|
2017-04-03 22:28:23, hétfő
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók
50 dkg háztartási keksz
2 csomag vaníliás pudingpor
9 dl tej
8 evőkanál cukor
2 teáskanál vaníliaaroma
2 dl habtejszín
A tetejére
15 dkg étcsokoládé
1 teáskanál vaj
tejszínhab a díszítéshez
Elkészítése
A pudingport, a tejet és a cukrot egy edénybe tesszük, a szokásos módon megfőzzük. Amikor elkészült, a vaníliaaromát is hozzákeverjük és hagyjuk kihűlni. A tejszínhabot felverjük. A kihűtött pudinghoz kavarjuk a habot, kanalanként adjuk hozzá, hogy ne essen össze. A kekszet három részre osztjuk. Egy 20 x 30-cm-es tepsibe teszünk egy réteg kekszet, a krém felét rákenjük, majd bevonjuk egy újabb réteg keksszel és a megmarad krémet a tetejére kenjük. A krémre kerül a maradék keksz. A csokoládét a vajjal felolvasztjuk és a tetejére kenjük. A süteményt hűtőbe tesszük legalább 3 órára, de az sem baj, ha egész éjjel áll, hogy a keksz megpuhuljon. Tejszínhabbal tálaljuk.
|
|
|
0 komment
, kategória: Ételek-italok |
|
Címkék: felolvasztjuk, tejszínhabbal, hozzákeverjük, vaníliaaromát, vaníliaaroma, tejszínhabot, étcsokoládé, kanalanként, megpuhuljon, díszítéshez, elkészítése, pudingport, habtejszín, tejszínhab, hozzávalók, háztartási, csokoládét, süteményt, pudingpor, felverjük, pudinghoz, elkészült, megfőzzük, teáskanál, kihűtött, tetejére, legalább, bevonjuk, szokásos, keksszel, megmarad, rákenjük, kavarjuk, vaníliás, tálaljuk, evőkanál, edénybe tesszük, szokásos módon, tejszínhabot felverjük, kihűtött pudinghoz, kekszet három, réteg kekszet, krém felét, újabb réteg, megmarad krémet, tetejére kenjük, krémre kerül, maradék keksz, vajjal felolvasztjuk, süteményt hűtőbe, keksz megpuhuljon,
|
|
|
|
edénybe tesszük, szokásos módon, tejszínhabot felverjük, kihűtött pudinghoz, kekszet három, réteg kekszet, krém felét, újabb réteg, megmarad krémet, tetejére kenjük, krémre kerül, maradék keksz, vajjal felolvasztjuk, süteményt hűtőbe, keksz megpuhuljon, felolvasztjuk, tejszínhabbal, hozzákeverjük, vaníliaaromát, vaníliaaroma, tejszínhabot, étcsokoládé, kanalanként, megpuhuljon, díszítéshez, elkészítése, pudingport, habtejszín, tejszínhab, hozzávalók, háztartási, csokoládét, süteményt, pudingpor, felverjük, pudinghoz, elkészült, megfőzzük, teáskanál, kihűtött, tetejére, legalább, bevonjuk, szokásos, keksszel, megmarad, rákenjük, kavarjuk, vaníliás, tálaljuk, evőkanál, tepsibe, osztjuk, kekszet, maradék, tesszük, kihűlni, teszünk, hagyjuk, edénybe, krémre, részre, cukrot, amikor, hűtőbe, kenjük, krémet, csomag, vajjal, egész, hozzá, keksz, újabb, módon, réteg, felét, adjuk, cukor, tejet, össze, essen, éjjel, kerül, órára, habot, három, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
69029 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 729
- e Hét: 12813
- e Hónap: 31786
- e Év: 260723
|
|
|