Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A cigányterror és a zsidóság
  2008-12-08 17:22:08, hétfő
 
  A cigányterror és a zsidóság
2008-12-08. 16:02


Néhány nappal ezelőtt ismételten brutális gyilkosságot követtek el cigányok. Egy, a szórakozóhelyről hazafelé tartó 14 éves kislányt, H.Nórát megerőszakolták és meggyilkolták. Olaszliszka óta nem az első és nem a második hasonló eset ez, sajnálatos módon ilyen történések mindennapossá váltak főleg a vidéki lakosság életében. Az, hogy Olaszliszka óta hasonló médianyilvánosságot nem kapott egyetlen cigányok által elkövetett kegyetlenkedés sem, nagyban hozzájárul tétlenségünkhöz, bár a kislány halálát követő tiltakozáson jelen lévők száma némi ébredezésről ad tanúbizonyságot.

Nem is olyan régen romák ellen elkövetett Molotov-koktélos támadásoktól volt hangos a média. Hasonlítsuk össze a sajtóban az akkor megjelent megnyilvánulásokat a mostaniakkal. Az etnikai jellegű támadást szinte már a nyomozás megkezdésekor kizárta a rendőrség (valószínűleg uzsorások állhattak a háttérben). Ám ez mit sem zavarta liberális jogvédőinket, ők egy ilyen alkalmat hisztériakeltésre, a rasszizmus rémével való fenyegetésre nem hagyhatnak ki. A rendőrség nagy nyomravezetői díjat ajánlott fel, és azonnal nyomozócsoportot hozott létre a tettes(ek) felderítésére. Mohácsi Viktória MSZP-s európai parlamenti képviselő arra hívta fel az országos rendőrfőkapitány figyelmét, hogy vegye komolyan az egyre erősödő rasszista (természetesen nem a magyarok ellen elkövetett) támadásokat. Felháborító megnyilatkozások hangzottak el, különösen azon tények tükrében, amelyek a kislány meggyilkolása kapcsán láttak napvilágot. Ugyanis a leányzó halálával szinte semmit sem törődtek ,kizárólag a romák helyzetéről volt szó, ment a rasszistázás, a fasisztázás. Igen, még ilyenkor is. Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke (egykori SZDSZ-es országgyűlési képviselő) az eset kapcsán nyilatkozva, mit sem törődve H. Nóra meggyalázásával és a cigánybűnözés létezésének tényével, a közmunkaprogram leállítását és az ezekre szánt összegek azonnali odaadását követelte a cigányságnak. Daróczi László (a kormányszóvivő testvére) szerint a szombati kiskunlacházi fáklyás demonstráció rasszista menet volt. A Fidesz álláspontja pedig egyszerűen megdöbbentő volt: szerintük "a kormány csak beszél a cigányság nehéz helyzetéről de semmit nem tesz ellene". Hát persze ezen szörnyűséges tett ismét csak a cigányság nehéz helyzete miatt történt meg. Ezzel máris igazolható egy magyar lány ellen elkövetett embertelen cselekedet. Sok magyar embernek sem könnyű az élete, de még lopásra sem vetemedik, nemhogy erre.

Felmerülés a kérdés,hogy mi az érdeke a jelenlegi hatalomnak abban, hogy ezt a hitvány népet liberális törvényeivel és büntetéseivel ilyen és hasonló gaztettekre ösztönzi, szociálpolitikájának köszönhetően szaporítja? Véleményem szerint ennek négy fő oka van:

A múlt század elején a zsidóság egy csoportja a bolsevizmust hívta segítségül világuralmának megvalósításához. A munkásságot, mint eszközt akarta felhasználni céljai eléréséhez. A demográfiai mutatókon elgondolkodva nem lehetséges-e az, hogy a cigányság lesz az új proletariátus, amelytől hatalmon maradásukat remélik? A romáknak a mai rendszerben úgymond mindent szabad, csak jogaik vannak, de kötelességük semmi, védelmet élveznek, bűnözhetnek, lophatnak, csalhatnak szinte büntetlenül. Még dolgozniuk sem kell a szociálpolitikának köszönhetően. Bármennyire is primitívek, tisztában vannak vele, hogy számukra ezek előnyös dolgok, és, hogy egy új rend véget vethet mindennek. Emellett gondoljunk bele abba, mit mondott az Egyesült Államokbeli Earl Raab rabbi: "A Statisztikai Hivatal éppen most jelentette,hogy az amerikai népesség körülbelül fele hamarosan színes bőrű vagy nem európai lesz. És ők mindannyian amerikai állampolgárok lesznek. Átlendültünk azon a ponton, hogy egy náci árja párt képes legyen érvényesülni ebben az országban."

Mint már említettük, a cigányság problémája leginkább a vidéki lakosságot sújtja. Mint ahogy Szálasi Ferenc is írta, mindent nemzet elpusztítása a parasztság tönkretételével kezdődik. A bolsevizmus is ezt a réteget kezdte üldözni, a vidéki lakosság szenvedett a legtöbbet tőlük. Mint ahogy ma is a vidéki élet teljes ellehetetlenítése folyik. Iskola és kórházbezárással, a tömegközlekedés felszámolásával. Ezen felül kiváló eszköz a cigányság is a lakosság terrorizálására, a paraszti, tanyasi életforma tönkretételére. Ezen negatív tényezők nem csupán a termőföld olcsón idegen kézbe juttatását eredményezik, hanem nemzetünk halálát is.

A harmadik megállapítás szintén demográfiai jellegű. A fehér ember kipusztítása, a cigányság szaporítása, a nem európai bevándorlás növelése szintén zsidó érdek. Egy csökkenő számú őslakosság előbb-utóbb össze fog keveredni a jövevényekkel, és az itt élő destruktív kisebbséggel. Mindez elősegíti a nacionalista ember kihalását, amely a globális hatalomgazdaság és egy szabadkőműves világkormány létrehozásának elengedhetetlen feltétele. Mindamellett a magasabbrendű kultúraalkotó ember vérének megfertőzése is bekövetkezik, amely hozzájárul és megkönnyíti a zsidóság uralmát. "Mert azt a népfajt, amely ügyel vérének tisztaságára, a zsidó sohasem lesz képes leigázni. Itt a Földön ő mindig csak a korcsok ura lesz. Így törekszik tervszerűen arra, hogy az egyedek folyamatos fertőzésével a faj színvonalát süllyessze." - olvashatjuk Adolf Hitlertől a Mein Kampfban.

Negyedikként pedig a magyarság lélektani megtörését említeném. A cigányság nap, mint nap megalázza a magyarságot, porrá zúzatják velük önbecsülésünk, azt akarják, hogy megalázzanak és terrorizáljanak minket, hogy lekicsinyeljük önmagunkat, mert ha már egy ilyen hitvány nép ellen sem tudunk mit tenni, akkor nem fogjuk nagynak és dicsőnek érezni fajtánkat. És hogy miért tehet meg mindent egy destruktív kisebbség a magyarsággal? Mindennek okát a nemzeti öntudat pusztításában látom. Nemzeti tudat nélkül nincs közösségtudat, nincs összefogás, egymásért való kiállás.

A zsidókérdés rendezése után, nem lesz akadálya a cigánykérdés rendezésének sem. Reméljük és küzdjünk is azért, hogy ez mielőbb megtörténjen!

(Dávid Péter - Kitartás.hu)



