Belépés
lovaszmarika.blog.xfree.hu
Vágyógyj arra, amit a holnap hoz, és örülj annak, ami ma van. Wass Albert "A jó embereknek szép haláluk van" Wass Albert Lovász Lászlóné Marika
1936.09.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szív- és érrendszer gyógyítása
  2019-07-19 15:40:14, péntek
 
   
  A szív- és érrendszeri megbetegedéseknek számos kockázati tényezője van, melyekből az 5 legfontosabb:
magas koleszterinszint,
magas vérnyomás,
kóros túlsúly,
cukorbetegség,
dohányzás.
A felsoroltakból minél több fennáll valakinél, annál nagyobb a betegség kialakulásának valószínűsége. Az 5 tényező kiküszöbölésével legalább felére lehetne csökkenteni a szív- és érrendszeri betegségek miatti halálesetek számát.

Szerencsére létezik olyan tudományosan igazolt, a szív- és érrendszer működését segítő tápanyag, amely a kutatások alapján majdnem mindegyik tényező javításában segítségünkre lehet.

Ez nem más, mint a GreenStore Omega-3 koncentrátum.
Omega-3 koncentrátum
Talán Ön is hallott már az úgynevezett mediterrán étrendről, melynek központi részét képezi az egészséges omega-3 zsírsavakban gazdag extraszűz olívaolaj és a tengeri halak, illetve egyéb tengeri herkentyűk. Tanulmányok kimutatták, hogy ez az étrend kedvező hatással bír a szív- és érrendszer egészségére, segít megelőzni a szívbetegség és cukorbetegség kialakulását, csökkenti a már kialakult betegség súlyosságát. Kutatási eredmények szerint az omega-3-ban gazdag mediterrán étrend a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát 30%-kal, a 2-es típusú cukorbetegség kockázatát 52%-kal csökkentheti, illetve a testsúlyra, vérnyomásra és koleszterinszintre is kedvezően hat.

A probléma, hogy míg az éves halfogyasztás európai átlaga fejenként 20 kg, addig Magyarországon ez csupán 6 kg-ot tesz ki. Ezzel a rangsor legutolsó helyén állunk! Emellett egy átlagos magyar nagyon sok, a szívre rendkívül veszélyes transzzsírt is fogyaszt, ami évente több ezer halálesethez járul hozzá. Természetesen fontos a halfogyasztás növelése, de ami még ennél is többet segíthet, az az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) napi szintű pótlása.
Ebben segít a nagy dózisú, természetes forrásból származó GreenStore Omega-3 koncentrátum.
Miért érdemes minden nap szedni?
Mert az omega-3 zsírsavak
hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez,
hozzájárulnak a normál vérnyomás fenntartásához,
elősegítik az egészséges koleszterin- és trigliceridszint fenntartását,
támogatják a szervezetben fellépő gyulladások csökkentését,
segíthetnek az elhízás és a 2-es típusú cukorbetegség kockázatának csökkentésében,
kiegészítő kezelésként segíthetnek a cukorbetegség kontrollálásában.
Ezen felül a DHA omega-3 zsírsav hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához is. Az utóbbi években több tanulmány is készült, melyek azt bizonyították, az omega-3 zsírsavak jó kondícióban tartják az agyat és lassítják annak öregedését. Idősebb embereknél a vér alacsony DHA- (omega-3 zsírsav) szintje összefüggésben áll a kisebb agymérettel, ami a felgyorsult agyi öregedés jele.

Számos kutatás jutott arra a következtetésre, hogy az omega-3 tartalmú kiegészítők szedése javítja az agyi funkciókat olyan enyhébb agyi problémák esetén, mint az enyhe fokú vagy az öregedéssel járó szellemi hanyatlás.

Omega-3

A többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavakban szegény étrend fokozza az Alzheimer-kór kialakulásának kockázatát, és az Alzheimer-kórban szenvedő betegek agyában alacsony ezeknek a zsírsavaknak a szintje. Egy tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a vér magas DHA-zsírsav-szintje akár az Alzheimer-kór kockázatának 37%-os, illetve a bármely okból előállt demencia kockázatának 47%-os csökkenését eredményezi. Az agyban található zsírsavszint növekedése csökkenti az idegszövetek gyulladását és oxidatív károsodását.

Kutatások szerint az omega-3 és omega-6 zsírok megfelelő aránya a vérben szükséges az intelligencia és a memória megőrzéséhez, pozitív hatással van az agy kémiájára és szerkezetére.

Egy 2010-ben publikált tanulmány szerint azok a memóriazavarokkal küzdő idős emberek, akik 24 héten át napi 900 mg EPA-t és DHA-t szedtek, jelentős javulást tapasztaltak az omega-3 zsírsavat nem fogyasztó kontrollcsoporthoz képest.

