Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Emberek!
  2008-10-31 21:35:06, péntek
 
  Emberek!

Miért kell megvárni, hogy ránk omoljon az a korhadt tákolmány, amit néhány száz hiteltelen politikus és parlamenti maffiózó eszkábált össze 18 év alatt?!? Miért vártok a csodára? Miért hiszitek azt, hogy a parlamentben ülő bitang pártok által delegált szerencsevadászok cseppet is törődnek az érdekeitekkel? Talán azt gondoljátok, hogy majd magától minden jobbra fordul, csak ki kell várni a végét?
Talán azt gondoljátok, hogy az elseftelt harmadik köztársaság akár csak a kisujját is megmozdítja majd állampolgárai védelmében? Nem. Magyarország hála ezeknek a gazembereknek, a világgazdaság hajójának a 4. osztályán utazik, jóval a vízvonal alatt. A hajó léket kapott, dől a víz, nincs hová menekülnünk és azok akik az utazásra bíztattak bennünket, most az első osztályon mentőmellényben pezsgőznek.

Honfitársaim!

Vegyétek már észre, hogy közvetlen akaratunk nélkül nem tudunk kitörni ebből a helyzetből. Családunk, gyermekeink jövője a tét! Sőt nemcsak a jövő, már fizikai létünk is kérdéses! Mit tesztek akkor, ha holnap a munkahelyeteken kezetekbe kapjátok a felmondást, ha fizetés nélkül maradtok és bedőlnek a hiteleitek, amelyekkel becsaptak benneteket, ha nem tudjátok fizetni gyermekeitek iskoláztatását, ha már csak morzsák kerülnek a családi asztalra? Mit tesztek akkor, ha elfogy körülöttetek a bizalom, ha a kölcsönökből anyagi javakhoz, anyagi biztonsághoz szoktatott környezet elfordul tőletek?
Miért várjátok meg a legteljesebb nyomort? Miért nem léptek? Talán arra vártok, hogy egy öltönyös briganti, egy halmozottan hazug pártvezető bejelentse sokadszorra is hogy van kiút? Nem veszitek észre, hogy csak nekik van kiút a maguk építette hajóról, nekünk soha nem lesz? Nem veszitek észre, hogy az a bizonyos kiút 18 év alatt a mi számunkra a teljes kilátástalanságba vezetett? Nem látjátok, hogy eközben gyermekeink felnőttek, kinevetnek bennünket, majd keserűen itt hagyják ezt a kirabolt, elárvult országot? Elmenekülnek miközben mi a kifosztott generáció skizofrén módon tapsolunk nekik? Miben bíztok még Honfitársaim?
Ne reménykedjetek! A magyar gazdaság összeomlik, mert a hazugságra, a seftelésre épült és nem a munkára. Nincs olyan hatalom, amely képes lenne megmenteni egy olyan országot, amely eleve feltett kézzel - nemzetgazdaság nélkül - gyalogolt bele a globalizmusba. Magyarország ma áru a tőzsdén, licitálni lehet és az viszi, akinek pénze van rá.

Ne reménykedjetek! Magyarország gyilkosai az utóbbi 18 évben megszüntettek minden olyan struktúrát, amellyel nemzeti érdekeinket megvédhettük volna. A kiárusított bankrendszer, az energiaszektor, a hazai termelőágazatok, a belső piac, a megszüntetett honvédség, a verőlegényekből álló lezüllesztett rendőrség már
nem minket szolgál, hanem szálláscsinálói azoknak, akik felvásárolják Magyarországot. Egyedül egy dolgot nem szüntethettek meg: A nép közvetlen hatalomgyakorlását!
Talán abban bíztok, hogy majd az új megszállók méltányosan fognak bánni veletek? Ne reménykedjetek! A gyávaságnak sehol nincs hitele, a megszálló mindig megszálló marad, a hatalmas lenézi a gyengét, nemcsak miránk, hanem gyermekeinkre is rabszolgasors vár!
A saját érdekeinket csak közösen tudjuk érvényesíteni. Gyakorolnunk kell egyetlen hatalmi jogosítványunkat, a népfelség elvét, amelyre mind a történelmi, mind a jelenlegi 1949/XX. tákolmány is lehetőséget ad! Gyakorolnunk kell, mert Magyarország az államcsőd küszöbén áll, újabb százezres munkanélküli tömeg kerül utcára, vállalkozások ezrei jelentenek csődöt. És mindez miért? Mert azok, akikben két évtizeden keresztül megbíztatok, katasztrófába kormányozták ezt a szerencsétlen országot!

Honfitársaim!

