat mély belső küzdelmekre is, de ne feledjük, hogy ez azt a célt szolgálja, hogy végül önmagunkat legyőzve váljunk méltóvá a Tejútra fellépni, és majd 29-én azt a legmagasabb szinten aktiválni.

A Mars most a Nimród övét jelképező csillagok felett jár, s így a tarsolyunkban tárolt varázserőt tudjuk aktiválni. S nagyon fontos, hogy a Mars szépen lassan Nimród vállához érkezik, tehát a Tejút erők felvállalása jelenik meg.

Mit jelent ez?

Hiába teremtett bennünket a Teremtő a saját képére, ha nem hisszük el magunkról, hogy a saját életünket mi teremtjük, hogy ebbe a földi életbe nem szenvedni, hanem magunkat kibontakoztatni jöttünk. Most ebben segít bennünket Nimród, hogy a belső harcost felélesszük, és kiálljunk saját teremtői mivoltunkban, és elfogadjuk azt.

Azért írom, hogy kiállni, hiszen a Mars szextil kapcsolatban áll most a Nappal, a Nap pedig az Oroszlán csillagképben halad, tehát valóban meg tudjuk most mutatni, hogy kik vagyunk mi és mekkora teremtő erővel bírunk, és ez meg is jelenik. S még egyszer hangsúlyoznom kell, itt az egonk, önmagunk legyőzése a kulcs, hogy rátaláljunk az igazi benső énünkre. Amely nem akar tolakodni, magát mutogatni - csak lenni, megnyilvánulni és teremteni.

És van itt még egy titok a Nimród csillagképben: a Nimród az égen látható alakja éppen íjával lelövi a Bikát, útjára engedi a nyílvesszejét. Itt a Bika már a terméktelen, anyagba visszahúzó erőket jeleníti meg, ezeket kell tudnunk elengedni, “lelőni".

- - -

Most egyenlőre ennyi, hamarosan folytatjuk azzal, hogy milyen égi segítséget kapunk most a fentebb írtakhoz, mégpedig az Uránuszon keresztül, amely roppant izgalmas pozícióban van már jó pár hónapja, és most megint erőteljesen aktiválódik a Mars, Merkúr és a Szaturnusz által.


Tags: Bika, Nimród, Oroszlán, Tejút

Tudatfókusz és intuíció



Ha vetsz a képre egy pillantást, (akár annak ellenére, hogy nem foglalkoztál asztrológiával), könnyen észlelhető, hogy a képen látható összes bolygó valamilyen kapcsolatban áll egymással. Ez augusztus 20 -án az esti órákat mutatja számunkra.

Rröviden kifejezve azt jelenti, hogy most a különböző erőinket együtt, egymást kiegészítve, egymást inspirálva, megvalósítva tudjuk használni az élet mindenféle területein. Ez - ha lehet ilyet mondani - roppant áldásos hatással lehet ránk. Hiszen ez egyfajta alkímiai kohó, avagy a boszorkánykonyhában fortyogó üst, ahová most beledobtuk az összes összetevőt, és valami fergeteges varázslatot hozhatunk létre. De kezdjük ezeknek az összetevőknek a részletezését.

Az első ,,összetevő", mintegy alap, ami nélkül az egész nem érne semmit, és egyben a legfontosabb is, a Merkúr - Szaturnusz együttállás, amely hétfőn (17-e) egzakt.

Ez egyfajta beavatás is, hiszen abban kapunk nagy erőt, hogy hogyan tudjuk a tudatunkat fókuszálni. Ez pedig minden szellemi-lelki transzmutáció alapja. Most a bennünk élő Szaturnusz és Merkúr által a lényegi gondolatokra tudunk összpontosítani. Minden, amire nincs a fejben szükség, az porrá omlik bennünk, mert ki kell hogy állja az idő próbáját.

S mindez az Oroszlán csillagkép nemző részénél illetve farkánál található, tehát elsősorban a gondolat teremtő erejének összpontosítását közvetíti felénk. Ez az a fajta teremtő-nemző erő, ami létrehoz valami újat. S a Merkúr itt már közel közel van a Serleg csillagképhez.

