Belépés
koszegimarika.blog.xfree.hu
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti."--- "Nem az a fontos, a ... Kőszegi Marika
1955.09.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Visszahozlak a legszéléről
  2021-06-09 06:49:51, szerda
 
   
  "VISSZAHOZLAK A LEGSZÉLÉRŐL" - Lana Vawser próféciája

Múlt héten azt hallottam, hogy az Úr sokakról azt mondja Krisztus testében, hogy "VISSZAHOZLAK A LEGSZÉLÉRŐL".
Az Úr nagyon sok embert mutatott Krisztus testében, akik már egy ideje a "legszélén" vannak, sokféle szempontból, és minden azt ordítja nekik, hogy le fognak sodródni a peremről, de az Úr azt akarja, hogy tudjátok: nem fogtok lesodródni a peremről.
Az Úr veletek van, Ő az, aki tart benneteket, és az Ő hatalmas keze meg fog menteni. Az Ő hatalmas szabadító keze lesz rajtatok. Lehet, hogy azt érzitek, hogy most merültök el, de Isten hatalmas keze meg fog menteni benneteket.
Nemrég volt egy álmom, valakit a mély vízben láttam, ahogy éppen elmerült. Ahogy az utolsó levegőt vette ott az elmerülés helyén, a halál a szemébe bámult, de HIRTELEN egy ÓRIÁSI kéz jött fel a vízből, és megmentette.
Amikor ez az ember ki lett húzva a vízből, hihetetlenül erősen lehetett érezni a dicsőítés erejét, ahogy megtölti az atmoszférát. Azzal az érzéssel ébredtem, ami mindennél erősebb volt, hogy akik úgy érzitek, hogy a legszélén vagytok, és már épp elmerültök, féltek és meg vagytok rémülve, és nem tudjátok, hogyan kerüljetek ki ebből, akkor DICSŐÍTSETEK! Ne hagyjátok el a dicséret és imádat helyét! Isten hatalmas keze meg fog szabadítani titeket.
Sokan értetek a saját képességeitek határára, és még összetörtebbnek érzitek magatokat, mint eddig valaha. Eljutottatok a saját erőtök végső határához. Nem látjátok a kivezető utat, de ISTEN látja, és MOST be fog lépni, és meg fog szabadítani. Isten RENDKÍVÜL erősnek fogja mutatni magát a ti oldalatokon.
"A mi Istenünk a szabadításnak Istene, és az Úr Isten az, aki megment a haláltól." - Zsoltárok 68:20
"Az Úr angyala tábort jár az Őt félők körül és kiszabadítja őket." - Zsoltárok 34:7
A LEGSZÉLÉRŐL A NAPFÉNYES NAPOKBA
Ahogy az Úrral együtt üldögéltem, és a szívét hallgattam, ezeket a szavakat hallottam: "A LEGSZÉLÉRŐL A NAPFÉNYES NAPOKBA"
Láttam egy látomást, amelyben Isten hatalmas keze megszabadította a népét a legszéléről, majd Jézus megragadta a kezüket, és átsétált velük a NAPFÉNYES NAPOKBA.
Sokak számára a jelen pillanatban csak sötétség látszik, a napfényes napok ellentétét látják... de bátorítani szeretnélek titeket ezzel...
DE ISTEN!!!!!
Az Úr beszélt hozzám ez év elején, és azt mondta, hogy újra megismerteti Krisztus testével az Ő erejét. Hamarosan újra meg fogtok ismerkedni Isten erejével, azzal az erővel, amely a Jézus nevében van, Jézus személyében van, az Ő hatalmas kezének az erejével, ami megment és megszabadít arról a peremről, ahol most éppen álltok.
Sokakat láttam, akik lesújtva állnak a peremen, és aggódva kiáltják: “Nem tudom, mit csináljak, hogyan szabaduljak meg ebből, nem tudom, mit tegyek, hogy átléphessek az áttörésbe", majd hallottam az Ő suttogását: “Ne rettegj, legyél békességben! Én már előtted mentem."
