Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Fogyjon le gyógynövényekkel!
  2020-12-21 23:09:15, hétfő
 
 



Az ideális testsúly megtartása nem is olyan egyszerű egy bizonyos kor átlépése után, de nem is lehetetlen. Nem kell drága fogyókúrás szerekre költeni, csodaszerek pedig nem léteznek, és a gyógynövények hatása sem elegendő önmagukban, hiszen egy komplex életmód- és étrendváltásra van szükség a tartós siker érdekében.

Az egészséges táplálkozásnak és a rendszeres mozgásnak kulcsszerepe van az ideális testsúly elérésében és megtartásában. De egy-egy gyógynövény rendszeres fogyasztásával nagyobb eredményt érhetünk el, mint holmi fogyókúrás csodaszerrel, és abban is biztosak lehetünk, hogy ezek a gyógynövények olyan tápanyagokat biztosítanak a szervezetünk számára, melyek az egészségünket szolgálják.

A konyhánkban is vannak olyan gyümölcsök, zöldségek, vitaminok és gyógynövények, melyek megkönnyíthetik a fogyókúránkat és segíthetnek a testsúly csökkentésében és az ideális testalkat megőrzésében.

Az egyik ilyen remek zsírégető a chilipaprika, amelyhez adagolhatunk fekete borsot is, hogy még jobban fokozzuk az anyagcserét. A chili kapszaicint tartalmaz, amely a zsírégetés és a kalóriaégetés nagy mestere.

A hasi zsír csökkentésében a mentára és a gyömbérre is számíthatunk. Ezek a gyógynövények a zsírégetés mellett az anyagcsere felgyorsításában is szerepet játszanak, ami nagyon hasznos tényező a fogyás szempontjából. A gyógynövényeket fogyasszuk tea formájában, reggel készítsünk el belőlük egy nagyobb adagot és kortyolgassuk el a nap folyamán.

A zsírégetés felgyorsításában és ezzel a testsúly csökkentésében a fahéj is segítségünkre lehet. Ez a kellemes illatú és ízű fűszer csökkenti a koleszterinszintet és gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is rendelkezik. Már a reggeli kávénkhoz is adhatunk egy csipet fahéjat, és ha még napi szinten sportolunk, mozgunk is, azzal csak felgyorsíthatjuk a fogyásunkat.

A fokhagyma antibakteriális hatással rendelkezik, aktívan részt vesz az immunrendszer megerősítésében és a vérnyomás normalizálásában, illetve a magas vérnyomás csökkentésében. A fokhagyma csodás hatása abban rejlik, hogy megakadályozza, hogy a zsírsejtek zsírrá alakuljanak át a szervezetünkben. Fogyaszthatjuk nyersen, de akár még finom gyógyteát is készíthetünk belőle.

Nagyon jó, ha van mindig a konyhánkban petrezselyem, mert emésztést segítő és emésztési zavart kezelő gyógynövény, továbbá támogatja a kalóriaégetést, csökkenti az éhségérzetet, és megakadályozza, hogy túlegyünk magunkat. Tea formájában a leghatásosabb.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Diéták és fogyókúrák  
Címkék: felgyorsításában, felgyorsíthatjuk, normalizálásában, szervezetünkben, megkönnyíthetik, antibakteriális, gyógynövényeket, megerősítésében, fogyasztásával, csökkentésében, megakadályozza, kalóriaégetést, táplálkozásnak, fogyaszthatjuk, étrendváltásra, tulajdonsággal, megtartásában, gyógynövények, leghatásosabb, egészségünket, kortyolgassuk, segítségünkre, immunrendszer, szempontjából, fogyókúránkat, kalóriaégetés, chilipaprika, megőrzésében, adagolhatunk, kulcsszerepe, biztosítanak, számíthatunk, csodaszerrel, éhségérzetet, szervezetünk, készíthetünk, ideális testsúly, gyógynövények hatása, komplex életmód-, tartós siker, egészséges táplálkozásnak, rendszeres mozgásnak, gyógynövények olyan, szervezetünk számára, egészségünket szolgálják, testsúly csökkentésében, ideális testalkat, egyik ilyen, chili kapszaicint, kalóriaégetés nagy, hasi zsír, zsírégetés mellett,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alázat  Facebookon kaptam  Alázat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  képre írva  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  A Megváltó szolgálatában  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png ház  Nagyon különös  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  s immár én is felragyogva, ért...  s immár én is felragyogva, ért...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Julian Brass gondolata  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Szívem tiéd  Popper Péter szavai  Alvó cicák  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Gonosz démon-álarc  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Kerüld el az evangélium örömén...  Nem méltó hozzád  Png férfi  Tavaszi kép  Reggel van  Akarat  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  A másik dolog,  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Alvó cicák  Bertolt Brecht -től idézet  A sors  Kerüld el az evangélium örömén...  Mai harmónia kártyám  Jónás Tamás – Végtelen b...  Esti kép  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Nevem  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Éretlen vers  Tavaszi kép  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét  A másik dolog,  Bertolt Brecht -től idézet  Egy hatékony szolga  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szép estét kedves látogatóimna...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Julian Brass gondolata  Akarat  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
ideális testsúly, gyógynövények hatása, komplex életmód-, tartós siker, egészséges táplálkozásnak, rendszeres mozgásnak, gyógynövények olyan, szervezetünk számára, egészségünket szolgálják, testsúly csökkentésében, ideális testalkat, egyik ilyen, chili kapszaicint, kalóriaégetés nagy, hasi zsír, zsírégetés mellett, anyagcsere felgyorsításában, fogyás szempontjából, gyógynövényeket fogyasszuk, nagyobb adagot, zsírégetés felgyorsításában, kellemes illatú, reggeli kávénkhoz, csipet fahéjat, fokhagyma antibakteriális, immunrendszer megerősítésében, vérnyomás normalizálásában, magas vérnyomás, fokhagyma csodás, zsírsejtek zsírrá, konyhánkban petrezselyem, felgyorsításában, felgyorsíthatjuk, normalizálásában, szervezetünkben, megkönnyíthetik, antibakteriális, gyógynövényeket, megerősítésében, fogyasztásával, csökkentésében, megakadályozza, kalóriaégetést, táplálkozásnak, fogyaszthatjuk, étrendváltásra, tulajdonsággal, megtartásában, gyógynövények, leghatásosabb, egészségünket, kortyolgassuk, segítségünkre, immunrendszer, szempontjából, fogyókúránkat, kalóriaégetés, chilipaprika, megőrzésében, adagolhatunk, kulcsszerepe, biztosítanak, számíthatunk, csodaszerrel, éhségérzetet, szervezetünk, készíthetünk, petrezselyem, tápanyagokat, gyógynövény, alakuljanak, anyagcserét, csodaszerek, kapszaicint, segíthetnek, konyhánkban, fogyásunkat, rendelkezik, szolgálják, formájában, gyümölcsök, fogyókúrás, zsírégetés, sportolunk, megtartása, zsírsejtek, lehetetlen, készítsünk, anyagcsere, fogyasszuk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1035
  • e Hét: 3173
  • e Hónap: 34659
  • e Év: 239360
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.