Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gyógyító kövek
  2021-02-06 00:07:40, szombat
 
 



1. Csaroit: Készen állsz, hogy közelebb kerülj a bensődhöz, aminek bölcsessége a hasznodra válik.

2. Napkő: Használd az akaraterődet az álmaid megvalósításához!

3. Lazurit: A józan ítélőképességedre hagyatkozva hozz döntéseket! Ideje, hogy ne csak a felszínt lásd!

4. Borostyán: A gyógyulásra és az egyensúlyra lesz szükséged a közeli jövőben.

5. Malachit: Muszáj szakítanod a régi megszokásaiddal, hogy ezáltal változást hozz az életedbe!

6. Danburit: Ha spirituális megvilágosodásra vágysz, akkor ünnepelj mindent az életedben, amiért hálát adhatsz!

7. Magnezit: Arra figyelj, ami valóban motivál! A saját döntéseid értelmében teszed, amit teszel, vagy hagyod, hogy mások elvárásai befolyásoljanak?

8. Turmalin: El kell indulnod az egység felé, vagyis össze kell kapcsolódnod a természet rendjével.

9. Hematit: A belső akaratodra támaszkodva haladj! A közeli jövőben felelősséget kell vállalnod a döntéseidért.

10. Atacamit: Fektess több energiát az álmaid megvalósításába!

11. Rózsakvarc: A szerelem hamarosan megjelenik az életedbe, a romantikus élmények pedig gyógyító hatást gyakorolnak rád. A múltbeli sebeid könnyebben fognak gyógyulni.

12. Fluorit: Hamarosan képes leszel jobban koncentrálni és tisztában fogod látni azokat a napi helyzeteket, amelyekbe belekeveredsz. A lelked és a szellemed is meg fog erősödni.

13. Opál: Ideje a szerelemre és az érzelmekre koncentrálnod. Analizáld magad, és figyeld meg, hogy hallgatsz-e a szívedre? Vállalj felelősséget a tetteidért a közeljövőben, és oldd fel ezáltal a karmádat!

14. Moldavit: A közeljövőben eljön az ideje annak, hogy őszintén értékeld azokat a jó dolgokat, amelyek már jelen vannak az életedben.

15. Gránát: Hamarosan megtalálod azt az erőt, kreativitást, amire szükséged van ahhoz, hogy rájöjj, milyen változásokat kell eszközölnöd az életedben.

16. Berill: A közeljövőben egyre tisztább és egyszerűbb lesz az előtted álló út, a céljaid egyértelművé válnak.

17. Obszidián: Nemsokára egyértelművé fog válni az a szituáció, amiben jelenleg vagy. Ha magadba nézel, akkor meg fogod találni azt a kérdést, ami mostanában ott motoszkál benned.

18. Zafír: Az erőfeszítéseid hamarosan kifizetődnek. Keresd az utat, amelyen haladva sikert arathatsz!

19. Apofillit: Engedd el azt, ami eddig visszatartott attól, hogy továbblépj! Őszintén nézz befelé és szabadítsd meg a lelked a súlyos terhektől!

20. Tigrisszem: Eljött az ideje annak, hogy megvalósítsd az álmaidat és a tervezett projekteket!

21. Cinkit: A közeljövőben hatalmas energia áramlik be az életedbe. Ennek következményeként az életed és a kapcsolataid sokkal átláthatóbbak és tisztábbak lesznek.

22. Achát: Ideje, hogy csendben elgondolkodj az életcélodon.

23. Amazonit: A közeli jövőben össze kell szedned a bátorságodat és ki kell mondanod az őszinte véleményedet!

24. Holdkő: A közeljövőben fel kell ismerned magadban a nőies erőt és meg kell becsülnöd azt, mert általa sokkal többet elérhetsz.

25. Tűzopál: A szerelemre és az érzelmekre kell koncentrálnod a közeli jövőben. Értékeld ki önmagad, figyelj arra, amit a szíved súg!

