Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A tudatalattid irányit vagy irányítod ?
  2023-01-07 22:21:42, szombat
 
  Ha az emberi elmére gondolunk, általában a tudat fogalmára összpontosítunk - a memóriánkat, kognitív funkcióinkat és intelligenciánkat vesszük figyelembe. A szakértők szerint azonban figyelmen kívül hagyunk egy hatalmas erőt, az emberi elme azon részét, amely képes teljesen megváltoztatni az életünket, ha hajlandóak és képesek vagyunk megismerni és hasznosítani - a tudatalatti elmét.
Az alábbiakban bemutatunk 13 rendkívül érdekes tényt a tudatalatti elméről!

1. A szakértők szerint a tudatalattink irányítja az életünket
Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor visszatekintve hirtelen ráébredünk, hogy robotpilótán működtünk. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a tudatalatti elméd gyakrabban irányítja az életedet, mint gondolnád. A szakértők szerint a tudatalatti az esetek körülbelül 95%-ában felelős az irányításért.

2. A tudatalatti elméhez nem társul verbális nyelv
A tudatalatti elme kommunikációja nem a hagyományos nyelvi eszközökkel történik. A gondolatokat, ötleteket és koncepciókat szimbólumok és asszociációk révén tárolja és közli.

3. A megérzések a tudatalatti működésének eredményei
Az a bizonyos belső megérzés, ami figyelmeztet bennünket arra, ha valami veszélyes dologra készülünk, vagy arra, hogy jobban tesszük, ha elkerülünk egy bizonyos embert, a tudatalatti elme működésének eredménye. Ne hagyd figyelmen kívül ezt a furcsa érzést. Figyelj oda rá, mert ez lehet a titka valami veszélyes vagy komoly dolog elkerülésének.

4. A szokásaink a tudatalatti elme működésének eredményei
Ha meg akarsz szabadulni a rossz szokásaidtól, a tudatalattidban kell keresned a megoldást. Ha meg akarsz törni, vagy át akarsz alakítani egy szokást, az egyetlen hatásós mód, ha ,,átprogramozod" a tudatalattidat. Ha csak a tudatos elme szintjén próbálod megváltoztatni a szokásaidat, nem jársz sikerrel.

5. A tudatalatti mindent szó szerint értelmez
Az információ értelmezésének vagy elemzésének képessége a tudatos elmében található. Ezért fontos tudni, hogy amikor a tudatalatti elme irányít, mindent szó szerint fog értelmezni. Nem fogja tudni értelmezni az apró célzásokat vagy részleteket.
6. A tudatalatti nehezen különbözteti meg a képzeletet a valóságtól

Ha hagyod, hogy a képzeleted átvegye az irányítást, azzal akár félre is vezetheted a tudatalatti elmédet. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy az elemzés képessége a tudatos elmében található - ahogy arra az előző pontban rámutattunk. Emiatt elmosódhat a határvonal a valóság és a képzelet között. Ez áll a hipnózis működésének hátterében is.

7. A tudatalatti elme folyamatosan rögzíti a cselekedeteidet, tapasztalataidat
Az emberek gyakran alábecsülik a tudatalatti elme erejét, pedig minden, amit teszünk, mondunk, vagy tapasztalunk, rögzítve van a tudatalattinkban. Ezért olyan értékes eszköz a hipnózis, amikor megpróbálunk hozzáférni bizonyos múltbeli információkhoz. És, ami még lenyűgözőbb, hogy ezek az emlékek örökre megmaradnak.

8. Ne becsüld alá az erejét! Becslések szerint a tudatalatti elme egymilliószor erősebb, mint a tudatos elme
Időnk nagy részét azzal töltjük, hogy tudatos elménket próbáljuk fejleszteni, de a szakértők szerint lehetséges, hogy figyelmen kívül hagyunk egy ennél sokkal nagyobb erőt. Szakértők becslései szerint a tudatalatti elme akár egymilliószor erősebb lehet, mint a tudatos elme.

9. A tudatalatti elméd a korlátok és a hiedelmek forrása
Ha valami valóban megakadályozhat abban, hogy boldog és sikeres légy az életben, akkor az a saját korlátozó meggyőződésed. Ezek a hiedelmek olyan ,,tények", amiket feltétlenül igaznak tartasz, pedig nincs valós alapjuk. Mivel igaznak fogadjuk el őket, a tudatalatti elménk ragaszkodik hozzájuk, és érvényesíti őket a mindennapi életünkben, de ha ráébredünk, hogy ezek a ,,tények" pusztán a képzeletünk szüleményei, felszabadíthatjuk magunkat a hatalmuk alól

10. A tudatalatti elmének hatalmas ereje van, ha a jelenben alkalmazzuk
Bár gyakran tapasztaljuk azt, hogy a múlt hibáin rágódunk, vagy éppen a jövő miatt aggódunk, a tudatalatti elménk képessé bennünket arra, hogy befolyásolni tudjuk a jelen pillanatot. A jelen pillanatra összpontosít, arra, amit itt és most tapasztalsz, és az erre adott reakcióidra.

11. Tudatos elméddel ellentétben a tudatalatti mindig ébren van
A tudatalattid mindig éber, még akkor is, ha te magad nem vagy az. Lehet, hogy nem veszed észre, de a tudatalattid álmodban is hallja a háttérben szóló rádiót, vagy a közelben zajló beszélgetést.

