Belépés
koszegimarika.blog.xfree.hu
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti."--- "Nem az a fontos, a ... Kőszegi Marika
1955.09.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Olyannak szeretlek,amilyen vagy
  2018-02-18 09:44:35, vasárnap
 
   
  Olyannak szeretlek, amilyen vagy, miközben a saját stílusodat keresed, amelynek révén kapcsolatba léphetsz a téged körülvevő világgal.

Tiszteletben tartom, hogy szeretnéd megtanulni a leckéidet.
Tudom, hogy ez így van jól, tudom, hogy pontosan az vagy, aki lenni szeretnél, és nem az, amit én, vagy mások elvárunk.

Tisztában vagyok vele, hogy nem tudom, mi a legjobb neked, még ha időnként talán azt hiszem is, hogy tudom. Én nem voltam ott, ahol te. És nem láttam a világot a te szemszögedből.
Nem tudom milyen tanulási feladatot választottál magadnak, hogyan és kivel szeretnéd megoldani, és mennyi időt szántál rá.

Nem a te szemeddel nézek - honnan tudhatnám hát, hogy mire van szükséged?

Hagylak, járd az utad - nem ítélem meg a tetteidet sem gondolatban, sem szóban.

Nem tekintem tévedésnek, vagy hibának, amit mondasz, vagy teszel.
Látom, hogy sokan sokféleképpen látjuk és tapasztaljuk a világot.

Bármikor fenntartások nélkül elfogadom a döntéseidet.
Egyáltalán nem ítélkezem, mert ha elvitatom a fejlődéshez való jogodat, akkor elvitatom a sajátomat és a másokét is. Azokét, akik más utat választanak, mint én, amelybe talán én nem fektetnék energiát, mégsem tagadnám meg soha a szeretetet, amelyet Isten belém plántált, hogy árasszam magamból az egész világba.

Ahogyan téged szeretlek, úgy fognak szeretni engem is.

Azt fogom learatni, amit elvetettem.

Elismerem a szabad döntéshez való egyetemes jogodat, hogy a saját utadat járd, és előre haladj, vagy megpihenj, ahogy éppen jónak érzed.
Nem ítélem meg, hogy ez a lépés kicsi-e, vagy nagy, könnyű, vagy nehéz, felfelé, vagy lefelé vezet hisz az úgyis csak az én nézőpontom lenne.
Lehet, hogy tétlennek látlak, és ezt értéktelennek tartom, miközben te mégis gyógyírt adsz a világnak, csupán azzal, hogy létezel, Isten világosságával megáldva.

Nem láthatom meg mindig az isteni rend nagy képét.
Az élet minden áramlatának elvitathatatlan joga, hogy maga válassza meg saját fejlődését, s én szeretettel vallom, hogy tied a döntés joga a saját jövődet illetően.

Alázattal hajlok meg a felismerés előtt, hogy az, amit én a legjobbnak tartok, számodra nem feltétlenül helyes.
Tudom, hogy téged is vezetnek, csakúgy, mint engem, és egy belső kényszert követsz, amely megmutatja neked az utadat.
Tudom, hogy mindannyian a magunk módján tanuljuk meg, hogyan vihetjük vissza a szeretetet és a bölcsességet a nagy egészbe.
Tudom, hogy ha valami csak egyféleképpen lehetne, arra csak egyetlenegy embernek lenne szüksége.

Én nem csak olyankor akarlak szeretni, amikor úgy viselkedsz, ahogyan szeretném, és ugyanabban hiszel, amiben én.
Szerető szolgálattal töltöm az életem, s azon vagyok, hogy a lehető legjobb lehessek.
Minden nappal egy kicsit jobban értem az isteni valóság tökéletességét és egyre boldogabb vagyok a feltétlen szeretet derűjében.

Sandy Stevenson



 
 
0 komment , kategória:  NŐNAP  
Címkék: elvitathatatlan, tökéletességét, világosságával, sokféleképpen, értéktelennek, egyféleképpen, szemszögedből, szolgálattal, fenntartások, tapasztaljuk, választottál, bölcsességet, tiszteletben, szeretettel, gondolatban, mindannyian, feltétlenül, áramlatának, döntéseidet, kapcsolatba, választanak, egyetlenegy, fejlődéshez, egyáltalán, elvetettem, szeretetet, megmutatja, felismerés, fejlődését, nézőpontom, legjobbnak, megtanulni, ugyanabban, viselkedsz, tévedésnek, stílusodat, saját stílusodat, téged körülvevő, legjobb neked, fejlődéshez való, egész világba, szabad döntéshez, saját utadat, lépés kicsi-e, úgyis csak, isteni rend, élet minden, döntés joga, saját jövődet, felismerés előtt, legjobbnak tartok, belső kényszert, Sandy Stevenson,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sokan azt tartják  Fekete István - Akác  A boldog családok mind hasonló...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Julian Brass gondolata  Amikor Jézus rátapos a lábadra  A boldog családok mind hasonló...  Nagyi telefonál  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Idő  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  képre írva  Png kislány  A másik dolog,  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Csak a fogyatkozás látható  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Akarat  Minden harmadik...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Soha ne kedvezz...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Png ház  Próbálj meg ...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Julian Brass gondolata  Kerüld el az evangélium örömén...  Akarat  Rátalálsz  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A jó emberek mindig szépek mar...  Tavaszi kép  Png kislány  Alvó cicák  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Alázat  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam Krisztinától  Tavaszi kép  Leonardo da Vinci gondolata  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png nő  Szívem  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Egy bizonyos határt  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Hiányzik  A jó emberek mindig szépek mar...  Nem tudhatod  Png fotel  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kutya  Adakozás  Akarat  Kerüld el az evangélium örömén...  Boldog születésnapot a ma ünne...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Akarat  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Png fotel  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak! 
Bejegyzés Címkék
saját stílusodat, téged körülvevő, legjobb neked, fejlődéshez való, egész világba, szabad döntéshez, saját utadat, lépés kicsi-e, úgyis csak, isteni rend, élet minden, döntés joga, saját jövődet, felismerés előtt, legjobbnak tartok, belső kényszert, magunk módján, nagy egészbe, lehető legjobb, kicsit jobban, isteni valóság, feltétlen szeretet, elvitathatatlan, tökéletességét, világosságával, sokféleképpen, értéktelennek, egyféleképpen, szemszögedből, szolgálattal, fenntartások, tapasztaljuk, választottál, bölcsességet, tiszteletben, szeretettel, gondolatban, mindannyian, feltétlenül, áramlatának, döntéseidet, kapcsolatba, választanak, egyetlenegy, fejlődéshez, egyáltalán, elvetettem, szeretetet, megmutatja, felismerés, fejlődését, nézőpontom, legjobbnak, megtanulni, ugyanabban, viselkedsz, tévedésnek, stílusodat, megoldani, elismerem, szeretlek, elfogadom, szeretnéd, ítélkezem, elvitatom, körülvevő, feltétlen, egyetemes, döntéshez, megpihenj, boldogabb, feladatot, tétlennek, alázattal, derűjében, tisztában, szeretném, szeretnél, fektetnék, szükséged, szemeddel, leckéidet, sajátomat, kényszert, stevenson, tudhatnám, tetteidet, energiát, tanulási, szeretni, plántált, árasszam, magamból, miközben, tagadnám, magadnak, learatni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 69029 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6675
  • e Hét: 16880
  • e Hónap: 56492
  • e Év: 285429
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.