Ez a Serleg, a Szent Grál, amiben az örök élet itala rejtezik, az a tudás, amivel örök életű az Ember. Erre vagyunk képesek összpontosítani most, ezt kell megtalálnunk magunkban: hogy tényleg a gondolatainkban időtállóak legyünk, azaz ne az illúzióvilág, hanem az azt működtető és létrehozó örök érvényű igazságokkal foglalkozzunk.

Hétfő este a Hold együtt áll a Vénusszal, ami két női minőség találkozását jelenti. Ráadásul itt található még a Vesta kisbolygó is, ami szintén női minőségű, mégpedig a Tiszta Női, azaz a szűzies energiákat hordozza. Ez az együttállás pedig szextil kapcsolatban áll a fentebb tárgyalt Szaturnusz-Merkúr -ral, azaz a bensőnkből, a belső őstudásból tudjuk előhozni intuitíven azt a Tudást, amivel most teremthetünk. Ez a két minőség, az elme megismerő, analizáló működése kerül szintézisbe, egységbe a mélyen bennünk lakozó Női minőséggel.

A hétfői napon érdemes figyelni a megérzésekre, a hirtelen felbukkanó érzésekre, és ezeket most egységbe tudjuk hozni az értelmünkkel. A Vénusz most az Ikrek csillagképben jár, tehát a Harmóniát tudjuk átérezni a Poláris Világban, az ellentétek feloldódnak, és bennünk kialakul az egység, a harmónia érzése.

- - -

És ne feledjük, hogy szépen lassan aktiválódott az elmúlt és az idei évet is meghatározó Szaturnusz - Uránusz szembenállás. Erről nagyon sokat írtam tavaly, akit mélyebben érdekel a téma, ezekben az írásokban el tud merülni:

http://csillagbolcselet.hu/2008/09/keseru_tapasztalas_vagy_kiemelkedes_te_dontod_ el/

http://csillagbolcselet.hu/2008/10/merre_tart_az_emberiseg/
A héten tovább fogjuk fejtegetni ezeket az energiákat, érdemes nap mind nap ellátogatni.

