Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hasizsír-égetés
  2022-09-30 21:07:27, péntek
 
  Hasizsír-égetés fokhagymával, fahéjjal, almaecettel, chilivel és fekete borssal

Az elhízás is veszélyes, de a hasi zsír a legveszélyesebb az egészségre nézve, hiszen oka lehet a cukorbetegség kialakulásának, de szívbetegséget, rákos betegségeket és stroke-ot is okozhat, ha túl nagy az a bizonyos úszógumi a has körül.

A hasi zsír égetése a legnehezebb, mert általában a has körül felgyülemlett zsírpárnák a nem megfelelő hormonműködés miatt alakulnak ki. A hasi zsírtól könnyedén és egyszerűen megszabadulhatunk, ha áttérünk az egészséges táplálkozásra és speciális étrendet alakítunk ki.

Tudnunk kell, hogy a hasi zsír kialakulásában nagy szerepe van az ülő életmódnak és annak, hogy hosszú ideig és nagyon sokat ülünk. A hasi zsír kialakulásában közrejátszik a stressz és az alváshiány is.

A hasi zsírtól könnyedén, gyorsan és egyszerűen is megszabadulhatunk egészséges táplálkozással, rendszeres mozgással, és néhány természetes gyógymód is segíthet, hogy örökre búcsút intsünk a nagy hasunknak.

A hasi zsír csökkentésében a chili és a fekete bors párosa lehet a segítségünkre. Mindkettő fokozza az anyagcserét és segítséget nyújt a hasi zsír égetésében.

A rendszeres vízivás is segítséget nyújthat a hastájékon felhalmozódott zsírréteg csökkentésében. A víz kiüríti a szervezetből a méreganyagokat és még a fogyásban is a segítségünkre lehet.

Amennyiben fahéjat adunk hozzá az ételeinkhez, ez is segíthet a hasi zsír csökkentésében. A fahéj ráadásul csökkenti a koleszterinszintet és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.

Az almaecet is leviszi a koleszterinszintet, de a vércukorszint csökkentésében is a segítségünkre lehet. Az almaecet csökkenti az étvágyat, és a hasi zsír megszüntetésében is számíthatunk erre a csodaitalra.

A zöld tea nagyon sok pozitív hatással rendelkezik. Antioxidáns polifenolokat tartalmaz, amelyek elősegítik a fogyást és a hasi zsír csökkentését is.

A gyógynövények is a segítségünkre lehetnek a zsírégetésben. A deréktáji úszógumink eltüntetésében a mentára és a gyömbérre is számíthatunk. Mindkettő növeli az anyagcserét, így égetik el a zsírsejteket.

A fokhagyma csökkenti a vérnyomást és erősíti az immunrendszert. Segíthet a zsírégetésben is, mivel nem engedi, hogy a fölösleges kalóriákban gazdag táplálékokból zsírsejtek alakuljanak ki.

A petrezselyem is részt vehet a kalóriaégetésben. Készítsünk belőle egy remek turmixitalt citrom, fokhagyma és almaecet hozzáadásával, így még jobban fokozhatjuk a zsírégető hatást.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Fűben fában....  
Címkék: kalóriaégetésben, megszüntetésében, legveszélyesebb, méreganyagokat, táplálkozással, eltüntetésében, szívbetegséget, csökkentésében, felhalmozódott, kialakulásának, kialakulásában, immunrendszert, táplálkozásra, hormonműködés, polifenolokat, vércukorszint, táplálékokból, segítségünkre, zsírégetésben, hozzáadásával, gyógynövények, cukorbetegség, felgyülemlett, petrezselyem, betegségeket, számíthatunk, fokhagymával, közrejátszik, csökkentését, zsírsejteket, szervezetből, természetes, fokozhatjuk, anyagcserét, legnehezebb, turmixitalt, hasi zsír, egészségre nézve, cukorbetegség kialakulásának, hasi zsírtól, egészséges táplálkozásra, nagy hasunknak, fekete bors, rendszeres vízivás, hastájékon felhalmozódott, segítségünkre lehet, fahéj ráadásul, vércukorszint csökkentésében, almaecet csökkenti, segítségünkre lehetnek, deréktáji úszógumink, fokhagyma csökkenti,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
képre írva  Márai Sándor tollából  A hagyma antibakteriális hatás...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Bornyi Veronika haiku verse  Pitypang szökőkút  A pitypang legendája  Paul David Tripp Április 13  Pitypang szökőkút  Pitypang szökőkút  Paul David Tripp Április 14  Egy párkányon  Szép estét kedves látogatóimna...  Tanácsok egy pszichológustól  József Attila – Keresek ...  Tavaszi este  Somlyó Zoltán - Orgonával  Pitypang szökőkút  Tanácsok egy pszichológustól  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Szép estét  IGEN így  Ott van  "Ez egy csoda"  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  József Attila – Keresek ...  IGEN így  Szép estét kedves látogatóimna...  Otthon  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam Krisztinától  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Alvó cica  Gebhardt Nóra versei II.  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Bornyi Veronika haiku verse  40 felett  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Spenót fasírttal  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Erdei gyöngyvirág  Borzasztó  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Bársony székben  képre írva  Hamvas Béla  Facebookon kaptam Krisztinától  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Robert Merle tollából  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Otthon  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  A Magyar Költészet napja alkal...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Otthon  Szabó T. Anna - Pitypang  40 felett  Walter Chrysler mondta  Paul David Tripp Április 14  Szép estét kedves látogatóimna...  Nevelőszülőkhöz adták,  Otthon  James Allen 
Bejegyzés Címkék
hasi zsír, egészségre nézve, cukorbetegség kialakulásának, hasi zsírtól, egészséges táplálkozásra, nagy hasunknak, fekete bors, rendszeres vízivás, hastájékon felhalmozódott, segítségünkre lehet, fahéj ráadásul, vércukorszint csökkentésében, almaecet csökkenti, segítségünkre lehetnek, deréktáji úszógumink, fokhagyma csökkenti, fölösleges kalóriákban, remek turmixitalt, zsírégető hatást, kalóriaégetésben, megszüntetésében, legveszélyesebb, méreganyagokat, táplálkozással, eltüntetésében, szívbetegséget, csökkentésében, felhalmozódott, kialakulásának, kialakulásában, immunrendszert, táplálkozásra, hormonműködés, polifenolokat, vércukorszint, táplálékokból, segítségünkre, zsírégetésben, hozzáadásával, gyógynövények, cukorbetegség, felgyülemlett, petrezselyem, betegségeket, számíthatunk, fokhagymával, közrejátszik, csökkentését, zsírsejteket, szervezetből, természetes, fokozhatjuk, anyagcserét, legnehezebb, turmixitalt, rendelkezik, kalóriákban, alakuljanak, csodaitalra, antioxidáns, almaecettel, ételeinkhez, alváshiány, egyszerűen, vérnyomást, életmódnak, zsírsejtek, egészséges, fölösleges, úszógumink, készítsünk, segítséget, rendszeres, hastájékon, elősegítik, amennyiben, égetésében, zsírpárnák, egészségre, tartalmaz, alakulnak, mozgással, könnyedén, fokhagyma, fogyásban, zsírégető, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 16 db bejegyzés
e hónap: 44 db bejegyzés
e év: 525 db bejegyzés
Összes: 49318 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1912
  • e Hét: 3895
  • e Hónap: 17644
  • e Év: 222345
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.