Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jó hír: érzi a vesztét az MSZP
  2008-11-30 22:31:19, vasárnap
 
  Jó hír: érzi a vesztét az MSZP

A nagy lebőgés veszélye miatt nem akarnak közismert személyt az EP-kampány középpontjába, de még a listára sem.

Piszkosfred, v, 2008/11/30 - 22:17


Nem lesznek húzónevek a szocionisták európai parlamenti választási listáján és az sem valószínű, hogy El Qrálót tennék az élére - közölték névtelenül nyilatkozó vezetőik. A gyenge támogatottsággal bíró bűnbanda nem készül komolyabb kampányra sem.

"Nem úgy alakult a helyzet, miszerint a kormányfőnek uniós tisztséget kellene vállalnia" - név nélkül nyilatkozó vezető MSZP-s politikusbűnözők szerint. Állításuk szerint már fel sem merül, hogy El Qro vezesse a párt listáját a 2009 júniusában esedékes európai parlamenti választáson. Ebben a helyzetben pedig nem célszerű a lista élére írni Gyurcsány Ferenc nevét, mert az csak indokolatlan találgatásokra és nem utolsósorban a vártnál is nagyobb lebőgést eredményezne.

Felvetődött az is, hogy a tehetetlen, pipogya, a külügyminiszteri székben szerencsétlenkedő Göncz Kinga legyen a listavezető, de ez is lekerült a napirendről, mert most a qrmánygaleri hatalmának minden erővel történő fenntartása a lehető legtovábbi időig a cél, aminek "nem tenne jót egy minisztercsere" - mondták a sunyi, hatalomban ármánykodó banda elnökségi tagjai. Közölték, ma úgy tűnik, hogy húzónév sem lesz a listán, vagyis nem tesznek rá olyasvalakit, aki népszerű ugyan, viszont megválasztása esetén lehet, hogy nem is vállalná a képviselőséget, legfeljebb csak megélhetési okokból, mivel ne felejtsük: az EP-képviselői állás a legjobb, legzsírosabb, legjobban megfizetett munkakörök közé tartozik nemcsak itthon, hanem szinte egész Európában.

Elvileg elképzelhető, hogy Tabajdi Csaba lesz a listavezető, de nem az ismertsége miatt, hanem mert ő a delegációvezető - magyarázták a szoci bandavezérek. A listáról a párt a március 21-én és 22-én esedékes tisztújító kongresszusán fog dönteni, de a javaslatokat március 10-ig meg kell tenni.

Nagy kampánnyal sem készül nek az elvtársak az EP-választásokra - legalábbis most így nyilatkoztak a párt vezetői. Mint mondták, az uniós választásokon egész Európára jellemző, hogy sosem a kormánypártok nyernek és az első uniós választás óta kiderült: "politikailag semmi jelentősége nincs, hogy hány képviselőnk van az EP-ben". Egy elnökségi tag úgy fogalmazott: "Becsülettel végigcsináljuk a kampányt, de inkább úgy fogjuk fel, mint egy alkalmat a megszólalsára".

A marxista utódpártnak a jelenlegi erőviszonyok mellett nem sok esélyük lesz a jó szereplésre az EP-választáson. Egy november végén ismertetett Tárki-felmérés szerint ugyan az elmúlt egy évet tekintve most áll a legjobban az MSZP, de a támogatottsága a teljes lakosság körében így is mindössze 19 százalékos, míg a Fideszé 31 százalék. A közvéleménykutatás természetesen nem szól az egyre növekvő Jobbik támogatásáról, melynek jelen erőviszonyok alapján a 22-ből 2 hely már biztosnak látszik, de szerencsés esetben, a nemzeti szavazók összefogása és nagy létszámú részvétele esetén lehet akár még egy harmadik befutó is.