26. Pirit: Meg kell nyitnod az elmédet és fel kell ismerned a benned rejlő kreativitást a közeli jövőben.

27. Kordierit: Ha tovább akarsz haladni a spirituális síkra, akkor először a testeddel kell foglalkoznod.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Ásványok-ékszerek   
Címkék: megvilágosodásra, megvalósításához, befolyásoljanak, megvalósításába, megszokásaiddal, erőfeszítéseid, koncentrálnod, visszatartott, belekeveredsz, átláthatóbbak, megvalósítsd, felelősséget, változásokat, közeljövőben, kapcsolódnod, kifizetődnek, kreativitást, koncentrálni, akaraterődet, bátorságodat, véleményedet, elgondolkodj, döntéseidért, foglalkoznod, kapcsolataid, egyértelművé, egyensúlyra, hagyatkozva, életcélodon, bölcsessége, támaszkodva, spirituális, projekteket, helyzeteket, gyakorolnak, eszközölnöd, hasznodra válik, álmaid megvalósításához, józan ítélőképességedre, felszínt lásd, egyensúlyra lesz, közeli jövőben, régi megszokásaiddal, saját döntéseid, egység felé, természet rendjével, belső akaratodra, álmaid megvalósításába, szerelem hamarosan, romantikus élmények, múltbeli sebeid, napi helyzeteket,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Paul David Tripp Március 25  Csak egy életed van....  Esti kép  Szép estét  Esti kép  Humor is meg nem is szerinted?  Facebookon kaptam  Esti kép  Fényvarázslat  Havazás  Virágvasárnap a húsvét előtti  Harang ( gif )  Sárkány  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Jó éjszakát  Virágvasárnap a húsvét előtti  A jó kedv a világon  Haja van  Áldott, békés, szép Virágvasár...  Az idegen országok éghajlata  Búzavirág  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tedd őt foglyul, Uram  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Itt most virá...  Esti kép  Mire jók ?  Facebookon kaptam  Az út  képre írva  Kövesd a vezetőt  Szívet megérintő . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem hazudnak  Alvó cica  Öreg nő sóhajt  Virágvasárnap a húsvét előtti  Paul David Tripp Március 26  Talppontok közérthetően  képre írva  Facebookon kaptam  Tudd, hogy magától az élet soh...  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Szép estét kedves látogatóimna...  Sokszor  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  Mi van, ha?  Alvó baby  képre írva  Paul David Tripp Március 27  2004-es kivégzés után  Humor is meg nem is szerinted?  Szeretettel !  Esti kép  Alvó kutyák  képre írva  Facebookon kaptam  Talppontok közérthetően  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Alvó baby  virágvasárnap  Csak egy életed van....  Tudd, hogy magától az élet soh...  Facebookon kaptam  Nagyhétfő:  képre írva  képre írva  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márciuzs 24.  2004-es kivégzés után  Isten . . .  Nem látom őket  képre írva  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Éveim  Benedek Elek - Virágvasárnap  Leereszkedés és olvadás  Karinthy Frigyes: Almafa  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Szép estét  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
hasznodra válik, álmaid megvalósításához, józan ítélőképességedre, felszínt lásd, egyensúlyra lesz, közeli jövőben, régi megszokásaiddal, saját döntéseid, egység felé, természet rendjével, belső akaratodra, álmaid megvalósításába, szerelem hamarosan, romantikus élmények, múltbeli sebeid, napi helyzeteket, érzelmekre koncentrálnod, közeljövőben eljön, ideje annak, közeljövőben egyre, előtted álló, céljaid egyértelművé, erőfeszítéseid hamarosan, súlyos terhektől, tervezett projekteket, közeljövőben hatalmas, kapcsolataid sokkal, őszinte véleményedet, nőies erőt, érzelmekre kell, benned rejlő, spirituális síkra, testeddel kell, megvilágosodásra, megvalósításához, befolyásoljanak, megvalósításába, megszokásaiddal, erőfeszítéseid, koncentrálnod, visszatartott, belekeveredsz, átláthatóbbak, megvalósítsd, felelősséget, változásokat, közeljövőben, kapcsolódnod, kifizetődnek, kreativitást, koncentrálni, akaraterődet, bátorságodat, véleményedet, elgondolkodj, döntéseidért, foglalkoznod, kapcsolataid, egyértelművé, egyensúlyra, hagyatkozva, életcélodon, bölcsessége, támaszkodva, spirituális, projekteket, helyzeteket, gyakorolnak, eszközölnöd, gyógyulásra, romantikus, megjelenik, rózsakvarc, akaratodra, megtalálod, könnyebben, érzelmekre, szerelemre, értelmében, tetteidért, szakítanod, tigrisszem, szabadítsd, döntéseket, tisztábbak, mostanában, továbblépj, egyszerűbb, becsülnöd, elérhetsz, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 128 db bejegyzés
e év: 463 db bejegyzés
Összes: 49256 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1472
  • e Hét: 5050
  • e Hónap: 24912
  • e Év: 200787
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.