Tags: Ikrek, Oroszlán, Rák, Szűz

Forrás: Csillagbölcselet Kis Balázs Kunó
 
 
0 komment , kategória:  Ismeretterjesztő  
Címkék: szellemiségünket, gondolkodásunkat, csillagbölcselet, elrendeltetéssel, tapasztalatairól, csillagbolcselet, boszorkánykonyha, halhatatlanságot, ccsősillagképben, együttállásokkal, összpontosítását, csillagüzenetben, kapcsolatainkat, összpontosítani, lehetőségeimhez, tapasztalatokat, szembenállással, gondolatainkban, megismerkednünk, visszatartottak, kibontakoztatni, átalakulásodról, megnyilvánulási, napéjegyenlőség, legfényesebbike, élethelyzeteink, megközelítésben, összpontosított, szembenálláshoz, megbonthatatlan, jelentéstartama, megnyilvánítani, misztikumokkal, közvetíthetjük, megnyilvánulni, elrugaszkodunk, labirintus vége, jelenlegi Mars, csillagos eget, igen különös, izgalmas csillag, életünkben küzdelmeket, magas értelmezésű, hatalmas energiáinkat, tudatlanul bolyongó, újabb tégla, labirintus mélyén, mélyben meglapuló, falakba ütközni, kijutás titka, helyes válasz, újabb állás, ÖSSZPONTOSÍTOTT TUDATTAL, Valódi Lényünkre, Fehér Holló, Szent Grálból, Örök Élet, Kedves Csillagleső Barátom, ÉVES CSILLAGBÖLCSELET, Cselekvő Én, Belső Fény, EGYMÁST ERŐSÍTETTÉK, MINDEN EGY, Magyar Szent, Szent Grál, Dóczi József, Teremtés Másoknak, Végső Titkok, SZŰZ Jegy, Szeretetben Cselekedjünk, Tudás Állapotába, Felszálló Holdcsomópont, Oroszlán Jegyben, Szerető Bátorságával, Leszálló Holdcsomópont, Turul-Sólyom Szemével, FANTASZTIKUS CSODÁKAT ÉLHETÜNK MEG, Szent Családi Kép“, Bölcs Öreg”, Szent Családot, Pallas Athéné, Szent Tüzével…, Oroszlán Szívéhez, Nagy Ugrás, Szűz Csillagképben, Felemelkedett Lélek, Boldog Asszony Anyánk, SZŰZ MÁRIA, Szűz Mária, Örök Életet, Igazán Működő, Tápláló Tudás-t, Ezen Beavatás, Tejút Héra, SOKKAL MAGASABB MINŐSÉGBE, Bereniké Haja, Tápláló Tudás, Teremtő Gondolkodás, Vágtázó Csodaszarvas, Grandpierre Atilla, Pegazus Zeusz, Magyarok Szövetségének, Tiszta Női, Poláris Világban, Csillagbölcselet Kis Balázs Kunó,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Reményik Sándor: Itt most virá...  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  Szép estét  Játékos kis cicák  Facebookon kaptam  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  A jó kedv a világon  Mire jók ?  Szívet megérintő . . .  Az út  Alvó cica  A máj egészségének javítása te...  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Devecsery László - Húsvét  Leereszkedés és olvadás  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  képre írva  üdvözöllek!  Facebookon kaptam  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam  Karinthy Frigyes: Almafa  Vérnyomáscsökkentés  Facebookon kaptam  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Humor is meg nem is szerinted?  Ne hagyd  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  A máj egészségét biztosító és ...  Heltai Jenő: Március  Esti kép  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Mi van, ha?  Az idegen országok éghajlata  Alvó cica  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy imádság Ágoston Vallomások...  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét kedves látogatóimna...  Táplálékok a máj egészségének ...  Minden kedves látogatómnak sze...  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Az erdőterápia egészségre gyak...  Alvó baby  Alvó baby  Facebookon kaptam  Agárdi Gábor gondolata  Szép estét  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam  Devecsery László - Húsvét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Haja van  Szép estét kedves látogatóimna...  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Az izmaink nem csak testmozgás...  Úgy sajog ez a vad tavasz,  A nagyhét eseményei  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Alvó kisfiú  Leereszkedés és olvadás  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  képre írva  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  képre írva  Karinthy Frigyes: Almafa  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Nárcisz  A tavasz nem csak önmagában sz... 
Bejegyzés Címkék
labirintus vége, jelenlegi Mars, csillagos eget, igen különös, izgalmas csillag, életünkben küzdelmeket, magas értelmezésű, hatalmas energiáinkat, tudatlanul bolyongó, újabb tégla, labirintus mélyén, mélyben meglapuló, falakba ütközni, kijutás titka, helyes válasz, újabb állás, újabb kapcsolat, ezoterikus tanfolyam, helyes megfogalmazása, újabb pénzteremtési, újabb párkapcsolat, újabb ismeret, gyökereket kell, ágakat metszeni, levelek csak, halhatatlanságot jelképező, labirintusból valóban, örök életbe, megvilágosodás állapotát, újabb forduló, ráébredés arra, hónap második, titkos tudást, örök élet, titkos tanokat, élet körforgásából, szkíta-görög mitológia, mitológia szerint, fontos momentum, másfajta értelmezésben, jelenlegi emberi, fehér holló, fenti sorokat, kettős olvasattal, ember képes, igen csodás, szellemiségünknek adjuk, tudatunkkal képesek, tudatunkat hátráltató, szabaddá válás, egekig tudjunk, október eleje&#8230, őszi napéjegyenlőség, belső világba, nyári külső, nagy bölcsességek, elkövetkező napokban, átállás alatti, csodás írást, fény eltűnik, szemünk elől, aratás ideje, most láthatóvá, külső világunkban, fizikai síkon, betakarított termést, begyűjtött tapasztalatokat, tudatosan elindított, külvilágunkban történt, időben tudatosan, kinőtt ruháinkat, kinőtt élethelyzeteinket, belső döntést, másik egyensúlyi, nappal hossza, fény eltűnésének, fordulópont továbbá, hátunk mögött, beragadt élethelyzeteink, szenvedés forrását, életünkben &#8211, napon belül, elengedéssel kapcsolatos, szertartás keretében, elengedésünk elkezd, földön ülve, természet bőségét, októberi égbolt, legapróbb részletekig, környezetemben élőket, változás mindig, maga életének, dolgok elengedése, letisztult világban, változásokat &#8211, belső lépés, belső döntés, saját Napunk, őszi napfordulóról, befelé fordulás, igazán csodálatos, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 354
  • e Hét: 762
  • e Hónap: 12467
  • e Év: 51468
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.