Az omega-3 zsírsavak pótlására a természetes és biztonságos választás:
GreenStore Omega-3 koncentrátum.
Omega-3 koncentrátum
A termék teljesen természetes, a Csendes-óceánból származó halolajat tartalmaz koncentrált formában. 75%-os omega-3 tartalmával kiemelkedik a piacon kapható többi termék közül, melyek általában csak 30% omega-3-at biztosítanak kapszulánként. A GreenStore Omega-3 koncentrátum napi adagja 1 kapszula, mely 500 mg EPA és 250 mg DHA zsírsavat tartalmaz.
A termék garantáltan nehézfémmentes, laboratóriumban ellenőrzött. Bolygónk vizeinek szennyezettsége sajnos a halból készült étrend-kiegészítőket is érintheti, de a GreenStore Omega-3 koncentrátum esetén a szigorú vizsgálatoknak köszönhetően Önnek nem kell ilyesmi miatt aggódnia.
A kapszulákba extra természetes E-vitamint is tettünk, mivel az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, további előnyöket biztosítva a teljes szervezet számára.
 
 
0 komment , kategória:  Család  
Címkék: koleszterinszint, trigliceridszint, kontrollálásában, kiküszöbölésével, laboratóriumban, szennyezettsége, következtetésre, kialakulásának, vizsgálatoknak, nehézfémmentes, fenntartásához, összefüggésben, csökkentésében, felsoroltakból, magyarországon, bizonyították, hozzájárulnak, intelligencia, halfogyasztás, kiegészítőket, cukorbetegség, segítségünkre, természetesen, valószínűsége, kapszulánként, idegszövetek, koncentrátum, zsírsavakban, többszörösen, zsírsavaknak, halálesethez, legfontosabb, csökkentheti, kialakulását, szívbetegség, kockázatának, felsoroltakból minél, betegség kialakulásának, kutatások alapján, úgynevezett mediterrán, egészséges omega-3, tengeri halak, étrend kedvező, omega-3-ban gazdag, 2-es típusú, éves halfogyasztás, rangsor legutolsó, átlagos magyar, szívre rendkívül, halfogyasztás növelése, nagy dózisú, omega-3 zsírsavak, GreenStore Omega-3, Talán Ön,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Alázat  Akarat  Nevem  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Albert Einstein gondolata  Nagyi telefonál  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Akarat  Soha ne kedvezz...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  képre írva  Fekete István - Akác  Adakozás  Reménység és erő Krisztustól e...  Kövesd a cowboyt!  A másik dolog,  Fekete-erdő desszert  Nem méltó hozzád  Egy maradéktalanul uralt világ  Png csokor  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Png rózsa csokor  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  képre írva  Facebookon kaptam  Adakozás  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Németh László tollából  Minden harmadik...  Bounty krémes  210 éve született a SZÓZAT meg...  Mindig jusson idő nevetni  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam  Lóhere  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  A boldog családok mind hasonló...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png telefon  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Egy hatékony szolga  A televizió nem a kultúrát kép...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Régi emberek, akikre máig büsz...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Alázat  Próbálj meg ...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Png csokor  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  A sors  Boldog születésnapot a ma ünne...  Paul David Tripp Április 20  Ami embereknek lehetetlen, az...  Éretlen vers  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
felsoroltakból minél, betegség kialakulásának, kutatások alapján, úgynevezett mediterrán, egészséges omega-3, tengeri halak, étrend kedvező, omega-3-ban gazdag, 2-es típusú, éves halfogyasztás, rangsor legutolsó, átlagos magyar, szívre rendkívül, halfogyasztás növelése, nagy dózisú, omega-3 zsírsavak, szív megfelelő, normál vérnyomás, egészséges koleszterin-, szervezetben fellépő, cukorbetegség kontrollálásában, normál agyműködés, utóbbi években, kisebb agymérettel, felgyorsult agyi, omega-3 tartalmú, agyi funkciókat, enyhe fokú, öregedéssel járó, többszörösen telítetlen, tanulmány arra, következtetésre jutott, bármely okból, agyban található, idegszövetek gyulladását, vérben szükséges, memória megőrzéséhez, 2010-ben publikált, memóriazavarokkal küzdő, omega-3 zsírsavat, termék teljesen, piacon kapható, termék garantáltan, halból készült, szigorú vizsgálatoknak, kapszulákba extra, sejtek oxidatív, teljes szervezet, koleszterinszint, trigliceridszint, kontrollálásában, kiküszöbölésével, laboratóriumban, szennyezettsége, következtetésre, kialakulásának, vizsgálatoknak, nehézfémmentes, fenntartásához, összefüggésben, csökkentésében, felsoroltakból, magyarországon, bizonyították, hozzájárulnak, intelligencia, halfogyasztás, kiegészítőket, cukorbetegség, segítségünkre, természetesen, valószínűsége, kapszulánként, idegszövetek, koncentrátum, zsírsavakban, többszörösen, zsírsavaknak, halálesethez, legfontosabb, csökkentheti, kialakulását, szívbetegség, kockázatának, köszönhetően, zsírsavszint, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 70103 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3259
  • e Hét: 14471
  • e Hónap: 30871
  • e Év: 152744
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.