A nyilatkozó elnökségi tagok szerint felmerült az is, hogy megpályázza az európai parlamenti képviselői helyet a Gój motorosokat előszeretettel rágalmazó és ezért perrel fenyegetett Kökény Mihály, továbbá Baráth Etele és Szabó Zoltán is. Közülük Kökény Mihálynak lenne a nagyobb esélye a jelöltségre, ő ugyanis listáról került be az Országgyűlésbe, így kiesése esetén az MSZP jelölne a helyére képviselőt. Baráth és Szabó esetében - a kisebbségi kormányzás miatt - gondot okoz, hogy ők egyéni választókerületből jutottak be a Házba. Így ha Brüsszelbe távoznának, akkor a képviselői helyükre időközi választást írnának ki, a gyengélkedő MSZP-nek pedig nem lenne sok esélye a mandátum megtartására. "Ez a döntés így nemcsak a személyi kvalitásaikról szól majd, hanem mint mindig, sokkal inkább egy aljas, hatalmi és megélhetési sakkjátszma folyik, ahol a választópolgárok képviselete a legutolsó szempont" - mondták szocialista bandavezetők.

A szociktól még nem indult meg a hivatalos jelölési folyamat az országos tisztségekre, a tisztújító kongresszusra készülve, a jelölőbizottságnak március 10-ig kell ismertetnie a jelöltek névsorát, de a szabályok szerint még a kongresszuson is felmerülhetnek újabb nevek - mutattak rá a főkolomposok. Bár a jelölés valójában még meg sem indult, a galeri várakozásai szerint nem valószínű, hogy nagy személycserék lennének az elnökségben, az igazi verseny az elnökhelyettesi, az alelnöki posztokért indulhat, ha a tisztségek számát nem változtatják meg - mondták a jelenlegi qrmányt adó politikai maffia névtelenséget kérő tagjai.

Nem sok jót várhat az ország a parlamenti szalonellenzéktől sem az EP választásokon. Az atlantista amerikatalpnyalás érdekében például nem magyar, hanem cigányarcot választottak kampányarcnak fideszék. Ez a személy, bár nem tartozik a véresszájú, szélsőséges, uszító megélhetési cigányfajvédők közé és családja is egy híres és szakmailag megbecsült muzsikuscigány-nemzetség, Járóka Lívia helyett találhattak volna más, közismertebb és nagyobb tiszteletnek örvendő politikust, akár még a jelenlegi fideszes képviselőcsoportból is. Említsük csak Schmitt Pált, vagy Becsey Zsoltot.
De hogy mit kereshet például a magát kereszténydemokrata értékrendet valló és jobbközépnek minősítő fideszék listáján a II. számú díszzsidónak nevezett, házasságszédelgő, csapodár, fülbevalós Deutsch Tamás, arra bajosan lehet elfogadható választ adni.

A Jobbik viszont ezzel ellentétben nagy nevet tett meg EP-listavezetőjének Morvai Krisztina személyében, aki nagy népszerűségnek örvend a fideszeseken át a radikálisabbakig. Reméljük nem eredménytelenül.

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)

