Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jelek, hogy mély lelki kapcsolatban vagy valakivel
  2022-10-13 23:24:17, csütörtök
 
 



A mély lélekkapcsolat azt jelenti, hogy te és az a személy, akivel osztozol rajta, ugyanabból a lélekcsaládból származtok, és ebben az inkarnációban előre meghatározott céllal találkozol vele.
Ez a cél mindig a spirituális növekedéssel kapcsolatos, mivel azok az emberek, akikkel közös lélekkapcsolatot tartasz fenn, mindig fontos szerepet fognak játszani az életedben.

Taníthatnak neked valami fontosat, például a szeretetre, a megbocsátásra és más mély spirituális leckékre, vagy néha egyszerűen csak a helyes irányba lökhetnek, amikor eltévedtél.
Mivel ezek a kapcsolatok döntő szerepet játszanak a spirituális fejlődésedben, leírom a 10 legfontosabb mély lélekkapcsolati jelet, hogy segítsek neked felismerni ezeket a kapcsolatokat, hogy időben észre vedd őket, így egy lehetőséget sem fogsz elszalasztani...

A mély lélekkapcsolat 10 jele:

1. Azonnal vonzódsz az illetőhöz
Az egyik mély lélekkapcsolati jel az, hogy amikor először találkozol az illetővel, azonnal úgy vonzódsz hozzá, mint egy mágneshez.
Akár érzelmileg és fizikailag vonzódsz hozzájuk, akár csak erős késztetést érzel arra, hogy a barátjuk legyél, az a személy, aki iránt mély lelki kapcsolódást érzel, mindig ilyen hatással lesz rád.

Lehet, hogy erős késztetést érzel arra, hogy beszélgess velük, hogy megismerd őket, vagy azt az érzést, hogy tetszik az energiájuk, még mielőtt megismernéd őket.

2. Deja-vu élményed van
Amikor találkozol valakivel, akivel közös a lélekkapcsolatod, deja-vu élményt fogsz tapasztalni, ami azt a megmagyarázhatatlan érzést jelenti, hogy már láttad őt korábban.
Lehet, hogy ennek először semmi értelme, mert még csak most találkoztál velük, de az intuíciód azt fogja mondani, hogy nem ez az első alkalom, amikor találkoztok.

Minden ismerősnek fog tűnni és tűnni rajtuk, az arcvonásaiktól kezdve a gesztusaikig, a viselkedésükig és a hangjukig.
Ez azért van, mert valószínűleg már találkoztál velük egy előző életedben, és bár akkoriban talán másképp néztek ki, vagy akár más volt a nemük, a lényegük ugyanaz, és te a valódi energiájukat érzékeled.

3. Úgy érzed, hogy mindent tudsz róluk
Még ha csak most találkoztál is az illetővel, úgy fogod érezni, mintha mindig is ismerted volna.
Nem feltétlenül fogsz tévedni, hiszen valóban ugyanabból a lélekcsaládból származol, és valószínűleg már sok inkarnációban találkoztatok.

Intuitív módon tudni fogod, hogy mit szeretnek, milyen emberként, vagy akár meg is fogod érezni, hogy mit készülnek tenni vagy mondani - mert már nagyon jól ismered őket.

4. Telepatikus kapcsolatotok van
Ha találkozol valakivel, akivel mélyen, lelki szinten kapcsolódsz, ösztönösen tudni és érezni fogod, hogy mit gondol vagy érez bizonyos helyzetekben.
Ez a telepátia még akkor is megtörténik, amikor nincsenek a közeledben.

Miközben a napi teendőiddel foglalkozol, spontán gondolhatsz rájuk, és egyszerűen telepatikus kisugárzást kapsz tőlük, tudva, hogy vannak és mit csinálnak.
Azt is megérezheted, ha éppen hívni fognak, sms-t küldenek neked, vagy ha összefutsz velük.
Ez azért van, mert az energetikai kapcsolat köztetek olyan erős, hogy kilométerekről is érezni tudjátok egymást.

