Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A csodás hatású iszappakolás
  2021-02-06 19:40:54, szombat
 
  Az iszappakolásnak egyre több híve van és ennek nem más az oka, mint az, hogy nagyon hatásos. Az iszap ugyanis nagyon sok értékes ásványi anyagot tartalmaz, melyek segítenek a méreganyagok kiválasztásában.

Az iszapot már az ókorban is használták mint terápiás anyagot. Igaz, akkor még nem tudták pontosan, milyen ásványi anyagokkal vannak teli és hogyan hat a szervezetre, de a tapasztalataik megerősítették az egészségügyi előnyeiket.

Iszappakolással mi magunk is megpróbálkozhatunk, hiszen ma már bio boltokban is vásárolhatunk, így az otthonunk könnyen akár egy wellness hotellé is átalakulhat.

Mire használhatjuk az iszapot? Milyen testrészünkre alkalmazhatunk iszappakolást? Ha sokat fáj a hasa, puffad, görcsöl és fokozott gázképződéssel küzd, akkor simítson egy kevés iszapot a hasára. Ez az anyag ugyanis szabályozza a gyomor- és a béltraktus izommozgásait és csökkenti a fájdalmat.

Az iszappakolás nemcsak az émelygést és a hányingert szüntetheti meg, hanem más emésztési gondokra is nagyon hatásos, akár még fejfájás esetén is "életmentő" lehet. Egy kevés iszapot simítson el a homlokán és pihenjen le 30 percre. Majd mossa le az iszapot a homlokáról.

A fejre helyezett iszappakolás arra is alkalmas, hogy betegség idején levigyük a lázat. Egy kevés iszapot simítson el egy akkora gézdarabra, amilyen nagyságú a homloka, majd helyezze azt a homlokára. Hagyja legalább 20 percig hatni, majd mérje meg ismét a lázát.

Az iszapfürdő azoknak az embereknek is segít, akik depressziósak vagy szorongástól szenvednek. Akár heti több alkalommal is ki lehet próbálni az iszapfürdőzést, ha sokat stresszelünk, idegeskedünk.

Iszapfürdőt nem nehéz készíteni. Engedjen egy kádnyi meleg vizet, majd öntsön bele két csésze iszapot. Merüljön bele a kellemes vízbe és pihenjen így 20 percig.

A stresszoldó hatást fokozhatjuk, ha nyugtató levendula-illóolajat, illetve feszültségcsökkentő fürdősót is alkalmazunk. 20 perc elteltével alaposan zuhanyozzon le, majd amikor ismét érzi, hogy feszültebb a kelleténél, ismételje meg az iszapterápiát.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: iszappakolásnak, iszappakolással, kiválasztásában, tapasztalataik, megerősítették, gázképződéssel, iszapfürdőzést, alkalmazhatunk, izommozgásait, depressziósak, iszappakolást, használhatjuk, vásárolhatunk, iszapterápiát, testrészünkre, méreganyagok, egészségügyi, szorongástól, iszappakolás, idegeskedünk, stresszelünk, fokozhatjuk, iszapfürdőt, stresszoldó, alkalmazunk, szabályozza, átalakulhat, szervezetre, szüntetheti, zuhanyozzon, embereknek, szenvednek, homlokáról, iszapfürdő, feszültebb, gézdarabra, iszappakolásnak egyre, iszap ugyanis, méreganyagok kiválasztásában, tapasztalataik megerősítették, egészségügyi előnyeiket, otthonunk könnyen, wellness hotellé, kevés iszapot, anyag ugyanis, béltraktus izommozgásait, iszappakolás nemcsak, hányingert szüntetheti, fejre helyezett, akkora gézdarabra, iszapfürdő azoknak, kádnyi meleg,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az ember emlékekből áll  képre írva  IGEN így  Egy párkányon  Zilahy Lajos mondta  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Annyira tisztelem a szabadságo...  különleges  A sorsod  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Különleges  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Töröld le  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Megígért békesség  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Tanmese  Különleges  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  39 ígéret  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Bársony székben  Jan Twardowski - Siessünk  Anyák napjára  Csend  képre írva  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Robert Merle tollából  Tanmese  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Ady Endre - Mindegy átka  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Vito Giaquinto gondolata  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Paul David Tripp Április 13  Egy tavasz  Erdei gyöngyvirág  képre írva  Esterházy Péterre emlékezünk  Müller Péter tollából  Pitypang szökőkút  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Csend  József Attila – Keresek ...  Robin Wight pitypang szobra  Isten hűségének mértéke  Somlyó Zoltán - Orgonával  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  James Allen  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Ismeretlen: Ikarusz monda  Paul David Tripp Április 14  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  39 ígéret 
Bejegyzés Címkék
iszappakolásnak egyre, iszap ugyanis, méreganyagok kiválasztásában, tapasztalataik megerősítették, egészségügyi előnyeiket, otthonunk könnyen, wellness hotellé, kevés iszapot, anyag ugyanis, béltraktus izommozgásait, iszappakolás nemcsak, hányingert szüntetheti, fejre helyezett, akkora gézdarabra, iszapfürdő azoknak, kádnyi meleg, kellemes vízbe, stresszoldó hatást, iszappakolásnak, iszappakolással, kiválasztásában, tapasztalataik, megerősítették, gázképződéssel, iszapfürdőzést, alkalmazhatunk, izommozgásait, depressziósak, iszappakolást, használhatjuk, vásárolhatunk, iszapterápiát, testrészünkre, méreganyagok, egészségügyi, szorongástól, iszappakolás, idegeskedünk, stresszelünk, fokozhatjuk, iszapfürdőt, stresszoldó, alkalmazunk, szabályozza, átalakulhat, szervezetre, szüntetheti, zuhanyozzon, embereknek, szenvednek, homlokáról, iszapfürdő, feszültebb, gézdarabra, kelleténél, béltraktus, előnyeiket, elteltével, anyagokkal, hányingert, alkalommal, használták, illóolajat, készíteni, boltokban, életmentő, ismételje, fájdalmat, helyezett, levendula, segítenek, homlokára, emésztési, tartalmaz, csökkenti, émelygést, otthonunk, fokozott, alkalmas, alaposan, simítson, wellness, engedjen, helyezze, fejfájás, nyugtató, gondokra, terápiás, legalább, fürdősót, pontosan, levigyük, próbálni, betegség, merüljön, pihenjen, kellemes, homlokán, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3535
  • e Hét: 13649
  • e Hónap: 27398
  • e Év: 232099
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.