http://szentkoronaradio.com/belfold/2008_11_30_jo-hir-erzi-a-vesztet-az-mszp
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: listavezetőjének, támogatottsággal, külügyminiszteri, politikusbűnözők, házasságszédelgő, radikálisabbakig, választópolgárok, szentkoronaradio, elnökhelyettesi, eredménytelenül, delegációvezető, képviselőséget, találgatásokra, végigcsináljuk, felmerülhetnek, cigányfajvédők, muzsikuscigány, országgyűlésbe, támogatottsága, előszeretettel, népszerűségnek, kvalitásaikról, minisztercsere, névtelenséget, megszólalsára, választásokon, kongresszuson, kongresszusán, kormánypártok, választásokra, megválasztása, kongresszusra, támogatásáról, kampányarcnak, személycserék, természetesen, nagy lebőgés, szocionisták európai, gyenge támogatottsággal, kormányfőnek uniós, párt listáját, 2009 júniusában, helyzetben pedig, lista élére, csak indokolatlan, külügyminiszteri székben, qrmánygaleri hatalmának, lehető legtovábbi, ismertsége miatt, szoci bandavezérek, március 21-én, javaslatokat március, Gyurcsány Ferenc, Göncz Kinga, Tabajdi Csaba, Kökény Mihály, Baráth Etele, Szabó Zoltán, Közülük Kökény Mihálynak, Járóka Lívia, Schmitt Pált, Becsey Zsoltot, Deutsch Tamás, EP-listavezetőjének Morvai Krisztina, Szent Korona Rádió,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Maci az északi fény alatt  Haja van  Esti kép  A szeretetről  Alvó baby  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  Öröknek hinni . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leereszkedés és olvadás  Húsvéti üdvözlet !  üdvözöllek!  képre írva  Nem látom őket  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Facebookon kaptam  Sadhguru idézet  Virágvasárnap a húsvét előtti  Nem hazudnak  Színház az egész világ,  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Ne hagyd  Nem jár  Agárdi Gábor gondolata  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  Agárdi Gábor gondolata  Válaszok a halál után  Szép estét  Odaadja  képre írva  Képes idézet !  Reményik Sándor: Itt most virá...  Facebookon kaptam  üdvözöllek!  Facebookon kaptam  Humor is meg nem is szerinted?  Egy hét kihagyás  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Apu  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  2004-es kivégzés után  Facebookon kaptam  Nem látom őket  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Mi van, ha?  Facebookon kaptam  Ha nyitott vagy  képre írva  Facebookon kaptam  virágvasárnap  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Szép estét kedves látogatóimna...  Sadhguru idézet  Idővel az ember megérti, hogy ...  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Facebookon kaptam  Esti képek  Facebookon kaptam  2004-es kivégzés után  Ratkós beszületései a szereplő...  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Éveim  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az út  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  Graffiti bölcsesség  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Sir Andrew Lloyd Webber  Fotó: Fiatal pár (Szék –... 
Bejegyzés Címkék
nagy lebőgés, szocionisták európai, gyenge támogatottsággal, kormányfőnek uniós, párt listáját, 2009 júniusában, helyzetben pedig, lista élére, csak indokolatlan, külügyminiszteri székben, qrmánygaleri hatalmának, lehető legtovábbi, ismertsége miatt, szoci bandavezérek, március 21-én, javaslatokat március, párt vezetői, uniós választásokon, kormánypártok nyernek, első uniós, marxista utódpártnak, jelenlegi erőviszonyok, november végén, évet tekintve, teljes lakosság, egyre növekvő, nemzeti szavazók, harmadik befutó, nyilatkozó elnökségi, európai parlamenti, nagyobb esélye, helyére képviselőt, kisebbségi kormányzás, képviselői helyükre, gyengélkedő MSZP-nek, mandátum megtartására, személyi kvalitásaikról, választópolgárok képviselete, legutolsó szempont, hivatalos jelölési, országos tisztségekre, tisztújító kongresszusra, jelöltek névsorát, szabályok szerint, jelölés valójában, galeri várakozásai, igazi verseny, alelnöki posztokért, tisztségek számát, jelenlegi qrmányt, parlamenti szalonellenzéktől, atlantista amerikatalpnyalás, jelenlegi fideszes, listavezetőjének, támogatottsággal, külügyminiszteri, politikusbűnözők, házasságszédelgő, radikálisabbakig, választópolgárok, szentkoronaradio, elnökhelyettesi, eredménytelenül, delegációvezető, képviselőséget, találgatásokra, végigcsináljuk, felmerülhetnek, cigányfajvédők, muzsikuscigány, országgyűlésbe, támogatottsága, előszeretettel, népszerűségnek, kvalitásaikról, minisztercsere, névtelenséget, megszólalsára, választásokon, kongresszuson, kongresszusán, kormánypártok, választásokra, megválasztása, kongresszusra, támogatásáról, kampányarcnak, személycserék, természetesen, középpontjába, bandavezérek, változtatják, díszzsidónak, erőviszonyok, politikailag, kormányfőnek, választottak, qrmánygaleri, jobbközépnek, javaslatokat, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 122
  • e Hét: 2382
  • e Hónap: 19175
  • e Év: 152092
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.