5. A kapcsolat alapja a kölcsönös tisztelet
Ha mély lélekkapcsolatban állsz egy emberrel, a kapcsolat már az elejétől a kölcsönös tiszteleten fog alapulni, mert mivel ugyanannak a lélekcsaládnak a tagjai vagytok, nehéz lesz számotokra, hogy tiszteletlenek legyetek vagy megbántsátok egymást.

Ha valakit bántasz a lélekcsaládodból, az olyan érzés, mintha magadat bántanád, és valójában néha sokkal fájdalmasabb lehet, mintha magadat bántanád.
Ezek a kapcsolatok erőfeszítés nélkül a szereteten és a tiszteleten alapulnak, a legmélyebb szinten.

6. A velük való találkozás a sors akarata volt
Akkor tudod, hogy egy ember olyasvalaki, akivel mély lélekkapcsolatot élsz meg, ha úgy tűnik, hogy a sors “megrendezte", ahogyan találkoztatok.

Nem kell, hogy valami szokatlan legyen, de ha megnézed, hogyan találkoztatok, láthatod, hogy az univerzumnak rengeteg eseményt kellett összehangolnia, hogy ti ketten találkozzatok, mert ennek tényleg így kellett történnie.

Talán szinkronicitások történtek, vagy néhány esemény a semmiből jött, és a körülmények egyik napról a másikra megváltoztak.
Bármi is legyen az, a lélektársaddal való találkozásod a csillagokba volt írva.

7. Érzelmileg biztonságban érzed magad körülöttük
Bármi történjen is, tudod, hogy ez a személy mindig fedez téged, és bármit megbeszélhetsz vele, mert elfogadást és megértést kapsz.
Nem félsz megosztani vele a legmélyebb félelmeidet és titkaidat, vagy elmondani neki a múltban elkövetett hibáidat.

Bármit is mondasz nekik, mindig melegséggel, támogatással és feltétel nélküli elfogadással fogadnak.
Nem csoda, hogy csodásan érzed magad a közelükben!

8. Hasonló élettörténetek vannak
Amikor megosztod az élettörténetedet a lélekkapcsolati partnereddel, rájössz, mennyi közös van bennetek.
Lehet, hogy már egy bizonyos korban találkoztatok, de amikor elkezdtek mesélni egymásnak a gyerekkorotokról és a kamaszkorotokról, rájöttök, hogy az élet nagyon hasonló élményeken keresztülvezetett benneteket.

9. Egymás támaszai vagytok
Bármi történjen is, tudod, hogy ez a személy melletted lesz, amikor a dolgok nehezebbre fordulnak, nem számít, mi történik.
Ugyanígy tudod, hogy bármi történjen is az ő életében, te mindent megtennél, hogy segíts neki.

Röviden szólva, hegyeket mozdítanátok meg egymásért, és az egymás iránti barátság, szeretet és tisztelet minden akadályon túllép.
+ 1. Könnyen megbocsátotok egymásnak

Egy lélekkapcsolatban is időnként lesznek súrlódások vagy félreértések.
De ellentétben más kapcsolatokkal, egy lélekkapcsolatban a megbocsátás elkerülhetetlen, mivel az egymás iránti szeretet nagyobb, mint bármilyen negatív energia, amit egy esetleges vita hozhat.