Ő már előtted ment, Ő már elkészítette az utat, Ő, JÉZUS a válasz, és Ő meg fog szabadítani téged, és sokatokat meg fog szabadítani a családjaitokkal együtt.
"KIHÚZOM A GYÖKEREKET, ÉS MEGÚJÍTOM A FIATALSÁGOTOKAT"
Láttam egy látomást sokakról Krisztus testében, akik a szívük nehézségeivel küzdenek, és ezek a szívbeli problémák már fojtogatták őket, félelmetesek voltak, és megint az az érzés vett körül, hogy nem tudják, mit kezdjenek azzal, ami a bensőjükben történik. Sokan kiáltottak: “Uram, mi történik bennem?"
Hallottam, ahogy az Úr ezt mondja: “KIHÚZOM A GYÖKEREKET, ÉS MEGÚJÍTOM AZ FIATALSÁGOTOKAT"
Egy olyan érzés vett körül erőteljesen, ami egy meghívás volt a Jézusban való bizalomra. Hogy bízzatok abban, hogy az Úr dolgozik, nem csak ott áll a partvonal mellett arra várva, hogy te majd kidolgozod, hogy hogyan fogod tudni "megoldani" ezt a problémát, hanem Ő mélyen munkálkodik, és az Ő ereje és szeretete KI FOGJA HÚZNI azokat a gyökereket a szívedből. Az Ő keze. Csendesedj el, a szíved lenyugtatásával, és folyamatosan hívd a Szent Szellemet, hogy végezze el mindazt, amit csak el kell végeznie ahhoz, hogy ki legyenek húzva a gyökerek. Ő nem hagy figyelmen kívül téged. Nem felejtett el. Azért hozza FEL a dolgokat, hogy KI TUDJANAK JÖNNI. A keserű helyeket édessé teszi (2Mózes 15:19-27).
Az Úr megmutatta ezeket a gyökereket a szívekben, a keserűség, a trauma, a fájdalom, a félelem és a szívfájdalom gyökereit, amelyek már oly sokat loptak és raboltak el az Ő népétől. Ketrecbe zárva tartották őket, ellopták a fiatalságukat, mert olyan sokáig hordozták ezeket a terheket, de az Úr szeretete, az Ő szeretetének a hulláma összecsap most feletted. Nemcsak egy hullám, hanem egyik hullám a másik után, újra és újra, és azok a gyökerek kihúzódnak, Ő pedig megújítja a fiatalságodat. Sokatoknál, akik úgy érzitek, hogy a fájdalom és a trauma az “arcotokra van írva", amikor megtörténik a megtérés, ahogy megtörténik az összehangolódás, ahogy egy mély gyógyulás, csodaszintű fordulatok és átváltozási csodák történnek a szívben, akkor, ahogy az Úrtól hallottam, "EZ LESZ AZ ARCOTOKRA ÍRVA". Sokan fogjátok azt látni, hogy az arcotok RAGYOG a szeretettől, a reménységtől, az örömtől és az Úr dicsőségétől. ÉSZREVEHETŐ különbség lesz az arcotokon, ami azt fogja mutatni, amit az Úr a BENSŐTÖKBEN végzett el.
De akik az Örökkévalóra várnak, akik benne bíznak,
új erőre kapnak, szárnyra kelnek, magasra szállnak,
mint a sasok!
Futnak, de nem fáradnak el, járnak, de nem merülnek ki.
(Ésaiás 40:31 EFO)
EZ AZ UTOLSÓ SZALMASZÁL
Hallottam, ahogy sokan kiáltják: "Uram, ez az UTOLSÓ SZALMASZÁL! Nem bírom tovább". Majd láttam, ahogy Jézus megfogja a kezüket, és ezt mondja: “Igen, Kedvesem, valóban ez az utolsó szalmaszál."
