|
2021-04-15 20:01:47, csütörtök
|
|
|
|
|
|
1. Padlizsánkrémrecept
Hozzávalók: két darab közepes méretű padlizsán, három gerezd fokhagyma, két evőkanál tökmagolaj, három evőkanál olívaolaj, egy teáskanálnyi mustár, petrezselyemzöld, zeller zöld, só, bors.
Elkészítése: a padlizsánt grillen, vagy sütőben megsütjük, majd meghámozzuk. A fokhagyma gerezdeket egy csepp olajban megsütjük és a padlizsánnal együtt tálba tesszük, botmixerrel pépesítjük. A petrezselyem zöldet és a zeller levelet apróra vagdossuk, rászórjuk a padlizsánra és hozzáadjuk a mustárt és a kétféle olajat, majd krémesre keverjük, sózzuk, borsozzuk. Fél órára hűtőbe tesszük és kenyérrel, zöldségekkel tálaljuk.
2. Padlizsánkrémrecept
Hozzávalók: két kilogramm padlizsán, másfél deciliter olaj, egy pohár tejföl (2dl), egy pohár majonéz (2dl), két kávés kanál mustár, két közepes fej vöröshagyma, só, bors.
Elkészítés: a padlizsánokat, ha teheted, akkor a szabadban süsd meg, mert az igazi ízéhez a füst elmaradhatatlan. Ha nincs rá lehetőséged, akkor természetesen a sütő is megfelel. Sütés után hámozd meg és pépesítsd. (lehet fakéssel is hagyományosan, de érdemes összeturmixolni). Tedd bele az apróra vágott hagymát, az olajat a sót, és kavard jól össze! Azután jöhet a majonéz és a tejföl. Jól összekavarjuk, hogy igazi krémes állagot kapjunk! Jó étvágyat! Forrás: Ketkes.com
|
|
|
0 komment
, kategória: Ételek-italok |
|
Címkék: petrezselyemzöld, összeturmixolni, elmaradhatatlan, padlizsánokat, hagyományosan, összekavarjuk, természetesen, teáskanálnyi, padlizsánnal, petrezselyem, zöldségekkel, botmixerrel, lehetőséged, elkészítése, vöröshagyma, padlizsánra, meghámozzuk, hozzáadjuk, gerezdeket, hozzávalók, pépesítjük, padlizsánt, tökmagolaj, elkészítés, padlizsán, megsütjük, pépesítsd, fokhagyma, kenyérrel, borsozzuk, kilogramm, rászórjuk, szabadban, vagdossuk, deciliter, olívaolaj, teáskanálnyi mustár, padlizsánt grillen, fokhagyma gerezdeket, csepp olajban, padlizsánnal együtt, petrezselyem zöldet, zeller levelet, kétféle olajat, pohár tejföl, pohár majonéz, szabadban süsd, igazi ízéhez, füst elmaradhatatlan, apróra vágott, Padlizsánkrémrecept Hozzávalók,
|
|
|
|
teáskanálnyi mustár, padlizsánt grillen, fokhagyma gerezdeket, csepp olajban, padlizsánnal együtt, petrezselyem zöldet, zeller levelet, kétféle olajat, pohár tejföl, pohár majonéz, szabadban süsd, igazi ízéhez, füst elmaradhatatlan, apróra vágott, petrezselyemzöld, összeturmixolni, elmaradhatatlan, padlizsánokat, hagyományosan, összekavarjuk, természetesen, teáskanálnyi, padlizsánnal, petrezselyem, zöldségekkel, botmixerrel, lehetőséged, elkészítése, vöröshagyma, padlizsánra, meghámozzuk, hozzáadjuk, gerezdeket, hozzávalók, pépesítjük, padlizsánt, tökmagolaj, elkészítés, padlizsán, megsütjük, pépesítsd, fokhagyma, kenyérrel, borsozzuk, kilogramm, rászórjuk, szabadban, vagdossuk, deciliter, olívaolaj, keverjük, étvágyat, fakéssel, krémesre, tálaljuk, evőkanál, megfelel, mustárt, levelet, kétféle, majonéz, közepes, érdemes, sütőben, állagot, grillen, kapjunk, teheted, olajban, tesszük, hagymát, ízéhez, hámozd, olajat, mustár, vágott, másfél, tejföl, apróra, azután, zöldet, zeller, hűtőbe, forrás, együtt, krémes, ketkes, kavard, sózzuk, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
69029 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 378
- e Hét: 6035
- e Hónap: 45647
- e Év: 274584
|
|
|