Egy lélekkapcsolatban megvan ez a belső tudat, hogy a másik személy hosszú időre veled van szánva.
Továbbá, mivel a lelketek szorosan összefonódik, megértitek az okát annak, hogy miért tesz bármit is, így lehetetlen hosszú ideig haragudni .
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: élettörténetedet, lélekkapcsolatod, szinkronicitások, gyerekkorotokról, lélekcsaládodból, lélekkapcsolatot, kamaszkorotokról, elkerülhetetlen, lélekkapcsolati, viselkedésükig, lélekcsaládból, lélekcsaládnak, összehangolnia, tiszteletlenek, lélektársaddal, kilométerekről, arcvonásaiktól, megbeszélhetsz, élettörténetek, kapcsolatokkal, lélekkapcsolat, megbocsátotok, kapcsolatokat, meghatározott, kapcsolatotok, inkarnációban, találkoztatok, fejlődésedben, elszalasztani, megbocsátásra, találkozzatok, legfontosabb, valószínűleg, gesztusaikig, kapcsolódást, univerzumnak, mély lélekkapcsolat, lélekcsaládból származtok, inkarnációban előre, spirituális növekedéssel, helyes irányba, kapcsolatok döntő, spirituális fejlődésedben, egyik mély, barátjuk legyél, első alkalom, arcvonásaiktól kezdve, előző életedben, lényegük ugyanaz, valódi energiájukat, lélekcsaládból származol, napi teendőiddel,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Png cica  Paul David Tripp Április 20  Tanuld meg ezt a versemet  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Nevem  Makszim Gorkij gondolata  Png férfi  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Erdőn  Alázat  A televizió nem a kultúrát kép...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kerüld el az evangélium örömén...  képre írva  George Gordon Lord Byron: Inez...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Nem tudhatod  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke  Szívem  Sokan azt tartják  Szívem tiéd  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Png férfi  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nevem  Fehér virág  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Zilahy Lajos gondolata  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  képre írva  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elköszönt  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  George Gordon Lord Byron: Inez...  Leonardo da Vinci gondolata  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Sokan azt tartják  Png telefon  Tanuld meg ezt a versemet  Alvó cicák  képre írva  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Neked tudnod kell  George Gordon Lord Byron: Inez... 
Bejegyzés Címkék
mély lélekkapcsolat, lélekcsaládból származtok, inkarnációban előre, spirituális növekedéssel, helyes irányba, kapcsolatok döntő, spirituális fejlődésedben, egyik mély, barátjuk legyél, első alkalom, arcvonásaiktól kezdve, előző életedben, lényegük ugyanaz, valódi energiájukat, lélekcsaládból származol, napi teendőiddel, energetikai kapcsolat, kapcsolat alapja, kölcsönös tisztelet, kölcsönös tiszteleten, tagjai vagytok, olyan érzés, kapcsolatok erőfeszítés, tiszteleten alapulnak, legmélyebb szinten, velük való, sors akarata, ember olyasvalaki, sors &#8220, univerzumnak rengeteg, semmiből jött, körülmények egyik, másikra megváltoztak, lélektársaddal való, csillagokba volt, személy mindig, legmélyebb félelmeidet, múltban elkövetett, lélekkapcsolati partnereddel, bizonyos korban, élet nagyon, személy melletted, dolgok nehezebbre, egymás iránti, megbocsátás elkerülhetetlen, esetleges vita, lélekkapcsolatban megvan, belső tudat, másik személy, lelketek szorosan, okát annak, élettörténetedet, lélekkapcsolatod, szinkronicitások, gyerekkorotokról, lélekcsaládodból, lélekkapcsolatot, kamaszkorotokról, elkerülhetetlen, lélekkapcsolati, viselkedésükig, lélekcsaládból, lélekcsaládnak, összehangolnia, tiszteletlenek, lélektársaddal, kilométerekről, arcvonásaiktól, megbeszélhetsz, élettörténetek, kapcsolatokkal, lélekkapcsolat, megbocsátotok, kapcsolatokat, meghatározott, kapcsolatotok, inkarnációban, találkoztatok, fejlődésedben, elszalasztani, megbocsátásra, találkozzatok, legfontosabb, valószínűleg, gesztusaikig, kapcsolódást, univerzumnak, elfogadással, támogatással, partnereddel, mozdítanátok, összefonódik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 177
  • e Hét: 5022
  • e Hónap: 36508
  • e Év: 241209
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.