|
2018-03-16 20:20:39, péntek
|
|
|
|
|
|
hozzávalók / 4 adag
600 g sertés rövidkaraj
50 g vaj
250 g barna csiperkegomba (barna)
1 evőkanál finomliszt
350 ml tej
100 g lángolt kolbász
2 db csemegeuborka
100 g sajt (reszelt)
só ízlés szerint
fekete bors ízlés szerint (frissen őrölt)
elkészítés
A karajt, ha egészben van, szeletekre vágjuk, és kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, majd borsozzuk.
A vajat egy széles serpenyőben felolvasztjuk, amiben a hússzeleteket pár perc alatt mindkét oldalukon megpirítjuk, és egy sütőben is használható edénybe fektetjük őket egymás mellé.
A gombát szeletekre vágjuk, és a serpenyőben maradt vajba tesszük. Pár percig pirítjuk, borsozzuk, utána megszórjuk a liszttel. Kevergetve pirítjuk ezt is, majd felöntjük a tejjel.
2-3 percig forraljuk, ezalatt besűrűsödik, és levesszük a tűzről.
A kolbászt, az uborkát felkarikázzuk, és a sajt kb. kétharmadával együtt hozzáadjuk a gombához. Elkeverjük, és a hússzeletekre halmozzuk.
Megszórjuk a maradék sajttal, és forró sütőben aranybarnára sütjük.
|
|
|
0 komment
, kategória: Ételek-italok |
|
Címkék: csemegeuborka, kétharmadával, felkarikázzuk, hússzeletekre, csiperkegomba, hússzeleteket, felolvasztjuk, aranybarnára, kiklopfoljuk, serpenyőben, használható, besűrűsödik, megpirítjuk, hozzávalók, szeletekre, elkészítés, megszórjuk, kevergetve, hozzáadjuk, rövidkaraj, elkeverjük, finomliszt, borsozzuk, fektetjük, oldalukon, forraljuk, levesszük, halmozzuk, felöntjük, pirítjuk, evőkanál, gombához, kolbászt, egészben, liszttel, maradék, széles serpenyőben, gombát szeletekre, serpenyőben maradt, uborkát felkarikázzuk, hússzeletekre halmozzuk, maradék sajttal,
|
|
|
|
széles serpenyőben, gombát szeletekre, serpenyőben maradt, uborkát felkarikázzuk, hússzeletekre halmozzuk, maradék sajttal, csemegeuborka, kétharmadával, felkarikázzuk, hússzeletekre, csiperkegomba, hússzeleteket, felolvasztjuk, aranybarnára, kiklopfoljuk, serpenyőben, használható, besűrűsödik, megpirítjuk, hozzávalók, szeletekre, elkészítés, megszórjuk, kevergetve, hozzáadjuk, rövidkaraj, elkeverjük, finomliszt, borsozzuk, fektetjük, oldalukon, forraljuk, levesszük, halmozzuk, felöntjük, pirítjuk, evőkanál, gombához, kolbászt, egészben, liszttel, maradék, sajttal, sütőben, mindkét, tesszük, uborkát, ezalatt, edénybe, szerint, reszelt, kolbász, lángolt, frissen, amiben, vágjuk, karajt, gombát, percig, maradt, fekete, széles, tejjel, egymás, tűzről, sertés, kicsit, sózzuk, együtt, sütjük, ízlés, őrölt, vajba, alatt, utána, forró, mellé, vajat, barna, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
69029 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 350
- e Hét: 12434
- e Hónap: 31407
- e Év: 260344
|
|
|