Egy kicsit összezavarodtam, nem értettem, mit akar mondani ezzel, de akkor hirtelen, egyik pillanatról a másikra megértettem.
A szív érzékeny pontjait, a szív sebeit, amelyeket az ellenség újra meg újra meg újra arra használt, hogy Isten népét belevigye a reménytelenség, düh, csüggedés, elkeseredés, levertség folyamatos körforgásába - azt, ami a szívetekben van, és amit az ellenség egyfolytában arra használt, hogy Isten népét annyi mindenben a “legszélére" sodorja, Isten keze és Jézus szeretete MEGSZÜNTETI azt az érzékeny pontot, és egyszer s mindenkorra meggyógyítja a szíveteket.
Ez a MINDENT FELÜLMÚLÓ MEGSZÜNTETÉS! Ez az az áttörés, ami fordulatot hoz és megváltoztat mindent, hogy véget vessen a ciklusoknak, amelyek ketrecbe zártak és oly sokáig korlátok között tartottak.
EZ az a csodaszintű áttörés, ami egy hirtelen fordulattal egyszer s mindenkorra átvisz téged arról a helyről, ahol úgy érzed, hogy “haldokolsz", oda, ahol “kibontakozol". Valóban előrelépsz, és bekerülsz abba a bővölködő életbe, amely Krisztusban a tiéd (János 10:10).
Hallottam, ahogy az Úr kihirdeti: "EZ AZ, AMI EGYSZER S MINDENKORRA MEGTÖRTÉNIK. EGYSZER S MINDENKORRA LERENDEZEM EZEKET AZ ÜGYEKET."
GYŐZELEM! GYŐZELEM! GYŐZELEM!
Krisztus győzelme megnyilvánul az életedben. A győzelem, amely Krisztusban a tiéd. Minden rablánc, minden körforgás, minden meghajol Jézus nevére!!
"Ti ugyanis szellemileg halottak voltatok a bűneitek miatt és azért, mert a régi emberi természet uralkodott rajtatok. Isten azonban Krisztussal együtt nektek is új életet adott, miután megbocsátotta minden bűnünket. Adósság-listánkat — amely azzal vádolt bennünket, hogy felsorolta az Isten törvénye ellen elkövetett vétkeinket — odaszegezte a Keresztre, s ezáltal azt végleg eltörölte. Ugyanakkor a szellemi világ fejedelmeit és uralkodóit Krisztus közreműködésével megfosztotta hatalmuktól, és diadalmenetében közszemlére tette őket, mint győztes hadvezér a foglyait."
(Kolossé 2:13-15 EFO)

Forrás: Lana Vawser Ministries - "I AM BRINGING YOU BACK FROM THE BRINK"



 
 
0 komment , kategória:  HIT- Vallás  
Címkék: közreműködésével, megszabadította, fiatalságotokat, összehangolódás, családjaitokkal, összetörtebbnek, összezavarodtam, lenyugtatásával, diadalmenetében, reménytelenség, képességeitek, fiatalságukat, szabadításnak, fiatalságodat, megbocsátotta, nehézségeivel, megváltoztat, megfosztotta, félelmetesek, szívfájdalom, egyfolytában, elkészítette, meggyógyítja, megszüntetés, hihetetlenül, szeretetének, dicsőítsetek, körforgásába, megnyilvánul, kiszabadítja, örökkévalóra, kibontakozol, visszahozlak, eljutottatok, megismerteti, dicsőségétől, mély vízben, utolsó levegőt, elmerülés helyén, szemébe bámult, dicsőítés erejét, érzéssel ébredtem, legszélén vagytok, saját képességeitek, saját erőtök, kivezető utat, szabadításnak Istene, szívét hallgattam, szavakat hallottam, jelen pillanatban, napfényes napok, családjaitokkal együtt, Lana Vawser, VISSZAHOZLAK LEGSZÉLÉRŐL, Isten RENDKÍVÜL, LEGSZÉLÉRŐL NAPFÉNYES NAPOKBA, NAPFÉNYES NAPOKBA, KIHÚZOM GYÖKEREKET, MEGÚJÍTOM FIATALSÁGOTOKAT, MEGÚJÍTOM AZ FIATALSÁGOTOKAT”, FOGJA HÚZNI, Szent Szellemet, TUDJANAK JÖNNI, LESZ AZ ARCOTOKRA ÍRVA, UTOLSÓ SZALMASZÁL, MINDENT FELÜLMÚLÓ MEGSZÜNTETÉS, EGYSZER MINDENKORRA MEGTÖRTÉNIK, EGYSZER MINDENKORRA LERENDEZEM EZEKET AZ ÜGYEKET, Lana Vawser Ministries, BRINGING YOU BACK FROM THE BRINK,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  A hagyma antibakteriális hatás...  