12. A tudatalatti elme ismétléssel programozható
Az emberek általában olyan erőnek tekintik a tudatalattit, ami teljesen kívül esik az irányításukon. Pedig ismétléssel képesek vagyunk programozni a tudatalattinkat. Ez pedig képessé tehet bennünket arra, hogy igazán nagy dolgokat vigyünk véghez.

13. A tudatalattid az álmaidon keresztül kommunikál
A legtöbb ember csupán szórakoztató témaként gondol az álmokra, amikről érdekes lehet beszélgetni, de az igazság az, hogy az álom a tudatalattink által használt kommunikációs forma. A bennük található jelek és szimbólumok konkrét üzenetek továbbítanak. Ha odafigyelsz az álmaidra, és megpróbálod értelmezni azokat, jobban megértheted önmagadat.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: tudatalattinkban, tapasztalataidat, összpontosítunk, tudatalattidban, megakadályozhat, tudatalattinkat, cselekedeteidet, megváltoztatni, információkhoz, értelmezésének, tudatalattidat, visszatekintve, kommunikációja, meggyőződésed, kommunikációs, tudatalattink, irányításukon, átprogramozod, egymilliószor, elkerülésének, programozható, tapasztalunk, megpróbálunk, tudatalattid, gondolatokat, koncepciókat, hasznosítani, tapasztaljuk, befolyásolni, asszociációk, tudatalattit, robotpilótán, beszélgetést, irányításért, összpontosít, figyelmeztet, emberi elmére, tudat fogalmára, szakértők szerint, hatalmas erőt, emberi elme, tudatalatti elmét, alábbiakban bemutatunk, tudatalatti elméről, tudatalattink irányítja, ténynek köszönhető, tudatalatti elméd, esetek körülbelül, tudatalatti elméhez, tudatalatti elme, hagyományos nyelvi, tudatalatti működésének,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Örülök, hogy látlak!  Lóhere  Jónás Tamás – Végtelen b...  Ágai Ágnes – Csendélet  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Alázat  Akarat  A kételkedés kezelése  Fekete István - Akác  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Alázat  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  s immár én is felragyogva, ért...  Szép estét kedves látogatóimna...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Lóhere  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Krisztinától  Fekete István - Akác  Akarat  Png kutya  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Elköszönt  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Szabolcska Mihály – Ákác...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Makszim Gorkij gondolata  Ne kapaszkodj magasabbra,  A kételkedés kezelése  Őrizkednünk kell...  Lóhere  Mindig jusson idő nevetni  Nem tudhatod  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Próbálj meg ...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Bertolt Brecht -től idézet  A boldog családok mind hasonló...  Png férfi  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Adakozás  Ne kapaszkodj magasabbra,  Kaffka_Margit  Illyés Gyula - Milyen hamar.  210 éve született a SZÓZAT meg...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Akarat  Alázat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  A másik dolog,  Varga János Veniam - Fontos sz...  Szép estét  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Szabolcska Mihály – Ákác...  A kételkedés kezelése  Akarat  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
emberi elmére, tudat fogalmára, szakértők szerint, hatalmas erőt, emberi elme, tudatalatti elmét, alábbiakban bemutatunk, tudatalatti elméről, tudatalattink irányítja, ténynek köszönhető, tudatalatti elméd, esetek körülbelül, tudatalatti elméhez, tudatalatti elme, hagyományos nyelvi, tudatalatti működésének, bizonyos embert, furcsa érzést, titka valami, rossz szokásaidtól, tudatalattidban kell, egyetlen hatásós, tudatos elme, tudatalatti mindent, információ értelmezésének, tudatos elmében, apró célzásokat, tudatalatti nehezen, képzeleted átvegye, tudatalatti elmédet, elemzés képessége, előző pontban, képzelet között, hipnózis működésének, emberek gyakran, emlékek örökre, ennél sokkal, hiedelmek forrása, hiedelmek olyan, tudatalatti elménk, mindennapi életünkben, képzeletünk szüleményei, hatalmuk alól, tudatalatti elmének, jelenben alkalmazzuk, múlt hibáin, jövő miatt, jelen pillanatot, jelen pillanatra, erre adott, tudatalatti mindig, tudatalattid mindig, tudatalattid álmodban, háttérben szóló, közelben zajló, emberek általában, álmaidon keresztül, legtöbb ember, tudatalattink által, bennük található, tudatalattinkban, tapasztalataidat, összpontosítunk, tudatalattidban, megakadályozhat, tudatalattinkat, cselekedeteidet, megváltoztatni, információkhoz, értelmezésének, tudatalattidat, visszatekintve, kommunikációja, meggyőződésed, kommunikációs, tudatalattink, irányításukon, átprogramozod, egymilliószor, elkerülésének, programozható, tapasztalunk, megpróbálunk, tudatalattid, gondolatokat, koncepciókat, hasznosítani, tapasztaljuk, befolyásolni, asszociációk, tudatalattit, robotpilótán, beszélgetést, irányításért, összpontosít, figyelmeztet, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2846
  • e Hét: 11628
  • e Hónap: 43114
  • e Év: 247815
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.