Valódi tettekre van szükség, nem holmi vásári komédiákra, szalonforradalmárokra, álhősökre és megmondó emberekre. Ma már nincs idő várni. Ma Honfitársaim rátok van szükség! Nektek, nekünk kell döntenünk, diákok, munkavállalók, vállalkozók, értelmiségiek és közalkalmazottak! Készüljünk, vegyük a birtokba azt, ami a miénk! Mentsük meg Magyarországot!


Tatár József
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: közalkalmazottak, jogosítványunkat, szálláscsinálói, termelőágazatok, munkahelyeteken, mentőmellényben, verőlegényekből, reménykedjetek, energiaszektor, nemzetgazdaság, iskoláztatását, magyarországot, vállalkozások, világgazdaság, gazembereknek, rabszolgasors, szüntethettek, katasztrófába, lezüllesztett, felvásárolják, érdekeitekkel, megszüntetett, szerencsétlen, munkavállalók, állampolgárai, globalizmusba, gyermekeinkre, értelmiségiek, érvényesíteni, megszüntettek, gyakorolnunk, magyarország, honfitársaim, körülöttetek, biztonsághoz, gyermekeitek, elseftelt harmadik, világgazdaság hajójának, vízvonal alatt, hajó léket, utazásra bíztattak, első osztályon, munkahelyeteken kezetekbe, családi asztalra, kölcsönökből anyagi, legteljesebb nyomort, öltönyös briganti, halmozottan hazug, maguk építette, teljes kilátástalanságba, kifosztott generáció, magyar gazdaság, Tatár József,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esterházy Péterre emlékezünk  Szeretem ujjad karcsuságait,  Robert Merle tollából  Eduardo Sacheri gondolata  Robert Merle tollából  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  A felvilágosodás...  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Szép estét  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Vidámság  jó reggelt  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam Krisztinától  Egyszerű  39 ígéret  Különleges  Szeretem ujjad karcsuságait,  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Egy tavasz  Előfordul, hogy  Baranyi Ferenc - N i n c s  Egy tavasz  A felvilágosodás...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Szívek  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Zilahy Lajos mondta  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Különleges  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Esterházy Péterre emlékezünk  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  40 felett  Szívek  jó reggelt  Esterházy Péterre emlékezünk  Van néhány kérdés, amin gondol...  Anyámról való emlékek  Eduardo Sacheri gondolata  Ady Endre - Mindegy átka  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Borzasztó  Robert Merle tollából  Szép estét kedves látogatóimn...  Magamnak  Sorsunk miatt...  James Allen  Otthon  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Tanmese  A sorsod  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Bársony székben  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Walter Chrysler mondta  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Otthon  Bornyi Veronika haiku verse  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Tavaszi este  Esterházy Péterre emlékezünk  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Borzasztó  Tanmese  Facebookon kaptam  Szívek 
Bejegyzés Címkék
elseftelt harmadik, világgazdaság hajójának, vízvonal alatt, hajó léket, utazásra bíztattak, első osztályon, munkahelyeteken kezetekbe, családi asztalra, kölcsönökből anyagi, legteljesebb nyomort, öltönyös briganti, halmozottan hazug, maguk építette, teljes kilátástalanságba, kifosztott generáció, magyar gazdaság, seftelésre épült, olyan országot, kiárusított bankrendszer, hazai termelőágazatok, belső piac, megszüntetett honvédség, verőlegényekből álló, gyávaságnak sehol, megszálló mindig, hatalmas lenézi, saját érdekeinket, népfelség elvét, jelenlegi 1949, államcsőd küszöbén, szerencsétlen országot, közalkalmazottak, jogosítványunkat, szálláscsinálói, termelőágazatok, munkahelyeteken, mentőmellényben, verőlegényekből, reménykedjetek, energiaszektor, nemzetgazdaság, iskoláztatását, magyarországot, vállalkozások, világgazdaság, gazembereknek, rabszolgasors, szüntethettek, katasztrófába, lezüllesztett, felvásárolják, érdekeitekkel, megszüntetett, szerencsétlen, munkavállalók, állampolgárai, globalizmusba, gyermekeinkre, értelmiségiek, érvényesíteni, megszüntettek, gyakorolnunk, magyarország, honfitársaim, körülöttetek, biztonsághoz, gyermekeitek, kölcsönökből, legteljesebb, megvédhettük, parlamentben, elmenekülnek, munkanélküli, kormányozták, bankrendszer, gyávaságnak, megmozdítja, érdekeinket, sokadszorra, halmozottan, gyermekeink, kiárusított, méltányosan, menekülnünk, lehetőséget, köztársaság, gondoljátok, vállalkozók, megbíztatok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 239
  • e Hét: 578
  • e Hónap: 4323
  • e Év: 157819
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.