|
2021-10-12 17:52:00, kedd
|
|
|
|
|
|
60dkg marhacomb
20dkg gyöngyhagyma
2db sárgarépa
5szelet szalonna
2ek olaj
1doboz paradicsomkonzerv
2dl húsleves-alaplé
frissen őrölt bors
só
ELKÉSZÍTÉS
Egy serpenyőben ropogósra pirítjuk a szalonnát, majd félre tesszük egy papírtörlőre. A gombát és a répát megtisztítjuk, és feldaraboljuk, a gyöngyhagymát meghámozzuk. A marhahúsról eltávolítjuk az esetleges inakat, megmossuk, szárazra töröljük, majd felkockázzuk.
Az olajat felforrósítjuk, és megpirítjuk rajta a felcsíkozott húst. Megpároljuk, majd kivesszük és melegen tartjuk. A hagymát és a gombakockákat a visszamaradt zsiradékhoz adjuk, és kissé lepirítjuk. Belekeverjük a pürét, majd hozzáforgatjuk a répát, és felöntjük az alaplével.
Ha felforrt, sózzuk és borsozzuk a ragut. Addig főzzük, míg a mártás besűrűsödik. Visszatesszük a húsdarabokat, és összefőzzük. Tálalás előtt megszórjuk a szalonnadarabokkal.
|
|
|
0 komment
, kategória: Ételek-italok |
|
Címkék: hozzáforgatjuk, felforrósítjuk, feldaraboljuk, gyöngyhagymát, megtisztítjuk, visszatesszük, gombakockákat, eltávolítjuk, papírtörlőre, húsdarabokat, gyöngyhagyma, felkockázzuk, belekeverjük, felcsíkozott, visszamaradt, zsiradékhoz, megpároljuk, besűrűsödik, meghámozzuk, összefőzzük, megpirítjuk, marhahúsról, serpenyőben, megszórjuk, elkészítés, lepirítjuk, alaplével, esetleges, kivesszük, borsozzuk, megmossuk, sárgarépa, felöntjük, ropogósra, marhacomb, szalonnát, serpenyőben ropogósra, répát megtisztítjuk, gyöngyhagymát meghámozzuk, marhahúsról eltávolítjuk, esetleges inakat, olajat felforrósítjuk, felcsíkozott húst, visszamaradt zsiradékhoz, mártás besűrűsödik,
|
|
|
|
serpenyőben ropogósra, répát megtisztítjuk, gyöngyhagymát meghámozzuk, marhahúsról eltávolítjuk, esetleges inakat, olajat felforrósítjuk, felcsíkozott húst, visszamaradt zsiradékhoz, mártás besűrűsödik, hozzáforgatjuk, felforrósítjuk, feldaraboljuk, gyöngyhagymát, megtisztítjuk, visszatesszük, gombakockákat, eltávolítjuk, papírtörlőre, húsdarabokat, gyöngyhagyma, felkockázzuk, belekeverjük, felcsíkozott, visszamaradt, zsiradékhoz, megpároljuk, besűrűsödik, meghámozzuk, összefőzzük, megpirítjuk, marhahúsról, serpenyőben, megszórjuk, elkészítés, lepirítjuk, alaplével, esetleges, kivesszük, borsozzuk, megmossuk, sárgarépa, felöntjük, ropogósra, marhacomb, szalonnát, szárazra, töröljük, szalonna, felforrt, pirítjuk, húsleves, frissen, hagymát, tálalás, tesszük, melegen, tartjuk, sózzuk, olajat, inakat, mártás, gombát, szelet, főzzük, alaplé, kissé, répát, adjuk, pürét, előtt, őrölt, doboz, addig, félre, rajta, ragut, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
69029 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 206
- e Hét: 10411
- e Hónap: 50023
- e Év: 278960
|
|
|