http://kuruc.info/r/7/31797/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kórházbezárással, megvalósításához, megnyilatkozások, nyomozócsoportot, rendőrfőkapitány, szórakozóhelyről, megerőszakolták, terrorizáljanak, elengedhetetlen, terrorizálására, felszámolásával, tömegközlekedés, hatalomgazdaság, tanúbizonyságot, közmunkaprogram, tétlenségünkhöz, tönkretételével, meggyalázásával, tönkretételére, létrehozásának, lekicsinyeljük, kegyetlenkedés, kormányszóvivő, világuralmának, magasabbrendű, jövevényekkel, felderítésére, cigánybűnözés, mindennapossá, országgyűlési, kultúraalkotó, szabadkőműves, megkezdésekor, elgondolkodva, közösségtudat, nyomravezetői, szórakozóhelyről hazafelé, második hasonló, vidéki lakosság, kislány halálát, akkor megjelent, etnikai jellegű, nyomozás megkezdésekor, ilyen alkalmat, rasszizmus rémével, rendőrség nagy, országos rendőrfőkapitány, egyre erősödő, magyarok ellen, kislány meggyilkolása, leányzó halálával, romák helyzetéről, Mohácsi Viktória MSZP-s, Horváth Aladár, Roma Polgárjogi Alapítvány, Daróczi László, Egyesült Államokbeli Earl Raab, Statisztikai Hivatal, Szálasi Ferenc, Adolf Hitlertől, Mein Kampfban, Dávid Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyi telefonál  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Png telefon  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Ágai Ágnes – Csendélet  Albert Einstein gondolata  Szép estét  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Gonosz démon-álarc  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png fotel  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Bounty krémes  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  A kételkedés kezelése  Az engedelmesség miért nem vál...  Szívem  A Megváltó szolgálatában  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Akarat  Rátalálsz  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Gonosz démon-álarc  Minden harmadik...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Alázat  Png kislány  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Png fotel  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam  Png lepke  Alázat  Facebookon kaptam Annuska bar...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Hiányzik  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Kaffka_Margit  Gonosz démon-álarc  Png kislány  Németh László tollából  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  A sors  Radikális szeretet  Nagyi telefonál  Mindig jusson idő nevetni 
Bejegyzés Címkék
szórakozóhelyről hazafelé, második hasonló, vidéki lakosság, kislány halálát, akkor megjelent, etnikai jellegű, nyomozás megkezdésekor, ilyen alkalmat, rasszizmus rémével, rendőrség nagy, országos rendőrfőkapitány, egyre erősödő, magyarok ellen, kislány meggyilkolása, leányzó halálával, romák helyzetéről, eset kapcsán, cigánybűnözés létezésének, közmunkaprogram leállítását, ezekre szánt, kormányszóvivő testvére, szombati kiskunlacházi, kormány csak, cigányság nehéz, magyar lány, jelenlegi hatalomnak, hitvány népet, múlt század, bolsevizmust hívta, demográfiai mutatókon, cigányság lesz, amerikai népesség, náci árja, cigányság problémája, vidéki lakosságot, parasztság tönkretételével, réteget kezdte, legtöbbet tőlük, vidéki élet, tömegközlekedés felszámolásával, lakosság terrorizálására, termőföld olcsón, harmadik megállapítás, fehér ember, cigányság szaporítása, csökkenő számú, nacionalista ember, globális hatalomgazdaság, szabadkőműves világkormány, magasabbrendű kultúraalkotó, zsidóság uralmát, zsidó sohasem, egyedek folyamatos, magyarság lélektani, ilyen hitvány, destruktív kisebbség, nemzeti öntudat, zsidókérdés rendezése, cigánykérdés rendezésének, kórházbezárással, megvalósításához, megnyilatkozások, nyomozócsoportot, rendőrfőkapitány, szórakozóhelyről, megerőszakolták, terrorizáljanak, elengedhetetlen, terrorizálására, felszámolásával, tömegközlekedés, hatalomgazdaság, tanúbizonyságot, közmunkaprogram, tétlenségünkhöz, tönkretételével, meggyalázásával, tönkretételére, létrehozásának, lekicsinyeljük, kegyetlenkedés, kormányszóvivő, világuralmának, magasabbrendű, jövevényekkel, felderítésére, cigánybűnözés, mindennapossá, országgyűlési, kultúraalkotó, szabadkőműves, megkezdésekor, elgondolkodva, közösségtudat, nyomravezetői, természetesen, meggyilkolása, proletariátus, büntetéseivel, pusztításában, meggyilkolták, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1652
  • e Hét: 4754
  • e Hónap: 15865
  • e Év: 169361
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.