40 felett  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Pitypang szökőkút  Paul David Tripp Április 12  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Jó nap volt  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  képre írva  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Szép estét  Jan Twardowski - Siessünk  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam Krisztinától  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Tanmese  Pitypang szökőkút  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Erdei gyöngyvirág  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Szép estét  Önmaga ellenére  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Robert Merle tollából  különleges  Egy barátság története  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Az ember emlékekből áll  Sík Sándor - Ha jő a perc  Előfordul, hogy  Megígért békesség  Jó éjszakát  Jó nap volt  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Martin Buber, A haszidim meséi  Robert Merle tollából  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Horváth Szilvia tollából  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Minden tavaszból őrizz..  Jó éjszakát  különleges  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Robert Merle tollából  Egy tavasz  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Anyámról való emlékek  Martin Buber, A haszidim meséi  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Robert Merle tollából  Walter Chrysler mondta  Szép estét kedves látogatóimna...  Önmaga ellenére  Sorsunk miatt...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s 
Bejegyzés Címkék
mély vízben, utolsó levegőt, elmerülés helyén, szemébe bámult, dicsőítés erejét, érzéssel ébredtem, legszélén vagytok, saját képességeitek, saját erőtök, kivezető utat, szabadításnak Istene, szívét hallgattam, szavakat hallottam, jelen pillanatban, napfényes napok, családjaitokkal együtt, látomást sokakról, szívük nehézségeivel, szívbeli problémák, bensőjükben történik, olyan érzés, meghívás volt, partvonal mellett, szíved lenyugtatásával, keserű helyeket, szívfájdalom gyökereit, hulláma összecsap, másik után, gyökerek kihúzódnak, mély gyógyulás, arcotok RAGYOG, utolsó szalmaszál, kicsit összezavarodtam, másikra megértettem, szív érzékeny, szív sebeit, ellenség újra, ellenség egyfolytában, érzékeny pontot, hirtelen fordulattal, bővölködő életbe, bűneitek miatt, régi emberi, szellemi világ, közreműködésével, megszabadította, fiatalságotokat, összehangolódás, családjaitokkal, összetörtebbnek, összezavarodtam, lenyugtatásával, diadalmenetében, reménytelenség, képességeitek, fiatalságukat, szabadításnak, fiatalságodat, megbocsátotta, nehézségeivel, megváltoztat, megfosztotta, félelmetesek, szívfájdalom, egyfolytában, elkészítette, meggyógyítja, megszüntetés, hihetetlenül, szeretetének, dicsőítsetek, körforgásába, megnyilvánul, kiszabadítja, örökkévalóra, kibontakozol, visszahozlak, eljutottatok, megismerteti, dicsőségétől, reménységtől, folyamatosan, pillanatról, atmoszférát, megértettem, erőteljesen, fojtogatták, megmentette, elkeseredés, szívetekben, krisztussal, munkálkodik, szellemileg, legszéléről, krisztusban, pillanatban, szeretnélek, szabadítani, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 69029 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1623
  • e Hét: 9591
  • e Hónap: 28564
  • e Év: 257501
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.