Belépés
koszegimarika.blog.xfree.hu
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti."--- "Nem az a fontos, a ... Kőszegi Marika
1955.09.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Padlizsánkrémrecept Hozzávalók: két darab közepes méretű
  2021-04-15 20:01:47, csütörtök
 
   
 



1. Padlizsánkrémrecept

Hozzávalók: két darab közepes méretű padlizsán, három gerezd fokhagyma, két evőkanál tökmagolaj, három evőkanál olívaolaj, egy teáskanálnyi mustár, petrezselyemzöld, zeller zöld, só, bors.


Elkészítése: a padlizsánt grillen, vagy sütőben megsütjük, majd meghámozzuk. A fokhagyma gerezdeket egy csepp olajban megsütjük és a padlizsánnal együtt tálba tesszük, botmixerrel pépesítjük. A petrezselyem zöldet és a zeller levelet apróra vagdossuk, rászórjuk a padlizsánra és hozzáadjuk a mustárt és a kétféle olajat, majd krémesre keverjük, sózzuk, borsozzuk. Fél órára hűtőbe tesszük és kenyérrel, zöldségekkel tálaljuk.

2. Padlizsánkrémrecept
Hozzávalók: két kilogramm padlizsán, másfél deciliter olaj, egy pohár tejföl (2dl), egy pohár majonéz (2dl), két kávés kanál mustár, két közepes fej vöröshagyma, só, bors.

Elkészítés: a padlizsánokat, ha teheted, akkor a szabadban süsd meg, mert az igazi ízéhez a füst elmaradhatatlan. Ha nincs rá lehetőséged, akkor természetesen a sütő is megfelel. Sütés után hámozd meg és pépesítsd. (lehet fakéssel is hagyományosan, de érdemes összeturmixolni). Tedd bele az apróra vágott hagymát, az olajat a sót, és kavard jól össze! Azután jöhet a majonéz és a tejföl. Jól összekavarjuk, hogy igazi krémes állagot kapjunk! Jó étvágyat! Forrás: Ketkes.com



 
 
0 komment , kategória:  Ételek-italok  
Címkék: petrezselyemzöld, összeturmixolni, elmaradhatatlan, padlizsánokat, hagyományosan, összekavarjuk, természetesen, teáskanálnyi, padlizsánnal, petrezselyem, zöldségekkel, botmixerrel, lehetőséged, elkészítése, vöröshagyma, padlizsánra, meghámozzuk, hozzáadjuk, gerezdeket, hozzávalók, pépesítjük, padlizsánt, tökmagolaj, elkészítés, padlizsán, megsütjük, pépesítsd, fokhagyma, kenyérrel, borsozzuk, kilogramm, rászórjuk, szabadban, vagdossuk, deciliter, olívaolaj, teáskanálnyi mustár, padlizsánt grillen, fokhagyma gerezdeket, csepp olajban, padlizsánnal együtt, petrezselyem zöldet, zeller levelet, kétféle olajat, pohár tejföl, pohár majonéz, szabadban süsd, igazi ízéhez, füst elmaradhatatlan, apróra vágott, Padlizsánkrémrecept Hozzávalók,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Reggel van  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Ágai Ágnes – Csendélet  Reggel van  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Zilahy Lajos gondolata  Albert Einstein gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Nagyi telefonál  Ne kapaszkodj magasabbra,  Kaffka_Margit  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Png lepke  Zilahy Lajos gondolata  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Mai harmónia kártyám  Az igazi szeretetért rendszeri...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Rátalálsz  Kövesd a cowboyt!  képre írva  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Akarat  Nagyon különös  Őrizkednünk kell...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Png férfi  Akarat  Akarat  Sose bánj semmit  Boldog születésnapot a ma ünne...  Tavaszi kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Az igazi szeretetért rendszeri...  A másik dolog,  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Éretlen vers  Neked tudnod kell  Akarat  Alázat  Gonosz démon-álarc  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png virág  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Alázat  Rátalálsz  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam  Png virág  Hogy lehet megtartani  A sors  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Zilahy Lajos gondolata  Gonosz démon-álarc  Kerüld el az evangélium örömén...  Png cica  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte... 
Bejegyzés Címkék
teáskanálnyi mustár, padlizsánt grillen, fokhagyma gerezdeket, csepp olajban, padlizsánnal együtt, petrezselyem zöldet, zeller levelet, kétféle olajat, pohár tejföl, pohár majonéz, szabadban süsd, igazi ízéhez, füst elmaradhatatlan, apróra vágott, petrezselyemzöld, összeturmixolni, elmaradhatatlan, padlizsánokat, hagyományosan, összekavarjuk, természetesen, teáskanálnyi, padlizsánnal, petrezselyem, zöldségekkel, botmixerrel, lehetőséged, elkészítése, vöröshagyma, padlizsánra, meghámozzuk, hozzáadjuk, gerezdeket, hozzávalók, pépesítjük, padlizsánt, tökmagolaj, elkészítés, padlizsán, megsütjük, pépesítsd, fokhagyma, kenyérrel, borsozzuk, kilogramm, rászórjuk, szabadban, vagdossuk, deciliter, olívaolaj, keverjük, étvágyat, fakéssel, krémesre, tálaljuk, evőkanál, megfelel, mustárt, levelet, kétféle, majonéz, közepes, érdemes, sütőben, állagot, grillen, kapjunk, teheted, olajban, tesszük, hagymát, ízéhez, hámozd, olajat, mustár, vágott, másfél, tejföl, apróra, azután, zöldet, zeller, hűtőbe, forrás, együtt, krémes, ketkes, kavard, sózzuk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 69029 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 378
  • e Hét: 6035
  • e Hónap: 45647
  • e Év: 274584
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.